2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar. benım de bugün 2li testım vardı.ultrasonda cok sukur hersey ıyı cıktı ama doktor kan sonucları önemlı dedı
bir hafta on gune kadar da kan sonucum cıkacak ıns hersey yolundadır. iştahsızlıgım hala dvm edıyorum ne süt içebiliyorum ne de su,
pilav makarna dısında da bişey yıyemıyorum nerdeyse

satını yanlışlıkla 4 Ocak yazmış olabilir mi
bide sata göre doğum tarihinimi okudun
gelişime göremi
doktorun daha net yanıtlar tabi

öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim. satı doğru söyledim ama ultrason kağıdında 11.10.2013 yazıyor kafam karıştı birde ben vejeteryanım ilk bebek tabi endişelerim var bu yüzden. hayırlısı hakkımızda cuma günü kontrole gideceğim.

selam kızlar
ben de gittim ikili test sonuçlarım çok güzel çıktı çok şükür
bebeğime de baktım ultrasonda gelişimi çok güzel dedi doktor
ama benim ki uyuyordu uykucu sıpa açmadı bacak arasını
halbuki eşime dedim git çikolata al yiyeyim öyle gireyim ultrasona diye üşendi almadı bebişim de uyuyordu teyzeleri
1 ay sonra 4 lü teste gel o zaman bakarız dedi ama ben 4 lü testi düşünmüyorum
açıkcası özel hastaneler biraz da gereksiz test istiyor benim hiçbir arkadaşım 4 lü yaptırmadı hatta ilk defa duyanlar var
off bebişim ya açsaydın ya bacaklarını sıpam

2li testimi sabırsızlıkla bekliyorum inşallah bende sizler gibi hayırlı haberler alırım kızlar.çok korkuyorum kötü birşeyle karşılaşırım diye ama inşallah güzel haberler alırım bende:18:

senin adına çok sevindim cnm inşallah bebeğinle ilgili her haberi böyle güzel alır sevinirsin cnm.4lü testi merak ettim bende benden hiç öyle birşey istemediler ne bunda nede öncekilerde 3. gebeliğim

Merhaba arkadaşlar,
Ben de bie aksilik olmazsa Eylül annesi olacağım.2 hafta sonra randevuya gideceğim.Şimdiye kadar doktor sadece çocuklukta geçirdiğim hastalıklarla ilgili kan tahlili istedi.Aslında bende kansızlık var ama onunla ilgili bir test yaptırmadım hamileliğim esnasında.Hormonsal değişimlerden dolayı kan tahlillerimde de değişiklik olmuştur düzgün sonuç vermez diye doktora da birşey söylemedim.Doktorum ilaçta vermedi.Sadece elevit kullanıyorum.Onun dılında elimden geldiğince iyi beslenmeye çalışıyorum.süt,yoğurt,yumurta,et,balık,ceviz hepsinden yemeye çalışıyorum.İnşallah bir aksilik olmadan alırız bebeklerimizi kucaklarımıza.

Bir de daha erken belki ama yan yatarken bebek rahatsız oluyormuş gibi hissediyorum.sırt üstüde yatmayı pek sevmiyorum.Hep sağ tarafıma yatıyorum.Sizce bir sakınca var mıdır bu durumda?

Canim benim bildigim saga ya da sola yatmak faydali ozellikle sola yatmak.sirt ustu iyi degil diye biliyorum.buralardan okudugum kadariyla.

Canim biraz once hamilelik takvimini okuyordum 15. Hafta icin yazilan kismi kopyaliyorum...

Bebeğiniz önümüzdeki 1 ay içinde hiç büyümediği bir hızla büyüyecek. Buna ek olarak büyüyen rahminiz sırt üstü yatarken, omurganızın sağ tarafından geçen büyük bir kan damarına baskı yapmaya başlayacak. Bunun için dinlenirken veya uyurken optimum kan dolaşımını sağlamak için sol tarafınıza yatmanız faydalı olacaktır.

Bende de uçuk çıktı ya... şiş şiş oldum. yüzümde üpür üpür oldu sivilce gibi benek benek. offfffffffffff ya inşallah geçer ben de haftaya gideceğim doktora demek vitaminsizlikmiş sebebi heee. sağolsun eşim sabahları kahvaltıda portakalı sıkıyor hatfada üç kez içiyorum tam da mevsimi çok da severim. neyse geçmiş olsun canım

inşallah gzlm sonuçların iyi gelir bulantılar ara ara bendede bir yavaşlıyo bir artıyo ben testlerimi devlette yaptırım 3lü testi dr gerek görmesse bende düşünmüyorum inşallah sorunsuz bebişini kucağına almayı nasip eder rabbim süt bende içemiyorum zorladım ilk zamanlar ama içemedim dokandı diğer süt ürünlerini çokça tüketiyorum birde pekmez karışımı yaptım pekmezdede bildiğim kadarıyla kalsuyum oranı yüksek oğlumvar 14 yaşında ona bebekliğinden bu yana günlük içiriyom kilo alması için tabi almıyo ama doktoru kilo almasada kemik yapısı çok sağlam olur demişti buna dayanaraktan bende hamileliğimde içiyorum

Son düzenleme:
senin adına çok sevindim cnm inşallah bebeğinle ilgili her haberi böyle güzel alır sevinirsin cnm.4lü testi merak ettim bende benden hiç öyle birşey istemediler ne bunda nede öncekilerde 3. gebeliğim

Cok tesekkur ederim canim.
Ben de duymadim diyorum ya ozel hastaneler istiyor gereksiz testler
Zaten yaptirmayacagim

Bende de aynisi oldu ben yarim saat once cikolatada yemistim ama yinede uyanmadi cinsiyetini goremedi doktor.Yatmis oyle o kadar ugrastik istifini bozan yok:)1 ay sonraya kaldi.bundan sonra daha erken yicem:)

Bende sadece sagima yataniliyorum ama karin buyuyunce sola yatmak gerekiyormus kan akisi icin cok onemliymis

ben çoktan hamile pantolanlarına geçiş yaptım zaten hamile kalmadan öncede kilo almıştım kotlarım zor oluyordu kalınca hiç zorlamak istemedim :)) İlk önce tayta başvurdum sonra da hamile pantolonumaaa:))

Bende tayt kullaniyorum hamile pantolonunu hic denemedim.arkadaslarim buyuk beden pantolonlar giyiyorlardi.bende oylemi yapsam acaba?kiyafet konusu da ne sikintiliymis ya

Zarari olsa yapmazlar doktorlar cok dikkat rdiyorlar.benimde 2kere oyle oldu.yere oturmustum.yanlis oturmaktan kaynaklandi ama benim gece olunca uyandigimda gecmis oldu.gun icerisinde olsa zor olurdu.hic basamiyorsun ayagini.beline kramp giriyor.

Ne is yapiyorsun?gercekten oyalanmak onemli

Folik asiti ne kadar sure kullandin.bence sacma olmus,eskiden folik asitmi vardi.folik asit bebegin sinir gelisimini sagliyor.bunun icin olurmu ya.kac kiloydun?Sanirim tekrar hamilesin.Allah bebegini sana bagislasin İnsallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…