deme yaaaaolmasın yaaa , ben bi görseniz kendi kendimi teselli ediiyorum ara ara bulanıyor ama diorumki hayır şimdi değil evladım başlarsan hiç gitmeyecek biliyorum diye diye bilinç altında yeniyorum :) inşallah olmasda.. ben hiç test falanda yaptırmadım kimse bişi istemedi bakalım cuma günü isteyeceklermi, sadece kan değer testi yaptılar okadar, birde folik asit içiorum günde 1 tane..test falan yapmayınca insan bi tuhaf oluo arada unutuorum bile hamile olduğumu :))
Ne is yapiyorsun?gercekten oyalanmak onemli
e testle içinde erken benim 9. haftamda kan idrar testi yapmıştı ona göre elevite başlamıştım
benim birazda düzensizdi doktorumdan memnun kalmadım başka doktora başladım
oda olmadı başka doktor inşAllah bu doktorda karar kıldım :)
folik asit hiç kullanmadım mesela ilk doktorum vermedi
onun eksikliği olur mu diye yıprattım kendimi başlarda
11+4 te doktora gittiğimde elevite başladı
sağlık ocağıda devit verdi
14. randevum var tekrar doktorla 4. test yapılacak ve kan testide yapıcak sanırım
idrarda isticem tekrar çünkü bakteri mevcuttu bende geçtimi diye merak ediyorum :)
anneeem çok karışık işler yahu , benimde 3. dr değiştirişim ve hala karar vermiş değilimfolik asite ben hamile olmadan 2 ay önce başladım çünkü bende çikolata kisti vardı destek amaçlı vermişti dr 1 sene kullan hamile kalamassan gel dedi ama çok şükür 2. ay hamile kaldım :) bendende sağlık ocağı dışarda idrar testi yaptır getir dedi cuma günü onuda yaptırıcam bakalım ne çıkıcak.Senin cinsiyet bellimi :))
merhaba annecikler :)) nasılsınız .. bizde herşey yolunda çok uslu bir bebeğim olucak inşallah hiç üzmüyor anasını :)) miğdemde bulanmıyor çok şükür daha erken falan diyorlar ama bulanmaz dimi yaaaa ?? her hafta doktordayım cuma yine gidicem bakalım bi aksilik olmas inşallah ..
Arkadaslar neden midem bulansin diye dua ediyorsunuz.onun yerine bebegim saglikli llsun diye dua edin:)midesi bulanmayip saglikli bebisi olan cok insan var.ayrica kusarken vucudun zorlanirsa kanamanda olabiliyor
deme yaaaaolmasın yaaa , ben bi görseniz kendi kendimi teselli ediiyorum ara ara bulanıyor ama diorumki hayır şimdi değil evladım başlarsan hiç gitmeyecek biliyorum diye diye bilinç altında yeniyorum :) inşallah olmasda.. ben hiç test falanda yaptırmadım kimse bişi istemedi bakalım cuma günü isteyeceklermi, sadece kan değer testi yaptılar okadar, birde folik asit içiorum günde 1 tane..test falan yapmayınca insan bi tuhaf oluo arada unutuorum bile hamile olduğumu :))
Selam canım..
iyi olmana sevindim bende iyiyim çok şükür..bulantılarının olmaması çok güzel demekki yavrun seni hiç üzmeyecek emin ol anne karnında üzmezse doğuncada herşeyi kolay olur inşallah..
Bu benim 2.hamileliğim kızımda da hiç midem bulanmadı bundada bulanmıyor ..2.hamilelik ilkine göre biraz daha zorluyor tabi ama yine de halime şükrediyorum..bu zamana kadar olmadıysa bulantı olmaz zaten daha merak etme bulantı burda okuduğum ve dışardan duyduğum kadarıyla hamileliğin en başlarında oluyor..
Sen içini ferah tut güzel güzel hamileliğini yaşa sıkıntısız sorunsuz inşallah..
son gittiğimde totosunu dönmüştü döndüremedik önünü göstertmedi
inşAllah bu gitiğimde bi aksilik çıkmazda gösterir kendini :)
yoksa meraktan çatlıcam :)
Selam canım..
iyi olmana sevindim bende iyiyim çok şükür..bulantılarının olmaması çok güzel demekki yavrun seni hiç üzmeyecek emin ol anne karnında üzmezse doğuncada herşeyi kolay olur inşallah..
Bu benim 2.hamileliğim kızımda da hiç midem bulanmadı bundada bulanmıyor ..2.hamilelik ilkine göre biraz daha zorluyor tabi ama yine de halime şükrediyorum..bu zamana kadar olmadıysa bulantı olmaz zaten daha merak etme bulantı burda okuduğum ve dışardan duyduğum kadarıyla hamileliğin en başlarında oluyor..
Sen içini ferah tut güzel güzel hamileliğini yaşa sıkıntısız sorunsuz inşallah..
Şeker seni yalanlamış gibi olmayayım ama bulantılar 7. haftadan sonra da başlayabiliyor. Ben oğluma hamileyken 9. haftada başladı bulantılarım. Şimdiki hamileliğimde de 6. haftada başladı. Gene ilk hamileliğimde 16 hafta bitene kadar bulantım oldu.Bunda da görünen o....
Yani bu zamana kadar bulantı olmadıysa artık olmaz gibi bi tahmin çok doğru olmayabilir.
Amaaan...olsa da sonra hepsi unutuluyor.Dediğin gibi hamileliğin tadını çıkarmak önemli.
cnm benimde 9.haftada başladı..olsun mide bulantıları arkadaşın dediği gibi bunlar tatlı bulantılar :) hepsi unutuluyor he olmayabilirde hiç...
:))) ay inşallah olmas gerçi anneme benzersem ve ablalarıma olmas diolar :) bukadar çok kafama takarsam kesin olucak gibi gerçi :)) çoook tırsıyorummm :) çünkü herkes gibi benimde çalışmam lazım son ayıma kadar bulantı olursa çook zorAllah hayırlısını versin herkes için..
ay canım yaaa bide beni düşün hahahah :))) geçen ilk kez rüya gördüm bi meyve yiyodum adını demiyim :)) sonra biri gelio bana dioki gözünüz aydın kızınız oluo :)) ama sanırım ben ve eşim kız istediğimiz için bilinç altı oldu hahahah :)) Allah önce sağlık versin tabiki :) inşallah seninde gönline göre sağlıklı ve hayırlı bi evladın olur :)
:)) inşallah yaaa valla sabahları kendimi dinliyorum varmı bulantım die psikolejik olarak oluor çünkü hergün o korkuyla uyanıorum :)) görümcem beni çok korkutmuştu yaaa 9 ay kadın tükürüğünü bile yutamadı düşün habire peçeteye tükürüodu dedik bebek tükürük bezi kuru çıkacak ama çok şükür bişi olmadı :))) azcıkta nazlanmayla alakalı sanırım :)) benim doktorum bana bebeğin seni anne olarak benimsemiş tutunmuş sende onu benimseki miğden bulanmasın demişti hakkettande öyle oldu :))
günaydın bayanlar. ikili test normal çıktıktan sonra dpktor randevü vermedi. vitamini bile burdan takip edip sordum follikasiti bırakayım mı diye ben sorduktan sonra tamam dedi. ve burun ölçümü falan yazılmış bende onu ölçmedi!!! ben en iyisi bi ara özel bi doktora gidip baktırayım değil mi??? bide ikili testten sonra doktor randevü vermezse sağlık ocağındaki hemşiremi yönlendirecek????
bi rivayete göre rüyada meyve görmek yemek kız olacağına delalet edermiş :)
hahaha bana hep rüyalarında ne görüyon diye soruyolar inana ben hiç bişey görmüyorum
haha eğer bigün öğrendiğinde kızın olacağını öğrenirsen ben gelim aklına hahaha :)
ne kadar doğru bilemem ama
hahaha bana hep rüyalarında ne görüyon diye soruyolar inana ben hiç bişey görmüyorum
haha eğer bigün öğrendiğinde kızın olacağını öğrenirsen ben gelim aklına hahaha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?