oy yesinler onu yesinler :)
bende mide yanmasına renni kullanıyorum tatlım
erken başlamış yanmalar seninde benim gibi reflün mü var yoksa ?
ayyy maşaallah:)))))) mseylul sen kaç haftalıktın?? bugün ikili test için kan verdim 60 tl aldı[/QUOT
yarın 11.haftaya giricekmişiz doktora göre canım 60 lira çok uygun benimkine göre
Oh maşallah ne güzel :) ben evimin yakınında bir özel hastanede 57 liraya yaptırdım sgk indirimiyle. Başka bir özel hastaneden de 75 lira fiyat almıştım.
ayy çok uygun bu fiyatlar bana çok söylemişler zaten benim gittiğim bu hastanenin hep yuksek fiyatları bilen vardır belki kurtköy emsey hospital kan testlerimde 150 lira tutmuştu yeni bi hastane açılıcak mart ayında yakınımıza o zaman kadar idare edeyım diyorum
teşekurler teyzesi:)))) çok tatlılar ALLAH bağışlasın onları bizlere evet doktorda erken başlamış derdi:)önceden ara ara oluyodu ama rahatsız edicek kadar değil demekki varmış reflü gavisconu şimdi içtim bakalım ii gelicekmi işe yarar inşallah çunku dayanılır gibi değil yanmalar bide yemek yıyınce oluyo sendede öylemi bilmiyorum
evet canım ben zaten tedavi görürken hamile olduğumu öğrenmiştim
yarım bırakmıştım hemen ilaç kullanmak istemedim ama dayanamamıştım
11. hafta bittikten sonra kullanmaya başladım
yemek yedikten sonra olur çünkü halk tabiriyle mide kapağının bozulması ve içindeki
asidin dışarıya çıkması yemek borusuna ciğerlere boğaza kadar gelmesiyle oluşan yanma
o yüzden mideyi fazla doldurma yemeklerde özellikle içecek içme
çünkü az yesen bile bunun üstüne içecek içtiğinde mide taşma yapıyo
ve yemek yedikten sonra eğilme yatma uzanma yasak biraz öğütülmesini bekle :)
gazlı içecek ve yiyecek hepsinden uzak dur
bende reflü kronik bronşit yapmıştı bende senelerce bronşit tedavisi görmüştüm
ama geçmiyordu hiç bi şekilde araştırma hastanesinde ciğerlerde bişey bulunmayınca
mideye bakılmıştı hemen bu kadar ayrıntısını sonradan öğrenmiştim
hatta şunu duyunca şaşırmıştım ses tellerimi kalınlaştırmıştı
giderek erkek sesine dönecekmiş düşünebiliyomusun
aman yanma diyip geçmemek gerek reflüde önemli bi hastalık
yaaaaa benimki çıkmadı ya...o kadar hevesliyim ki ama dümdüz işte...............
ayyy maşaallah:)))))) mseylul sen kaç haftalıktın?? bugün ikili test için kan verdim 60 tl aldı[/QUOT
yarın 11.haftaya giricekmişiz doktora göre canım 60 lira çok uygun benimkine göre
ayy çok uygun bu fiyatlar bana çok söylemişler zaten benim gittiğim bu hastanenin hep yuksek fiyatları bilen vardır belki kurtköy emsey hospital kan testlerimde 150 lira tutmuştu yeni bi hastane açılıcak mart ayında yakınımıza o zaman kadar idare edeyım diyorum
ense kalınlığı için doktora gittim. şimdi geldim. önce bakamadı oynamadı galiba korktum bende. bişeyler ye, tatlı falan ye yarım saat sonra gel dedi. baktı crl= 52,6 nt= 2,2 çıktı.
Benimki ilkinde 6aylikken boyleydiikinci hamileliğini yaşayan anneler
sizinde karnınız ilkine göre daha çabuk çıktımı
benim şimdiden dışardan hamile olduğum anlaşılıyor
MERHABA SEVGİLİ ANNELER
HANGİ HASTANE ACABA İSTANBULDAMI ÇOK MERAK ETTIM CUNKU BEN PAZARTESİ GİDİCEM İKİLİ TESTE VE 220 TL SÖYLEDİ HASTANE EN UYGUN BURAYI BULDUM
Gittigin hastahaneyle alakalidir benim dr bana 100 lira dedi halbuki ilk hamileligimde devlete bagli olan yerde bedavaya yaptirmistim.. heryer farkli ucret istiyor..
doktordan geldik şimdi herşey yolunda çok şukur pıtı pıtı atıyodu kalbi miniğimin çok tatlıydı teyzeleri:)onumuzdeki ayın 14 unde 2li tesi yapıcak doktor fiyatı da 115 lira normalmi bilmiyorum bu fiyatlardan hiç haberım yok kızlar?mide yanması içinde gaviscon verdi doktorumuz bide benim yramaz bebeğim 5 gun ilerden gidiyomuş:)
ikinci hamileliğini yaşayan anneler
sizinde karnınız ilkine göre daha çabuk çıktımı
benim şimdiden dışardan hamile olduğum anlaşılıyor
yaaaaa benimki çıkmadı ya...o kadar hevesliyim ki ama dümdüz işte...............
Benimki ilkinde 6aylikken boyleydidaha cabuk cikti bunda ins. Fazla kilo almam bari yoksa yarim dunya olcem ..
Gittigin hastahaneyle alakalidir benim dr bana 100 lira dedi halbuki ilk hamileligimde devlete bagli olan yerde bedavaya yaptirmistim.. heryer farkli ucret istiyor..
ACİLLLLLLLL kızlar slm bende eylül annesi olucam inşallah 2. bebişim pazartesi kontrolüm var.ne olur yardımmmmmmmm edinnnnn dünden bu yana sol kasığımda sancı var batma şeklinde bıcak saplanması gibi gelip gidiyor.ama başka beelirtide yok acaba nedir nedendir yardım cvplarınız için şimdiden çok tşk ederim allahım bebeklerimizi inşallah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin::
canımcımmm öncelikle bu kadar panik yapma
bişey yoksa bile olucak allah korusun
sen içini ferah tut rabbim yardımcın olsun
benimde arada oluyor batmalar ama sürekliliği yok
doktorun numarası varsa ulaşabiliyorsan bi ara konuş derim
içini rahatlatsın pazartesiye kadar :)
aynen ilkinde bu halim 5-6 aylıkkendi
sonumu düşününce korkuyorum
slm kızlarrrr
ben de ne güzel bikaç gündür bulantım geçti heralde artık kurtuldum derken dün akşam yine fena bulantı çektim bitsin bulantı artık yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?