slm maşllah sayfalar baya bi ilerlemiş :)benim bulantılarımın yanına bide mide yanması eklendi kızlar zorla bişeyler yıyorum bide yalnız başına oyle zorki kalkıp bişeyler hazırlayamıyorum halsizlikten bugunler gecıcek biliyorum ama bide eşimle sorunlar yaşıyorum şimdilerde
anlayıssız bi adam oldu çıktı iyice benimle hiç ilgilenmiyo defalarca sordum bebeği istemiyomusun diye ne istiyorum dedi nede istemiyorum eve gec gelmeye başladı benim bu hallerim sanırım onu etkiledi ama elimde değil ki evlilik bu ıyı gunde kotu gunde dedik bugunlerimde bana sırrtını döndu resmen bebeğimi aldırmayı bile duşundum bi ara ama sonra tovbe tovbe ALllahım affet dedim sağlıkla doğsun Allahım affet bei dedim su doğuma kadar sabredicem bakalım sonrası Allah buyuk ama çok zoruma gitti bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım burda sizlerle paylaşırsam belki biraz rahatlarım dedim rahatladımda biraz çok zor durumdayım anlıcağınız
tatlım biz bebişlere yoğunlaşıp eşleri ihmal edince böyle oluyolar benimkide ilk başlarda uzaklaştı benden bide baktım ki eşime hiç yaklaşmayan benmişimslm maşllah sayfalar baya bi ilerlemiş :)benim bulantılarımın yanına bide mide yanması eklendi kızlar zorla bişeyler yıyorum bide yalnız başına oyle zorki kalkıp bişeyler hazırlayamıyorum halsizlikten bugunler gecıcek biliyorum ama bide eşimle sorunlar yaşıyorum şimdilerde
anlayıssız bi adam oldu çıktı iyice benimle hiç ilgilenmiyo defalarca sordum bebeği istemiyomusun diye ne istiyorum dedi nede istemiyorum eve gec gelmeye başladı benim bu hallerim sanırım onu etkiledi ama elimde değil ki evlilik bu ıyı gunde kotu gunde dedik bugunlerimde bana sırrtını döndu resmen bebeğimi aldırmayı bile duşundum bi ara ama sonra tovbe tovbe ALllahım affet dedim sağlıkla doğsun Allahım affet bei dedim su doğuma kadar sabredicem bakalım sonrası Allah buyuk ama çok zoruma gitti bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım burda sizlerle paylaşırsam belki biraz rahatlarım dedim rahatladımda biraz çok zor durumdayım anlıcağınız
slm maşllah sayfalar baya bi ilerlemiş :)benim bulantılarımın yanına bide mide yanması eklendi kızlar zorla bişeyler yıyorum bide yalnız başına oyle zorki kalkıp bişeyler hazırlayamıyorum halsizlikten bugunler gecıcek biliyorum ama bide eşimle sorunlar yaşıyorum şimdilerde
Bende kullanıyorum sanırım 4 yada 5 gün sonra bırakıcam bugün doktora sorduğumda içeride biriktiği için vücut yavaş yavaş kalıntıları atar dedi. Deryalçın senin ikiz gebelikti devam ediyormu ikiside? Benim birinin kalp atışı duyulamadı bugün ikinci keseyide göremedi doktor yok olmuş
sağolun desteğiniz için kızlar bilemiyorum ben ondan uzaklaşmadım ki hiç yeri geldi herşeyı göze alıp doktorun yasaklamasına rağmen onunla birlikte oldum aylardır birkere saçımı okşamadı,ağlayıp uzulduğumde umursamadı biara hastanelik olduğumda işte bi kuru özur diledi son 3 haftasonunu evde geçirmedi gunlerdir evde yapayalnız kaldım bu halimle bebeğimden vazgeçmicem asla ama eşimin bu yaptıkları bilmiyorum çok zor bi 7 ay beni bekliyo biliyorum ama gecicek ama bu kırılganlıklarım gecermi onu Allah bilir işte bide bu sabah telefonuna baktım ne yalan soylım baktım artık dayanamadım ordada hiç hoşuma gitmeyen bi mesaj gördum bu mesaj ne bu kim diye sormak bile gelmedi içimden çok kırıldım artık bebeğimin doğmasını beklicem ve artık onunlada hiç ilgilenmicem başka yapıcak bişey bulamıyorun artık...
bence esınle sakince konuşmayı dene, ondakı degısıklıklerı neler hıssettıgını anlat. bunları yaparken suçlayıcı tarzda degıl de daha cok ben böyle hıssettım gıbı konuşursan belkı daha yapıcı olur.yokmus gıbı davranmak sorunu çözmek yerıne daha da uzaklaştırır sızı.
tatlım bebek öncesinde aranız nasıldı eğer bebek haberinden sonra böyle olduysa onunda kafası karışık olabilir benim eşimde ilk başlarda çok tepkisizdi ne desm ne söylesem sanki boşuna hayel kuruyomuşum gibi canımı skıyodu şimdi şimdi alıştı artık bebeği ultrasonda hareket ederken gördükten sonra anladı evet ben hamileyim oda baba olucak. erkekler babalığa bizden zor alışıyolar emin ol sen yeterki sabret sıkma tatlı canını ve bebeğini strese sokma dua et oda anlıycaktır hatasını
bebekten önce herşey çok farklıydı çok ilgiliydı şimdi tamamen farklı bı adam var karşımda
bir randevunuza beraber gıtmeyı önersene, belkı o da gordugu zaman degısır
mseylul nasılsın? üzülme canım benimkide bi tuhaf(((
bunu denicem canım kalp atışını duymuştu ama kuçuktu ozaman birazdaha ilerleyen haftalarda gitmek lazım onunla hareketlerini görmesi belki işe yarar
ağlamaktan yoruldum artık bebeğimide uzuyorum biliyorum bu duruma alışmaya çalışıyorum demişti eşim bana belkide geçiçidir bilmiyorum ama benim geçmek bılmeyen gunlerımının acısını ben cekiyorum neolurdu bana destek olsaydı yanımda olsaydı(
Canım yaa erkeklerin çoğu böyle bence bizim ikinci çocuğumuz ilkinde de böyle olmuştu ki o zaman daha da kıskançtı bebek gibiler sürekli ilgiyi bizden bekliyorlar ama şu sıralar hiçççç ilgi verecek durumda değilim aksine ilgi bekliyorum ama nafile ne yapsam ben suçluyum çok şikayetçi imişimm herşey mi kokarmış bu kadar olmazmış onlara naz gibi geliyor istiyorlar ki ilgi onlarda olsun öyle alıştırdım gerçi ben eşimi azalınca kırılmalar başlıyor bence sizde de böyle olmuş alışır canım belli bir dönem sonra merak etme sende kendine gelmeye başlayacaksın zaten bir aya kadar sonra her şey düzene girer hele dünyaya gelsin annesi ikinizde ona aşık olacaksınız :))) Aldırmak gibi bir düşünce aklının ucundan bile geçmesin canımm 4 .ayda hepimiz her konuda rahatlayacağız inşallahh
7 aylık evliyim ama ilk 4 ayda yaşadıklarım 4 senelik şeylerdi. çok yıprandım bir kadının ayrılık nedenlerinin çoğunu yaşadım. aslında çok iyi biri ama bir o kadarda şımarık yani tuhaf. neyse bebek olduğunu idrar testinde gördük inanmam kan testi yaptır öyle sevinicem diyordu onuda yaptırdık. yine içim tuhaf görmeden inanmam ultrasonda gördü yine tuhaf. sağolsun yardım eder iyi insandır ama birde parlıyor hiç tanıyamıyorum. dün taksime götüreyim seni dedi. gittik ama yoruldum eve geldik çorba içtik. az uzanayım dedim. niye başka bişey hazırlamamışım. belim kasığım ağrıyor diyorum. tek senmi hamilesin hergün bi yerin ağrıyor. ütü neden yapılmadı, hergün değişik yemek olsun , toz alamamıştım o gün bu ne toz. sen evde ne yapıyorsun vb. laflar o kadar kırıyor ki. ben onu afettim hep bazen o kadar aşağılıyor ki!!! bende sabah msj attım demekki ağır bi hastalığa kapılsam ne olacğını kestirebiliyorum dedim. bi sürü laf sokan msj yazmış. ne aradı ne sordu. ağrım vardı ne yapıyorum diye. bide burda yalnızım tek bi Allah'ın kulu yok, yalnızlık içime kapattı iyice. ailem yanımda yok. birbirimize çok bağlıyız ama kader buralara getirdi. sabredeceğiz ne yapalım. herkes bişeyler yaşıyor. erkekler hep ilgi bekliyor. evlenmeden önce bi ilgi , bi sevgi, güzel laflar evlendikten sonra bi rahatlık. çok ağladım ağlıyorumda bebeğimide üzmek istemiyorum ama engel olamıyorum. sabır diyorum sadece....
yalnız olmak çok zor cenzey bende yalnızım ustelik ailemde yok bu dunyadaeşim banada ben hamilelikte boyle şey duymadım dedi etrafındaki hiçbir hamile bukadar ağır olmamış bende herkes bir değil hamilelik parmakizi gibi bişeymiş dedim hr rahatsız oluşunda açıklamalar yaptım yoruldum artık
7 aylık evliyim ama ilk 4 ayda yaşadıklarım 4 senelik şeylerdi. çok yıprandım bir kadının ayrılık nedenlerinin çoğunu yaşadım. aslında çok iyi biri ama bir o kadarda şımarık yani tuhaf. neyse bebek olduğunu idrar testinde gördük inanmam kan testi yaptır öyle sevinicem diyordu onuda yaptırdık. yine içim tuhaf görmeden inanmam ultrasonda gördü yine tuhaf. sağolsun yardım eder iyi insandır ama birde parlıyor hiç tanıyamıyorum. dün taksime götüreyim seni dedi. gittik ama yoruldum eve geldik çorba içtik. az uzanayım dedim. niye başka bişey hazırlamamışım. belim kasığım ağrıyor diyorum. tek senmi hamilesin hergün bi yerin ağrıyor. ütü neden yapılmadı, hergün değişik yemek olsun , toz alamamıştım o gün bu ne toz. sen evde ne yapıyorsun vb. laflar o kadar kırıyor ki. ben onu afettim hep bazen o kadar aşağılıyor ki!!! bende sabah msj attım demekki ağır bi hastalığa kapılsam ne olacğını kestirebiliyorum dedim. bi sürü laf sokan msj yazmış. ne aradı ne sordu. ağrım vardı ne yapıyorum diye. bide burda yalnızım tek bi Allah'ın kulu yok, yalnızlık içime kapattı iyice. ailem yanımda yok. birbirimize çok bağlıyız ama kader buralara getirdi. sabredeceğiz ne yapalım. herkes bişeyler yaşıyor. erkekler hep ilgi bekliyor. evlenmeden önce bi ilgi , bi sevgi, güzel laflar evlendikten sonra bi rahatlık. çok ağladım ağlıyorumda bebeğimide üzmek istemiyorum ama engel olamıyorum. sabır diyorum sadece....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?