yaa hepsi geçecek inanın ban ben ilkinden deneyimli olduğum için şimdi daha agresifim ona karşı hiççç altta kalmıyorum ilk hamilleğimde bende üzülüyor ağlıyordum şimdi hiç kafama takamam:))) Onlar ilginin azalmasından böyle şımarıyorlar üste çıkmaya çalışıp hır çıkartıyorlar merak etmeyin hepsi geçecekhain erkekler hallerimizden anlamıyorlarrrrr hep söylüyorum baba olmak bir anlık zevk işi annelik ilk öğrendiğin andan itibaren başlıyorr çok zorr babalık çocuklar ele avuca gelince anlaşılıyor ki yine tüm görevleri çocukların annelerdee bunu kimsee inkar edemezzz..... Bir de doğunca onlar horul horul horlarkennn bir kere siz sabahlara kadar oturacaksınız ertesi gün yine uyumadan güne devam edeceksinizzz bunu sizden başkası görmeyecekkk ilk 40 günn de zorr Allah yardımcımız olsunn hele biz yalnız anneler içinn çok zorrr:))) Amma herşeye değiyorr bunlarrr
başın sağolsun canım(( boşver takmayalım olur mu??? hem kendimizi hem yavrumuzu üzmeyelim diyorum ama içimde öfkeden ağlıyorum hep. hem çok iyi hem benim ağrılarımdan rahatsız bana kızıyor. hiç böyle hamile görmemiş. artık bi yerim ağrıyor bile demek istemiyorum.[/QUOT
dostlar sağolsun canım hayat a 1-0 geriden başladım ben eşim bugune dek hep destekçimdi universiteyı bile onun desteğiyle bıtırdim
şimdi oadam bu adammı diyorum çok uzuluyorum ama bak tek senin eşin değil demekki babalık bunalımı diye bişey var canım:)
sabredip beklicez yavrularımız için ama elde değil işte encok sevip destek olucakları dönemde boyle yapıyolar Allah sonumuzu hayretsin canımcım duzelir umuduyla beklicem beklicez napalım bebişleri uzmememk konusunda haklısın kotu seyler duşunduğumuz anda onları kucağımıza aldığımız anı duşunelim anne olmak kolay değil fiziksel şeylerin yanında bide bunlarla mucadele etmek zorundayız işte(
cenzey ve mseylül lütfen güzel anlarınızı düşünün bebeklerinizi üzmeyin eşlerinizde sürece alışmaya çalışıyor onlarda istemeseler bu bebekler olmazdı değilmi demekki onlarda istiyor evet şimdi bizim ilgiye ihtiyacımız var elimizde olmadan çok hassaslaştık ama hep olduğu gibi yine alttan almak biz kadınlara düşüyo gelecek mutlu günleriniz için onların erkek olduğunu ve fazla düşünceli olamayacaklarını tekrar hatırlayıp mutlu olmaya çalışın şükredin ne güzel bebekleriniz olacak
yaa hepsi geçecek inanın ban ben ilkinden deneyimli olduğum için şimdi daha agresifim ona karşı hiççç altta kalmıyorum ilk hamilleğimde bende üzülüyor ağlıyordum şimdi hiç kafama takamam:))) Onlar ilginin azalmasından böyle şımarıyorlar üste çıkmaya çalışıp hır çıkartıyorlar merak etmeyin hepsi geçecekhain erkekler hallerimizden anlamıyorlarrrrr hep söylüyorum baba olmak bir anlık zevk işi annelik ilk öğrendiğin andan itibaren başlıyorr çok zorr babalık çocuklar ele avuca gelince anlaşılıyor ki yine tüm görevleri çocukların annelerdee bunu kimsee inkar edemezzz..... Bir de doğunca onlar horul horul horlarkennn bir kere siz sabahlara kadar oturacaksınız ertesi gün yine uyumadan güne devam edeceksinizzz bunu sizden başkası görmeyecekkk ilk 40 günn de zorr Allah yardımcımız olsunn hele biz yalnız anneler içinn çok zorrr:))) Amma herşeye değiyorr bunlarrr
hain erkekler:))) onlarda kadınlara diyorlar:))
cenzeycim kısaca tum özelliklerini toplayınca odun erkekler diyebiliriz:)) sen istanbulun neresindesin canım
ben beylikdüzü gürpınarda oturuyorum canım. anadolu yakası soğanlıkta doğup büyüdüm ve buraya geldim. sen canım?
kizlar yarin kontrolum var bebisim nasil diye 5 haftadan sonra ilk kez gorecegim melegimi benim icin dua edermisiniz icim icime sigmiyor bir taraftanda korkuyorum :18:
bende anadolu yakasında kurtköyde oturuyorum sen istanbulun bi ucunda ben bı ucunda:)ama gurpınarda manevi teyzem oturuyo geliyorum sık sık oraya tabi son 2 aydır kımıldayamaıyorum biyere o ayrı şu bulantılar yanmalar bı gecsin gezicem diyroum bol bol ama bunlar gecse başka bişey çıkar heralde:)))
dualarım seninle ve tüm annelerle:)) niye korkuyorsun ne güzel göreceksin inşaallah))))
kizlar yarin kontrolum var bebisim nasil diye 5 haftadan sonra ilk kez gorecegim melegimi benim icin dua edermisiniz icim icime sigmiyor bir taraftanda korkuyorum :18:
tesekkurler canim korkum en son kanamam vardi bebek iyiydi ozaman gordum sonra kanamam gecti ama ben bebegimi goremedim daha bide bende hic bulanti falan olmadi hic biseyim yok cok sukur sadece goguslerim aciyor o kadar ordami emin olamiyorum heyecanimda korkumda bu yuzden....
dediğin gibi uzak:)))) o kadar uzağım ki sözde istanbul yani. 2, 3 haftada ailemi görebiliyorum. yakın olsak görüşürdük.
korkma annesi nıye korkuyosun yarın el sallayacak bebişin sana dualarımız seninle hayırlı haberlerle gel inşallah yarın benimde kontrolum var özledim yavrumu:))
insallah sende bende hayirli haberlerle geliriz insan telaslaniyor iste simdiden evhammi yapiyorum ne?:18::18:
yıne goruşuruz canım ben geliyorum o tarafa sık sık sanada misafir olurum gelmişken:)bebişlerimiz arkadaş olur işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?