- 15 Şubat 2009
- 3.936
- 1.888
- 723
valla olabilir cnm biz eşimle kız olcak dıye hissedıyrz bide çin takvimi olayı var baktınzmı hatunlaar
valla olabilir cnm biz eşimle kız olcak dıye hissedıyrz bide çin takvimi olayı var baktınzmı hatunlaar
oluyor benim de
bikaç gün önce on şekildeydim
bu aralar gazım daha az gibi aman olmasın zor oluyo
yaa eşimden çekiniom beeeen, gizliden gizliye yapıom o yokken rahatım amabazen oluo bende o kadar sık, yediklerimizle alakalı heralde:26:
Allah ın izniyle hiçbir sorun cıkmayacaktır
ama insan ister istemez tedirgin oluyor sen içini ferah tut
öyle aç falanda kalma cnm
inşallah turkiyedeki doktorun sana gzel haberlerle dönecektir
Fimola TE Turkiye gitmeyi dusunmezmisin su surec icerisinde guzel bir muayene olsan iyi bir doktorda...kafan rahat olmasi acisindan dedim
dr.um bakmadı. mailine atacaktım hiç yollama dedi. ne diyolarsa durumun odur dedi. inanamıyorumyarın başkente gidecegiz. eşim baska biryere gidelim dedi... offff:18: TRye su an gidemem ki.. en erken 2 ay sonra. kısmetimde ne varsa o olacak ne diyim minik bebegimin ultrasonuna bakıp yatıyorum. uzan dediler.
evet ekleyelimmmmhepimiz erkekmi doguruyoruzkız erkek hiçfarketmez benim ilk oldugundan.. sadece şu olucak bebegım dogduktan ve ona kardes yapmaya kadar verdıkten sonra bu bebegım erkekse onun kız olmasını bu bebegım kız dogarsa 2. bebegımın erkek olmasını isteyeceğim simdilik öyle bir sınırlamaya girmiyorum.. Listeye ekleme talebim var. Hissedilen cinsiyet diye bakalım kaçımız tuttutabiliceğimiz. ne dersiniz :)
Benim anne tarafım teyze kızlarım annanem annem falan kısaca anne tarafında dogurmuş olan tüm dişiler hamileliğini bildiğin top gibi çevirdi.Hani yuvarla kale at goool o derece abartısızben hayatım boyunca hiç kilolu olmamışımdır. Hatta genelde zayıf boyumda oldugundan top gibi olmam diyorum ama bakalım yaşayıp görücez.
Nasıl bir tesadüftür bilemiyorum komik gelicek ama bir önceki gece gördüğüm rüya yani hani yürütmeye çalışırken olan rüyadan öncekibenimde olumsuzdu.. aynı söylediğin gibiydi desem yeridir. saglıklı değildi. Ama çürütmüyorum içimi iyiye yormak lazım.. Yaşayıp görücez anlamı neymiş..
valla bende hiç çekinmem eşim de hiç çekinmez saldıkça da ikimiz de gülerizValla canım eşimden saklayamaya kalksaydım eger muhtemelen tüm gün ve geceyi wcde suları açmış şekilde geçirmem gerekirdi. Ne çekiniceksin boşver gitsin zaten saklanıcak olucak iş değil benim gibi olduysa. zat zatt. korna gibi blmem canım neden oldugunu ama böyle iğrenc birşey bile gayet sevimli ve komik hale gelebiliyormuş onu öğrendik dün biz
dr.um bakmadı. mailine atacaktım hiç yollama dedi. ne diyolarsa durumun odur dedi. inanamıyorumyarın başkente gidecegiz. eşim baska biryere gidelim dedi... offff:18: TRye su an gidemem ki.. en erken 2 ay sonra. kısmetimde ne varsa o olacak ne diyim minik bebegimin ultrasonuna bakıp yatıyorum. uzan dediler.
canım büyük ihtimalle uzaktasın diye ve kendi kontrol edemiyor diye risk almak istememiştir
sen birkaç doktor gez bakalım onlar ne diyecek :26:
ben tam tersi pek tatlı yemiyorum, ara sıra bittet çikolata yemek dışında, genelde tuzlu şeyler istio cnm, hadi hayırlısı.benim de canım sürekli tatlı istediğinden ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi sözünden esinlenerek erkek gibi hissediyoruz
içime de erkek gibi doğuyo bakayım çin takvimine ne çıkacak acaba
Valla canım eşimden saklayamaya kalksaydım eger muhtemelen tüm gün ve geceyi wcde suları açmış şekilde geçirmem gerekirdi. Ne çekiniceksin boşver gitsin zaten saklanıcak olucak iş değil benim gibi olduysa. zat zatt. korna gibi blmem canım neden oldugunu ama böyle iğrenc birşey bile gayet sevimli ve komik hale gelebiliyormuş onu öğrendik dün biz
öleyim ne yazıkki cnm yok kese görmeme daha war benim 18inde gidecem allah nasip ederse.bugün yine böle idrarımdan sonra peçeteye silerken sarı oldu peçeke kahweyle karışık gezme yerine hastaneye gittim değerim 85 di 3 günde 399 oldu iyi bi değermiş korkma diyo hep normal olur diyo ama ben ruh hastasıyım :))
canım sen de okuduğum kadarıyla hareketlerini kısıtlayacak kadar endişelisin... o kadar da evham yapmakeseyi gördün mü sen bu arada?
sende yerleşme kanaması ne kadar sürdü beimde adetime 8 gün warken kanama oldum gittim 29du değerim gebe çıkmıştım ..ama benin haala war yerleşme mi başka bişemi bilemiyorum doktor düyoki düşecekse düşecek tedbirlerini aldın sen bakalım ..beklenen adetimde 9-10 ocak işte ..evt o sancılar bende aşılamamın 14. günü şiddetli bi şekilde vardı ve kahverengi lekelenmeler bile geldi,nsl korktum anlatamam,bebeğimi kaybettim sandım,meğer benim hınzır sıpa annesine yerleşirken paldır küldür yerleşmiş,kanama yerleşme kanamasıymış...ama boşa stres yapıyoruz bu anı yaşamak için az mı hayal kurduk,,,o yüzden en keyifli geçireceğimiz günler bu günler....
aynen ölee benim kanamam olmasaydı bende gitmicektim doktora erken öğrenmekte bi sıkıntı. belkide hayırlısı ilaç kullanıyorum belki ii bişedir :))ayy ne güsel kesenizi görmüşsün benim daha 1 hafta var gitmeme cok erken farkedince
2 hafta sonra anca görünür dedi kese Allah ım bize de o gunleri cabucak göstersin
o kadarmerak içindeyimki
bende ilkinde düşük yaşadım die bu kadar korkuluyum inş sonumuz güzel olacak allahın izniyle dualarımızı eksik etmeyelimevet canım yaaa böyle çok meraklı olup keşke erkenden öğrenmeye kalkmasaydım ama ben sabırsızım işte kaç kere test yaptık belli değil
en sonunda da gittik kan verdik reglden önce öğrendik şimdi çatlıoz yolunda mı kese görüncek mi diye
rabbim nasip etsin inş ilki benim düşüktü
iyi ne güzel cnm .. benim adet tarihim yaklaştığındanmıdır nedir kramplarım arttı .rahmime bıçak giriyo ay diyorum tuhaf oluyorum kasıklarıma öle .. elim kalktı peçete bişe war mı die bakmatan ..allah büyüktür yardımcımız olsun inş..dün akşamdan sonra (bugün tamamen) akıntılarım durdu ve kasık agrılarım neredeyse sıfırladı. Arada ufak kıramplar giriyor sanırım okadar.. Belirtileriniz ne durumda?
ben haziran doğumluyum +1 ekledimtakvimi doğru hesaplamyı unutmayın mart ve sonrası doğanlar yaşına 1 ekliyor ocak şubat doğumlular 2 ekliyor
bende kız çıktı
valla bende hem çok tatlı yeme isteği hem de aşırı derecede uyku modu varben tam tersi pek tatlı yemiyorum, ara sıra bittet çikolata yemek dışında, genelde tuzlu şeyler istio cnm, hadi hayırlısı.
dün eltim de uyuklamaya başlarsan kız olurmuş dedi
kız olsunnnn
yooooooooooooo yapar ama ben yapamam yaaaa, ama çok mecbur kalırsam napiim bırakıcam artık kendimi
benim de annem kahve faında erkek görmüştü.
ay çok merak ediom ne çıkacak bahtımıza, çin takvimi de kız diooo
4-5-6 haftalık hamile arkadaşlarım.. az önce burayada yazmıştım.. dün geceden itibaren benim regl olucakmışım gibi agıran kasık agrılarım ve beyaz akıntım sonlandı. akıntı tamamen yok oldu agrılae ufak ufak kramp gibi oluyor arada. normal oldugunu bilmesem endişhelenmiştim. 1 yasında bebegı olan yakın bir arkadaşımla şimdi konuştum. agrıların olmaması daha iyi doktor zaten sana sorucak agrın varmı diye dedi.. benım gibi agrıları ve akıntısı biranda yok olan arkadaşlar varsa/ olursa panik olmayın Normalde bile değil DAHA İYİYMİŞ.
Sizinle aman aman bir diyalogumuz olmadı ama..Yazdıklarını okudum. Öyleyse bile.. kendinizi yıratmayın.. söylemek kadr kolay değildir biliyorum. (önceden bir düşüğüm var) Kendinizi strese sokmayın üzmeyin, süreci hızlandırmayın.. birşey olmayacagı varsada olur yapmayın.. dedikleri gibi yatın dinlenin ve verdikleri ilaçlarıda almadan demişsiniz. Alın ve kullanın.. yerinizde olsam nöbetci eczane falan ne bulursam artık ilaçları hemen alır kullanırdım dakika geçirmezdim..
evet ekleyelimmmm
ben kız hissediyorum mesela
ben de 1.70 boya 57-58 kiloyum işte,bakalım sonumuz ne olacak
ben de çürütmüyorum hiç, inş. ii olacak her şey
şu çin takvimini bi de ben deniyim bakiim
sonunda 1 kızımız çıktı denesesaglıklı olsunlar da yeter.Bu konuda hepimiz aynıyız biliyorum.. herşey güzel olucak hıhı hayırlısıyla. Bugün oldugu gibi dogum günümüz geldiğinde buradan birbirimiz için kolay dogum duaları isteyip ayrılıcaz. Dogumdan sonra yine buraya gelip dogum tecburelerımızı ve meleklerimizi anlatacagımız birbirimize.
valla bende hiç çekinmem eşim de hiç çekinmez saldıkça da ikimiz de güleriz
ne iğrenç bi çift demeyin ne var ayol normal bunlar
en güzeli.. bendensin densene..Ben demem başkalarını bilmem bana göre normal. EŞ olmak eş olmaktır. birbirimizden iğreniceksek ne anladım ben o işten.Üstelik ben eşimi neredeyse dogdugumuz günden beri tanıyorum ne utanması ne sıkılması hiçç.. dogalız
yooooooooooooo yapar ama ben yapamam yaaaa, ama çok mecbur kalırsam napiim bırakıcam artık kendimi
benim de annem kahve faında erkek görmüştü.
ay çok merak ediom ne çıkacak bahtımıza, çin takvimi de kız diooo
sal gitsin boşverrrrcinsiyetleri ne zaman öğrenicek bilen varmı? 3 aylık 4 aylık ?
ben haziran doğumluyum +1 ekledim
valla bende hem çok tatlı yeme isteği hem de aşırı derecede uyku modu var
bu kadar uyunur mu arkadaş yavvv iş saatlerim dışında toplasan 3-5 saat ancak uyanık kalıyorumdur
valla akıntı bende de kesildi canım
karın ağrılarım da önceki günlere nazaran çok çok azaldı
iyidir inş dediğin gibi
4-5-6 haftalık hamile arkadaşlarım.. az önce burayada yazmıştım.. dün geceden itibaren benim regl olucakmışım gibi agıran kasık agrılarım ve beyaz akıntım sonlandı. akıntı tamamen yok oldu agrılae ufak ufak kramp gibi oluyor arada. normal oldugunu bilmesem endişhelenmiştim. 1 yasında bebegı olan yakın bir arkadaşımla şimdi konuştum. agrıların olmaması daha iyi doktor zaten sana sorucak agrın varmı diye dedi.. benım gibi agrıları ve akıntısı biranda yok olan arkadaşlar varsa/ olursa panik olmayın Normalde bile değil DAHA İYİYMİŞ.
Biz de kız hissediyoruz ama önemli değil sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da bu arada bu Çin Takvimi olayında anlamadığım bir şey var yaş olarak içinde bulunduğumuz yaş mı yoksa gün aldığımız yaşa mı bakıyoruz?
Seyllaa canım baktım da yanın da bir şey yazmıyor yau anlamadım?!
Bir de bu Hcg(doğru yazdım heralde) nedir ben 2 kez doktora gittim ama kan testi yapmadılar hiç direk ultrasona baktılar eğer çok önemli ise gittiğimde isteyim kan testi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?