2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hepinize iyi akşamlar. kendinize iyi bakın bebişlerde iyi olsunlar:)))) Allah'a emanet olun....

yarın bende 2li test için dr gidicem dua edin inşallah sağlıklıdır bebişim. bide kızlar ağzımın içinde dilimde sürekli aft çıkıyo üşüyüyorum galiba ya da vitaminsizlik mi,

yarın bende 2li test için dr gidicem dua edin inşallah sağlıklıdır bebişim. bide kızlar ağzımın içinde dilimde sürekli aft çıkıyo üşüyüyorum galiba ya da vitaminsizlik mi,
Canim benim de agzimda var.canim benim atesim ciktigi zaman aft cikiyor genelde.vucudun direnci dusup savunmasiz kaldiginda oluyormus.vitaminsizlikten de olabiliyormus.bi de ceviz yiyince iyice aziyor walla yiyemiyorum...

iyi geceler kızlar bişey sorcammm benim karnımda bu akşam bir hareketlilik var yani nasıl desem sanki içinde birşeyler akıyo gidiyo gibi sağa sola :))) bebeğimin hareketi olabilir mi bu sizcee :))

bebeğini sağlıklı bir şekilde gör annesi tatlı haberlerini bekliyoruz bende heyecanlandım bak şimdiii:))

iyi geceler kızlar bişey sorcammm benim karnımda bu akşam bir hareketlilik var yani nasıl desem sanki içinde birşeyler akıyo gidiyo gibi sağa sola :))) bebeğimin hareketi olabilir mi bu sizcee :))

canım ben kızımda ilk hareket ettiği zaman kıpır kıpır bir şey hissettim kal atışınıb biraz fazlası gibi sonra tekrarlayınca anlıyorsun zaten ama sağa sola kayan birşey gibi olmuyor yani ben hiç öyle hissetmemiştim 16. haftadaydı bakalım bunda ne zaman olacak

Gunaydin guzel anneler ve bebisleri.. dun ne cok sey kaynatmissiniz oyle oku oku anca bitirebildim.. kizlar sukur artik kotu haberler geride kaldi ins.
Eslerinizde sikayet etmissiniz amaaan erkek milletine anlar annelikten agaci yontmuslar erkek diye sunmuslar iste bizlerede bebislerii ve kendinizi zmeyin degmez..
Ayy cuma gunune az kaldi bebisimi ins. Gorucem cinsiyetinide ogrenirim ins..

Son düzenleme:

birazdan doktora gidicem ense kalınlığı için çok heyecenlayım her gittiğimde oluyor:)))) hayırlı haberlerle dönerim inşaallah...

Cenzeycim hadi bakalim hayirli haberlerle gel...
Pikolomancim konusamadik nezamandir sende dun yokmussun buralarda nasilsin

günaydın güzel anneler,nasılsınız bugün.......ben güne iyi başladım bugün inşallah böyle bitiririm

dün epeyi kaynatmışsınız maşallahmorali bozuk olan arkadaşlar lütfen bebekleriniz için hiçbirşeyi kafaya takmayın....şuan sadece bebeğiniz ve siz önemlisiniz...

inşallah bugunde kontrole giden arkadaşlardan güzel haberler alırız

tatlım yazdıklarını okudum,çk üzüldüm açıkcası,onlara en çok ihtiyacımız olduğu dönemde bize sırtlarını dönüyorlar,bizde bu dönemde ayrı özel bi ilgi sevgi pofpoflanmak istiyoruz,tabi erkeklerin odun olduğunu unutuyoruz..inan hepsi dengesizleşiyor,git geller yaşıyorlar,bizim yaşadığımız hamilelik süreci belirtileri rahatsızlıkları onlara hiç ama hiç inandırıcı gelmiyor.benim eşim çok süper bi insandr,çokda ilgilidir ama inan hamile kaldığımdan beri tanıyamıyorum,üstelik aşılamayla olmasına rağmen,,haftasonu temizlik yapıyorum kanepe bile çektim gözüün içine bakıyo ben kaldırıyım demiyor,sonra bi bakıysn aşkım canının çektiği bişi varmı diyo,sen plan yapıysn izin gününüz için o seni bırakıp arkadaşlarını tercih ediyr..sanırım hamilelik sürecinde bizi anne olarak algılıyorlar,eşleri olarak görmüyorlar,ama emin ol geçicek bunlar,,bence karnımız şiştiğinde onlarda herşeyin bilincinde olacaklar,sabredelim canım,inan sadece senin eşinde bu sorunlar yok hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz o yüzden içini ferah tut,akışına bırak,herşey düzelicek herşey çokkkk güzel olacak,bebeciklerimiz huzurla mutlulukla bereketle gelecek inan buna...

Cenzeycim hadi bakalim hayirli haberlerle gel...
Pikolomancim konusamadik nezamandir sende dun yokmussun buralarda nasilsin

iyiyim tatlım çok şükür,aslında az çok takip ettim sizi fakat bu sıralar iş yerim çok yoğn malum ay sonu raporlarr raporlar raporlar...................o yüzden yazamıyorum,bu sıralar azıcık az takılıcam size...

arkadaşlar bebeğimiz sesleri ne zaman işitmeye başlıyor bilgisi olan var mı?
Bildigim kadariyla 6aydan sonra duyuyorlar canim.

Aman iyi olunda gerisi onemli degil tabiki kendini yormamay kaydiyla :))

günaydınn arkdaşım.. Kocaların ilgisizliğinden bahsedilmiş. Cevap vermeden geçemedim. Haftasonu yanında temizlik yapıyosun ve kanepe çekiyosunn ben olsam söylerdim direk kanepeyi çek diye bebeğe bir şey olmasın ağır vs gibi. erkeklere söylemezsen anlamazlar. Söyleyeceksin sürekli şunu kaldır bunu indir ayy yoruldum vs biraz da naz yapacaksın. O da olmadı karnıma ağrı girdi diyeceksin :)) Sizin eşleriniz henüz farkında değil galiba ciddiyetin. Kendisi bazı şeyleri araştırıp öğrenmiyorsa hamilelik süreciyle ilgili sizler anlatın ağır kaldırmanın zararlı olduğunu vs. Üstelik doktorunuz demedi mi ağır kaldırmayın diye ve bunu eşiniz duymadı mı merak ettim. Bebeğiniz her şeyden kıymetli unutmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…