Günaydın herkese...Gününüz güzel, huzurlu geçsin. Yarın doktora gidiyorum, ufaklıkla buluşmam var. İkili testimiz de yapılacak. Ah bir de muhtemel cinsiyetini söylerse doktorumuz..çok sevineceğim.
iyi ki öbür doktora gitmişsin. boşuna moralini bozmuş. artık yakın zamanda cinsiyetlerde belli olacak hepimizin:))))
ya kızlar bişi sorcam,afedersiniz ama dün benden bi akıntı geldi fakat biraz farklıydı,bçle küçük bi elin avuç içi kadar top halinde seffaf sümüksü,o kadar çok gelince korktum açıkcası,aklıma kesenin patlıycağı bile geldi,sizdende o kadar çok geliyomu
ya kızlar bişi sorcam,afedersiniz ama dün benden bi akıntı geldi fakat biraz farklıydı,bçle küçük bi elin avuç içi kadar top halinde seffaf sümüksü,o kadar çok gelince korktum açıkcası,aklıma kesenin patlıycağı bile geldi,sizdende o kadar çok geliyomu
herkese günaydın,gününüz bir önceki günden daha güzel geçsin inşallah
sabah hiç iyi uyanmadım,kabus gördüm resmen hala onun etkisi altındayım...hayır olsun diyorum..Rüyalardan hep korkuyorum ya...Mutlaka aklımda birşeyler dönüp duruyor..Acaba neydi ne olacak diye..bugün böyle geçecek anlaşılan
Allah korusun canım öyle düşünme. Benim idrar yollarımda enfeksiyon var kendimi bildim bileli o dediğin başıma çok geldi. Hamileyken de oldu kaç kere. Kayınvalidem kan gelmediği sürece için rahat olsun der. Kötü şeyler getirme bence aklına. Benim de öok oluyor akıntım. Yine de danış istersen doktoruna için rahat etsin
Bendede çok oluyor akıntı inan fenalık geldi günlük ped kullanmakdan..
Ama değişik değişik oluyor bir şeffaf bir sarı bir beyaz ya sümüksü yok bilmem ne yani bolca oluyor her gittiğimde doktora soruyorum..rahimde biraz iltihaplanma var şimdi bebek dönüp yerleşmeye çalıştıkça o iltihap akıyor ve için temizleniyor dedi ısrarla soruyorum ama her seferinde..
Sende istersen kendi doktoruna sor ama bence aklına kötü bişey getirme Allah korusun öyle kese falan patlasa sadece akıntıyla belli etmez kendini merak etme..
kız ALLAH korusun saçmalama. bana doktorum 2 hafta once gıttığımde "bugunlerde çok akıntın gelebılır korkma kan gelmedığı muddetce normal "dedı. boşa sıkıntıya sokma kendını
böyle bir yazı buldum belki faydası olur sana...Aklına kötü şeyler getirme..İyi düşünelim ve iyi olsun herşey............
Gebelerde fizyolojik akıntı artar. Estrojen artışına bağlı rahim boynu salgı bezlerinin salgısının artmasına bağlıdır. Enfeksiyöz nedenler ekarte edilmelidir. Gebeliğin fizyolojik akıntısı renksiz ve kokusuzdur. Eğer, akıntınız kötü kokulu ise, sarı iltihabi renkte ise, beyaz süt kesiği gibi ise ve beraberinde kaşıntı yanma gibi şikayetler de varsa enfeksiyon olabilir.
Gebelik sırasında sık görülen şikayetlerden biri de tekrarlayıcı vajinal mantar (candida) enfeksiyonlarıdır. Gebelikte vajinanın asiditesi ve glikojen miktarındaki değişimlere bağlı olarak mantar enfeksiyonlarına uygun bir zemin oluşur. Enfeksiyonlar, erken doğum riskini artırabileceğinden tedavi edilmelerinde fayda vardır. Gebeliğin 2. yarısında aniden fazla miktarda olan su gibi akıntılar zarların erken açılmasına bağlı olabilir. Böyle bir durum süz konusu olduğunda mutlaka doktorunuza başvurmanız gerekir.
Günaydın kısslarrrrrrrr...ve bebişler....
Bugün hepimiz için çok güzel bir gün olsun inşallah..
Akşam bebeğimi görmeye gideceğim sanırım bugün gidecek başka arkadaşlarda var..güzel hayırlı haberlerle döneriz inşallah...
Herkese kolay gelsin..
Sevgiler..
çok teşekkürler kızlar içim rahatladı biraz,acemi hamile olunca böyle herşeyden bişey çıkarıyorum,hemen korkmaya başlıyorum,bu hafta kntrolum var dr. uma soruyum.
kızlar bişi daha sorcam (bgn bıktırıcam sizi herhalde) siz tansiyonunuzu sürekli ölçüyomsnz? kaç çıkıyo,dr.um bana her sabah ve akşam ölçüp yazmamı istedi 2 haftadır yazıyorum
çok teşekkürler kızlar içim rahatladı biraz,acemi hamile olunca böyle herşeyden bişey çıkarıyorum,hemen korkmaya başlıyorum,bu hafta kntrolum var dr. uma soruyum.
kızlar bişi daha sorcam (bgn bıktırıcam sizi herhalde) siz tansiyonunuzu sürekli ölçüyomsnz? kaç çıkıyo,dr.um bana her sabah ve akşam ölçüp yazmamı istedi 2 haftadır yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?