2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

inş. cnm inşallahh

ben de gündüz aynı şeyi sordum azcık geçmişte yan etkiler yaşayanlar yazdı hep, bulantı baş dönmesi uyku hali gibi değişik yan etkileri olmuş başkalarında, ben de de böle içim karışıogibi kötü bi his verio
canim internetteki herseye inanmaa..nane maydonoz yemiyorum ben bu aralar..iyice arastir ben arstirdigim icin soyledimm tatlim...ihlamur olabilir o da gunde 2 bardaktan fazlasi yasak..
ben zaten bi tek adaçayı içerdim uzun zamandır onu da içmiom.
eve gidince doktorumun verdiği kitapçıktan bakacağım tekrar,orda ne yazıyor merak ettim:26:

ben de bugün itibariyle kumbaraya para atmaya başladım,eşim "napıosun" dio "bebeğime alışveriş yapıcam bunlarla" dedim.
"ben aç da kalsam alırım çocuğumua her şeyi merak etme sen" dedi

valla ben geçen ay avonda bi takım vardı bebişşer için onu almıştım hatta patiğiyle pijama takımı olarak
patiklerinin resmi vardı koyayım hemen
geçen gün de lcw den alttan çıtçıtlı badi aldık hoşumuza gitti erken ama napiiim alasımız geldi

patikler bunlarr

Son düzenleme:
kızlar bulantı durumunuz ne?
valla bu akşam yemek yerken bir de dün öğlen yemeği yerken bana bulantı bastı
ama öyle gün içinde bulantı hissetmiom ne oluosa yeemek yerken olmaya başladı sanki
onun için daha bulantı yok diyorum
Kizlar hic etrafinizdan acaip seylere aseren birini duydunuzmu

valla etrafımda duymadım da toprak bile yiyen hamile olduğunu duymuştum o garip gelmişti

aynısından bizde aldıık

Benim ki bunu geçti tamamen içip okula gittim 1.dersin sonuna doğru başım döndü sersem gibi oldum kafamı kaldıramadım ayağa bile kalkamadım ellerim keçe gibi oldu o sıra allahtan arkadaşın biri soru sormaya gelmiş beni gördü bembayaz olmuştun diyor sonra arada bayılmışım kesik kesik hatırlıyorum sedyeyle hastahaneye götürdüler doktor hemen baktı keseyi görüyorum bir problem yok dedi 1 şişe serum yedim anca kendime geldim o kadar yani etki yaptı bir daha ilacı kullanma dedi doktor...Ama korkuyorum yine de ilacı içmediğim için birşey olacak diye (

henüz bi şey yok

ı-ıhhhtam olarak aşerme nedir onu da bilmiom, sadece canının bişeyler istemesyse benim canım hep bişeyler ister ki zatenama aşırı derecede istek yok henüz

Yaaa bende bilmiodum ama ogrendm ben yenekleri canim istiycek saniodum ama nmm canim sabun yemek istiyodu inanmicaksiniz belki ama ciddi ciddi sabun yemek istiyodum yiyemeyecegimi bildigim icin bazi gunler oturup ahliyodum o derecebistiyodu yani kime anlattiysam bana manyak muamelesivyaptilar ama durum buydu

inşallah topik olarak su 3 ayı sorunsuz atlatırızben kızıma hamişken ayva asermiştiiim

tatlimmm adacayini da tuketme simdilik...birakman iyi olmuss....bitki caylarini ilk aylarda onermiyorlar istersen doktoruna gittiginde ona da sorabilirsin...senin ciin diyorum canimmm...yediklerimize dikkat etmememiz grekir..

Toprak yeme olayini bnm babanem yasamis avuc avuc dedemden gizli toprak yemisbcebine doldurup geziomus hatta bikeresinde dedeme yakalanmis dedem az kalsin dovecekmis ama hamile die dokunmamis yasaklamis ama babanem gizli gizli yemis sonrada kurt olusmus zor kurtarmslar kadini bizde manyaklik irsi sanirim

çok geçmiş olsunnn sende ciddi yan etkiler olmuş prospektüsünde de yazıo zaten öyle bi durumda en yakın sağlık kuruluşuna gidin die.
kendine dikkat et sadece fazla ayakta kalma kendini yorma

yok artıkkkkkkk, demek böyle bi şeymişşş

Aynen oyle cok sacma ama oluyo iste sabun heyy allahim yaa :))))

kızlar bulantı durumunuz ne?

benim sabahları biraz oluyo bide yemek aralarında sanki midem bi tuhaf oluyo ..ayrıca progestan beni leyla yapıyo
konuşamıyorum inanın geveliyorum kelimeleri ama 15 dk falan sürüyo uyku weriyo sewiyorum o ilacı yaa :)) benim doktorum eğer yan etki çok yapıyosa wajinadan koy demişti sizde sorun doktorlarınıza cnm ..ayrıca nar suyunu da narıda pek önermiyolar ilk 3 ay bilginiz olsun ..

ay koptum yaaa akşam akşam
sen çok yaşa emi

canını sıkma,herşeyin en hayırlısı olur inşallah

benim annem turşu çok yediğini söylemişti
benim de dediğim gibi sürekli canım tatlı istio
sabah kahvaltısındsan sonra resmen tatlı için çıldırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…