2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bel ağrısı bende de var canım..
sanada geçmiş olsun canım. sabah uyanıyorum şunu, bunu yaparım diye plan kuruyorum yemek yapmak için ayakta duruyorum hemen ağrıyor. aslında çok hareketliydim. hareketlerim yürüyüşüm kısıtlandı. inşaallah geçer.

walla bu konuyu araştırıp özellikle dökümanlarla sunacağım bizzat kendisine..bana bu konuda bilgi verdiğin için teşekkür ederim canım..
ya artık bişey yapmadan dursa bile varlığı dokunuyor napayım..zamanında tüketti bütün kredilerini ..

ya anne işte..insan annesinin yaptığı şeyleri bazen göremeyebiliyor..görsede çabuk unutuyor..ama ben unutmadım,unutmayacağım da..walla ondan herşey beklenir..yani her türlü cadılık..anneme de sarar..ama ben annemi ön plana atmadan halledicem herşeyi inşallah..önceden yapacağım yolumu..annemi de hep yanımda tutucam..onun ne hali varsa görsün..ya şu cadı kadının yaptığına bakın ya..benim bunları mı düşünmem lazım şimdi..bebişimi,bebişimle yaşayacağım güzel zamanları düşünmem gerekirken ben neler düşünüyorum..neyin planlarını yapıyorum...

canım korkutmak gibi olmasın ama çiğ köfte gibi içinde çiğ et bulunan yiyeccekleri hamileliğimiz süresince tüketmemeliymişiz çünkü çiğ etten kaynaklanan her insanın farkında olmadan geçirdiğii bir hastalık varmış ve bunu geçirmediysen hamilelik sırasında geçirmek tehlikeli olabiliyormuş geçirip geçirmediğinde yanlış hatırlamıyorsam 2 li tarama testinde belli oluyordu yani salam sosis çiğ köfte sucuk tarzı şeyler uzak duralım.....

iihihih :) ne güzel ya katılım çoğaldı sanırsam :)

her birimizin doktordan araştırma sonucu meraktan çevreden bi şekilde
duyduğumuz faydalı zararlı şeyler var bilgilerimizi paylaşalım çoğalalım ki
yapmamız/yapmamamız gereken şeyleri öğrenelim :)

walla canım benim de geçen gün çok belim ağrıdı ama ben o gece çok erken uyumuştum..sabahta öğlene kadar yatmıştım..o gün bayag bi belim ağrıdı..sanırım çok yatmaktan..eğer siz de çok uyuyorsanız belki benim gibi yatmaktan beliniz ağrımış olabilir..

ama şimdi ki çiğ köfteler sadece bulgurdan oluyo
sadece adı çiğ köfte kaldı canım

çok severdim hala reklamlarda gördüğümde canım ister
ama kaldırdım almıyorum eve bende o saydıklarını

bana da doktorum bi test yaptı sanırım toksoplazma diye bi test. ordan belli oluyor bağışıklılığın varmı yok mu diye..benim bağışıklılığım çıkmadı.. o yüzden bana da çiğ ete dikkat et dedi..yani iyi pişmiş olmasına dikkat et dedi etlerin.hayvanlardan da uzak durmamı söyledi..

ben bgn çok yoğundum çok aktif olamadım kızlar.. iyi kaynatmışınızzzz yine,ama bensiz......

Son düzenleme:

çok yatınca oluyor ama, yatmaktan değil az iş yapsam, ayakta dursam belim sırtım kopuyor. geçer inşaallah.

ama çiğköfte de arkadaşın dediği gibi et yok ki sadece bulgurdan yapılmış
sabah arkadaştan bir dürüm yedim akşam eşim gelince de tekrar almaya gideceğiz yaa çok canım çekiyor baharatlı bulgurdan ne olur ki ?
üzülüyorum yaa hiç bir şey yiyemiyorum e canımın istediklerini de yemesem bu sefer aç aç baygın geziyorum
geçen gün de aç karnına oturup bir sürü jelibon yedim (((((

toksoplazma bende de çıktı daha önce geçirmemişim ve doktorum dikkatli olmamı söyledi. çiğ et yemeceksin, hayvanlardan özelliklede kedilerden uzak dur, sebzelerini sirkeli su ile iyice ovarak yıka dedi. bebekte ciddi hasar bırakan bir hastalık. etsiz çiğköfteden bu hastalık bulaşmaz merak etmeyin. kan tahlilinde belli oluyor.

canım etsizden bişey olmaz merak etme...

iyi akşamlar kızlar.. bu gün ne yemek yapsak acaba kocalarımıza(ve tabi bebişlerimize)?

Son düzenleme:
kızlar crinino jel kullanan var mı aranızda ben geçen haftaya kadar kullandım.ilk 2 ay sabah akşam son 1 ay sadece sabahları.1 hafta önce doktorum bıraktırdı.ama 1 haftadır sürekli jel kalıntıları geliyor bu normal mi.bi zararı olasın?içinizde kullanan varsa beni bilgilendirebilir mi acaba???

beni sürekli hıçkırık tutuyor herkes bebek büyüyor dior :)aranızda var mı hıçkıran

ya sorma dün yaklaşık 20 dk hıçkırdım. nefesimi mi tutmadım, sular mı içmedim ne biliyosam uyguladım. okadar yoruldum ki hıckırmaktan hıckırık bitince bende kendimden geçmişim uyuyakalmışım 5-10 dk kadar. hamilelikle mi ilgili bilmiyorum ama bende de oldu yani

slm maşllah sayfalar baya bi ilerlemiş :)benim bulantılarımın yanına bide mide yanması eklendi kızlar zorla bişeyler yıyorum bide yalnız başına oyle zorki kalkıp bişeyler hazırlayamıyorum halsizlikten bugunler gecıcek biliyorum ama bide eşimle sorunlar yaşıyorum şimdilerde
anlayıssız bi adam oldu çıktı iyice benimle hiç ilgilenmiyo defalarca sordum bebeği istemiyomusun diye ne istiyorum dedi nede istemiyorum eve gec gelmeye başladı benim bu hallerim sanırım onu etkiledi ama elimde değil ki evlilik bu ıyı gunde kotu gunde dedik bugunlerimde bana sırrtını döndu resmen bebeğimi aldırmayı bile duşundum bi ara ama sonra tovbe tovbe ALllahım affet dedim sağlıkla doğsun Allahım affet bei dedim su doğuma kadar sabredicem bakalım sonrası Allah buyuk ama çok zoruma gitti bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım burda sizlerle paylaşırsam belki biraz rahatlarım dedim rahatladımda biraz çok zor durumdayım anlıcağınız

Bende kullanıyorum sanırım 4 yada 5 gün sonra bırakıcam bugün doktora sorduğumda içeride biriktiği için vücut yavaş yavaş kalıntıları atar dedi. Deryalçın senin ikiz gebelikti devam ediyormu ikiside? Benim birinin kalp atışı duyulamadı bugün ikinci keseyide göremedi doktor yok olmuş

he bendede oluyo genel de acıkınca neden olii kiiii :))) bazen sabahları hıçkırarak uyanıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…