amin zaten ara ara oluyordu fakat dünden bu yana halen ara ara sürüyor bıçak saplanması gbi evet doktorumu aradım istersen gel dedi şiddetli ise ağrıların öle beni zıplatıcak şeklinde şiddetli değil.genelde gebeliğin sonuna kadar rahim bağları dokuları gerildiğinde olabilirbatmalar dedi ama çok şiddetli değil sanki içimde bebişimin hareketleri gibi bilmiyorum anlamadım::
canım o zaman yine içini rahatlat bi git görsün doktor
ama kendini üzme sakın yeğenim rahat içeride :)
yerleşiyodur annesiii yerine güzel güzel
bişey almak için dahi uzanmak yok
napıyoruzzz kocacımmm şunu benim için indirebilirmisin diyoruz :)
kocişleri çalıştırıyoruz biraz
çok gaddarım yahuuu
kızlar meraba, 9+5 günlük hamileyim.çalışıyorum işte olduğum için devamlı giriş yapamıyorum. Az önce pembe pıhtılar halinde kanamam oldu. Ya sizce acile gitmeli miyim? Yoksa artarsa mı gideyim? önemli değildir demi az oldu sonuçta :18:
acil değil tatlım kadın doğumcuna git.. Ihmal etme allahım esirgesin bebeğimizi::)geçmiş olsun allahım acil şifa versin
teşekkür ederimDoktorum ameliyattaymış ya. Cumartesi gitmiştim kontrole sağlıkı hareketli olduğunu gördüm çok şükür.ama şimdi niye olur ki durduk yere:18: Bugün çok yürümek zorunda kaldım ondan olabilir mi acaba:18:
Teşekkür ederimDoktorum ameliyattaymış ya. cumartesi gitmiştim kontrole sağlıkı hareketli olduğunu gördüm çok şükür.Ama şimdi niye olur ki durduk yere:18: bugün çok yürümek zorunda kaldım ondan olabilir mi acaba:18:
ikinci hamileliğini yaşayan anneler
sizinde karnınız ilkine göre daha çabuk çıktımı
benim şimdiden dışardan hamile olduğum anlaşılıyor
selammm..
Kaç gündür okuyorum yazılanları ama yoğunlukdan hiç bişey yazamadım malum aysonu raporlar hesaplar vs..
Canım benimde 2.hamileliğim ve karnım gerçekden acayip erken çıktı.
Ben kızıma hamile ike 5 aylıkken tatile gitmiştik orda bende hamileyim demiştim millet şaşırmıştı çünki her tarafdan öyle bi kilo almıştımki karnım belli olmuyordu nerdeyse:)kilolu bi kadın havam vardı hamileden ziyade..
Ama bu gerçekden pıt diye çıktı hatta eşim acaba yanlışmı hesaplanıyor yaw senin karnın 5 aylık gibi diyor..benim normalde hiç göbeğim yoktur zaten ayıptır söylemesi dümdüzdür o yüzden çok belli oldu ve başka bi tarafıma kilo almadığım içinde olabilir..
Ama bu sanırım hep böyle 2.bebekde göbiş daha erken çıkıyor:)
oy cnm çok tatlısın sanki şikayet edince kelebeğim akıllandımı ne kalmadı şu an bakalım beklemekteyim ağrı yok elhamdürüllah... Midem bulandı istifra ettim midem ekşiyor şimdi ise 1 bardak süt içiyordum cnm evet uzanmaya gelince dikkat etmiyorum ev topluyorum dün biraz temizlik yaptım yoruldum da ondan dır diye umuyorum...allahım esirgesin yavrularımızı...yooo eşim bu konuda çok destekli allah razı olsun bu arada cinsiyet bellimi canım:)
senin kadar değil ihihi :)
iyi iyi çalışsınlar benimkide çalışır yavrummm hiç sorun etmez
yardımcı olmaları şart dimi bi yerde :)
benim daha cinsiyet belli değil son kontrolümde
totoşunu döndü göstermedi bişey
2 hafta sonra tekrar randevum var o zaman daha net belli olur sanırsam
çikolata yiyerek gircem doktorun yanına
kıpraşsın azıcık çok uyuyor kerata :)
evet kendini çok yormuş olabilirsin belki halen bebiş yerleşmeye çalışıyordur. Ondandır bide bu bebişler nazlı olucak sanırım bende dün temizlik yaptım yordum biraz kendimi sol kasığım feci batıyorrrrrrr
cnm bende aynıyım benim ilk hamile kaldığımda 60 kiloydum gebeliğim sonlandı 5.5 aylıkken ve sonlandığında 68 kiloydum ne mide bulantısı ne birşey çok güzel geçmişti ama sonu olmadı şimdi ise hamilelik öncesinde bazı vitamin ilaçları kullandım bebeğimi folik asit eksikliğinden kaybettim..şimdi ise 76 kiloyum ve patlayacak gibiyim göbeğimde 6 aylık gibi hiç inmedi doğumdan sonra...şimdi iki akşamdır çok kötü sdüşünceler geliyor aklıma Allahım gönlüme ferahlık ver diye dua ediyorum..nasıl doğuracam şimdi böyleysem daha var 7 ayım çok kötü düşüncelerim var nasıl doğum yapacam ( ki ben doğumdan korkanlara cesaret veriyordum çünkü 5.5 aylıkken günü gelmeyen bebeğimi doğurdum 2 gün sancı çekerek ).şimdi bunu düşünüyorum resmen davuldan farkım kalmayacak..psikolojim çok bozuk...
Teşekkür ederimDoktorum ameliyattaymış ya. cumartesi gitmiştim kontrole sağlıkı hareketli olduğunu gördüm çok şükür.Ama şimdi niye olur ki durduk yere:18: bugün çok yürümek zorunda kaldım ondan olabilir mi acaba:18:
Kızlar meraba, 9+5 günlük hamileyim.Çalışıyorum işte olduğum için devamlı giriş yapamıyorum. Az önce pembe pıhtılar halinde kanamam oldu. ya sizce acile gitmeli miyim? Yoksa artarsa mı gideyim? Önemli değildir demi az oldu sonuçta :18:
Kızlar meraba, 9+5 günlük hamileyim.Çalışıyorum işte olduğum için devamlı giriş yapamıyorum. Az önce pembe pıhtılar halinde kanamam oldu. ya sizce acile gitmeli miyim? Yoksa artarsa mı gideyim? Önemli değildir demi az oldu sonuçta :18:
kızlar muayene için testler için kaç para ödüyorsunuz hastanelerinize?
sigortam yok benim. Turkiyeye geliyorum yarın kısmetse. Hangi hastaneye gideyim ne yapayım bilmiyorum. Batı bahat hastanesi, nisa hastanesi, kanuni sultan suleyman eah. bu 3 hstane va aklımda ama fiyatları nasıl, ikili testler kaç para oluyor hiç bilmiyorum. :26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?