kızlar bide bişey sorucam size. yarın ense kalınlığına bakılacak doktora gidicem her zaman ki gibi karnımdan bakacak dimi????
Evet canim karnindan bakicak...
hepinize iyi akşamlar. kendinize iyi bakın bebişlerde iyi olsunlar:)))) Allah'a emanet olun....
Canim benim de agzimda var.canim benim atesim ciktigi zaman aft cikiyor genelde.vucudun direnci dusup savunmasiz kaldiginda oluyormus.vitaminsizlikten de olabiliyormus.bi de ceviz yiyince iyice aziyor walla yiyemiyorum...yarın bende 2li test için dr gidicem dua edin inşallah sağlıklıdır bebişim. bide kızlar ağzımın içinde dilimde sürekli aft çıkıyo üşüyüyorum galiba ya da vitaminsizlik mi,
bebeğini sağlıklı bir şekilde gör annesi tatlı haberlerini bekliyoruz bende heyecanlandım bak şimdiii:))tesekkurler canim korkum en son kanamam vardi bebek iyiydi ozaman gordum sonra kanamam gecti ama ben bebegimi goremedim daha bide bende hic bulanti falan olmadi hic biseyim yok cok sukur sadece goguslerim aciyor o kadar ordami emin olamiyorum heyecanimda korkumda bu yuzden....
iyi geceler kızlar bişey sorcammm benim karnımda bu akşam bir hareketlilik var yani nasıl desem sanki içinde birşeyler akıyo gidiyo gibi sağa sola :))) bebeğimin hareketi olabilir mi bu sizcee :))
canım ben kızımda ilk hareket ettiği zaman kıpır kıpır bir şey hissettim kal atışınıb biraz fazlası gibi sonra tekrarlayınca anlıyorsun zaten ama sağa sola kayan birşey gibi olmuyor yani ben hiç öyle hissetmemiştim 16. haftadaydı bakalım bunda ne zaman olacak
Cenzeycim hadi bakalim hayirli haberlerle gel...
Pikolomancim konusamadik nezamandir sende dun yokmussun buralarda nasilsin
Bildigim kadariyla 6aydan sonra duyuyorlar canim.arkadaşlar bebeğimiz sesleri ne zaman işitmeye başlıyor bilgisi olan var mı?
iyiyim tatlım çok şükür,aslında az çok takip ettim sizi fakat bu sıralar iş yerim çok yoğn malum ay sonu raporlarr raporlar raporlar...................o yüzden yazamıyorum,bu sıralar azıcık az takılıcam size...
tatlım yazdıklarını okudum,çk üzüldüm açıkcası,onlara en çok ihtiyacımız olduğu dönemde bize sırtlarını dönüyorlar,bizde bu dönemde ayrı özel bi ilgi sevgi pofpoflanmak istiyoruz,tabi erkeklerin odun olduğunu unutuyoruz..inan hepsi dengesizleşiyor,git geller yaşıyorlar,bizim yaşadığımız hamilelik süreci belirtileri rahatsızlıkları onlara hiç ama hiç inandırıcı gelmiyor.benim eşim çok süper bi insandr,çokda ilgilidir ama inan hamile kaldığımdan beri tanıyamıyorum,üstelik aşılamayla olmasına rağmen,,haftasonu temizlik yapıyorum kanepe bile çektim gözüün içine bakıyo ben kaldırıyım demiyor,sonra bi bakıysn aşkım canının çektiği bişi varmı diyo,sen plan yapıysn izin gününüz için o seni bırakıp arkadaşlarını tercih ediyr..sanırım hamilelik sürecinde bizi anne olarak algılıyorlar,eşleri olarak görmüyorlar,ama emin ol geçicek bunlar,,bence karnımız şiştiğinde onlarda herşeyin bilincinde olacaklar,sabredelim canım,inan sadece senin eşinde bu sorunlar yok hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz o yüzden içini ferah tut,akışına bırak,herşey düzelicek herşey çokkkk güzel olacak,bebeciklerimiz huzurla mutlulukla bereketle gelecek inan buna...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?