2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

:)) siz baya baya tecrübelisiniz maşallah Allah çocuklarınıza sağlık versin inşallah denilen gibi olur. insanın içine düştükten itibaren koruma iç güdüsü başlıyor ne garip bir duygudur bu annelik :) benim eşim afedersiniz şapşallaştı şu 1 aydır :)) yeni yeni toparlanıyor da arkadaşlarına söylemeye başladı :)) garibimin ne hayalleri vardı tatile gidecekti hahaha şimdi çooook zoooooorrr :)))

cnm bende bugece rüyamda hep elma topladım yedim.ama bana dr gectigimiz cumartesi erkek bebege benziyo galiba pipide gördüm dedi,hayırlısı bakalım 13.hafta bitiminde kontrolüm o zaman kesinlik kazanır dedi.bakalım ne göstericek.en önemlisi sağlıklı olması baska hiçbirşeyi takmıyorum.bu arada ben randevudan yarım saat önce bol bol gofret yedim bebişimde kıpır kıpırdı bize ellerini birleştirdi çok güzel bi duygu ve mükemmel bi poz verdi bakın benim tatlı meleğime:)
bu arada benim daha 5.6.haftalarda bulantım başlamıştı ama 10.haftada bitti çok şükür

Benimde ablakarimda ve annemde hic bulanti olmadi.bende de olmaz diye kendimi kosullamistim ama mafoldum.insallah sen onlara cekmissindir zaten en gec haftaya belli olur.

Yok be tatlım ne yalanlamış olması hepimizin pek çok bildiği var konular hakkıında ben şahsen sadece benim bildiğim doğrudur takıntısı olan bi insan değilim..
Ama sadece hep öyle denk gelmiş demekki bana yani baştan mideler bulanır sonra geçer hamilelik dahada güzelleşir diye biliyordum:)
Sonu çooooooooookkk güzel bir yolda hepsinin yaşamak güzel gerçekden..
Dün akşam kızımın doğumunda yaptığımız kamera çekimini seyrettim evde sancı çekerken ki hallerim resmen ağlıyorum sonra olmadı ameliyata girerkenki halim veee en sonra kızım doğmuş tüm sevdiklerim yanımda minik prensesim yanımda yatıyor sanki o kadar acıyı sancıyı çeken ben değilmişim gibi nasılda gülüyorum..
vayyyy be dedim evlat sevgisi nasıl bişey herşeyi unutturuyor insana..
Gerçekden de öyle..Allah hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günleri göstersin..

Bende ogretmenim hamileyken bulantilarla cok zor oluyor.Ama kafayida oyalamak lazim eminim evde oturmak gunlerin gecmesini beklemek daha zor olur.

Sinir oluyorum boyle doktorlara benimde ilk doktorum oyleydi degistirdim.yinede gitmeden soracagim sorularin hepsini yazip doktora soruyorum gidince.folik asite 14.haftaya kadar devam et dedi.elevit verdi bide

ben oturduğum yere yabancıyım. aahhhh annem falan yakınımda olacaktı ki değiştirirdim doktoru. ben ne soruyorsam ona cevap veriyor. mesela progestan ilk zaman verilirmiş benim hafif lekelenmem olmuştu 2, 3 kere söylediken sonra 9. haftada progestan verdi, 5 tane içebildim onuda. Allah'tan burayı takip ediyorum kim ne yapıyor diye folik asitide söyledim sonra tamam decavit yazalım dedi.

Eşler kesinlikle çok garip oluyor ama onlar herşeyin dışında gibi görünsede bizim kadar etkileniyorlar:)
Tatil bu sene olur yaa senin bu arada doğum tarihin ekim görünüyor yanlış görmüyorsam sen daha rahat gidersin hee ama tatil anlayışınız nasıl bilemem eğer bizimki gibi gezip tozup yiyip içip kopmak sa o biraz zor bu sene:)
Biz bu yaz haftasonları yazlıkla idare edip doğumdan sonra bakıcaz bişeyler..
Bebek iyice kendini hissettirsin tatile falan gidince onlarında hoşuna gidiyor ben kızıma 5 aylık hamile iken tatile gitmiştim 1 hafta boyunca kıpır kıpır oynamıştı sana da iyi gelir yani zorlanmayacağını düşünürsen yapabilirsin tatil ..

şimdi ağlıycam sanırımmmmm...çok güsel anlatmışsın duygularını Allah tüm evlatlara sağlık versin...

canım bu haftalarda pipi falan olmuyomus nette arastırdıgıma göre kızda da erkekde de kabartı oluyomuş. kızınki yatay erkeğinki dikey oluyomuş.. benimkide erkeğe benziyomuş.. bak dedi bende bişi anlamadım dedim doktora sonra tekrar göstermek istedi ama o ara iki büklüm durdu daha sonra tekrar gösterdi hatta görüntüyü baya baya büyüttü kocaman ekran cinsel organ oldu ama ben hala bişi anlamadım bana sorarsan inek pisliği gibi tepeli bişi vardı (benzetmemde süper) 16 haftada kesinleşiyomuş..

ama ben kabus görüyorummm.. hiiihhhh..

pazar arkadaşıma kahvaltıya gittik 2 yaşında bir oğlu var, masada kahvaltı yaparken bir anda bana döndü ve kardeş dedi. biz şoklarda.. bi donduk kaldık.. sonra ona sorduk kardeş kız mı erkek mi 3 kere erkek dedi. bakalım Eymen bey'in tahmini tutacak mı?

slm arkadaşlar öncelikle hepimizin bebişleri hayırlı olsun inşallah RABBM hayırlısıyla tamamına erdirir ve kucağımıza almayı nasip eder.biz de 11+2 yiz bugün 8+4te kalp atışlarını duyduk şükür.12+4 te kontrolüm var acaba ozaman cinsyeti belli olurmu.bde haff bulantım var onun dışında gayet rahatım korkuyorum bebeğe bişeymi oldu dye henüzde hissetmeynce.bde uykuda geriniyoruzya acaba bebeğe bi zararı olur mu ki

Bende kontrole gitmeden once ayni kaygilar icindeydim bide uzun zamandir gormeyince merak ediyorsun ama korkma iyidir bebegin.ayrica cinsiyetini bende ogrenirim sandim ama benim bebegim uyudu uyandiramadik:)ben yarim saat once bi cikolata yemistim.sen daha erken ye,ac karna da gitme haberlerini bekliyorum:)

ben 12.haftalıkken gittim ikili test için ama cinsiyeti söylmedi. bende hissetmiyorum çok küçük olduğundan. zaten ilk gebeliklerde daha geç hissediliyormuş. bende inan nasıl yatacağımı şaşırdım. sağa dönüyorum bi ağrı karnım komple sağa yatıyo, sola dönüyorum öyle. düz yatıyorum ancak. gece kalkıyorum ki başka şekil. ama dikkat edemeyiz ki değil mi? şöyle duruyorum bişey olurmu, böyle yapsam ne olur bu gibi sorular geliyor aklıma hep sonrada takmamaya çalışıyorum. 1 aydır gribim hep hapşuruyorum inşaallah geçer

kızlar hemen ciddiye almayın yahuu
rivayet dedim zaten :)
işte önceden ultrason olmayınca makas bıçak yüzük testi ve rüya gibi ayrıntılara dikkat ederlermiş :)
şimdi biz rahatız gidip öğrenebiliyoruz :)

ihihihi bana da yüzük testi yaptılar erkek dediler
doktor ne dicik bakim tutacak mı

inşallah cnm evet tatlı bebeği harekete geçiriyormuş:)oy maşallah :) inşllh cnm ayın 14ü gelmk blmyo cvp için çok tşk

bide herkeste aynı değil ki belirtiler. eskiden cinsiyetlerini bile bilmiyorlarmış süpriz oluyormuş:)))

hamıle kalmadan once ruyamda kız bebek gördum. hamıle kaldıktan sonra bırkaç kez erkek bebek gördum. erkek olcağını hıssedıyorum Rabbım sağlıklısını versınde onemlı değil
gelsın artık 20 mart

gebelikte sola yatmak en iyisiymş çünkü bebek en hat safhada o şekilde beslenrmş gerinmenn bi zararı olmz diyolar ama insan ister istemez endişeleiniyo.çok geçmiş olsun grip olmamaya dikkat edin seni endişelendrmek istemmde geçen gün gazetede yazıyodu gebelkte grip bebeğin otizm olma olasılığını yükseltrmiş sen iyi düşün ii olsun bebeğede kendnede dkkat et

valla bilmiyorum incicim bwn hafta hafta hamilelik diye bi kitap okuyorum onda dış olarak yeni oluşuyor diyo,belki dr bebeğin duruşundan fln tahminde bulundu ztn kesin demedi 13.bitiminde söylerim dedi şimdi 10+4üm.bide ben gözümle görene kadar inanamam gibi geliyo,içime hep erkek doğuyodu ama bence poza bak utanmış dönmüş miniğim acaba kız mı diyede düşünmeden duramıyorum.herşeyin önemlisi sağlığı,rabbim hepimize hayırlu evlatlar nasip etsin

dikkat etsek ne çare, engel olamıyorsun ki 1 aydır hapşuruyorum. gazetede herşey yazıyor zaten. Allah bilir herşeyi sağlıklı doğacaksa başımıza ne gelsede kimse engel olamaz, ama sınavımsa bir gripten öyle olacaksa sabırla büyütürüz inşaallah. ilaç kullanmakta iyi değil biliyorum bol bol yiyorum dikkat ediyorum inşaallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…