günaydınn arkdaşım.. Kocaların ilgisizliğinden bahsedilmiş. Cevap vermeden geçemedim. Haftasonu yanında temizlik yapıyosun ve kanepe çekiyosunn ben olsam söylerdim direk kanepeyi çek diye bebeğe bir şey olmasın ağır vs gibi. erkeklere söylemezsen anlamazlar. Söyleyeceksin sürekli şunu kaldır bunu indir ayy yoruldum vs biraz da naz yapacaksın. O da olmadı karnıma ağrı girdi diyeceksin :)) Sizin eşleriniz henüz farkında değil galiba ciddiyetin. Kendisi bazı şeyleri araştırıp öğrenmiyorsa hamilelik süreciyle ilgili sizler anlatın ağır kaldırmanın zararlı olduğunu vs. Üstelik doktorunuz demedi mi ağır kaldırmayın diye ve bunu eşiniz duymadı mı merak ettim. Bebeğiniz her şeyden kıymetli unutmayın :)
yaptım zaten canım dediğini sinirden yattım ağladım kasıklarım felaket ağrıyo dedim,azıcık korkuttum,sonra pişman oluyo ama işte dengesizlikler yapıyolar malesef,,onlarda bilincine varacaklar herşeyin inanıyorum
bu bel, sırt ağrıları neden bende var?( iki iş yapsam, yemek yapsam hemen ağrı oluyor. normal mi bu yaa???
yaptım zaten canım dediğini sinirden yattım ağladım kasıklarım felaket ağrıyo dedim,azıcık korkuttum,sonra pişman oluyo ama işte dengesizlikler yapıyolar malesef,,onlarda bilincine varacaklar herşeyin inanıyorum
günaydınn arkdaşım.. Kocaların ilgisizliğinden bahsedilmiş. Cevap vermeden geçemedim. Haftasonu yanında temizlik yapıyosun ve kanepe çekiyosunn ben olsam söylerdim direk kanepeyi çek diye bebeğe bir şey olmasın ağır vs gibi. erkeklere söylemezsen anlamazlar. Söyleyeceksin sürekli şunu kaldır bunu indir ayy yoruldum vs biraz da naz yapacaksın. O da olmadı karnıma ağrı girdi diyeceksin :)) Sizin eşleriniz henüz farkında değil galiba ciddiyetin. Kendisi bazı şeyleri araştırıp öğrenmiyorsa hamilelik süreciyle ilgili sizler anlatın ağır kaldırmanın zararlı olduğunu vs. Üstelik doktorunuz demedi mi ağır kaldırmayın diye ve bunu eşiniz duymadı mı merak ettim. Bebeğiniz her şeyden kıymetli unutmayın :)
Günaydınnnnnnnnn en güzelllll eylül anneleriiii
sizleri çokkkkkkkkk mutlu görmek istiyorummmmmmm muahhh öpücükler gönderiyorummm
:)
harfiyen katılıyorum
masayı hazırlarım eşim toplar makinaya yerleştirmese bile bütün herşeyi elinden geldiğince yapar
hatta ve hatta size bişey söyleyim mi nazar değmesin hafta sonu çamaşır yıkadığımda sepeti ona taşıtıyorum
dışardakilerden çekinmese çamaşırlarıda asar gece toplanacaksa o toplar
hafta sonu o evi süpürüyor bişey olucak diye ödü kopuyor ay dediğimde noldu hastaneye gidelim hemen diyor
dünde söyledim erkekler bayanların neler çektiğini anlamaz nazlı nazlı davranacaksın bunun tadını çıkaracaksın
herşey ben yaparım diye himenlik taslamıcaksın ihihi :)
özellikle doktor kontrollerine götürüyorum
ve doktorun söylediklerine bizim söylediklerinizden daha çok inandıkları için daha etkili oluyor
doktor ilişki yasak dedi onun yanında adam elini sürmüyo
sarılıp yatıyoruz 2 aydır gıkı çıkmıyo
sağsolun benim eşimde benden pimpirikli diğer oda da biraz işim olsun üşüteceksin gel diye hemen kızar,çamaşır sepetini de o götürür,ama evi süpürmedi hiç malesef,onu kaldırma bunu kaldırma,ince giyme,bazen sosis canım çeker zararlı değil mi yeme der,sütünü içtin mi der..bir keresinde kayınvalideme dedim ağır kaldırtırmıyor falan diye bana abartma sende dedi korkutmuşsundur oğlumu dedi bişey olacaktır diye halbuki ilk günden öyle davrandı benden daha bilinçli...kıskandı herhalde
bizde aynı aylardır tık yok....soruyorum canın hiç istemiyor mu diye,istemiyor diye onu orada düşününce yapamıyorum dedi...zarar vereceğiz diye korkuyorum diye..bizde sarmaş dolaş yatıyoruz
arkadaşlar çifte slm,size ve bebişlerinize :)))
doktor bulmanın nekadar zor olduğunu biliyorsunuz.sonunda ben güzel bir doktor buldum.Ama dün kontrole gittiğimde benden ikili test istemedi.Birdaha ki ay gel 4lü test yaparıs dedi.Bende ikili testi az çok araştırmıştım internetten bebek ense kalınlığını ölçmede büyük hatalar yapılacabileceği uzmanca yapılmadığı takdirde sonuçlarının çok sağlıklı olmadığı vs yazıyordu.Sonra doktoruma buyüzden mi dedim.Oda evet oda var dedi.Sonra çevremdekilere sordum.Herkes 2 liyi yaptırmış.Gittiğim hastane özel sonradan aklıma parasal amaç güdülüyor olabilirmi sorusu geldi? ne dersiniz ? 1 ay bekliyeyim mi ..offfffffffff
senin kayınvalide de kıskanmış kesin:) bizimkiler oğluna söylüyolar ağır kaldırmasın filan diye :)) Bebek biraz geç gelince tabi daha bi kıymetli oldu galiba :) O yzden eşim de duyarlı davranıyo sağolsun ben bi şey kaldırayım bana kızıyo kaldırma diye :)
bende çok var bel ve sırt ağrısı dün bulaşıkları yıkadım sadece bir başladı sırtımı ağrısı çok fenaydı hemen eşime masaj yaptırdım az da olsa faydası oldu...ufacık işte ağrır oldu,karnımız büyüyünce düşünemiyorum
canım bende araştırma hastanesine gidiyorum
2li test yapalım mı dedi
bende kararsızım dedim
bişey çıkarsa aldırırmısın diye sordu
sanırım aldırmam dedim yapmayalım o zaman
istertsen 1 ay sonra 4lü test yapalım dedi
bende tamam dedim
yani sonuç ne olursa olsun aldırmayı düşünmüyosan gerek duymuyorum
moralim bozuk bi 6 ay geçirmek istemem Rabbim sağlık versin ona güven yeter
%100 garanti olsa yaptırırdım belki ama kendimi bunun için üzüp kahredip
normal bi şekilde doğum yapmak istemem bebeğime işte o zaman zarar vermiş olurum diye düşünüyorum
Selamm kızlaarrr
benimde kesin olmamkla beraber
Rabbimin izniyle oğluşuuummmm geliyoorr..
Doktor amcası bu kıza hiç benzemiyo dedi.
Ama o doktorunda bu güne kadar yanıldığı olmamış gibi bişeymiş.
Bakalım haftaya pazartesi tekrar gitcez nasip olursa o zaman kesinleşir herhalde.
birazdan doktora gidicem ense kalınlığı için çok heyecenlayım her gittiğimde oluyor:)))) hayırlı haberlerle dönerim inşaallah...
tatlım yazdıklarını okudum,çk üzüldüm açıkcası,onlara en çok ihtiyacımız olduğu dönemde bize sırtlarını dönüyorlar,bizde bu dönemde ayrı özel bi ilgi sevgi pofpoflanmak istiyoruz,tabi erkeklerin odun olduğunu unutuyoruz..inan hepsi dengesizleşiyor,git geller yaşıyorlar,bizim yaşadığımız hamilelik süreci belirtileri rahatsızlıkları onlara hiç ama hiç inandırıcı gelmiyor.benim eşim çok süper bi insandr,çokda ilgilidir ama inan hamile kaldığımdan beri tanıyamıyorum,üstelik aşılamayla olmasına rağmen,,haftasonu temizlik yapıyorum kanepe bile çektim gözüün içine bakıyo ben kaldırıyım demiyor,sonra bi bakıysn aşkım canının çektiği bişi varmı diyo,sen plan yapıysn izin gününüz için o seni bırakıp arkadaşlarını tercih ediyr..sanırım hamilelik sürecinde bizi anne olarak algılıyorlar,eşleri olarak görmüyorlar,ama emin ol geçicek bunlar,,bence karnımız şiştiğinde onlarda herşeyin bilincinde olacaklar,sabredelim canım,inan sadece senin eşinde bu sorunlar yok hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz o yüzden içini ferah tut,akışına bırak,herşey düzelicek herşey çokkkk güzel olacak,bebeciklerimiz huzurla mutlulukla bereketle gelecek inan buna...
Rabbim hayırlı bi şekilde doğmayı nasip etsin inşAllah
onları kollarımıza aldığımız günleri göstersin :)
aminnnnnn canımmmm aminnnnnnn bizde doktora gidiyoruz şimdi heyecanlandım çok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?