2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım..

valla akıntı bende de kesildi canım
karın ağrılarım da önceki günlere nazaran çok çok azaldı
iyidir inş dediğin gibi

Çok net öyle bir şekilde öyle dedi arkadaşım.Benim soruş şeklim dışında herşey güzeldi konuşmamızda? (Bak ben üzülmiyim korkmıyım diye yalan söyleme sakın falan ) regl dönemi gecincemi kesindi sendede? Bu arada o kalp atışlarını 8.haftada duymuş ve burada okumuştum sanırım veya forumda başka bir konuda hatırlamıyorum yinede yazıyım. O keseyi görmüş ama doktor baştan içi boş falan demiş.. Böyle olanlar varsa pek telaşlanmasın çünkü o arkadşaımın bebeği tosun gibi dogdu yasıyor maşaallah.

Son düzenleme:
Banada bugün yüzük falı baktılar kız çıktı sağlıklı olsunda benim öle bir tercihm yok ama genelde herkesden kız yorumunu alıyoruz ama hayırlısı .

Yarin 2de gdyrm randevum var dua edin bana kizlar mol gebelik olmasin cok korkuyorum( yaaa bu mide yanmasi nasil gecer allah rizasi icn bi akil verin dayanamiyiruuuuuuuum

yuzuk testinde bende ikiz cikiyor bir kiz bir erkek insalllahhhhhhhhhhhh

Yarin 2de gdyrm randevum var dua edin bana kizlar mol gebelik olmasin cok korkuyorum( yaaa bu mide yanmasi nasil gecer allah rizasi icn bi akil verin dayanamiyiruuuuuuuum

inş. ii haberlerle gelirsin yarın cnmm

nane limon ii gelir mide yanmasına
aslında rennie şurup veriolar hamileler için yarın doktoruna bi söyle.

yediklerine de dikkat et
çok salçalı yağlı acı susamlı vs şeyler yeme, portakal falan da mide yanması yapar die biliyorum ben bunları tüketmemeye çalış

sakinnnnnnnnnnnnnnnnnnn nane limon icmee dusuge neden olurr..maydonoz nane suyu dusuge birebir lutfen dikkat edelim arkadslarr.

Canımm.. içini ferah tut dicem. boş olucak.. en iyisimi yat uyu sen erkenden.. en iyi öyle düşünmekten sıyırırsın kendini.. soda iç istersen canım. Mide konusunda herzaman kurtarıcım olmuştur. ama rahatsızlıgın varsa bilemem. sodadan başka fikrim yok. Yarın güzel haberlerle dön emi... Allah göstermesin ama kötü haberde olsa paylaş.. kendini içe kapama.. Gecen gün yaptıgını yapma emi..Herşey bizim için.. Diğer arkadaşların adına konuşmak istemem ama kendi adıma ben her nekadar tanımasamda yanındayım. Dertleşiriz sohbet ederiz. aglaşırız içine atma kendini yalnız bırakma kötü bir durum olursa anlaştıkmı? İnşaallah güzel haberler alıcaksın.. bizede getiriceksiniz. dua edicem..

kalp atışı yarın büyük ihtimal beklemiom zaten
kese görünsün yeter içi boş olmasın tabi
Banada bugün yüzük falı baktılar kız çıktı sağlıklı olsunda benim öle bir tercihm yok ama genelde herkesden kız yorumunu alıyoruz ama hayırlısı .
bizim de izmirde bi teyze var tanıdık kime baksa çıkıyo da ben uzağım yavvv :2:
canım hayırlısıyla iyi çıkar inş üzülme artık
bende kızımda 8. haftada duydm kalp atıslarını deneyımli oldgm için rahatm çok şüküğr
tecrübe diosun
yuzuk testinde bende ikiz cikiyor bir kiz bir erkek insalllahhhhhhhhhhhh
ayy istiosan ikiz olsun inş cnm

Zaten portakal sevmem ama dehseg yaniyo size yemin edrim sabah bu yanmaya uyandm ara sira gecio gibi oluo su bile icsem tekrar badlio deli olucam yaaa bide bundan once yoktu ama bgn acaip kasik agrisi basladi anlamadm bnde baktm su cin takvimi olayina erkek cikio bendede ama bi cok arkadasimda tutmadigini biliorum bu cin takviminn :))

sakinnnnnnnnnnnnnnnnnnn nane limon icmee dusuge neden olurr..maydonoz nane suyu dusuge birebir lutfen dikkat edelim arkadslarr.
hiç öyle bi şey duymadım ben:26:

alıntıdır:
Ülkemizde yaygın kullanılam limon, ıhlamur, elma, portakal, ahududu, nane, adaçayı gibi çayları aşırı olmamak şartıyla içebilrisiniz.

Fesleğen, aloe vera, ardıç, ginseng, kimyon, yasemin, lavanta, melek otu gibi ülkemizde de satılan bazı bitkiler gebelikte zararlı olabilir, kesinlikle uzak durmalısınız.

Saol cnm en basindan beri bana cook ama cok destek oldun cok tsk edrm umrm ii haberler alirm burdan paylasirim ama alamazsamda allahin takdiri yapacak bisey yok ama hissediyrm sanki ii olucak insaalllah:))

ayyy kızlar bu arqada doğum fotoğrafçılarına falan bakıyorum doğum hikayeleri okuyorum doğum izliyorum salya sümük ağlıyorum
iyice bi duygusal oldum
doğum izleme hikaye okuma etkilenirsin diosanız etkilenmiom açıkçası herkesin çektiği kendine has çünkü hissettiğim sadece duygusallık ne büyük mutluluk yaaa hepimize nasip olsun inş

Saol cnm en basindan beri bana cook ama cok destek oldun cok tsk edrm umrm ii haberler alirm burdan paylasirim ama alamazsamda allahin takdiri yapacak bisey yok ama hissediyrm sanki ii olucak insaalllah:))

elimden geldiğince bundan sonrada olucam canım.Ben burada hiçkimseyi tanımıyordum (topikte) senide öyle.Laf lafı açıyor alıntılar yapıp sohbet edip soru/cevap yapıyoruz.Seninle frekanslarımız kısa sürede uydu. yoklugunu farkettim. yine ederim yerimde kim olsa aynı şeyi yapardı.İnşaallah. Sen onun annesinin parçan o senin.. iyi hissediyorsan iyi sonuc çıkıcak diyorum bende.

Son düzenleme:
ben mesela şöyle yaptım doğru mu bilmiom 2013'ten 1986 çıkardım çıkan rakama da +1 ekledim
gerek yok ultrasonda görünmüş ya

cinsiyet sanırım 4.ayda belli oluo

Anladım canım o zaman kız oluyor takvime göre hissettiğimle aynı bakalım hayırlısı düşük falan yapmadan sonlandırabilirsek hamileliği...
Ne biliim yau herkez kan testi falan deyince ben de işkillendim doktorlardan bana niye test yapmadılar diye yetiyorsa sorun yok o mazan..
Bir de birşey soracağım progestan kullanıp da yan etki yapan var mı o kadar araştırdım kimse yok bi bana yan etki yaptı heralde çok kötü oldum doktorum bir daha kullanma dedi ama korkuyorum bir yandan da...

canim internetteki herseye inanmaa..nane maydonoz yemiyorum ben bu aralar..iyice arastir ben arstirdigim icin soyledimm tatlim...ihlamur olabilir o da gunde 2 bardaktan fazlasi yasak..

Amin.. onlar değilde bende bugün kıyafetlere falan baktım/baktık.Dha çok erken almadık ama.Güzel şeylerde göremedik pek bebeklerimiz kıyafetsiz kalıcak bu gidişle cinsiyeti öğrenir öğrenmez kıyafet falan almaya başlayacagız.Ve ben bu konuda öyle böyle heycanlı değilim. cook hevesliyim.. rabbim cok görmesin..

Saol cnm insss ii snclar aliriz hepimz bebislerimize kavusuruz sonuna kadarda birbirimize destek oluruz allah burdaki herkesin bebisini bagislasin insallah baska bi istegim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…