yok artık daha neler.. bide doğumda randevu verirler iki kerede doğurturlar seni.
sanada geçmiş olsun canım. sabah uyanıyorum şunu, bunu yaparım diye plan kuruyorum yemek yapmak için ayakta duruyorum hemen ağrıyor. aslında çok hareketliydim. hareketlerim yürüyüşüm kısıtlandı. inşaallah geçer.bel ağrısı bende de var canım..
Cnm esine sunu dermisin.psikologlar bile diyorki erkek anneleri lohusa doneminde azcik geri durun.inanin bnm kayinvalidem cok yardimci oldu anneme o yemekle ugrasti yazik ama lohusa doneminde bana ne yapilsa batti cocugu ellenmesinden tut ne bileyim iste batti hersey.bu yuzden anlayisli olsun herkes azcik geri dursunlar.esimde uzuluyordu hatta annesine surekli karisma diyordu.halbuki cok da karistigi yok ama azcik karisilsa batiodu iste bana
sen tamam desen annesini getirecek yanii
yahu bu adam anasının yaptıklarını bilmiyor mu da hala neden benim annemi istemiyorsun diye soruyor..
işte anne ne de olsa..evlat hemen unutur annesinin yaptıgını..ama sen onun kızı degilsin sen unutamazsın..yerden göğe kadar da haklısın
cadılık yaparken bugunleri dusunecekti
annene sarıp kavga cıkarmasın yapar mı o kadar da yani annenle kapısır mı?
ben aşırı sağlıklı besleniyorum kızlar hiç sormayın
zaten bir şey yiyemiyorum o an canım ne isterse de ancak onu yiyebiliyorum üzülüyorum bu duruma ama yapabilecek bir şeyim yok
çiğ köfte, jelibon, çikolata, bisküvi, ayran vs.....
hep katı yiyecekler
yeme yemeyi hiç sevmiyorum midem almıyor daha yemeğin y sini derken bile midem kalkıyor yaaa
yağdan iyice tiksindim ve yemeklerin hepsi de yağlı
çorba da içemiyorum
sanada geçmiş olsun canım. sabah uyanıyorum şunu, bunu yaparım diye plan kuruyorum yemek yapmak için ayakta duruyorum hemen ağrıyor. aslında çok hareketliydim. hareketlerim yürüyüşüm kısıtlandı. inşaallah geçer.
canım korkutmak gibi olmasın ama çiğ köfte gibi içinde çiğ et bulunan yiyeccekleri hamileliğimiz süresince tüketmemeliymişiz çünkü çiğ etten kaynaklanan her insanın farkında olmadan geçirdiğii bir hastalık varmış ve bunu geçirmediysen hamilelik sırasında geçirmek tehlikeli olabiliyormuş geçirip geçirmediğinde yanlış hatırlamıyorsam 2 li tarama testinde belli oluyordu yani salam sosis çiğ köfte sucuk tarzı şeyler uzak duralım.....
canım korkutmak gibi olmasın ama çiğ köfte gibi içinde çiğ et bulunan yiyeccekleri hamileliğimiz süresince tüketmemeliymişiz çünkü çiğ etten kaynaklanan her insanın farkında olmadan geçirdiğii bir hastalık varmış ve bunu geçirmediysen hamilelik sırasında geçirmek tehlikeli olabiliyormuş geçirip geçirmediğinde yanlış hatırlamıyorsam 2 li tarama testinde belli oluyordu yani salam sosis çiğ köfte sucuk tarzı şeyler uzak duralım.....
walla canım benim de geçen gün çok belim ağrıdı ama ben o gece çok erken uyumuştum..sabahta öğlene kadar yatmıştım..o gün bayag bi belim ağrıdı..sanırım çok yatmaktan..eğer siz de çok uyuyorsanız belki benim gibi yatmaktan beliniz ağrımış olabilir..
ben bgn çok yoğundum çok aktif olamadım kızlar.. iyi kaynatmışınızzzz yine,ama bensiz......
bana da doktorum bi test yaptı sanırım toksoplazma diye bi test. ordan belli oluyor bağışıklılığın varmı yok mu diye..benim bağışıklılığım çıkmadı.. o yüzden bana da çiğ ete dikkat et dedi..yani iyi pişmiş olmasına dikkat et dedi etlerin.hayvanlardan da uzak durmamı söyledi..
canım etsizden bişey olmaz merak etme...ama çiğköfte de arkadaşın dediği gibi et yok ki sadece bulgurdan yapılmış
sabah arkadaştan bir dürüm yedim akşam eşim gelince de tekrar almaya gideceğiz yaa çok canım çekiyor baharatlı bulgurdan ne olur ki ?
üzülüyorum yaa hiç bir şey yiyemiyorum e canımın istediklerini de yemesem bu sefer aç aç baygın geziyorum
geçen gün de aç karnına oturup bir sürü jelibon yedim(((((
beni sürekli hıçkırık tutuyor herkes bebek büyüyor dior :)aranızda var mı hıçkıran
kızlar crinino jel kullanan var mı aranızda ben geçen haftaya kadar kullandım.ilk 2 ay sabah akşam son 1 ay sadece sabahları.1 hafta önce doktorum bıraktırdı.ama 1 haftadır sürekli jel kalıntıları geliyor bu normal mi.bi zararı olasın?içinizde kullanan varsa beni bilgilendirebilir mi acaba???
ya sorma dün yaklaşık 20 dk hıçkırdım. nefesimi mi tutmadım, sular mı içmedim ne biliyosam uyguladım. okadar yoruldum ki hıckırmaktan hıckırık bitince bende kendimden geçmişim uyuyakalmışım 5-10 dk kadar.hamilelikle mi ilgili bilmiyorum ama bende de oldu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?