bnm gebeliğim iyi gitmiyor yine. kesenin içinde embriyo gözükmüyor dedi bugün.(
çok mutsuzum eşimi gördükçe daha da mutsuz oluyorum.
şu anda 5+6 haftalığım ama 5+0 gözüküyor. yine gelişmeyecek ilki gibi. allahım yardım et bana
çok büyük ihtimalle görürsün 6.haftada görünüosun çünkü
yok ya o kadar sık ton balığı tüketmem zaten
vajinal ultrasona yolladı ama gitmedim bende çok kalabalıktı.iğneler mi işe yaramıyor başka bir şey mi anlamıyorum. daha ne yapayım bilmiyorum. yine kürtaj olucam nefret ediyorum hastanelerden
vajinal ultrasona yolladı ama gitmedim bende çok kalabalıktı.iğneler mi işe yaramıyor başka bir şey mi anlamıyorum. daha ne yapayım bilmiyorum. yine kürtaj olucam nefret ediyorum hastanelerden
bnm gebeliğim iyi gitmiyor yine. kesenin içinde embriyo gözükmüyor dedi bugün.(
çok mutsuzum eşimi gördükçe daha da mutsuz oluyorum.
şu anda 5+6 haftalığım ama 5+0 gözüküyor. yine gelişmeyecek ilki gibi. allahım yardım et bana
ayy ne güsel kesenizi görmüşsün benim daha 1 hafta var gitmeme cok erken farkedince
2 hafta sonra anca görünür dedi kese Allah ım bize de o gunleri cabucak göstersin
o kadarmerak içindeyimki
vajinal baktır birde hemen moralini bozma, yolk halkasını gördünmü
göremedi sanırım. bir şey de söylemiyorlar ki. çok sıra vardı devlet hastanesi sonuçta işe de dönmem gerekiyordu.
istemedim o anda bir de. aslında bugun kontrolum bile yok. anladım galiba gittim acilden muayene oldum. kanamam var cok az dedım. baksınlar dıye.
göremedi sanırım. bir şey de söylemiyorlar ki. çok sıra vardı devlet hastanesi sonuçta işe de dönmem gerekiyordu.
istemedim o anda bir de. aslında bugun kontrolum bile yok. anladım galiba gittim acilden muayene oldum. kanamam var cok az dedım. baksınlar dıye.
yarin saat 4.30ta randevumm benim...ben suan arabistandayimmm 1 saat ileri trden...allahim hayirlisini nasip etsin insallah kesemizi goruruzz..icim azda olsa rahatlar...
hepiniz güzel şeyler konusurken moralınızı bozmak ıstemezdım ama paylaşacakkımsem yok. eşim ağlama diyor sadece baska da bir şey diyemiyor. cok uzgun goruyorum kahroluyorum onu oyle gorunce
benim sabah 10 da ama doktor baya yoğun saat kayabilir de inş görürüz tatlım yaaa valla dün gece rüyamda doktora gidip keseyi gördüğümü görmüştüm
rüyalarım gerçek olur umarım
ya güzelim olur mu tabiki paylaşıcazhepiniz güzel şeyler konusurken moralınızı bozmak ıstemezdım ama paylaşacakkımsem yok. eşim ağlama diyor sadece baska da bir şey diyemiyor. cok uzgun goruyorum kahroluyorum onu oyle gorunce
hayirli haberlelr geliriz insallah...vallahi ben 5.inc kisiyimm siram geldimi hemen aliyor zaten ilk gittigmde cok bekledimm...doktorum cok iyi rusnkendisi...allahim hayirlisini versinn...
hepiniz güzel şeyler konusurken moralınızı bozmak ıstemezdım ama paylaşacakkımsem yok. eşim ağlama diyor sadece baska da bir şey diyemiyor. cok uzgun goruyorum kahroluyorum onu oyle gorunce
slm kızlar benim en merak ettiğim soru bu ay sizler hamile kalacağınızı hissetmişmiydiniz bunu daha önce ki bir topikte de sormuştum arkadaşların yüzde doksanı hissetmişler.ben de hissedermiyim diye düşünürdüm ama maalesef hissedemedim hatta bu ay hamile kalacağımdan umudum bile yoktu taki günüm geçene kadar.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?