2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hepsini birbir aklıma not ettim canım..sağolasın..hepsini sırasıyla harfiyen uygulayacağım..dinsizin hakkından imansız gelirmiş..korksun benden artık..o dinsizse ben de imansızım artık

Eylül anneleri...Ben de ekim annesiyim inş arkanızdan geliyorum, sizi takipteyim. İkili testleri yaptıranlar var okuduğum kadarıyla, Anadolu Yakasında özel yada devlet nerelere gidiyorsunuz muayeneye?Bugün numune de dr gittim ikili test için şimdiden al randavunu dedi, yoğunluktan anca 1 ay sonrasına veriyorlar dedi. Bu çevrede zeynep kamil, ümraniye devlet ve göztepe eğitim yapıyormuş ikili testi. Fikri olanlar birşeyler yazsın yönlendirsin lütfen kafam karman çorman özele mi gitsem takiplerim için devlete mi... Siz nasıl yol izliyorsunuz?

en yisini yaparsın sonra yüz bulursa yerleşip kalır ben bakcam torunuma diye Allah korusun

walla onu istese de yapamaz malesef..ben şimdiden eşime söyledim..bebeğime annem bakçak dedim..benim annemi neden istemiyosun dedi..walla her bayan annesini ister,annesine güvenir ancak,senin kız kardeşin var..ona sor.bak o da sana aynı cevabı verir,herkes yanında kendi annesini ister dedim..

Cnm esine sunu dermisin.psikologlar bile diyorki erkek anneleri lohusa doneminde azcik geri durun.inanin bnm kayinvalidem cok yardimci oldu anneme o yemekle ugrasti yazik ama lohusa doneminde bana ne yapilsa batti cocugu ellenmesinden tut ne bileyim iste batti hersey.bu yuzden anlayisli olsun herkes azcik geri dursunlar.esimde uzuluyordu hatta annesine surekli karisma diyordu.halbuki cok da karistigi yok ama azcik karisilsa batiodu iste bana

sen tamam desen annesini getirecek yanii
yahu bu adam anasının yaptıklarını bilmiyor mu da hala neden benim annemi istemiyorsun diye soruyor..
işte anne ne de olsa..evlat hemen unutur annesinin yaptıgını..ama sen onun kızı degilsin sen unutamazsın..yerden göğe kadar da haklısın
cadılık yaparken bugunleri dusunecekti
annene sarıp kavga cıkarmasın yapar mı o kadar da yani annenle kapısır mı?

merhaba arkadaşim . hem devet hastanesi ne hemde özle gittiğini yazmişsın . tahlillerini devlette yaptırıp özeldeki doktorunamı gösteriyosun ? kabul ediyolarmı öle bir şeyi ? bende iki hafta sonra gidicem ikili test için acaba diyorum devlette yaptırsam özelde göstersem olurmu?

şimdi söylediğime gülermisiniz ahh garibimmm delirmş galiba mı dersiniz bilmiyorum ama hani şu kilo alıyorum die endişelenen anne adaylarımız var ya bizim (bende almaktan korkuyorum zaten geçen yaz 15 kilo verdim evlenince bir kısmını geri aldım 76 kiloyla hamile kaldım boyumda 1 70 )neyse hani bu tv de izlediğimiz ünlüler var ya sadece göbekleri büyüyen ve vücutları hiç kilo almayan ünlüler var ya ben internetten onlar gibi kilo almadan sağlıklı bir hamilelik geçirmek için neler yapılmalı onları araştırıyorum

merhaba canım. hayırlı olsun bebişin. Ben özel hastaneye gidiyorum. Başkent üniv. hastanesine bütün takiplerimi de orda yaptırıyorum.

Ümraniye devletin çok yoğun olduğunu biliyorum uzun süre veriliyor, ama doktorları hakkında hiçbir bilgim yok. Üsküdar devlet hastanesine hamilelik dışı takipler için gitmiştim. rahat bir hastane, randevu saatine göre gidiyorsun özel hastane gibi doktorları da gayet iyiydi ama testleri yapıyorlar mı bilmiyorum. eğer yapıyorlarsa o hastaneyi tavsiye ederim.

kızlar ben bursadanım . burda bir özel hastaneyi aradım randevu alayım diyemm . bana en erken verdiği tarihi söyleyim mii size cok komikk 8 nisan diyo yuhhh bu ne ozman ben 17 haftalık oluyomm:)))

slm güzel anneler:) bu zamana kadar hiç kilo almadım.sabahları karnım dümdüz akşamları göbüşüm çıkıyorudu.taa ki bu sabaha kadar akşamki göbüş aynen duruyoor.:)) sanırım artık yavaş yavaş belli olmaya başlayacak:)) aayy kilo almaktan da ödüm kopuyor:)) bu arada kızlar özellikle iştahi açık olanlar ekmek makarna pirinç bunların bebeğe pek faydası yokmuş.çok da kilo yapıyormuş bunlar yerine protein ve vitamin ağırlıklı beslenmemiz gerekiyormuş.internetten edindiğim bilgiler.ne kadar doğru bilemem ama farklı farklı bikaç yerde okudum...

kızlar ben bursadanım . burda bir özel hastaneyi aradım randevu alayım diyemm . bana en erken verdiği tarihi söyleyim mii size cok komikk 8 nisan diyo yuhhh bu ne ozman ben 17 haftalık oluyomm:)))

yok artık daha neler.. bide doğumda randevu verirler iki kerede doğurturlar seni.

Eylül anneleri merhaba,
Bugüne kadar konunun sıkı bir takipçisiydim, artık iletişime geçmek istedim :) ben 10 hafta 6 günlük hamileyim bugün itibariyle. Bu sabaha kadar bulantım hiç olmamıştı, bu sabah bulantıyla uyandım ve ateşim de yükseldi. 38 dereceye çıkınca doktorumu aradım bana minoset içebileceğimi söyledi, bunu içmezsem daha sonra antibiyotik gerekebilirmiş. İstemeye istemeye içtim minoseti, şimdi iyiyim çok şükür. Dinleniyorum. Allah meleklerimizi korusun inşallah. Herkese sevgiler.

bana gittiğim beslenme uzamanı da pirinç yeme demişti ama her öğünde 2 dilim çavdar/tam buğday ekmeği verdi. kesinlikle protein ağırlıklı beslenmek gerekiyor mesela bana meyvenin yanında mutlaka süt yoğurt ayran birini tüket dedi bunlar hep kilo almayı engelleyici şeyler.

hoşgeldin aramıza..

geçmiş olsun inş önemli bir şeyin yoktur bol bol su ve meyve tüket canım..

bu bel, sırt ağrıları neden bende var? ( iki iş yapsam, yemek yapsam hemen ağrı oluyor. normal mi bu yaa???

ben aşırı sağlıklı besleniyorum kızlar hiç sormayın
zaten bir şey yiyemiyorum o an canım ne isterse de ancak onu yiyebiliyorum üzülüyorum bu duruma ama yapabilecek bir şeyim yok
çiğ köfte, jelibon, çikolata, bisküvi, ayran vs.....
hep katı yiyecekler
yeme yemeyi hiç sevmiyorum midem almıyor daha yemeğin y sini derken bile midem kalkıyor yaaa
yağdan iyice tiksindim ve yemeklerin hepsi de yağlı
çorba da içemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…