inş. cnm inşallahhAnladım canım o zaman kız oluyor takvime göre hissettiğimle aynı bakalım hayırlısı düşük falan yapmadan sonlandırabilirsek hamileliği...
Ne biliim yau herkez kan testi falan deyince ben de işkillendim doktorlardan bana niye test yapmadılar diye yetiyorsa sorun yok o mazan..
Bir de birşey soracağım progestan kullanıp da yan etki yapan var mı o kadar araştırdım kimse yok bi bana yan etki yaptı heralde çok kötü oldum doktorum bir daha kullanma dedi ama korkuyorum bir yandan da...
ben zaten bi tek adaçayı içerdim uzun zamandır onu da içmiom.canim internetteki herseye inanmaa..nane maydonoz yemiyorum ben bu aralar..iyice arastir ben arstirdigim icin soyledimm tatlim...ihlamur olabilir o da gunde 2 bardaktan fazlasi yasak..
Amin.. onlar değilde bende bugün kıyafetlere falan baktım/baktık.Dha çok erken almadık ama.Güzel şeylerde göremedik pek bebeklerimiz kıyafetsiz kalıcak bu gidişlecinsiyeti öğrenir öğrenmez kıyafet falan almaya başlayacagız.Ve ben bu konuda öyle böyle heycanlı değilim. cook hevesliyim.. rabbim cok görmesin..
henüz bi şey yokkızlar bulantı durumunuz ne?
Kizlar hic etrafinizdan acaip seylere aseren birini duydunuzmu
valla bu akşam yemek yerken bir de dün öğlen yemeği yerken bana bulantı bastıkızlar bulantı durumunuz ne?
Kizlar hic etrafinizdan acaip seylere aseren birini duydunuzmu
inş. cnm inşallahh
ben de gündüz aynı şeyi sordum azcık geçmişte yan etkiler yaşayanlar yazdı hep, bulantı baş dönmesi uyku hali gibi değişik yan etkileri olmuş başkalarında, ben de de böle içim karışıogibi kötü bi his verio
henüz bi şey yok
ı-ıhhhtam olarak aşerme nedir onu da bilmiom, sadece canının bişeyler istemesyse benim canım hep bişeyler ister ki zaten ama aşırı derecede istek yok henüz
valla bu akşam yemek yerken bir de dün öğlen yemeği yerken bana bulantı bastı
ama öyle gün içinde bulantı hissetmiom ne oluosa yeemek yerken olmaya başladı sanki
onun için daha bulantı yok diyorum
valla etrafımda duymadım da toprak bile yiyen hamile olduğunu duymuştum o garip gelmişti
Benim ki bunu geçti tamamen içip okula gittim 1.dersin sonuna doğru başım döndü sersem gibi oldum kafamı kaldıramadım ayağa bile kalkamadım ellerim keçe gibi oldu o sıra allahtan arkadaşın biri soru sormaya gelmiş beni gördü bembayaz olmuştun diyor sonra arada bayılmışım kesik kesik hatırlıyorum sedyeyle hastahaneye götürdüler doktor hemen baktı keseyi görüyorum bir problem yok dedi 1 şişe serum yedim anca kendime geldim o kadar yani etki yaptı bir daha ilacı kullanma dedi doktor...Ama korkuyorum yine de ilacı içmediğim için birşey olacak diye(
Yaaa bende bilmiodum ama ogrendm ben yenekleri canim istiycek saniodum ama nmm canim sabun yemek istiyodu inanmicaksiniz belki ama ciddi ciddi sabun yemek istiyodum yiyemeyecegimi bildigim icin bazi gunler oturup ahliyodum o derecebistiyodu yani kime anlattiysam bana manyak muamelesivyaptilar ama durum buydu
çok geçmiş olsunnn sende ciddi yan etkiler olmuş prospektüsünde de yazıo zaten öyle bi durumda en yakın sağlık kuruluşuna gidin die.
kendine dikkat et sadece fazla ayakta kalma kendini yorma
yok artıkkkkkkk, demek böyle bi şeymişşş
kızlar bulantı durumunuz ne?
Toprak yeme olayini bnm babanem yasamis avuc avuc dedemden gizli toprak yemisbcebine doldurup geziomus hatta bikeresinde dedeme yakalanmis dedem az kalsin dovecekmis ama hamile die dokunmamis yasaklamis ama babanem gizli gizli yemis sonrada kurt olusmus zor kurtarmslar kadini bizde manyaklik irsi sanirim
bnm gebeliğim iyi gitmiyor yine. kesenin içinde embriyo gözükmüyor dedi bugün.(
çok mutsuzum eşimi gördükçe daha da mutsuz oluyorum.
şu anda 5+6 haftalığım ama 5+0 gözüküyor. yine gelişmeyecek ilki gibi. allahım yardım et bana
ay koptum yaaa akşam akşam
sen çok yaşa emi
inşallah topik olarak su 3 ayı sorunsuz atlatırızben kızıma hamişken ayva asermiştiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?