2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben yarın kalan testlerimi yaptırmaya devlet hastanesine gidicem. eğer ikili testi orada yapıyorlarsa kuruş vermem özele valla.. muayeneye acımıyorum da test parasına acayip acıyorum. çünkü tıbbi cihaz ithal ettiğim için önceden şunu çok iyi biliyorum ki, devlet hastanelerinde ve üni hastanelerinde çok iyi cihazlar var ve çok bakımlılar.

canım o zaman yine içini rahatlat bi git görsün doktor

ama kendini üzme sakın yeğenim rahat içeride :)
yerleşiyodur annesiii yerine güzel güzel
bişey almak için dahi uzanmak yok
napıyoruzzz kocacımmm şunu benim için indirebilirmisin diyoruz :)
kocişleri çalıştırıyoruz biraz
çok gaddarım yahuuu

Kızlar meraba, 9+5 günlük hamileyim.Çalışıyorum işte olduğum için devamlı giriş yapamıyorum. Az önce pembe pıhtılar halinde kanamam oldu. ya sizce acile gitmeli miyim? Yoksa artarsa mı gideyim? Önemli değildir demi az oldu sonuçta :18:

oy cnm çok tatlısın sanki şikayet edince kelebeğim akıllandımı ne kalmadı şu an bakalım beklemekteyim ağrı yok elhamdürüllah... Midem bulandı istifra ettim midem ekşiyor şimdi ise 1 bardak süt içiyordum cnm evet uzanmaya gelince dikkat etmiyorum ev topluyorum dün biraz temizlik yaptım yoruldum da ondan dır diye umuyorum...allahım esirgesin yavrularımızı...yooo eşim bu konuda çok destekli allah razı olsun bu arada cinsiyet bellimi canım:)

acil değil tatlım kadın doğumcuna git.. Ihmal etme allahım esirgesin bebeğimizi::)geçmiş olsun allahım acil şifa versin

acil değil tatlım kadın doğumcuna git.. Ihmal etme allahım esirgesin bebeğimizi::)geçmiş olsun allahım acil şifa versin

Teşekkür ederim Doktorum ameliyattaymış ya. cumartesi gitmiştim kontrole sağlıkı hareketli olduğunu gördüm çok şükür.Ama şimdi niye olur ki durduk yere:18: bugün çok yürümek zorunda kaldım ondan olabilir mi acaba:18:

evet kendini çok yormuş olabilirsin belki halen bebiş yerleşmeye çalışıyordur. Ondandır bide bu bebişler nazlı olucak sanırım bende dün temizlik yaptım yordum biraz kendimi sol kasığım feci batıyorrrrrrr

canım sen yinede ihmal etme
ama ilk 3 ay yürüyüşlerimizi de kısıyoruz hareketlerimizi de
büyük bi ihtimalle uzun yürüyüşten kaynaklanmıştır

ikinci hamileliğini yaşayan anneler
sizinde karnınız ilkine göre daha çabuk çıktımı
benim şimdiden dışardan hamile olduğum anlaşılıyor

Selammm..
Kaç gündür okuyorum yazılanları ama yoğunlukdan hiç bişey yazamadım malum aysonu raporlar hesaplar vs..
Canım benimde 2.hamileliğim ve karnım gerçekden acayip erken çıktı.
Ben kızıma hamile ike 5 aylıkken tatile gitmiştik orda bende hamileyim demiştim millet şaşırmıştı çünki her tarafdan öyle bi kilo almıştımki karnım belli olmuyordu nerdeyse:)kilolu bi kadın havam vardı hamileden ziyade..
ama bu gerçekden pıt diye çıktı hatta eşim acaba yanlışmı hesaplanıyor yaw senin karnın 5 aylık gibi diyor..benim normalde hiç göbeğim yoktur zaten ayıptır söylemesi dümdüzdür o yüzden çok belli oldu ve başka bi tarafıma kilo almadığım içinde olabilir..
Ama bu sanırım hep böyle 2.bebekde göbiş daha erken çıkıyor:)

kızlar aynen 2. Bebişlerde sanırım biraz daha büyük oluyor gören şaşırıyor nasıl3 aylıksın diye sanki6 aylık maşşallahhhhh ama herkez minik oğlum bile anne kardeşim kocaman olmuş diyor herkezin aynı olmayabiliyor kızlar endişe etmenize gerek yok

senin kadar değil ihihi :)

iyi iyi çalışsınlar benimkide çalışır yavrummm hiç sorun etmez
yardımcı olmaları şart dimi bi yerde :)

benim daha cinsiyet belli değil son kontrolümde
totoşunu döndü göstermedi bişey
2 hafta sonra tekrar randevum var o zaman daha net belli olur sanırsam
çikolata yiyerek gircem doktorun yanına
kıpraşsın azıcık çok uyuyor kerata :)

aynen cnm ayne tek olmaz bu işler.. Hayırlısı olsun tatlım... Nazlı kelebekler..
Aaaa iyi fikir bende yiyeyim bari allahım sağlıklı evlatlar versin...:18:
Allahım sen koru yarabbim

Ayy temizlik bile yapmıyorum hala. dikkat etmeye çalışıyorum ama insanın elinde değilki Dikkat et sende allahım esirgesin inş.acı göstermesin bize

Yapma tatlım yaaa psikolojini falan bozma gerçi şuanda hepimiz çok açığız her türlü depresif düşünceye
ama sen önceden yaşadığın şeyleri aklından çıkarmaya çalış tabiki çok zordur ama düşünme.Kilolar kalmış olabilir çünki genel olarak hep kalıyor ki üstüne vitaminler kullanmışsın.Ama şöyle bi gerçek var kilon varken hamile kalınca daha az kilo alıyorsun..çok alsanda ne olur sanki yaaa benim bi arkadaşımın başına gelen bir olay var daraldıkca onu hatırlıyorum gülüyorum..sevdiğim bi arkadaşım hatta çok severim kilosu yerinde ama boyuda var bayağı kalıplı yani sonra hamile iken haliyle hatrı sayılır bi kilo da aldı doğuma girerken ameliyat önlüğünü giydirmişler kapanmamış eee napıcaklar 2 önlük giydirmişler brini önden diğerini arkadan anca öyle kapandı diyor hertarafım..Bak düşün ve bu arkadaşım bize bunu gülerek anlatırdı doğuma girerken bunu düşünün hiç stresiniz kalmaz derdi..yani sonuç olarak bak işte kilon olsada bebek de doğuyor hayat da devam ediyor doğumdan sonra hepsini toptan verirsin canım hiç sıkma canını:)

canım bi dk bile durma düşük atlatıyor olabilirsin.. bende aynı şekilde olmuştum düşük yapıyormuşum neredeyse müdahale edildi hemen iğneler ilaçlar bi sn bile durma derim sana

canım benim kadın doğumun aciline git bence,gitmesen sonuçta aklın kalacak ne oluyor diye,en azından git bebiciğini gör rahatlarsın,allah korusun aksi bi durum varsada erken mudahele edilmiş olur...bişeye üzüldüysen,yada yorduysan kendini öylede gelebiliyor,ama sen yinede git canım...güzel haberler bekliyz,inşlh bebiş hınzırlıktan böyle yapmıştır.

canim git hemen bir acile ilk haftalar onemli cok ne olur ne olmaz kalbin ferahlasin tatlim

kizlar hastaneden geldim cok sukur iyiymis kuzucum icim ferahladi bide el salladi bize ayyy cok tatliydi ama afedersiniz sirf popoyu gosterdi bize donmedi yuzunu.......

kızlar muayene için testler için kaç para ödüyorsunuz hastanelerinize?
sigortam yok benim. Turkiyeye geliyorum yarın kısmetse. Hangi hastaneye gideyim ne yapayım bilmiyorum. Batı bahat hastanesi, nisa hastanesi, kanuni sultan suleyman eah. bu 3 hstane va aklımda ama fiyatları nasıl, ikili testler kaç para oluyor hiç bilmiyorum. :26::26::26::26:

canım kanuni devlet hastanesi orası daha uygundur..ama batıbahat ve nisa özel hastane..ama fiyatlarını bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…