2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim de canım sürekli tatlı istediğinden ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi sözünden esinlenerek erkek gibi hissediyoruz
içime de erkek gibi doğuyo bakayım çin takvimine ne çıkacak acaba

valla olabilir cnm biz eşimle kız olcak dıye hissedıyrz bide çin takvimi olayı var baktınzmı hatunlaar

Baktım erkek hamile oldugumu ögrenmeden önce kankam bakmıştı falıma erkek bebek görüyorum falan demişti.Onada teyzesi bakmış bebek haberi alıcaksın bebek erkek demiş.Rüyamdada erkek bilmiyorum sonuc ne olur ama bütün oklar erkeği gösteriyor. Sağlıklı olsun kuzumm başka birşey istemem.

oluyor benim de
bikaç gün önce on şekildeydim
bu aralar gazım daha az gibi aman olmasın zor oluyo

benim yoktu en azından dışa vurum yoktu şişkinlik vardı. ama dün ve dün gece inanın bana gerçek olmayacak kadar olagandışıydı. Oh dedim nedir bu böyle sabah kesilmişti

yanlış bakmadıysam çin takvimi de erkek diyor
kız çocuklarını çok seviyorum ama sağlıklı akıllı bir evlat olsun da başka bişi istemiyorum

yaa eşimden çekiniom beeeen, gizliden gizliye yapıom o yokken rahatım amabazen oluo bende o kadar sık, yediklerimizle alakalı heralde:26:

Valla canım eşimden saklayamaya kalksaydım eger muhtemelen tüm gün ve geceyi wcde suları açmış şekilde geçirmem gerekirdi. Ne çekiniceksin boşver gitsin zaten saklanıcak olucak iş değil benim gibi olduysa. zat zatt. korna gibi blmem canım neden oldugunu ama böyle iğrenc birşey bile gayet sevimli ve komik hale gelebiliyormuş onu öğrendik dün biz

Son düzenleme:
evet ekleyelimmmm

ben kız hissediyorum mesela

ben de 1.70 boya 57-58 kiloyum işte,bakalım sonumuz ne olacak

ben de çürütmüyorum hiç, inş. ii olacak her şey

şu çin takvimini bi de ben deniyim bakiim

valla bende hiç çekinmem eşim de hiç çekinmez saldıkça da ikimiz de güleriz
ne iğrenç bi çift demeyin ne var ayol normal bunlar

kizla rben hamile kalmadan onceee ruyalarima her zaman giriyorduuu...babamin kizkardesimin ruyasinda bile girmis benim findikk demekki bu bir belirti olamliydi bende gazmana donustum resmennn

takvimi doğru hesaplamyı unutmayın mart ve sonrası doğanlar yaşına 1 ekliyor ocak şubat doğumlular 2 ekliyor
bende kız çıktı

ben tam tersi pek tatlı yemiyorum, ara sıra bittet çikolata yemek dışında, genelde tuzlu şeyler istio cnm, hadi hayırlısı.

dün eltim de uyuklamaya başlarsan kız olurmuş dedi

kız olsunnnn

yooooooooooooo yapar ama ben yapamam yaaaa, ama çok mecbur kalırsam napiim bırakıcam artık kendimi

benim de annem kahve faında erkek görmüştü.
ay çok merak ediom ne çıkacak bahtımıza, çin takvimi de kız diooo

4-5-6 haftalık hamile arkadaşlarım.. az önce burayada yazmıştım.. dün geceden itibaren benim regl olucakmışım gibi agıran kasık agrılarım ve beyaz akıntım sonlandı. akıntı tamamen yok oldu agrılae ufak ufak kramp gibi oluyor arada. normal oldugunu bilmesem endişhelenmiştim. 1 yasında bebegı olan yakın bir arkadaşımla şimdi konuştum. agrıların olmaması daha iyi doktor zaten sana sorucak agrın varmı diye dedi.. benım gibi agrıları ve akıntısı biranda yok olan arkadaşlar varsa/ olursa panik olmayın Normalde bile değil DAHA İYİYMİŞ.

Son düzenleme:

canım sen de okuduğum kadarıyla hareketlerini kısıtlayacak kadar endişelisin... o kadar da evham yapma keseyi gördün mü sen bu arada?
öleyim ne yazıkki cnm yok kese görmeme daha war benim 18inde gidecem allah nasip ederse.bugün yine böle idrarımdan sonra peçeteye silerken sarı oldu peçeke kahweyle karışık gezme yerine hastaneye gittim değerim 85 di 3 günde 399 oldu iyi bi değermiş korkma diyo hep normal olur diyo ama ben ruh hastasıyım :))
sende yerleşme kanaması ne kadar sürdü beimde adetime 8 gün warken kanama oldum gittim 29du değerim gebe çıkmıştım ..ama benin haala war yerleşme mi başka bişemi bilemiyorum doktor düyoki düşecekse düşecek tedbirlerini aldın sen bakalım ..beklenen adetimde 9-10 ocak işte ..
ayy ne güsel kesenizi görmüşsün benim daha 1 hafta var gitmeme cok erken farkedince
2 hafta sonra anca görünür dedi kese Allah ım bize de o gunleri cabucak göstersin
o kadarmerak içindeyimki
aynen ölee benim kanamam olmasaydı bende gitmicektim doktora erken öğrenmekte bi sıkıntı. belkide hayırlısı ilaç kullanıyorum belki ii bişedir :))
bende ilkinde düşük yaşadım die bu kadar korkuluyum inş sonumuz güzel olacak allahın izniyle dualarımızı eksik etmeyelim
dün akşamdan sonra (bugün tamamen) akıntılarım durdu ve kasık agrılarım neredeyse sıfırladı. Arada ufak kıramplar giriyor sanırım okadar.. Belirtileriniz ne durumda?
iyi ne güzel cnm .. benim adet tarihim yaklaştığındanmıdır nedir kramplarım arttı .rahmime bıçak giriyo ay diyorum tuhaf oluyorum kasıklarıma öle .. elim kalktı peçete bişe war mı die bakmatan ..allah büyüktür yardımcımız olsun inş..

takvimi doğru hesaplamyı unutmayın mart ve sonrası doğanlar yaşına 1 ekliyor ocak şubat doğumlular 2 ekliyor
bende kız çıktı
ben haziran doğumluyum +1 ekledim
valla bende hem çok tatlı yeme isteği hem de aşırı derecede uyku modu var
bu kadar uyunur mu arkadaş yavvv iş saatlerim dışında toplasan 3-5 saat ancak uyanık kalıyorumdur

valla akıntı bende de kesildi canım
karın ağrılarım da önceki günlere nazaran çok çok azaldı
iyidir inş dediğin gibi

Biz de kız hissediyoruz ama önemli değil sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da bu arada bu Çin Takvimi olayında anlamadığım bir şey var yaş olarak içinde bulunduğumuz yaş mı yoksa gün aldığımız yaşa mı bakıyoruz?
Seyllaa canım baktım da yanın da bir şey yazmıyor yau anlamadım?!
Bir de bu Hcg(doğru yazdım heralde) nedir ben 2 kez doktora gittim ama kan testi yapmadılar hiç direk ultrasona baktılar eğer çok önemli ise gittiğimde isteyim kan testi.

ben de haziran doğumluyum aynen +1 yaptım

bıraksalar ben de uyıcam aslında yaaa, eşimin yanındayım ya şimdi, bırak beni arabaya gidip uyuyayım diom soğuk die bırakmıoneyse yarın işim yok okula gitmicem bütün gün uyuma planım var

vallahi bende dedim ki neden agirmior karnim acaba birseymi oldu...goguslerim agirmakta halaa..ve akintim az...yarin keseyi goruyum icim rahatliyacakkk

ben mesela şöyle yaptım doğru mu bilmiom 2013'ten 1986 çıkardım çıkan rakama da +1 ekledim
gerek yok ultrasonda görünmüş ya

cinsiyet sanırım 4.ayda belli oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…