bebeğimi bende hep düşünüyorum,acaba kalbi atıyor mu diye gün içinde kaç defa hissederim belki diye elimi koyuyor ama yok duymuyorum..bir kere seğirme gibi şey oldu bir kaç gün önce bir daha da olmadı korkuyorum hep,doktora gidine kadar içim rahat etmeyecek....bebekli rüyadan çok ben hep hayvanlı rüya görüyorum,ama korkunç şekilde çok kötü oluyorum ya....bende bişeye taktığımda, çok düşündüğümde rüyalarıma giriyor. mesela bebeğim napıyo kalbi atıyormu herşey yolundamı diye düşünüp durmuştum, o gece hep cenin gördüm elimi sımsıkı tutuyor bırakmıyor. kalktım etkisinden kaç gün kurtulamadım.
çok teşekkürler kızlar içim rahatladı biraz,acemi hamile olunca böyle herşeyden bişey çıkarıyorum,hemen korkmaya başlıyorum,bu hafta kntrolum var dr. uma soruyum.
kızlar bişi daha sorcam (bgn bıktırıcam sizi herhalde) siz tansiyonunuzu sürekli ölçüyomsnz? kaç çıkıyo,dr.um bana her sabah ve akşam ölçüp yazmamı istedi 2 haftadır yazıyorum
yok canım bana öyle bişey demedi
sende belki ölçüm yaptığında düşük yada yüksek bulmuş olabilir takibe almak istemiştir
yoo ben sadece dra gıttığımde ölçüyorlar
ben hiç tansiyonumu ölçtürmedim. sadece sağlık ocağında ilk gittiğimde hemşire ölçmüştü. ben devlet hastanesine gidiyorum. bişey sorarsam cevap veriyor ilgisiz yani.
günaydın hamişlerrr
2 gün sonra 2li test için randevum var azcık stres var :) devlet hastanesinde test sonucu ne zaman cıkıyo acaba
Günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
Ben hala mide bulantısı çekiyorum hem de git gide şiddetleniyor Allahim tez vakitte atlatmami sağlasın inşallah
kızlar bu arada eşlerimizi ihmal etmeyelim
benimki arada mesaj atar işten, bebişlerimi çok seviyorum, tombişlerimi çok öptüm falan diye
ben de çok seviniyorum
bu sabah da ben attım işe gelince
canimiz babamiz
evimizin direği
seni çok seviyorum
ben ve oğlun :)
Diye
o da çok sevinmiş
aslında cinsiyeti belli değil tabi de eşim biraz erkek istiyor ben de öyle hissediyorum öyle yazdım :)
maşallah maşallah Allah mutluğunuzu artırsın...bizde eşimle öyleyiz..asla onu ihmal etmedim etmemde...zaten ona sarılmadan,sevgi sözcükleri söylemeden duramam..oda öyle durmadan balım peteğim der,çocuk gibi türlü türlü şeyler yapıp beni güldürmeye çalışırız....eskisinden daha çok neşe getirdi bebeğimiz evimize....zaten eşimi birgün hiç görmüyorum ertesi güne kadar burnumda tütüyor...Günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
Ben hala mide bulantısı çekiyorum hem de git gide şiddetleniyor Allahim tez vakitte atlatmami sağlasın inşallah
kızlar bu arada eşlerimizi ihmal etmeyelim
benimki arada mesaj atar işten, bebişlerimi çok seviyorum, tombişlerimi çok öptüm falan diye
ben de çok seviniyorum
bu sabah da ben attım işe gelince
canimiz babamiz
evimizin direği
seni çok seviyorum
ben ve oğlun :)
Diye
o da çok sevinmiş
aslında cinsiyeti belli değil tabi de eşim biraz erkek istiyor ben de öyle hissediyorum öyle yazdım :)
maşallah canım bebeklerimizin hep iyi haberlerini alalım inşalalhgünaydın güzel annelerrr... uzun zamandan sonra yazabildimm inşallah hepiniz iyisinizdirr...
o kadar çok şey yazılmışki okuyamadım hepsini :)
geçen cumartesi kontrolüm vardı.bebişim çok hareketliydii çok şaşırdıkk . ne kadar güzel bir duyguymuşş.
Allahım herkese yaşatsın inşallah . cinsiyetimize kız olabilir ama kesin değil daha dedifolik asidi bıraktık. kan
ilacı ve elevite başladık. haftayada ikili testimiz var . Benden haberler bu kadar. :)
günaydın güzel annelerrr... uzun zamandan sonra yazabildimm inşallah hepiniz iyisinizdirr...
o kadar çok şey yazılmışki okuyamadım hepsini :)
geçen cumartesi kontrolüm vardı.bebişim çok hareketliydii çok şaşırdıkk . ne kadar güzel bir duyguymuşş.
Allahım herkese yaşatsın inşallah . cinsiyetimize kız olabilir ama kesin değil daha dedifolik asidi bıraktık. kan
ilacı ve elevite başladık. haftayada ikili testimiz var . Benden haberler bu kadar. :)
kızlar bir durumumu paylaşıp fikrinizi almak istiyorum
şuan ben özel bir kliniğe gidiyorum..sigortam var fakat özelde geçmiyor..devlet hastanesini hiç düşünmemiştim,ama çoğu kişi de sigortan var niye boşa para veriyorsunuz diyorlar..Ve normal doğum ücreti 1500,sezaryan 2800.tahlil içinde kendi özel hastanede çalıştığı yer var oraya gönderiyor...oda çok çok pahalı...devlete göndermiyor...zaten az bütçeli bir geçimimiz var...doğum parasını da doğum izninden öderiz diyoruz...sadece doğum izni parası verecekler 52gün oda 2000falan...başka süt parası,bez parası gibi yardımlar yok...eşimle düşünmeye başladık da devlete gitsek oradan aldığımız parayı da bebeğimize harcasak diyoruz,alamadığımız eksikleri alırız diyoruz..normal doğum düşünüyorum ama oldu ki sezaryan dedi doktor işte bu ihtimalleri düşününce işin içinden çıkamaz oldum...bazıları diyor devlet iyi her donanım var özelde ters bişey oldu mu seni hastaneye sevk ederler diyorlar,bazıları doktor olmuyor doğumda ebe oluyor gibi eksiler söylüyorlar..
bir türlü karar veremedim....
obenimsevdam ogün çok kafaya taktığım için gördüm bebeği ama bende hayvanlar, deniz, kalabalık, karmakarışık şeyler görüyorum kalktığımda öyle yorgun hissediyorum ki kendimi, sanki hala rüyada oluyorum. demek ki hamilelikte normal.
ohhh maşaallah:)))) herşey yolunda olsun. ya ben devlet hastanesine gidiyorum ikili test falan yapıldı sonucunu alacağımda benim doktorum follik asidi bırak demedi. progestan vermişti oda taa 9 haftalıkken ısrarla hafif lekelenmem var diyince dün gittiğimde onu içemiyorum dedim tamam lekelenmen yoksa bırak dedi. ben sorunca cevap veriyor. acaba özel doktor değil ondanmı??? özel doktoramı gitsem ne yapsam yaaa???
Rüyamda evimiz denize batıyor onu mu tutup çıkartmiyorum, köpekler kovalıyor onlarla uğraşıyorum daha neler neler..yazsam iyi film senaryosu çıkar hani :)
Ama hamilelikten olduğu belli zaten ne zaman böyle kötü rüya görsem ya üzerimi açıp üsütuyor oluyorum ya da çişim iyice kapıya dayanmis çıkmak üzere oluyor :)
Kafaya takmiyorum ben hiç ya hamilelikten olduğu belli zaten
canım için rahat etmesi için bir kerelik özel doktora git istersen yaptırdığın testleri falanda götür karşılaştırırsın doktorların söylediklerini . ara ara mesela 3 aylık dönemlerde gidebilirsin boşuna yedirme paranı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?