2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimi bende hep düşünüyorum,acaba kalbi atıyor mu diye gün içinde kaç defa hissederim belki diye elimi koyuyor ama yok duymuyorum..bir kere seğirme gibi şey oldu bir kaç gün önce bir daha da olmadı korkuyorum hep,doktora gidine kadar içim rahat etmeyecek....bebekli rüyadan çok ben hep hayvanlı rüya görüyorum,ama korkunç şekilde çok kötü oluyorum ya....

birşey değil tatlım,hepimiz en ufak birşey de neler oluyor diyoruz hemen...pimpirikli olduk çıktık...
doktor bana hiç demedi tansiyonunu ölç diye....kontrolde ölçmüştü en son 13-8 çıkmıştı benim...sende yüksek yada düşük mü çıktı da ondan istedi acaba....kontrol etmek için..

yok canım bana öyle bişey demedi
sende belki ölçüm yaptığında düşük yada yüksek bulmuş olabilir takibe almak istemiştir

yoo ben sadece dra gıttığımde ölçüyorlar

ben hiç tansiyonumu ölçtürmedim. sadece sağlık ocağında ilk gittiğimde hemşire ölçmüştü. ben devlet hastanesine gidiyorum. bişey sorarsam cevap veriyor ilgisiz yani.

anladım kızlar,ben her hamilenin düzenli ölçdüğünü sanıyordum,benimki daha öncesinde çk yüksekti ondan sanırım,dr. yüksek tansiyonun ileri aylarda çk büyük sıkıntı olabileceğini söyledi,sanırım şimdiden kntrole almak istedi,amaninnn benim dr. da benim gibi gı pinpirikli

günaydın hamişlerrr
2 gün sonra 2li test için randevum var azcık stres var :) devlet hastanesinde test sonucu ne zaman cıkıyo acaba

obenimsevdam ogün çok kafaya taktığım için gördüm bebeği ama bende hayvanlar, deniz, kalabalık, karmakarışık şeyler görüyorum kalktığımda öyle yorgun hissediyorum ki kendimi, sanki hala rüyada oluyorum. demek ki hamilelikte normal.

günaydın hamişlerrr
2 gün sonra 2li test için randevum var azcık stres var :) devlet hastanesinde test sonucu ne zaman cıkıyo acaba

ben dün yaptırdım ama gittiğim devlet hast. yapılmıyordu başka laboratuvarda yaptırum 4,5 gün içinde ararrım dedi.

Günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
Ben hala mide bulantısı çekiyorum hem de git gide şiddetleniyor Allahim tez vakitte atlatmami sağlasın inşallah
kızlar bu arada eşlerimizi ihmal etmeyelim
benimki arada mesaj atar işten, bebişlerimi çok seviyorum, tombişlerimi çok öptüm falan diye
ben de çok seviniyorum
bu sabah da ben attım işe gelince
canimiz babamiz
evimizin direği
seni çok seviyorum
ben ve oğlun :)
Diye
o da çok sevinmiş
aslında cinsiyeti belli değil tabi de eşim biraz erkek istiyor ben de öyle hissediyorum öyle yazdım :)

günaydın güzel annelerrr... uzun zamandan sonra yazabildimm inşallah hepiniz iyisinizdirr...
o kadar çok şey yazılmışki okuyamadım hepsini :)

geçen cumartesi kontrolüm vardı.bebişim çok hareketliydii çok şaşırdıkk . ne kadar güzel bir duyguymuşş.
Allahım herkese yaşatsın inşallah . cinsiyetimize kız olabilir ama kesin değil daha dedi folik asidi bıraktık. kan
ilacı ve elevite başladık. haftayada ikili testimiz var . Benden haberler bu kadar. :)

kızlar bir durumumu paylaşıp fikrinizi almak istiyorum

şuan ben özel bir kliniğe gidiyorum..sigortam var fakat özelde geçmiyor..devlet hastanesini hiç düşünmemiştim,ama çoğu kişi de sigortan var niye boşa para veriyorsunuz diyorlar..Ve normal doğum ücreti 1500,sezaryan 2800.tahlil içinde kendi özel hastanede çalıştığı yer var oraya gönderiyor...oda çok çok pahalı...devlete göndermiyor...zaten az bütçeli bir geçimimiz var...doğum parasını da doğum izninden öderiz diyoruz...sadece doğum izni parası verecekler 52gün oda 2000falan...başka süt parası,bez parası gibi yardımlar yok...eşimle düşünmeye başladık da devlete gitsek oradan aldığımız parayı da bebeğimize harcasak diyoruz,alamadığımız eksikleri alırız diyoruz..normal doğum düşünüyorum ama oldu ki sezaryan dedi doktor işte bu ihtimalleri düşününce işin içinden çıkamaz oldum...bazıları diyor devlet iyi her donanım var özelde ters bişey oldu mu seni hastaneye sevk ederler diyorlar,bazıları doktor olmuyor doğumda ebe oluyor gibi eksiler söylüyorlar..
bir türlü karar veremedim....

Son düzenleme:
Günaydın kızlar :) Benim mide bulantılarım azalacağına artıyor sanki Midesi çok bulanıp da 12. haftadan sonra bulantıları kesilen var mı aramızda benim hiç bitmeyecek gibi ...Hepimize sağlıklı huzurlu ve çok mutlu günler diliyorum :)

inşaallah bulantın en kısa zamanda geçer canım. evet arada bende atıyorum hoşuna gidiyor. bizimde içimize erkek doğuyor, bende msjı yazarken yavrumuz diye yazıyorum:))))

maşallah maşallah Allah mutluğunuzu artırsın...bizde eşimle öyleyiz..asla onu ihmal etmedim etmemde...zaten ona sarılmadan,sevgi sözcükleri söylemeden duramam..oda öyle durmadan balım peteğim der,çocuk gibi türlü türlü şeyler yapıp beni güldürmeye çalışırız....eskisinden daha çok neşe getirdi bebeğimiz evimize....zaten eşimi birgün hiç görmüyorum ertesi güne kadar burnumda tütüyor...

maşallah canım bebeklerimizin hep iyi haberlerini alalım inşalalh

ohhh maşaallah:)))) herşey yolunda olsun. ya ben devlet hastanesine gidiyorum ikili test falan yapıldı sonucunu alacağımda benim doktorum follik asidi bırak demedi. progestan vermişti oda taa 9 haftalıkken ısrarla hafif lekelenmem var diyince dün gittiğimde onu içemiyorum dedim tamam lekelenmen yoksa bırak dedi. ben sorunca cevap veriyor. acaba özel doktor değil ondanmı??? özel doktoramı gitsem ne yapsam yaaa???

günaydın güzel annislerr umarım herkes iyidir ve sorunsuz bir gün geçer
bugün bebisimi görmeye gidicem.2 hafta önce gittim bakalım neler değisti.2 hafta o kadar uzun bi zaman geldiki acaba kalbi atıyor mu iyi mi diye endiseleniyorum.ins cinsiyete dair bisilerde öğrenebiliriz

canım ben bankada çalışıyorum benim her türlü muayenemi karşıladığı için özel hastaneye gidiyorum. ama eğerki olmasaydı böyle bir imkanım. emin ol devlet hastanesine giderdim. bizimde bütçemiz kısıtlı ve özel hastanelere yedirmek istemezdim çocuğumun rızkını çünkü devlet hastaneleride işlerini iyi yapıyolar tek kötü tarafı daha kalabalık ve şahsına özel bir uygulama olmaması .benim en yakın arkadaşım devlette doğum yaptı ve o kadar memnun kaldıki önemli olan hastane değil doktor. iyi bir doktor bul devlette ona git derim ben. nerde yaşıyosun bilmiyorum ama istanbulda anadolu yakasıysa bir doktor önerebilirim.

Rüyamda evimiz denize batıyor onu mu tutup çıkartmiyorum, köpekler kovalıyor onlarla uğraşıyorum daha neler neler..yazsam iyi film senaryosu çıkar hani :)
Ama hamilelikten olduğu belli zaten ne zaman böyle kötü rüya görsem ya üzerimi açıp üsütuyor oluyorum ya da çişim iyice kapıya dayanmis çıkmak üzere oluyor :)
Kafaya takmiyorum ben hiç ya hamilelikten olduğu belli zaten

canım için rahat etmesi için bir kerelik özel doktora git istersen yaptırdığın testleri falanda götür karşılaştırırsın doktorların söylediklerini . ara ara mesela 3 aylık dönemlerde gidebilirsin boşuna yedirme paranı

:))))))) aynen ilk çok taktım uyandığımda sersem gibi oluyordum. normal artık çok rüya görsekte eyvallah diyeceğiz:))))

amam canım arada gideyim o zaman . yani ben soru sorduğumda cevap veriyor her zamanda aklımda kalmıyor unutuyorum soracağımı. neyse o zaman dediğin gibi ara ara giderim.

bu arada cinsiyetini öğrenipte kız olan yok mu yaa:)

liste yapsak ya cinsiyetlerini yazsak ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…