2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

cenzey ve mseylül lütfen güzel anlarınızı düşünün bebeklerinizi üzmeyin eşlerinizde sürece alışmaya çalışıyor onlarda istemeseler bu bebekler olmazdı değilmi demekki onlarda istiyor evet şimdi bizim ilgiye ihtiyacımız var elimizde olmadan çok hassaslaştık ama hep olduğu gibi yine alttan almak biz kadınlara düşüyo gelecek mutlu günleriniz için onların erkek olduğunu ve fazla düşünceli olamayacaklarını tekrar hatırlayıp mutlu olmaya çalışın şükredin ne güzel bebekleriniz olacak

merak etme bende altta kalmıyorum:))) ama dili durmuyor bazen yeter artık diyorum sonrada ağlıyorum bi köşede((( aynen hissizler ne olacak anne gibi olurlarmı. annem bebek kıyafeti almıştı onun çorabını gösteriyorum bak babası diyorum, yaa rica ediyorum bana bunları şimdiden gösterme diyor ben çözemiyorum onu neden böyle. yemekleri hazır olsun, istekleri olsun tamam yan gelip yatsınlar.... bencil insan

hep alttan almak bazen çok yoruyor canım. seviyorum, yardım eder, her istediğimi yapar ama bazende laf sokuyor çok. bebek süpriz oldu zaten belki alışamadı anlayamzda daha çünkü erkekler bunuda biliyorum ama inanmıyor ağrılarıma suratını asıyor((

cicikan sen deneyımlı annesin sen ne dıyosan dogrudur:::)bı tuhaf oldum bi ağlıyorum bi guluyorum şimdi hain erkekler dedinya komik geldi bana hakikaten hainlerrrrr

cenzeycim kısaca tum özelliklerini toplayınca odun erkekler diyebiliriz:)) sen istanbulun neresindesin canım

ben beylikdüzü gürpınarda oturuyorum canım. anadolu yakası soğanlıkta doğup büyüdüm ve buraya geldim. sen canım?

kizlar yarin kontrolum var bebisim nasil diye 5 haftadan sonra ilk kez gorecegim melegimi benim icin dua edermisiniz icim icime sigmiyor bir taraftanda korkuyorum :18:

ben beylikdüzü gürpınarda oturuyorum canım. anadolu yakası soğanlıkta doğup büyüdüm ve buraya geldim. sen canım?

bende anadolu yakasında kurtköyde oturuyorum sen istanbulun bi ucunda ben bı ucunda:)ama gurpınarda manevi teyzem oturuyo geliyorum sık sık oraya tabi son 2 aydır kımıldayamaıyorum biyere o ayrı şu bulantılar yanmalar bı gecsin gezicem diyroum bol bol ama bunlar gecse başka bişey çıkar heralde:)))

kizlar yarin kontrolum var bebisim nasil diye 5 haftadan sonra ilk kez gorecegim melegimi benim icin dua edermisiniz icim icime sigmiyor bir taraftanda korkuyorum :18:

dualarım seninle ve tüm annelerle:)) niye korkuyorsun ne güzel göreceksin inşaallah))))

dediğin gibi uzak:)))) o kadar uzağım ki sözde istanbul yani. 2, 3 haftada ailemi görebiliyorum. yakın olsak görüşürdük.

dualarım seninle ve tüm annelerle:)) niye korkuyorsun ne güzel göreceksin inşaallah))))

tesekkurler canim korkum en son kanamam vardi bebek iyiydi ozaman gordum sonra kanamam gecti ama ben bebegimi goremedim daha bide bende hic bulanti falan olmadi hic biseyim yok cok sukur sadece goguslerim aciyor o kadar ordami emin olamiyorum heyecanimda korkumda bu yuzden....

korkma annesi nıye korkuyosun yarın el sallayacak bebişin sana dualarımız seninle hayırlı haberlerle gel inşallah yarın benimde kontrolum var özledim yavrumu:))

anladım canım iyi olacak, sende bize güzel haberler vereceksin umarım:)))

yıne goruşuruz canım ben geliyorum o tarafa sık sık sanada misafir olurum gelmişken:)bebişlerimiz arkadaş olur işte :)

tabi tabi canım beklerim anneme gelince bende gelirim hayat bu belli olmaz dimi:)) bebişlerde arkadaş olurlar ne güze işte...

kızlar bide bişey sorucam size. yarın ense kalınlığına bakılacak doktora gidicem her zaman ki gibi karnımdan bakacak dimi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…