satını yanlışlıkla 4 Ocak yazmış olabilir mi
bide sata göre doğum tarihinimi okudun
gelişime göremi
doktorun daha net yanıtlar tabi
selam kızlar
ben de gittim ikili test sonuçlarım çok güzel çıktı çok şükür
bebeğime de baktım ultrasonda gelişimi çok güzel dedi doktor
ama benim ki uyuyordu uykucu sıpa açmadı bacak arasını
halbuki eşime dedim git çikolata al yiyeyim öyle gireyim ultrasona diye üşendi almadı bebişim de uyuyordu teyzeleri
1 ay sonra 4 lü teste gel o zaman bakarız dedi ama ben 4 lü testi düşünmüyorum
açıkcası özel hastaneler biraz da gereksiz test istiyor benim hiçbir arkadaşım 4 lü yaptırmadı hatta ilk defa duyanlar var
off bebişim ya açsaydın ya bacaklarını sıpam
Canim benim bildigim saga ya da sola yatmak faydali ozellikle sola yatmak.sirt ustu iyi degil diye biliyorum.buralardan okudugum kadariyla.Merhaba arkadaşlar,
Ben de bie aksilik olmazsa Eylül annesi olacağım.2 hafta sonra randevuya gideceğim.Şimdiye kadar doktor sadece çocuklukta geçirdiğim hastalıklarla ilgili kan tahlili istedi.Aslında bende kansızlık var ama onunla ilgili bir test yaptırmadım hamileliğim esnasında.Hormonsal değişimlerden dolayı kan tahlillerimde de değişiklik olmuştur düzgün sonuç vermez diye doktora da birşey söylemedim.Doktorum ilaçta vermedi.Sadece elevit kullanıyorum.Onun dılında elimden geldiğince iyi beslenmeye çalışıyorum.süt,yoğurt,yumurta,et,balık,ceviz hepsinden yemeye çalışıyorum.İnşallah bir aksilik olmadan alırız bebeklerimizi kucaklarımıza.
Bir de daha erken belki ama yan yatarken bebek rahatsız oluyormuş gibi hissediyorum.sırt üstüde yatmayı pek sevmiyorum.Hep sağ tarafıma yatıyorum.Sizce bir sakınca var mıdır bu durumda?
Merhaba arkadaşlar,
Ben de bie aksilik olmazsa Eylül annesi olacağım.2 hafta sonra randevuya gideceğim.Şimdiye kadar doktor sadece çocuklukta geçirdiğim hastalıklarla ilgili kan tahlili istedi.Aslında bende kansızlık var ama onunla ilgili bir test yaptırmadım hamileliğim esnasında.Hormonsal değişimlerden dolayı kan tahlillerimde de değişiklik olmuştur düzgün sonuç vermez diye doktora da birşey söylemedim.Doktorum ilaçta vermedi.Sadece elevit kullanıyorum.Onun dılında elimden geldiğince iyi beslenmeye çalışıyorum.süt,yoğurt,yumurta,et,balık,ceviz hepsinden yemeye çalışıyorum.İnşallah bir aksilik olmadan alırız bebeklerimizi kucaklarımıza.
Bir de daha erken belki ama yan yatarken bebek rahatsız oluyormuş gibi hissediyorum.sırt üstüde yatmayı pek sevmiyorum.Hep sağ tarafıma yatıyorum.Sizce bir sakınca var mıdır bu durumda?
Ben çok kötüyüm. Uçuk çıktı bende doktorumu aradım gıdasızlıktan dedi aman dikkat edin kendinize.
Benim ikili test 15 Mart'ta.
Birşey sorucam bana kan tahlili felan yapılmadı. İkili testle birlikte mi yapılıyor acaba?
selam kızlar bende bugunlerde mide bulantıları artmaya başladı. İkili test için kanımı aldılar, sonuçlar haftaya. İkili test 90TL imiş haberiniz olsun. Sonuçlar iyi gelir inşallah. Üçlü test yapmayı düşünmüyorum. . .
Siz süt içiyor musunuz???
2li testimi sabırsızlıkla bekliyorum inşallah bende sizler gibi hayırlı haberler alırım kızlar.çok korkuyorum kötü birşeyle karşılaşırım diye ama inşallah güzel haberler alırım bende:18:
senin adına çok sevindim cnm inşallah bebeğinle ilgili her haberi böyle güzel alır sevinirsin cnm.4lü testi merak ettim bende benden hiç öyle birşey istemediler ne bunda nede öncekilerde 3. gebeliğim
selam kızlar
ben de gittim ikili test sonuçlarım çok güzel çıktı çok şükür
bebeğime de baktım ultrasonda gelişimi çok güzel dedi doktor
ama benim ki uyuyordu uykucu sıpa açmadı bacak arasını
halbuki eşime dedim git çikolata al yiyeyim öyle gireyim ultrasona diye üşendi almadı bebişim de uyuyordu teyzeleri
1 ay sonra 4 lü teste gel o zaman bakarız dedi ama ben 4 lü testi düşünmüyorum
açıkcası özel hastaneler biraz da gereksiz test istiyor benim hiçbir arkadaşım 4 lü yaptırmadı hatta ilk defa duyanlar var
off bebişim ya açsaydın ya bacaklarını sıpam
Merhaba arkadaşlar,
ben çoktan hamile pantolanlarına geçiş yaptım zaten hamile kalmadan öncede kilo almıştım kotlarım zor oluyordu kalınca hiç zorlamak istemedim :)) İlk önce tayta başvurdum sonra da hamile pantolonumaaa:))
Günaydın kızlar...
Nolur bana yardım edindün sabaha karşı bacağımda müthiş bir ağrı ile uyandım. kalktım zor zahmet üstüne basamıyorum o derece! telaşlandım tabi,doktora gittik hemen bi bebeğe bakalım dedi. maşallah bebeğim gayet iyiydi... sonra bana ağrı kesici iğne yaptı ismi dikloron... o an aklıma gelmedi ve yaptırdım... akşamdan beride acaba iğnenin bebeğime zararı olmuşmudur diye kafayı yicem :2: bi bilgisi olan varsa bu konuda yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.
Kızlarrr günaydınnn..
Güneşli bir günde yeni haftaya başlarken hepinize ağrısız sancısız bulantısız günler diliyorum..
Bugün işe geldim vee iyiki çalışıyormuşum dedim yaa inanamadım kendime çünki haftasonu evde resmen o koltukdan bu koltuğa mutfakdan salona ordan banyoya gitmekden başka bir iş yapmadım eşofmanı üstümden çıkarmadım resmen..
bu sabah güzel kalktım giyindim yürüdüm 20 dk.işe gelip kahvaltımı yaptım ohhh 1 litre suyumu bile içtim şimdiye kadar..Yani çalışmak beni dinç tutuyor bunu bir kez daha anladım her nekadar işyerinde yoğunlukdan stresden sinir olsamda en azından hamilelik boyunca çalışmak güzel gibi geldi çünki evde olunca iyice mayışıyor insan..
son zamanlar zor olucak tabiki ilk hamileliğimden biliyorum eziyet oluyor çalışmak ama evde duruncada iyice eller ayaklar şişiyor..Allah güç kuvvet versin çalışalım:)
Bide gelen giden yoğunluk derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum akşamda eve git yemekdi çocukdu derken hoop akşam oluyor..
Bu arada bu hafta kontrolü olan arkadaşlar vardı inşallah herkesden güzel haberler alırız..
Benimde öğlen pedagog ile görüşmem var kızım için bakalım neler diyecek
23 haftalıkken gebeliğim sonlandırıldı folik asit eksikliği ve vitaminsizlikten bana öyle dediler ama bence öyle değil ne hamileler var mide bulantısı yaşamayıpta sağlıklı bebekleri olanlar ben o zaman o psikolojiyle öyle deyince dua etmiştim çok kusayım diye..o psikolojiyle öyle demiştim Allahım herşeyin hayırlsını versin sağlıklı bir bebeğim olsun ben yeterki her saat kusayım..sakın dert etme kendine bana öyle demişlerdi bende inandım sadece....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?