midemizin mi kesemizin mi genişlemesinden acaba çünkü ben hiç bişey yiyemiyorum genişlemsi biraz garip olmaz mı:)2.5 kilo verdim
aynen canım aynen..ben daha onun gelme haberini alır almaz çağırcam annemi..hatta çok öncesinden..nasılsa uzakta..yapacak o babaanneliğini ben de görücem..yaşasın kötülük
hahah sancın varmış gibim yap
başım ağrıyor de
çok üzülüyorum de durup durup ağlıyorum de mesela :)
biraz nazlan hiç sıkıntıya gelemiyorum de ama kötü kötü değil nazlı nazlı de :)
annesinin geleceği varsa haberin olursa
eşine de açık açık söyle canım şimdi ağzımızın tadı kaçıcak
son zamanlarımda erkenden doğutturmasın bana bide gelip
biliyosun üzülünce ne olduğunu falan de
erkekler bayanların neler çektiğini pek anlamaz ona sen yol göster
üzülünce sütüm gider üzülünce erken doğururum sonra bebeğimiz zarar görür gibi
söyle çekinme :)
aaa bu kadar çekiyoruz onlarda çeksin biraz hıhhhhh hiç acıma :)
en yisini yaparsın sonra yüz bulursa yerleşip kalır ben bakcam torunuma diye Allah korusun
walla onu istese de yapamaz malesef..ben şimdiden eşime söyledim..bebeğime annem bakçak dedim..benim annemi neden istemiyosun dedi..walla her bayan annesini ister,annesine güvenir ancak,senin kız kardeşin var..ona sor.bak o da sana aynı cevabı verir,herkes yanında kendi annesini ister dedim..
walla onu istese de yapamaz malesef..ben şimdiden eşime söyledim..bebeğime annem bakçak dedim..benim annemi neden istemiyosun dedi..walla her bayan annesini ister,annesine güvenir ancak,senin kız kardeşin var..ona sor.bak o da sana aynı cevabı verir,herkes yanında kendi annesini ister dedim..
ben devlette bu hafta öğrendim erkek bebiş geliyormuş hayırlı haberler alırsın cnm inşallah
hangi hastaneye gidiysn cnm bende ankaradayım
günaydın herkese kızlar.. güzel bir hafta olsun hepimize inş..
mide bulantılarım geçti derken ben hala akşamları kötü oluyorum sabahları herşeyi yiyebiliyorum öğle yemeğimdede sorun yok ama akşam kokulardan kötü oluyorum dün akşamım berbattı yiyemedim bıraktım salata ve yoğurt yedim koca kaselerlehastanede 14 martta randevum var ama 1 marttada özeldeki doktorumla rabndevum var doktorum yurtdışına gidecek gitmeden gel bakalım kız mı erkek mi belki gösteriri dedi heyecanla cumayı bekliyorum inş gösteriri cinsiyetini tabi benim için çok erken ama bi umut işte bende merak etmeye başladım yani
Eylül anneleri...Ben de ekim annesiyim inş arkanızdan geliyorum, sizi takipteyim. İkili testleri yaptıranlar var okuduğum kadarıyla, Anadolu Yakasında özel yada devlet nerelere gidiyorsunuz muayeneye?Bugün numune de dr gittim ikili test için şimdiden al randavunu dedi, yoğunluktan anca 1 ay sonrasına veriyorlar dedi. Bu çevrede zeynep kamil, ümraniye devlet ve göztepe eğitim yapıyormuş ikili testi. Fikri olanlar birşeyler yazsın yönlendirsin lütfen kafam karman çorman özele mi gitsem takiplerim için devlete mi... Siz nasıl yol izliyorsunuz?
kızlar ben bursadanım . burda bir özel hastaneyi aradım randevu alayım diyemm . bana en erken verdiği tarihi söyleyim mii size cok komikk 8 nisan diyo yuhhh bu ne ozman ben 17 haftalık oluyomm:)))
slm güzel anneler:) bu zamana kadar hiç kilo almadım.sabahları karnım dümdüz akşamları göbüşüm çıkıyorudu.taa ki bu sabaha kadar akşamki göbüş aynen duruyoor.:)) sanırım artık yavaş yavaş belli olmaya başlayacak:)) aayy kilo almaktan da ödüm kopuyor:)) bu arada kızlar özellikle iştahi açık olanlar ekmek makarna pirinç bunların bebeğe pek faydası yokmuş.çok da kilo yapıyormuş bunlar yerine protein ve vitamin ağırlıklı beslenmemiz gerekiyormuş.internetten edindiğim bilgiler.ne kadar doğru bilemem ama farklı farklı bikaç yerde okudum...
Eylül anneleri merhaba,
Bugüne kadar konunun sıkı bir takipçisiydim, artık iletişime geçmek istedim :) ben 10 hafta 6 günlük hamileyim bugün itibariyle. Bu sabaha kadar bulantım hiç olmamıştı, bu sabah bulantıyla uyandım ve ateşim de yükseldi. 38 dereceye çıkınca doktorumu aradım bana minoset içebileceğimi söyledi, bunu içmezsem daha sonra antibiyotik gerekebilirmiş. İstemeye istemeye içtim minoseti, şimdi iyiyim çok şükür. Dinleniyorum. Allah meleklerimizi korusun inşallah. Herkese sevgiler.
bu bel, sırt ağrıları neden bende var?( iki iş yapsam, yemek yapsam hemen ağrı oluyor. normal mi bu yaa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?