Selamm kızlaarrr
benimde kesin olmamkla beraber
Rabbimin izniyle oğluşuuummmm geliyoorr..
Doktor amcası bu kıza hiç benzemiyo dedi.
Ama o doktorunda bu güne kadar yanıldığı olmamış gibi bişeymiş.
Bakalım haftaya pazartesi tekrar gitcez nasip olursa o zaman kesinleşir herhalde.
Selamm kızlaarrr
Bakalım haftaya pazartesi tekrar gitcez nasip olursa o zaman kesinleşir herhalde.
Selamm kızlaarrr
canımm amin inşallah.Rabbim hayırlı bi şekilde doğmayı nasip etsin inşAllah
onları kollarımıza aldığımız günleri göstersin :)
yok kız bi kaç arkadaş daha öğrendi ve hepsininki erkek.Ay canım ya hayırlı olsun
ilk cinsiyet öğrenen sensin sanırım :)
Daha ama tatlı mi yiyordun eksi mi
bu tez tutuyor mu çok merak ediyorum :)
cnm dün gittim ben 13+4 çıktı.ayyy ne güzel:))))) kaç haftalıksın canım. acaba bizim ne olacak, erkek hissediyorum ama bakalım hayırlısı...
amin canım çok sağol..günaydın kızlarrr
ay çok sevindim Allah hayırlısını versin
benim doktorumda gördü ama emin olmadan söylemem dedi
herkes öyle dediyse erkektir diyor ama
Kızlar selam :) ikili testle ilgili cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Umarım herkes iyidir. Ne güzel cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış hazırlıklar da yavaştan başlar artık :) ben de bir haftadır yazamadım çok ağır grip oldum. Bu arada bebeğimin doktoruyla sıkıntım vardı daha 10. Haftadan bebek küçük ve ensesi kalın görünüyor deyip moralimş bozmuştu. Dün hamile olduğumu ilk öğrendiğimde gittiğim doktora gittim. Tüm ölçümleri yaptı, bebeğimin ensesi de gayet normal çıktı burun kemiği de oluşmuş, haftasına göre de sağlıklı dedi. Hem içim rahatladı, hem de ikili testi yaptıralım ben birşey çıkacağını zannetmiyorum, diğer testleri de yaptırmazsın dedi. O öyle söyleyince yaptırdım 1 hafta sonra alıcaz sonuçları inş. Bişi çıkmaz. Doktorumu da değiştiriyorum bu durumda. Beni devamlı strese sokan bir doktorla zor olacak. Ayrıca oğlana benziyor dedi:) gönlümüzde kız vardı ama yeter ki sağlıklı olsun:)
Haftaya tekrar gidicem bakalım farklı birşey diyecek mi. Herkesin bebişi de hayırlı olsun
Kizlar benimde genital bolgemde kasinti vardi sirkelisuyu denedim bakalim ins. Ise yarar.
Ohh maasallah cinsiyetler ogrenilmeye basladi bakalim benimde cuma ins. Belli olur bakiyorumda cogu erkek cinsiyetlerin
kaşıntı değilde bende wv gittikten sonra yanma gibi bişey oluyordu tekrar gitmek istiyordum yaklaşık üç dört gündür uyguluyorum çok şükür sorunum yok...işe yarayacağını umuyorum sende de...ama kokusu bayıyor beni...
pikolamana teşekkür ederim onun sayesinde öğrendim
bir ara bende kaşıntı olmuştu doktora gitmiştim mantar değil demişti,enfeksiyon sadece dedi...krem verdi kullandım geçti...istersen verebilirim adını ..inşallah geçer hemen seninkide.Benim yanma olmuyir cunku dis tarafta kasinti olan yer.. koku obemli degil ya iyi olsunda
bir ara bende kaşıntı olmuştu doktora gitmiştim mantar değil demişti,enfeksiyon sadece dedi...krem verdi kullandım geçti...istersen verebilirim adını ..inşallah geçer hemen seninkide.
merhabalar
cinsiyetler belli olmaya başlamış
geçen hafta farklı bir doktora gitmiştim
yüksek ihtimal kız dedi bizede
ikili testim bu cumartesi
iki kızım olacak kısmetse
doktordan geldik şimdi herşey yolunda çok şukur pıtı pıtı atıyodu kalbi miniğimin çok tatlıydı teyzeleri:)onumuzdeki ayın 14 unde 2li tesi yapıcak doktor fiyatı da 115 lira normalmi bilmiyorum bu fiyatlardan hiç haberım yok kızlar?mide yanması içinde gaviscon verdi doktorumuz bide benim yramaz bebeğim 5 gun ilerden gidiyomuş:)
doktordan geldik şimdi herşey yolunda çok şukur pıtı pıtı atıyodu kalbi miniğimin çok tatlıydı teyzeleri:)onumuzdeki ayın 14 unde 2li tesi yapıcak doktor fiyatı da 115 lira normalmi bilmiyorum bu fiyatlardan hiç haberım yok kızlar?mide yanması içinde gaviscon verdi doktorumuz bide benim yramaz bebeğim 5 gun ilerden gidiyomuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?