2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

oy yesinler onu yesinler :)
bende mide yanmasına renni kullanıyorum tatlım
erken başlamış yanmalar seninde benim gibi reflün mü var yoksa ?

teşekurler teyzesi:)))) çok tatlılar ALLAH bağışlasın onları bizlere evet doktorda erken başlamış derdi:)önceden ara ara oluyodu ama rahatsız edicek kadar değil demekki varmış reflü gavisconu şimdi içtim bakalım ii gelicekmi işe yarar inşallah çunku dayanılır gibi değil yanmalar bide yemek yıyınce oluyo sendede öylemi bilmiyorum

evet canım ben zaten tedavi görürken hamile olduğumu öğrenmiştim
yarım bırakmıştım hemen ilaç kullanmak istemedim ama dayanamamıştım
11. hafta bittikten sonra kullanmaya başladım

yemek yedikten sonra olur çünkü halk tabiriyle mide kapağının bozulması ve içindeki
asidin dışarıya çıkması yemek borusuna ciğerlere boğaza kadar gelmesiyle oluşan yanma
o yüzden mideyi fazla doldurma yemeklerde özellikle içecek içme
çünkü az yesen bile bunun üstüne içecek içtiğinde mide taşma yapıyo

ve yemek yedikten sonra eğilme yatma uzanma yasak biraz öğütülmesini bekle :)
gazlı içecek ve yiyecek hepsinden uzak dur

bende reflü kronik bronşit yapmıştı bende senelerce bronşit tedavisi görmüştüm
ama geçmiyordu hiç bi şekilde araştırma hastanesinde ciğerlerde bişey bulunmayınca
mideye bakılmıştı hemen bu kadar ayrıntısını sonradan öğrenmiştim
hatta şunu duyunca şaşırmıştım ses tellerimi kalınlaştırmıştı
giderek erkek sesine dönecekmiş düşünebiliyomusun

aman yanma diyip geçmemek gerek reflüde önemli bi hastalık

enbitane çok teşekurler tatlım bilgiler için hani benim tedavı görcek kadar belli bi yanmam yoktuki belki 6 ayda bir ara ara yanardı ama şimdiden yanmaya başladığına göre demekki başlangıç varmış bendede :)beişle birlikte ortaya çıkmış oldu:))

ikinci hamileliğini yaşayan anneler
sizinde karnınız ilkine göre daha çabuk çıktımı
benim şimdiden dışardan hamile olduğum anlaşılıyor

yaaaaa benimki çıkmadı ya...o kadar hevesliyim ki ama dümdüz işte...............

canımsın üzülme ama

bu aslında çok güzel bişey aynı tv deki mankenler gibim olcan
5-6 aylıkken karnın ayva göbeği gibi 9 aylıkken sadece bi göbiş aslında göbiş değil bebiş :)

offff offf keşke bende öyle olsam keşkeee

MERHABA SEVGİLİ ANNELER
HANGİ HASTANE ACABA İSTANBULDAMI ÇOK MERAK ETTIM CUNKU BEN PAZARTESİ GİDİCEM İKİLİ TESTE VE 220 TL SÖYLEDİ HASTANE EN UYGUN BURAYI BULDUM DA

ense kalınlığı için doktora gittim. şimdi geldim. önce bakamadı oynamadı galiba korktum bende. bişeyler ye, tatlı falan ye yarım saat sonra gel dedi. baktı crl= 52,6 nt= 2,2 çıktı.

hadi bakalım canım hayırlısı senin iyi çıktı sanırım darısı bizim başımıza bebişini görmene de sevindimm

Benimki ilkinde 6aylikken boyleydi daha cabuk cikti bunda ins. Fazla kilo almam bari yoksa yarim dunya olcem ..

çok sevindim canım bebişini gördüğüne teyzeleri yer onuu :))

aynen öyle canım kızımda bu kadar çabuk karnım belirmemişti şimdi belirgin akşamları daha çokk çıkıyor elbettee

aynen ilkinde bu halim 5-6 aylıkkendi
sonumu düşününce korkuyorum

ACİLLLLLLLL kızlar slm bende eylül annesi olucam inşallah 2. bebişim pazartesi kontrolüm var.ne olur yardımmmmmmmm edinnnnn dünden bu yana sol kasığımda sancı var batma şeklinde bıcak saplanması gibi gelip gidiyor.ama başka beelirtide yok acaba nedir nedendir yardım cvplarınız için şimdiden çok tşk ederim allahım bebeklerimizi inşallah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin::

canımcımmm öncelikle bu kadar panik yapma
bişey yoksa bile olucak Allah korusun

sen içini ferah tut Rabbim yardımcın olsun
benimde arada oluyor batmalar ama sürekliliği yok
doktorun numarası varsa ulaşabiliyorsan bi ara konuş derim
içini rahatlatsın pazartesiye kadar :)

slm kızlarrrr
ben de ne güzel bikaç gündür bulantım geçti heralde artık kurtuldum derken dün akşam yine fena bulantı çektim bitsin bulantı artık yaaaa

amin zaten ara ara oluyordu fakat dünden bu yana halen ara ara sürüyor bıçak saplanması gbi evet doktorumu aradım istersen gel dedi şiddetli ise ağrıların öle beni zıplatıcak şeklinde şiddetli değil.genelde gebeliğin sonuna kadar rahim bağları dokuları gerildiğinde olabilirbatmalar dedi ama çok şiddetli değil sanki içimde bebişimin hareketleri gibi bilmiyorum anlamadım::

aynen ilkinde bu halim 5-6 aylıkkendi
sonumu düşününce korkuyorum

cnm bende aynıyım benim ilk hamile kaldığımda 60 kiloydum gebeliğim sonlandı 5.5 aylıkken ve sonlandığında 68 kiloydum ne mide bulantısı ne birşey çok güzel geçmişti ama sonu olmadı şimdi ise hamilelik öncesinde bazı vitamin ilaçları kullandım bebeğimi folik asit eksikliğinden kaybettim..şimdi ise 76 kiloyum ve patlayacak gibiyim göbeğimde 6 aylık gibi hiç inmedi doğumdan sonra...şimdi iki akşamdır çok kötü sdüşünceler geliyor aklıma Allahım gönlüme ferahlık ver diye dua ediyorum..nasıl doğuracam şimdi böyleysem daha var 7 ayım çok kötü düşüncelerim var nasıl doğum yapacam ( ki ben doğumdan korkanlara cesaret veriyordum çünkü 5.5 aylıkken günü gelmeyen bebeğimi doğurdum 2 gün sancı çekerek ).şimdi bunu düşünüyorum resmen davuldan farkım kalmayacak..psikolojim çok bozuk...

slm kızlarrrr
ben de ne güzel bikaç gündür bulantım geçti heralde artık kurtuldum derken dün akşam yine fena bulantı çektim bitsin bulantı artık yaaaa

ya ben de 3 ay dolunca biter diye umutlanıyodum..daha beter oldum wallahi..biteceğine arttı.. 9 ayın sonuna kadar sürer mi diye çok korkuyorum yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…