herşeyimin içine etti..kınamın da düğünümün de balayımın da..onlar aklıma geldikçe çılgına dönüyorum..hamileliğim ya da bebeğim doğduğunda ( Allah nasip eder doğumunu inşallah) yine bana zehir eder diye korkuyorum..o yüzden sanırım bu öfkem..ama dünkü yaşadıklarımdan sonra hiçbir şeyi kafama takmamaya karar verdim..bişey demeye kalkarsa da cevabını verip susturucam..çünkü hiçbirşey bebeğimden daha önemli değil..allah cadı kaynanaların gazabından hepimizi korusun..AMİNNN
Biraz önce doktordan geldin ense kalınlığına bakıldı cinsiyetini söylemedi doktorum. Fakat bebeğim fark atmış şu anda 11+5 olması gerekirken 12+5 çıktı usg de. Biraz iri bir bebek olacak sanırım dedi doktor. Eee babasıda anneside iri olunca çocuğu tahmin edemiyorum artık.
amiiiinnn
nasıl da beceriyorlar her şeyin içine etmeyi..
ayrı ayrı tüm özel günleri nasıl berbat ediyorlar
şeytanla yarışırlar böyle tipler..
kınada avucuna konacak takı meselesinden sorun çıkarmıştır,düğünde saçına karışır,balayında neden aramıyorsun oğlum der..
yahu bi insan,evladının en özel günlerinde neye takar da kavga çıkarır merak ediyorum
kaynanalık ayrı bir kötülük dalı..ayrı bir uzmanlık alanı
sen kafana takmamaya calıs boyle seylerı herkes azda olsa yasıyor kaynana problemını,kocan senden tarafsa sorun yok sallla kaynanayıı hıı hııı de gec kendını yıprattıgına deymez
aynen canım..ama Allah kimsenin yaptığını yanına bırakmıyor..kimseye ah etmedim hiçbir zaman ama bana yaşattıklarını eğer ben haklıysam onlarda yaşasın dedim ve kendi kızı ağlaya ağlaya gitti düğününe..biraz kafası basan anlar ama nerde..dediğin gibi bu özel bir uzmanlık alanı..içlerinde var kötülük..ama dışarıdan baksan dünya iyisi..ondan iyisi yok..seni el üstünde tutuyo ama sadece göstermelik..cadılığını da yapmaktan geri kalmıyolar..aman benden uzak Allaha yakın olsunlar yeter..
ya aslında kocam çok iyi ama annesine de çok düşkün..onlara gelince bana laf söyletmiyor bana gelince de onlara..bazen onada acıyorum arada kalıyor garibim..ama tartıştıktan sonra sonra dün böyle bir olay yaşayınca aklı başına gelmiş..bütün gün zor kendine geldi..bak dedim bebişim annesini üzmene tepki verdi..şimdiden ben koruyor dedim..ama bayag içerlemişti..
eee etme bulma dünyası
anlamıstır belki sana yaptıklarını
ama anlamıyorlar malesef.yine kendilerini haklı goruyorlar
arada kalmakta zor ama insan annesini de tanır
kınada düğünde ne yaptı bilmiyorum ama eşin de görmüştür.
ona göre savunsun annesini de
yakında oturuyorlarsa allah kolaylık versin
uzaksalar muhatap olmamaya calıs fazla
o kadar çok şey yaptılar ki canım bir değil iki değil ki anlatayım..her hareketleri ofsayttı yanii..uzaktalar ama ordan da çok şeye yetişmeyi bildi..ama şimdi eskisi gibi takmıyorum..muhatapta olmamaya çalışıyorum ama hamilelikten olsa gerek takıntı yaptım durup dururken ama aklım başıma geldi..artık sallamıycam..dün bebeğimi gördüm elini kolunu ayağını oynattı ya dünya umrumda olmadı o an..kalp atışını duydum Allahıma binlerce kez şükrettim..hiçbirşeyin onun sağlığından önemli olmadığını bir kez daha anladım..Allah hepimize bebişlerimizle beraber sağlık versin..
o kadar çok şey yaptılar ki canım bir değil iki değil ki anlatayım..her hareketleri ofsayttı yanii..uzaktalar ama ordan da çok şeye yetişmeyi bildi..ama şimdi eskisi gibi takmıyorum..muhatapta olmamaya çalışıyorum ama hamilelikten olsa gerek takıntı yaptım durup dururken ama aklım başıma geldi..artık sallamıycam..dün bebeğimi gördüm elini kolunu ayağını oynattı ya dünya umrumda olmadı o an..kalp atışını duydum Allahıma binlerce kez şükrettim..hiçbirşeyin onun sağlığından önemli olmadığını bir kez daha anladım..Allah hepimize bebişlerimizle beraber sağlık versin..
beni sürekli hıçkırık tutuyor herkes bebek büyüyor dior :)aranızda var mı hıçkıran
aminn canım
düşünme cadı kadını.madem uzakta takma
insallah dogumunda gelmez başına
sıkılırsan paylaş atma içine..anlat bir sırdaşına hiç olmadı yaz foruma ama ne kendini ne de bebegini sıkma
allah uzak etsin kaynananı basından
bebegine allah saglık versin.onemli olan o.
cinsiyeti belli mi?
canım beni de tutuyor ama çok uzun değil ben de merak ediyordum niye oluyor diye
canımmm hiç takma artık bencede
hiç kimse bebişinden önemli değil :)
madem eşinde üzüldü bu durumda o zaman nazlan sende bu durumu kullanıp eşini kendi safına çek
artık tek bir ailesi olduğunu bilsin oda sen bebiş ve eşin :)
küçücük çekirdek ailenizin tadını çıkarın :)
gelmeden durur mu o..keşke gelmese ama imkansız ötesi..daha doğmadan haftalar öncesinde damlar..yerini garantilemek için..walla canım zaten sizlerle paylaşınca rahatlıyorum..içine at at bi yere kadar..hele şimdi bebişim varken asla içime atmıycam hiçbirşeyi..sağolun iyi ki varsınız..
dün doktora gittiğimde sordum cinsiyetini..ama daha belli değil dedi..1-2 haftaya kadar ancak belli olur dedi..başlarda hep kız hissettim..hatta daha hamile olmadığımı öğrenmeden önce bir rüya görmüştüm..uyandım benim kızım olcak galiba dedim..şimdi de böyle erkek gibi hissediyorum..sağlıklı olsun da sanırım ilk çocukta pek cinsiyet önemsenmiyor..ama sivilcelenme bende 5. 6. haftadan beri var..boynumda göğsümde sırtımda yüzümde hatta saçlarımın içinde bile çıkıyor..kendimi aynada bazen güzel buluyorum diyorum galiba erkek olacak..sonrada bakıyorum çirkin gibi hissediyorum sanırım kız diyorum..
beni sürekli hıçkırık tutuyor herkes bebek büyüyor dior :)aranızda var mı hıçkıran
Allah gönlüne göre versin canım
sağlıklı olsun inşallah
kaynana gelmeden sen de anneni yada ablan kardeşin falan varsa onları çağır anlasın yerinin neresi oldugunu
kötülük yapmaktan geri durmayıp bi de babaannelik mi yapacak hıhhh
evet aslında nazlanmak lazım..hiçte yapmam öyle şeyler ama yapmam gerekiyor artık..bu akşamdan başlayayım nazlanmaya o zaman
benıde çok sık tutuyor. hıçkırık mıdenın genışledığını gösterırmış.
benimde uzun sürmüyor ama bazen günde 3 4 kez oluyor gerçekten bebeğimiz mi büyüyor acaba:
midemizin mi kesemizin mi genişlemesinden acaba çünkü ben hiç bişey yiyemiyorum genişlemsi biraz garip olmaz mı:)2.5 kilo verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?