2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hay allah canım yaaa belki işinde falan sorunlar vardır
ama yine de sen zor bir dönem geçiriyorsun anlayışlı olsa keşke konuşarak halledersiniz inş

merhaba güzel anneler çoğumuzda aynı sorunlar var bendede bel ağrısı bulantı ve halsizlik devam ediyo rbbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldırınca bunları hiç hatırlamıycaz bile tatlım biz bebişlere yoğunlaşıp eşleri ihmal edince böyle oluyolar benimkide ilk başlarda uzaklaştı benden bide baktım ki eşime hiç yaklaşmayan benmişim kendimizden haberimiz olmadan onları boş verince sonuç bu oluyo bence sen eşinle aranı iyi tut onu ihmal etme ilişki olmasa bile şöyle güzel bi masajla yumuşat o mayışıncada sarıl bi güzel uyu sen bebişini üzme yeter

Canım Allah yardımcın olsun. Bebeğini aldırmayı aklına bir daha sakın getirme lütfen. Erkek milleti iste anlayissizlik damarlarında var. Maalesef onlar bizim duygularımızı hissedemiyor, anlamıyor. İns sende o da kendini bir an önce toparlar. Bence bu adam seni cok seviyor, başka bir canlıyla paylaşma fikri hoşuna gitmemiş. :)

Merhaba kızlar, şimdi doktordan geldim .Bebeğimin gelişimi iyiymiş maşallah. İkili tarama testi yaptırdım .Bir hafta sonra alacağım sonucunu. Ense kalınlığı da gayet iyiymiş. Cinsiyetini öğrenemedik malesef.

sağolun desteğiniz için kızlar bilemiyorum ben ondan uzaklaşmadım ki hiç yeri geldi herşeyı göze alıp doktorun yasaklamasına rağmen onunla birlikte oldum aylardır birkere saçımı okşamadı,ağlayıp uzulduğumde umursamadı biara hastanelik olduğumda işte bi kuru özur diledi son 3 haftasonunu evde geçirmedi gunlerdir evde yapayalnız kaldım bu halimle bebeğimden vazgeçmicem asla ama eşimin bu yaptıkları bilmiyorum çok zor bi 7 ay beni bekliyo biliyorum ama gecicek ama bu kırılganlıklarım gecermi onu Allah bilir işte bide bu sabah telefonuna baktım ne yalan soylım baktım artık dayanamadım ordada hiç hoşuma gitmeyen bi mesaj gördum bu mesaj ne bu kim diye sormak bile gelmedi içimden çok kırıldım artık bebeğimin doğmasını beklicem ve artık onunlada hiç ilgilenmicem başka yapıcak bişey bulamıyorun artık...

canım maalesef kesenin biri yok olmuş benim de(9. haftada gittiğimizde öğrendik yok olduğunu)...kısmet işte...inan üzülmedim bile bu bebeği bile çok bekledim tüp bebekti benimki varsın tek olsun ama olsun düşüncesiyle bunun yaşıyor olmasına şükrettim.Allah'ın takdiri...sen de üzme kendini allah bu bebişine sağlık versin.sağlıkla al kucağına inşallah...bu arada jel ile ilgili yazdıkların için sağol canım içim rahatladı...

bence esınle sakince konuşmayı dene, ondakı degısıklıklerı neler hıssettıgını anlat. bunları yaparken suçlayıcı tarzda degıl de daha cok ben böyle hıssettım gıbı konuşursan belkı daha yapıcı olur.yokmus gıbı davranmak sorunu çözmek yerıne daha da uzaklaştırır sızı.

ahh canım benım konuşmadımmı sanıyosun enaz 4-5 kere konuştum bebeği doğurup doğurmmakta kararsız kalıyorum sen boyle yapınca dedim aldırda demem aldırma da demem demezmi bana anlatmakla bitmez daha neler neler gerçekten korkuyorum bebğim için geleceği
için ama ben bebeğime kıyamam artık canlandı o benim bi parcam oldu mıde yanması bulantılar birsuru acı çekiyorum ama inan eşim kaldar acıtmıyo canımı ben artık onddan uzaklaşmaktan korkmuyorum şımarıkca davranışları yordu beni ben bebeğime uzuluyorum eşim istemiyosa yapmıcaktı bu bebeği ama artık bende kıyamam yavruma

tatlım bebek öncesinde aranız nasıldı eğer bebek haberinden sonra böyle olduysa onunda kafası karışık olabilir benim eşimde ilk başlarda çok tepkisizdi ne desm ne söylesem sanki boşuna hayel kuruyomuşum gibi canımı skıyodu şimdi şimdi alıştı artık bebeği ultrasonda hareket ederken gördükten sonra anladı evet ben hamileyim oda baba olucak. erkekler babalığa bizden zor alışıyolar emin ol sen yeterki sabret sıkma tatlı canını ve bebeğini strese sokma dua et oda anlıycaktır hatasını

bebekten önce herşey çok farklıydı çok ilgiliydı şimdi tamamen farklı bı adam var karşımda

Canım yaa erkeklerin çoğu böyle bence bizim ikinci çocuğumuz ilkinde de böyle olmuştu ki o zaman daha da kıskançtı bebek gibiler sürekli ilgiyi bizden bekliyorlar ama şu sıralar hiçççç ilgi verecek durumda değilim aksine ilgi bekliyorum ama nafile ne yapsam ben suçluyum çok şikayetçi imişimm herşey mi kokarmış bu kadar olmazmış onlara naz gibi geliyor istiyorlar ki ilgi onlarda olsun öyle alıştırdım gerçi ben eşimi azalınca kırılmalar başlıyor bence sizde de böyle olmuş alışır canım belli bir dönem sonra merak etme sende kendine gelmeye başlayacaksın zaten bir aya kadar sonra her şey düzene girer hele dünyaya gelsin annesi ikinizde ona aşık olacaksınız :))) Aldırmak gibi bir düşünce aklının ucundan bile geçmesin canımm 4 .ayda hepimiz her konuda rahatlayacağız inşallahh

bir randevunuza beraber gıtmeyı önersene, belkı o da gordugu zaman degısır

bunu denicem canım kalp atışını duymuştu ama kuçuktu ozaman birazdaha ilerleyen haftalarda gitmek lazım onunla hareketlerini görmesi belki işe yarar

mseylul nasılsın? üzülme canım benimkide bi tuhaf(((

ağlamaktan yoruldum artık bebeğimide uzuyorum biliyorum bu duruma alışmaya çalışıyorum demişti eşim bana belkide geçiçidir bilmiyorum ama benim geçmek bılmeyen gunlerımının acısını ben cekiyorum neolurdu bana destek olsaydı yanımda olsaydı(

canım yaa diğer yazdıklarını da okudum şimdiii üzülmee demek istiyorum ama en duygusal dönemimizde reklamlara bile ağlarken senin bu gibi bir durumda ağlamaman çok zor ama bebişini düşünn çokkk sıkma canını bir tanem eşin umarım en kısa sürede eski haline döner seni anlar canım

kızlar sağolun hepinizden Allah razı olsun birazcık olsun rahatladım geçiçi bi durumdur inşallah bebeğimden ozur dileyıp duruyorum şimdi uzuyorum onuda

7 aylık evliyim ama ilk 4 ayda yaşadıklarım 4 senelik şeylerdi. çok yıprandım bir kadının ayrılık nedenlerinin çoğunu yaşadım. aslında çok iyi biri ama bir o kadarda şımarık yani tuhaf. neyse bebek olduğunu idrar testinde gördük inanmam kan testi yaptır öyle sevinicem diyordu onuda yaptırdık. yine içim tuhaf görmeden inanmam ultrasonda gördü yine tuhaf. sağolsun yardım eder iyi insandır ama birde parlıyor hiç tanıyamıyorum. dün taksime götüreyim seni dedi. gittik ama yoruldum eve geldik çorba içtik. az uzanayım dedim. niye başka bişey hazırlamamışım. belim kasığım ağrıyor diyorum. tek senmi hamilesin hergün bi yerin ağrıyor. ütü neden yapılmadı, hergün değişik yemek olsun , toz alamamıştım o gün bu ne toz. sen evde ne yapıyorsun vb. laflar o kadar kırıyor ki. ben onu afettim hep bazen o kadar aşağılıyor ki!!! bende sabah msj attım demekki ağır bi hastalığa kapılsam ne olacğını kestirebiliyorum dedim. bi sürü laf sokan msj yazmış. ne aradı ne sordu. ağrım vardı ne yapıyorum diye. bide burda yalnızım tek bi Allah'ın kulu yok, yalnızlık içime kapattı iyice. ailem yanımda yok. birbirimize çok bağlıyız ama kader buralara getirdi. sabredeceğiz ne yapalım. herkes bişeyler yaşıyor. erkekler hep ilgi bekliyor. evlenmeden önce bi ilgi , bi sevgi, güzel laflar evlendikten sonra bi rahatlık. çok ağladım ağlıyorumda bebeğimide üzmek istemiyorum ama engel olamıyorum. sabır diyorum sadece....

yalnız olmak çok zor cenzey bende yalnızım ustelik ailemde yok bu dunyada eşim banada ben hamilelikte boyle şey duymadım dedi etrafındaki hiçbir hamile bukadar ağır olmamış bende herkes bir değil hamilelik parmakizi gibi bişeymiş dedim hr rahatsız oluşunda açıklamalar yaptım yoruldum artık

başın sağolsun canım(( boşver takmayalım olur mu??? hem kendimizi hem yavrumuzu üzmeyelim diyorum ama içimde öfkeden ağlıyorum hep. hem çok iyi hem benim ağrılarımdan rahatsız bana kızıyor. hiç böyle hamile görmemiş. artık bi yerim ağrıyor bile demek istemiyorum.

yaa hepsi geçecek inanın ban ben ilkinden deneyimli olduğum için şimdi daha agresifim ona karşı hiççç altta kalmıyorum ilk hamilleğimde bende üzülüyor ağlıyordum şimdi hiç kafama takamam:))) Onlar ilginin azalmasından böyle şımarıyorlar üste çıkmaya çalışıp hır çıkartıyorlar merak etmeyin hepsi geçecek hain erkekler hallerimizden anlamıyorlarrrrr hep söylüyorum baba olmak bir anlık zevk işi annelik ilk öğrendiğin andan itibaren başlıyorr çok zorr babalık çocuklar ele avuca gelince anlaşılıyor ki yine tüm görevleri çocukların annelerdee bunu kimsee inkar edemezzz..... Bir de doğunca onlar horul horul horlarkennn bir kere siz sabahlara kadar oturacaksınız ertesi gün yine uyumadan güne devam edeceksinizzz bunu sizden başkası görmeyecekkk ilk 40 günn de zorr Allah yardımcımız olsunn hele biz yalnız anneler içinn çok zorrr:))) Amma herşeye değiyorr bunlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…