2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ay canım ya hayırlı olsun
ilk cinsiyet öğrenen sensin sanırım :)
Daha ama tatlı mi yiyordun eksi mi
bu tez tutuyor mu çok merak ediyorum :)

günaydın güzel anneler bende şimdi gldim sağlık ocağından kaydımı yaptırdım ama ebem yoktu izinliymiş onun yerine başka bir ebe baktı...sinir bir kadındı tekrar tekrar aynı şeyleri soruyor ilk bebeğimi soruyor sürekli hatırlatıyor..benimde randevum 15 martta ve daha çok var nasıl bekleyecem bilmiyorum...birde ben akşamları çok kötü oluyorum yaa sanki nefes alamıyormuşum gibi çok kilolu hamile kaldım bakalım ne olcak bu zamanlarda böyleysem sonunu düşünemiyorum...

ayyy ne güzel:))))) kaç haftalıksın canım. acaba bizim ne olacak, erkek hissediyorum ama bakalım hayırlısı...

günaydın kızlarrr
ay çok sevindim Allah hayırlısını versin
benim doktorumda gördü ama emin olmadan söylemem dedi
herkes öyle dediyse erkektir diyor ama

Kizlar benimde genital bolgemde kasinti vardi sirkelisuyu denedim bakalim ins. Ise yarar.
Ohh maasallah cinsiyetler ogrenilmeye basladi bakalim benimde cuma ins. Belli olur bakiyorumda cogu erkek cinsiyetlerin

merhabalar

cinsiyetler belli olmaya başlamış
geçen hafta farklı bir doktora gitmiştim
yüksek ihtimal kız dedi bizede
ikili testim bu cumartesi

iki kızım olacak kısmetse

Rabbim hayırlı bi şekilde doğmayı nasip etsin inşAllah
onları kollarımıza aldığımız günleri göstersin :)
canımm amin inşallah.
çok sağol çok güzel bi dua....

Ay canım ya hayırlı olsun
ilk cinsiyet öğrenen sensin sanırım :)
Daha ama tatlı mi yiyordun eksi mi
bu tez tutuyor mu çok merak ediyorum :)
yok kız bi kaç arkadaş daha öğrendi ve hepsininki erkek.
valla canım ne yalan diyim her bişeyi yiyorum.
çok şükür bulantım tiksintim olmadı hiiç.
ama şöyle bi düşündümde şimdi canımın çektikleri hep tatlı şeyier :))

ayyy ne güzel:))))) kaç haftalıksın canım. acaba bizim ne olacak, erkek hissediyorum ama bakalım hayırlısı...
cnm dün gittim ben 13+4 çıktı.
ya doktor kesin konusmadı ama.
yanılma payı yoktur diye düşünüyorum ben :))

günaydın kızlarrr
ay çok sevindim Allah hayırlısını versin
benim doktorumda gördü ama emin olmadan söylemem dedi
herkes öyle dediyse erkektir diyor ama
amin canım çok sağol..
demek seninki kız haa.
topiğin ilk prenseside teşrif etmiş bulunuyor şu dakika itibariye.

hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah..
kız erkek ne önemi var
demi ama

Kızlar selam :) ikili testle ilgili cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Umarım herkes iyidir. Ne güzel cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış hazırlıklar da yavaştan başlar artık :) ben de bir haftadır yazamadım çok ağır grip oldum. Bu arada bebeğimin doktoruyla sıkıntım vardı daha 10. Haftadan bebek küçük ve ensesi kalın görünüyor deyip moralimş bozmuştu. Dün hamile olduğumu ilk öğrendiğimde gittiğim doktora gittim. Tüm ölçümleri yaptı, bebeğimin ensesi de gayet normal çıktı burun kemiği de oluşmuş, haftasına göre de sağlıklı dedi. Hem içim rahatladı, hem de ikili testi yaptıralım ben birşey çıkacağını zannetmiyorum, diğer testleri de yaptırmazsın dedi. O öyle söyleyince yaptırdım 1 hafta sonra alıcaz sonuçları inş. Bişi çıkmaz. Doktorumu da değiştiriyorum bu durumda. Beni devamlı strese sokan bir doktorla zor olacak. Ayrıca oğlana benziyor dedi:) gönlümüzde kız vardı ama yeter ki sağlıklı olsun:)
Haftaya tekrar gidicem bakalım farklı birşey diyecek mi. Herkesin bebişi de hayırlı olsun

iyi ki öbür doktora gitmişsin. boşuna moralini bozmuş. artık yakın zamanda cinsiyetlerde belli olacak hepimizin:))))

kızlar böyle güzel haberler duyunca çok seviniyorum :)
bundan 1-2 hafta öncesine kadar herkes bi olumsuz konuşuyodu
genelde doktordan kaynaklanıyo boş boşuna moralimizi bozuyorlardı
neyse ki artık herşey yerli yerinde :)

tütütütüttü maşAllah süphanAllah nazar değmesin İnşAllah

ne güzel herkes cinsiyetini öğrenmeye başlamış,sağ salim kucağımıza aldığımızı günüde söyleriz inşallah....

Kizlar benimde genital bolgemde kasinti vardi sirkelisuyu denedim bakalim ins. Ise yarar.
Ohh maasallah cinsiyetler ogrenilmeye basladi bakalim benimde cuma ins. Belli olur bakiyorumda cogu erkek cinsiyetlerin

kaşıntı değilde bende wv gittikten sonra yanma gibi bişey oluyordu tekrar gitmek istiyordum yaklaşık üç dört gündür uyguluyorum çok şükür sorunum yok...işe yarayacağını umuyorum sende de...ama kokusu bayıyor beni...
pikolamana teşekkür ederim onun sayesinde öğrendim

Benim yanma olmuyir cunku dis tarafta kasinti olan yer.. koku obemli degil ya iyi olsunda

Benim yanma olmuyir cunku dis tarafta kasinti olan yer.. koku obemli degil ya iyi olsunda
bir ara bende kaşıntı olmuştu doktora gitmiştim mantar değil demişti,enfeksiyon sadece dedi...krem verdi kullandım geçti...istersen verebilirim adını ..inşallah geçer hemen seninkide.

doktordan geldik şimdi herşey yolunda çok şukur pıtı pıtı atıyodu kalbi miniğimin çok tatlıydı teyzeleri:)onumuzdeki ayın 14 unde 2li tesi yapıcak doktor fiyatı da 115 lira normalmi bilmiyorum bu fiyatlardan hiç haberım yok kızlar?mide yanması içinde gaviscon verdi doktorumuz bide benim yramaz bebeğim 5 gun ilerden gidiyomuş:)

oy yesinler onu yesinler :)
bende mide yanmasına renni kullanıyorum tatlım
erken başlamış yanmalar seninde benim gibi reflün mü var yoksa ?

Oh maşallah ne güzel :) ben evimin yakınında bir özel hastanede 57 liraya yaptırdım sgk indirimiyle. Başka bir özel hastaneden de 75 lira fiyat almıştım.

ayyy maşaallah:)))))) mseylul sen kaç haftalıktın?? bugün ikili test için kan verdim 60 tl aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…