slm kızlar benim en merak ettiğim soru bu ay sizler hamile kalacağınızı hissetmişmiydiniz bunu daha önce ki bir topikte de sormuştum arkadaşların yüzde doksanı hissetmişler.ben de hissedermiyim diye düşünürdüm ama maalesef hissedemedim hatta bu ay hamile kalacağımdan umudum bile yoktu taki günüm geçene kadar.......
sid16 allahim hayirlisini versin...baska doktora git. derim bencee...sikma canini canim benim...suan kanaman varmi peki..ilac olarak ne verdi doktorun...benim bir arkadsim kan pihtilasmasi nedeniyle 5 evladini kaybetti bunun nedenini bulun ona gore tedavi uygulansin...hhakinda hayirlisi olsun guzelimm...
slm kızlar benim en merak ettiğim soru bu ay sizler hamile kalacağınızı hissetmişmiydiniz bunu daha önce ki bir topikte de sormuştum arkadaşların yüzde doksanı hissetmişler.ben de hissedermiyim diye düşünürdüm ama maalesef hissedemedim hatta bu ay hamile kalacağımdan umudum bile yoktu taki günüm geçene kadar.......
hiç bi değişiklik yok valla.aniden ayağa kalkıom bazen unutup, o zaman aynen yerime çöküom tekrar bi ağrı saplanıo çok fenadün akşamdan sonra (bugün tamamen) akıntılarım durdu ve kasık agrılarım neredeyse sıfırladı. Arada ufak kıramplar giriyor sanırım okadar.. Belirtileriniz ne durumda?
2defa gebe kaldım ben ikisindede hamile olduğumu regl gecikmesinden önce hissettim.Fiziksel belirtilerle değil manevi anlamda hissettim.İlkindede öğrenmeme yakın rüyalar görüyordum bundada öğrenmeme 2 gün varken ard arda bebekle ilgili rüyalar gördüm
hiç bi değişiklik yok valla.aniden ayağa kalkıom bazen unutup, o zaman aynen yerime çöküom tekrar bi ağrı saplanıo çok fena
bi de içim bi değişik boğazım, sürekli yemek yesem boğazımdan bişielr geçse problem yok ama yarım saat ağzıma lokma sokmıyım böle oluo
hııı rüya dersen orda durrrrr, o zaman ben de hissettim derim
hayatımda ilk defa(hatırladığım kadarıyla) bu ay rüyamda bi bebeğim olduğunu gördüm ben de, erkekti
valla bende hissettim gibi
hatta eşim daha çok hissetti
aşırı derece boğaz açılması olduydu bende ordan anladık
valla bende hissettim gibi
hatta eşim daha çok hissetti
aşırı derece boğaz açılması olduydu bende ordan anladık
evet bende rüyamda oğlum oldugunu gördüm bu ay cok ilgiçtiinsan hissedıo bir sekilde
ben de kilo alıyorumkarnım gurlar halde ama iştahım azaldı sanki 2 kilo almışım hamilelikle alakası yoktur sanırım.yinede hayatımda ilk defa 59 kiloyu görmüş bulunmaktayımmidem bulanıyor ama kusuturucak gibi değil ufak ufak. ama akıntı tamamen kayboldu. kasık agrıları cokcok azaldı ufak ufak öyle. İlkinde kucagımda bebeğimle koşuşurken birilerinden kaçarken görmüştüm kendimi.. sonra bebeğim düştü zaten. Bu ikincisinde testi yaptıgım sabah erkek esmer bir bebeği kollarından tutmuş yürütmeye çalışıyordum öpüyordum kokluyordum vs. bazıları atlar hatırlamaz olabilir ama bana sorarsan her anne hisseder bir şekilde böyle düşünüyorum..
Haa unutmadan dün gece öyle bir gazım yoktu. hani oan işte falan olsam ne yapardım bilemiyordum saymadım ama tüm gün vegece boyunca gaz çıkardımiğrenççç ama olan buydu. sizdede oluyormu
Kacinci defa basina geliyorki bu canim..bnm gebeliğim iyi gitmiyor yine. kesenin içinde embriyo gözükmüyor dedi bugün.(
çok mutsuzum eşimi gördükçe daha da mutsuz oluyorum.
şu anda 5+6 haftalığım ama 5+0 gözüküyor. yine gelişmeyecek ilki gibi. allahım yardım et bana
evet bende rüyamda oğlum oldugunu gördüm bu ay cok ilgiçtiinsan hissedıo bir sekilde
hepimiz erkekmi doguruyoruzkız erkek hiçfarketmez benim ilk oldugundan.. sadece şu olucak bebegım dogduktan ve ona kardes yapmaya kadar verdıkten sonra bu bebegım erkekse onun kız olmasını bu bebegım kız dogarsa 2. bebegımın erkek olmasını isteyeceğim simdilik öyle bir sınırlamaya girmiyorum.. Listeye ekleme talebim var. Hissedilen cinsiyet diye bakalım kaçımız tuttutabiliceğimiz. ne dersiniz :)
Haa unutmadan dün gece öyle bir gazım yoktu. hani oan işte falan olsam ne yapardım bilemiyordum saymadım ama tüm gün vegece boyunca gaz çıkardımiğrenççç ama olan buydu. sizdede oluyormu
ben de kilo alıyorumilk 3 ayda 2 kilo ya alınır ya alınmaz diolar doğrusu buymuş yani ama biz bu gidişle tombiş olcaz şimdiden
benim rüyam olumsuzdu biraz sanki:44:bebeğimde gelişme problemi varmış erken doğmuş sanırım halam ve kvalidem bakıolar.bi gün bebeğimi görmeye gidiom biraz toparlamış kendini. tamamen iileşsin ismini öyle koyalım diyorum hatta
yaa eşimden çekiniom beeeen, gizliden gizliye yapıom o yokken rahatım amabazen oluo bende o kadar sık, yediklerimizle alakalı heralde:26:
hepimiz erkekmi doguruyoruzkız erkek hiçfarketmez benim ilk oldugundan.. sadece şu olucak bebegım dogduktan ve ona kardes yapmaya kadar verdıkten sonra bu bebegım erkekse onun kız olmasını bu bebegım kız dogarsa 2. bebegımın erkek olmasını isteyeceğim simdilik öyle bir sınırlamaya girmiyorum.. Listeye ekleme talebim var. Hissedilen cinsiyet diye bakalım kaçımız tuttutabiliceğimiz. ne dersiniz :)
Merhaba arkadaşlar.1 yıldan fazladır yazılarınızı sıkı okuyucu olarak takip ediyorum.Biz de eşimle artık bebek istiyoruz. SAT 13 Aralık, bugün idrar testi negatif çıktı hem de kocaman tek çizgi ile :)) Adet tarihim 10 Ocak.Daha düne kadar kasıklarımda batma ve ara ara gelip giden ağrılar oluyordu.Şimdi ise yumurtalık tarafında pıt pıt diye atmalar oluyor.gaz mıdır anlamadım?Göğüslerimde acıma yok ama dolgunluk var.Acaba var mıdır birşeyler? Çok meraktan 3 ocakta kan testi yaptım ama 1,2 ile negatifÇok erken yaptırdım biliyorum ama..Bana birşeyler yazın lütfen..Sizler deneyimlisiniz,güzel haberlerinizi okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?