2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar neden midem bulansin diye dua ediyorsunuz.onun yerine bebegim saglikli llsun diye dua edin:)midesi bulanmayip saglikli bebisi olan cok insan var.ayrica kusarken vucudun zorlanirsa kanamanda olabiliyor

günaydın kızlarr

valla ben de duyuyorum midesi bulananın bebegı saglıklı olurmus dıye doktoruma da sordum hiç alakası yok dedi, birdenbire kesilmesi belki bebege bakmayı gerektirir fakat bu da bir gösterge değildir dedi.

benım en basından beri çok az bulandı midem, hatta bazı topiklerde telaşlandıranlar da oldu, yok ateşi düşük çıkmalar filan ateşim de düşük benim..

bence cok fazla kendımızı dinliyoruz. benım görümcem 3 aylıkken anladı hamileliğini adet görüyordu çünkü ve hiç bulantısı olmamış ki çok zayıftır cok hassastır bünyesi, çocuk da saglıklı.

Allah sağlık versin, mide bulantısı iyi bir şey değil, beslenme sorunu yasanıyor, yaşayan arkadaşların da bir an önce atlatmalarını diliyorum.

Günaydınlarrrr herkesçiklereeeee

bayanlar ikili test üçlü test dörtlü test
hepsi var ben mesela ikili yaptırmadım dörtlü yaparız dedi doktorum
14.de gidicem doktora o zaman dörtlü yapıcak bakalım ne olucak

ev tipi ultrason cihazı çıkartsalar ilk ben alıcam herhalde.. hergün hergün doktora gidip, bugün nesi değişmiş diye baktırasım geliyor :)

Al benden de o kadar. Eşim iyi ki kanguru değilmişsin çıkarır çıkarır bakardın bebeğe diyor. Doğru vallahi bakardım. Keşke kanguru olsaymışım :))))))

günaydınnnnn
uyuyamadım yine,8den beri dön dön en sonunda kalktım artık

senle ben eylül başındaki bikaç anne daha ağustos annelerine kayıcaz gibi görünüo bu gidişledoktora her gidişimde bi gün ileriden gelio bebişim sende de farklılık oluo mu?:26:

günaydın güzel annecikler,
bi test dönemidir başladı hepimizde ahinsanoğlu ana karnında bile test oluyoruz :) :)

günaydın canım

bana da öyle geliyor ağustos annesi olucam gibi ama ilk gittiğimde doktor 6 eylül demişti :)
sonradan sonradan geldi başlara bakalım tam tarih belli olur mu diye sorucam doktora gittiğimde
bakalım ne dicek bu sefer

bana da 7 demişti 5e düştük iştebebişin ölçümlerine göre belirleniomuş sanırım o değerler, o yüzden değişebilioumştam tarihi hiç bi zaman belli olmaz yani heralde, ancak son aylarda

sanırım bulantılarım kesildi artık büyük ölçüde,3 sabahtır wc'ye koşmuom

bana normal ultrasonla bakan doktor 18 eylül dedi ama ayrıntılı ultrasona bakan doktor 10 eylül gelişimi önden gidiyo dedi.. boyuna göre 3-4 gün kafasındaki kemiğe göre bi hafta önden gidiyo

Evet vitaminsizlikenmiş. Bende bu sabah başladım portakal suyu içmeye. Teşekkür ederim. Sana da geçmiş olsun.

Arkadaslar neden midem bulansin diye dua ediyorsunuz.onun yerine bebegim saglikli llsun diye dua edin:)midesi bulanmayip saglikli bebisi olan cok insan var.ayrica kusarken vucudun zorlanirsa kanamanda olabiliyor

Ben öyle bir dua etmedim ki. Başka bir arkadaşla karıştırdım sanırım. Hep ilk duam Allah'ım sağlıklı hayırlı bir evlat ver oldu.

Günaydın Eylül anneleri

Bugün nasılsınız?

evet gelişimine ve ölçümlere göre gün veriyorlar olsun sağlıklı olsunlar da ağustos eylül hiç farketmez dimi :)

bulantılar benimde geçti ama yanmalar çoğaldı bu ara inşAllah hepsini atlatırız sağlıklı nur topu gibi evlatlar doğururuz :)

kızlar iş yerimde hemen kapımın dibinde boya yapıyorlar yaaa

bu koku zararlı mıdır?

haftasonu yapın şu işi değil mi

merhaba annecikler :)) nasılsınız .. bizde herşey yolunda çok uslu bir bebeğim olucak inşallah hiç üzmüyor anasını :)) miğdemde bulanmıyor çok şükür daha erken falan diyorlar ama bulanmaz dimi yaaaa ?? her hafta doktordayım cuma yine gidicem bakalım bi aksilik olmas inşallah ..

inşAllah böyle devam eder hiç bulantısı olmayanlar var ne güzel
bende senin gibi 7 haftalıkken ilk doktora gitmiştim
bulantı falan yoktu bende de sonrasında felaket bi bulantı kusma gelmişti
yeniliyorum inşAllah sen bunları çekmezsin çünkü bi yerde bıktırıyo açıkçası

günaydın bayanlar. ikili test normal çıktıktan sonra dpktor randevü vermedi. vitamini bile burdan takip edip sordum follikasiti bırakayım mı diye ben sorduktan sonra tamam dedi. ve burun ölçümü falan yazılmış bende onu ölçmedi!!! ben en iyisi bi ara özel bi doktora gidip baktırayım değil mi??? bide ikili testten sonra doktor randevü vermezse sağlık ocağındaki hemşiremi yönlendirecek????

deme yaaaa olmasın yaaa , ben bi görseniz kendi kendimi teselli ediiyorum ara ara bulanıyor ama diorumki hayır şimdi değil evladım başlarsan hiç gitmeyecek biliyorum diye diye bilinç altında yeniyorum :) inşallah olmasda.. ben hiç test falanda yaptırmadım kimse bişi istemedi bakalım cuma günü isteyeceklermi, sadece kan değer testi yaptılar okadar, birde folik asit içiorum günde 1 tane..test falan yapmayınca insan bi tuhaf oluo arada unutuorum bile hamile olduğumu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…