2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sen kafana takmamaya calıs boyle seylerı herkes azda olsa yasıyor kaynana problemını,kocan senden tarafsa sorun yok sallla kaynanayıı hıı hııı de gec kendını yıprattıgına deymez

ihihih ohh maşAllah nazarlardan korusun Rabbim :)
ama çokta iri olmasın annesi sana zarar vermesin :)

aynen canım..ama Allah kimsenin yaptığını yanına bırakmıyor..kimseye ah etmedim hiçbir zaman ama bana yaşattıklarını eğer ben haklıysam onlarda yaşasın dedim ve kendi kızı ağlaya ağlaya gitti düğününe..biraz kafası basan anlar ama nerde..dediğin gibi bu özel bir uzmanlık alanı..içlerinde var kötülük..ama dışarıdan baksan dünya iyisi..ondan iyisi yok..seni el üstünde tutuyo ama sadece göstermelik..cadılığını da yapmaktan geri kalmıyolar..aman benden uzak Allaha yakın olsunlar yeter..

sen kafana takmamaya calıs boyle seylerı herkes azda olsa yasıyor kaynana problemını,kocan senden tarafsa sorun yok sallla kaynanayıı hıı hııı de gec kendını yıprattıgına deymez

ya aslında kocam çok iyi ama annesine de çok düşkün..onlara gelince bana laf söyletmiyor bana gelince de onlara..bazen onada acıyorum arada kalıyor garibim..ama tartıştıktan sonra sonra dün böyle bir olay yaşayınca aklı başına gelmiş..bütün gün zor kendine geldi..bak dedim bebişim annesini üzmene tepki verdi..şimdiden ben koruyor dedim..ama bayag içerlemişti..

eee etme bulma dünyası
anlamıstır belki sana yaptıklarını
ama anlamıyorlar malesef.yine kendilerini haklı goruyorlar
arada kalmakta zor ama insan annesini de tanır
kınada düğünde ne yaptı bilmiyorum ama eşin de görmüştür.
ona göre savunsun annesini de
yakında oturuyorlarsa allah kolaylık versin
uzaksalar muhatap olmamaya calıs fazla

Son düzenleme:

o kadar çok şey yaptılar ki canım bir değil iki değil ki anlatayım..her hareketleri ofsayttı yanii..uzaktalar ama ordan da çok şeye yetişmeyi bildi..ama şimdi eskisi gibi takmıyorum..muhatapta olmamaya çalışıyorum ama hamilelikten olsa gerek takıntı yaptım durup dururken ama aklım başıma geldi..artık sallamıycam..dün bebeğimi gördüm elini kolunu ayağını oynattı ya dünya umrumda olmadı o an..kalp atışını duydum Allahıma binlerce kez şükrettim..hiçbirşeyin onun sağlığından önemli olmadığını bir kez daha anladım..Allah hepimize bebişlerimizle beraber sağlık versin..

aminn canım
düşünme cadı kadını.madem uzakta takma
insallah dogumunda gelmez başına
sıkılırsan paylaş atma içine..anlat bir sırdaşına hiç olmadı yaz foruma ama ne kendini ne de bebegini sıkma
allah uzak etsin kaynananı basından
bebegine allah saglık versin.onemli olan o.
cinsiyeti belli mi?

canımmm hiç takma artık bencede
hiç kimse bebişinden önemli değil :)
madem eşinde üzüldü bu durumda o zaman nazlan sende bu durumu kullanıp eşini kendi safına çek
artık tek bir ailesi olduğunu bilsin oda sen bebiş ve eşin :)
küçücük çekirdek ailenizin tadını çıkarın :)

gelmeden durur mu o..keşke gelmese ama imkansız ötesi..daha doğmadan haftalar öncesinde damlar..yerini garantilemek için..walla canım zaten sizlerle paylaşınca rahatlıyorum..içine at at bi yere kadar..hele şimdi bebişim varken asla içime atmıycam hiçbirşeyi..sağolun iyi ki varsınız..
dün doktora gittiğimde sordum cinsiyetini..ama daha belli değil dedi..1-2 haftaya kadar ancak belli olur dedi..başlarda hep kız hissettim..hatta daha hamile olmadığımı öğrenmeden önce bir rüya görmüştüm..uyandım benim kızım olcak galiba dedim..şimdi de böyle erkek gibi hissediyorum..sağlıklı olsun da sanırım ilk çocukta pek cinsiyet önemsenmiyor..ama sivilcelenme bende 5. 6. haftadan beri var..boynumda göğsümde sırtımda yüzümde hatta saçlarımın içinde bile çıkıyor..kendimi aynada bazen güzel buluyorum diyorum galiba erkek olacak..sonrada bakıyorum çirkin gibi hissediyorum sanırım kız diyorum..

evet aslında nazlanmak lazım..hiçte yapmam öyle şeyler ama yapmam gerekiyor artık..bu akşamdan başlayayım nazlanmaya o zaman

Allah gönlüne göre versin canım
sağlıklı olsun inşallah
kaynana gelmeden sen de anneni yada ablan kardeşin falan varsa onları çağır anlasın yerinin neresi oldugunu
kötülük yapmaktan geri durmayıp bi de babaannelik mi yapacak hıhhh

aynen canım aynen..ben daha onun gelme haberini alır almaz çağırcam annemi..hatta çok öncesinden..nasılsa uzakta..yapacak o babaanneliğini ben de görücem..yaşasın kötülük

evet aslında nazlanmak lazım..hiçte yapmam öyle şeyler ama yapmam gerekiyor artık..bu akşamdan başlayayım nazlanmaya o zaman

hahah sancın varmış gibim yap
başım ağrıyor de
çok üzülüyorum de durup durup ağlıyorum de mesela :)
biraz nazlan hiç sıkıntıya gelemiyorum de ama kötü kötü değil nazlı nazlı de :)
annesinin geleceği varsa haberin olursa
eşine de açık açık söyle canım şimdi ağzımızın tadı kaçıcak
son zamanlarımda erkenden doğutturmasın bana bide gelip
biliyosun üzülünce ne olduğunu falan de

erkekler bayanların neler çektiğini pek anlamaz ona sen yol göster
üzülünce sütüm gider üzülünce erken doğururum sonra bebeğimiz zarar görür gibi
söyle çekinme :)

aaa bu kadar çekiyoruz onlarda çeksin biraz hıhhhhh hiç acıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…