iyi ne güzel cnm .. benim adet tarihim yaklaştığındanmıdır nedir kramplarım arttı .rahmime bıçak giriyo ay diyorum tuhaf oluyorum kasıklarıma öle .. elim kalktı peçete bişe war mı die bakmatan ..allah büyüktür yardımcımız olsun inş..
valla akıntı bende de kesildi canım
karın ağrılarım da önceki günlere nazaran çok çok azaldı
iyidir inş dediğin gibi
Yarin 2de gdyrm randevum var dua edin bana kizlar mol gebelik olmasin cok korkuyorum( yaaa bu mide yanmasi nasil gecer allah rizasi icn bi akil verin dayanamiyiruuuuuuuum
Yarin 2de gdyrm randevum var dua edin bana kizlar mol gebelik olmasin cok korkuyorum( yaaa bu mide yanmasi nasil gecer allah rizasi icn bi akil verin dayanamiyiruuuuuuuum
kalp atışı yarın büyük ihtimal beklemiom zatenamin canım..
Çok net öyle bir şekilde öyle dedi arkadaşım.Benim soruş şeklim dışında herşey güzeldi konuşmamızda? (Bak ben üzülmiyim korkmıyım diye yalan söyleme sakın falan) regl dönemi gecincemi kesindi sendede? Bu arada o kalp atışlarını 8.haftada duymuş ve burada okumuştum sanırım veya forumda başka bir konuda hatırlamıyorum yinede yazıyım. O keseyi görmüş ama doktor baştan içi boş falan demiş.. Böyle olanlar varsa pek telaşlanmasın çünkü o arkadşaımın bebeği tosun gibi dogdu yasıyor maşaallah.
bizim de izmirde bi teyze var tanıdık kime baksa çıkıyo da ben uzağım yavvv :2:Banada bugün yüzük falı baktılar kız çıktısağlıklı olsunda benim öle bir tercihm yok ama genelde herkesden kız yorumunu alıyoruz ama hayırlısı .
canım hayırlısıyla iyi çıkar inş üzülme artıkYarin 2de gdyrm randevum var dua edin bana kizlar mol gebelik olmasin cok korkuyorum( yaaa bu mide yanmasi nasil gecer allah rizasi icn bi akil verin dayanamiyiruuuuuuuum
tecrübe diosunbende kızımda 8. haftada duydm kalp atıslarını deneyımli oldgm için rahatm çok şüküğr
ayy istiosan ikiz olsun inş cnmyuzuk testinde bende ikiz cikiyor bir kiz bir erkek insalllahhhhhhhhhhhh
inş. ii haberlerle gelirsin yarın cnmm
nane limon ii gelir mide yanmasına
aslında rennie şurup veriolar hamileler için yarın doktoruna bi söyle.
yediklerine de dikkat et
çok salçalı yağlı acı susamlı vs şeyler yeme, portakal falan da mide yanması yapar die biliyorum ben bunları tüketmemeye çalış
sakinnnnnnnnnnnnnnnnnnn nane limon icmee dusuge neden olurr..maydonoz nane suyu dusuge birebir lutfen dikkat edelim arkadslarr.
hiç öyle bi şey duymadım ben:26:sakinnnnnnnnnnnnnnnnnnn nane limon icmee dusuge neden olurr..maydonoz nane suyu dusuge birebir lutfen dikkat edelim arkadslarr.
Canımm.. içini ferah tut dicem. boş olucak.. en iyisimi yat uyu sen erkenden.. en iyi öyle düşünmekten sıyırırsın kendini.. soda iç istersen canım. Mide konusunda herzaman kurtarıcım olmuştur. ama rahatsızlıgın varsa bilemem. sodadan başka fikrim yok. Yarın güzel haberlerle dön emi... Allah göstermesin ama kötü haberde olsa paylaş.. kendini içe kapama.. Gecen gün yaptıgını yapma emi..Herşey bizim için.. Diğer arkadaşların adına konuşmak istemem ama kendi adıma ben her nekadar tanımasamda yanındayım. Dertleşiriz sohbet ederiz. aglaşırız içine atma kendini yalnız bırakma kötü bir durum olursa anlaştıkmı? İnşaallah güzel haberler alıcaksın.. bizede getiriceksiniz. dua edicem..
Saol cnm en basindan beri bana cook ama cok destek oldun cok tsk edrm umrm ii haberler alirm burdan paylasirim ama alamazsamda allahin takdiri yapacak bisey yok ama hissediyrm sanki ii olucak insaalllah:))
ben mesela şöyle yaptım doğru mu bilmiom 2013'ten 1986 çıkardım çıkan rakama da +1 ekledim
gerek yok ultrasonda görünmüş ya
cinsiyet sanırım 4.ayda belli oluo
hiç öyle bi şey duymadım ben:26:
alıntıdır:
Ülkemizde yaygın kullanılam limon, ıhlamur, elma, portakal, ahududu, nane, adaçayı gibi çayları aşırı olmamak şartıyla içebilrisiniz.
Fesleğen, aloe vera, ardıç, ginseng, kimyon, yasemin, lavanta, melek otu gibi ülkemizde de satılan bazı bitkiler gebelikte zararlı olabilir, kesinlikle uzak durmalısınız.
ayyy kızlar bu arqada doğum fotoğrafçılarına falan bakıyorum doğum hikayeleri okuyorum doğum izliyorum salya sümük ağlıyorum
iyice bi duygusal oldum
doğum izleme hikaye okuma etkilenirsin diosanız etkilenmiom açıkçası herkesin çektiği kendine has çünkü hissettiğim sadece duygusallık ne büyük mutluluk yaaa hepimize nasip olsun inş
elimden geldiğince bundan sonrada olucam canım.Ben burada hiçkimseyi tanımıyordum (topikte) senide öyle.Laf lafı açıyor alıntılar yapıp sohbet edip soru/cevap yapıyoruz.Seninle frekanslarımız kısa sürede uydu.yoklugunu farkettim. yine ederim yerimde kim olsa aynı şeyi yapardı.İnşaallah. Sen onun annesinin parçan o senin.. iyi hissediyorsan iyi sonuc çıkıcak diyorum bende.
Saol cnm insss ii snclar aliriz hepimz bebislerimize kavusuruz sonuna kadarda birbirimize destek oluruz allah burdaki herkesin bebisini bagislasin insallah baska bi istegim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?