2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım o pıhtıları al eline yıka..pıhtı içinde bişey cıkıyorsa beyaz böyle kıvamlı parça gibi ozaman tehlikeli birşey cıkmıyosa yine de doktora gitmen gerekiyor.doktorun kanamanın sebebinin neyden olmasına bakması gerekiyor.Kanama bir çok sebebten olmuş olabilir.Sadece kötüye odaklanma hemen doktora gitmelisin.

ben haftasonu fsm tıp a gidecem
90 tl imiş ikilitest
muayene 12 tl

kızlar kimler şuanda hangi ilaçları kullanıyor.?doktor bana folik asiti bırakabilirsin dedi.

canım ben hiç folik asit kullanmadım doktor bana vermedi
şimdi ise elevit kullanıyorum + renni yanmalar için
birde sağlık ocağının verdiği devit var ama henüz başlamadım
doktoruma danışmam gerekiyor önce :)

arkadaşlar elevıt ı ne için kullanıyosunuz bi çok kişi kullanıyo benim doktorum bana vermedi sorucaktım aslında bugun kontrolde unuttum

kızlar dr bana folikasit vermişti ama hiç düzenli kullanmadım hatta son haftalarda hiç kullanmadım kan testinde kan oranım normal çıktı sizin bashsettiğiniz elevit kan hapıylamı veriliyo yoksa kan hapımı ne işe yarıyormuş ?

canım kanuni sultan Süleyman devlet hastanesi diğer ikisi özel hastane sonuçta doğum için değil kontrol amaçlı bir hastane arıyosun anladığım kadarıyla hangisine gidersen git memnun kalırsın ama ayrıntı istiyorsan özeli seç nisa hastanesini doğumda iyi diye duydum ark orada doğum yaptı, kontroller için bence farketmez ben hem özele hem devlete gidiyorum testleri devlette yaptırmakfazla para harcamamak için özelde de ayrıntılı izlemek için bebeğimi

canım elevit 12. haftadan sonra foikasiti bırakıyorsun elevitle kan ilacına başlıyorsun genelde böyle oluyor :)

teşekurler oskee benim daha zamanım varmış ozaman:)

bide arkadaşlar aşağıdaki linki tıklayın okuyun tavsiye ederim 9 ay 10 gun diye bi yazı çok açıklayıcı bilgiler var tavsiye ediyorum okumanızı tum hamişlere mutlu gazssız snacısız bulantısız yanmasız guzel akşamlar:)

9 AY ON GÜN ( GEBELİKTE YAPILMASI GEREKENLER) ? Doktor Sitesi

Iyi aksamlar kizlar cep telefonundan yazdigim icin turkce karakterler yok kusura bakmayin
Ben de elevit ve gynoferon demir hapi kullaniyorum cuma gunu yazdi doktorum
Folic plus kullaniyordum artik kullanma dedi zaten yazdigi haplarin icinde gunluk folic ihtiyacimizi karsilayacak kadar folic var

iyi akşamlar güzel anneler bugün 2li tarama için gittim baş popo mesafesi 58,6 ense kalınlığı 1,1 mm çıktı burun kemiği oluşmuş maşallah kıpır kıpır bir bebiş var içimde dr şuan yüksek ihtimal kız gibi dedi ama net bişey söylemem için bi kaç hafta beklememiz lazım dedi. kan verdim tahlil için 10 gün sonra gelicek sonuçlar fiyatta 60tl. bide bebişim normal tarihten 5 gün önde gidiyor aceleci galiba folikasidi bırak dedi dr elevit verdi bide m ile başlayan bi ilaç verdi eczanede kalmadığı için yarın alıcam tam adını bilmiyorum

Son düzenleme:

gözün aydın cnm bir de biz atlatsak şu ikiliyi :)

Maşallah canım hadi gozun aydın:))hem ikili testi atlatmış hemde bebeğinin cinsiyetini öğrenmişsin... Kan tahlili sonuçları niye geç çıkıyor acep herkesin öyle demekki sonuçlanması zaman alıyor... Neyse canım hiç sorun değil koskoca 9 ay bekliyoruz da 10 güncük bekleriz ne olucak dimi... Bende yarın doktora gidiyorum bakalım görücem bebişimi inşallah herşey yolundadır.. Muhtemelen uyumustur herkes ben yine nöbetdeyim sabah kalkıp işe gidecek ben değilim sanki:))

Günaydın herkese...Gününüz güzel, huzurlu geçsin. Yarın doktora gidiyorum, ufaklıkla buluşmam var. İkili testimiz de yapılacak. Ah bir de muhtemel cinsiyetini söylerse doktorumuz..çok sevineceğim.

Günaydınnn :)
Umarım herkesin günü güzel geçer. Ben iki gündür midem bulanmasa da çıkarıyorum yaa, tam geçti derken bulantılarım çok da yemiyorum ama davul gibi şişiyorum, sonra da uyuyana kadar zehir oluyo günüm. Erkenden yatıyorum. Bu da geçer inş ya..
Herkese bulantısız, gazsız, şişkinliksiz günler inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…