benim annem turşu çok yediğini söylemişti
benim de dediğim gibi sürekli canım tatlı istio
sabah kahvaltısındsan sonra resmen tatlı için çıldırıyorum
Hsgeldin canim hayirli olsun...
Kzlar benim dr um kantahlilleri istedi ..sizlerdende istedimi drunuz..
Bende bugun saglik ocagina gidip orda yaptim bide gebelik icin dosya actirdim sizlerde ilkgebeliginzden bilmiyorolabilirsiniz hangi saglik ocagina bagliysaniz oradaki drnuz yada ebenze kaydettirinki hamilelikte ve bebegin dogumundan sonraki bebegin asilari icin takipte oluyorlar ben kizimda cok memnun kaldim sizde dikkate alin derim..
Ev de olsam hiç problem değil kullanır yatar uyurum ama çalışınca biraz zor oluyor işte malesef bakalım bir daha tekrarlarsa-ki inş tekrarlamaz-iğne vurduracağım..
Ben de bulantı yok ama o daha sonraları başlamıyor mu yau?! :)
Toprağa aş ereni ben de ilk defa duyuyorum hele sabun olayı çok güldüm :)) öhöm neyse fazla gülmeyeyim başıma gelmesin :))
canını sıkma,herşeyin en hayırlısı olur inşallah
ayva yiyince güzel yüzlü gamze yanaklı olduğunu duymuştum da patlamış mısırı duymamıştım bak
kirpikleri güzel yapıo demek
eşim de 2 gecedir patlamış mısır istiodu ben de uyuklamaktan yapamamıştım neyse bu gece nöbetçi yarın akşam mısır patlatayım bari
vaaaayyyy vaaaaay epey birşeyler ögrenecez burdan demek ki
Çook şirin güzel günlerde giyer inşaallah bebişin..Bende 1. düşüğümde sonucları almadan önce öyle..annemle çorap almıştım mavi saklıyorumama hayırlısıyla bebeğim doğduğunda giydirirmiyim bilmiyorum.Erken dönemde alınmaz eşya derler büyükler ben inanmyorum.Benim arkadaşm ögrenir ögrenmez almaya başladı.Kaldıki kıyafet dışında coook ihtiyac var ciddi fiyatları var. erken dönemde başlamak en güzeli aslında.ama yinede ben cinsiyetini ögrenince almak istiyorum.
Çook şirin güzel günlerde giyer inşaallah bebişin..Bende 1. düşüğümde sonucları almadan önce öyle..annemle çorap almıştım mavi saklıyorumama hayırlısıyla bebeğim doğduğunda giydirirmiyim bilmiyorum.Erken dönemde alınmaz eşya derler büyükler ben inanmyorum.Benim arkadaşm ögrenir ögrenmez almaya başladı.Kaldıki kıyafet dışında coook ihtiyac var ciddi fiyatları var. erken dönemde başlamak en güzeli aslında.ama yinede ben cinsiyetini ögrenince almak istiyorum.
öyle derler ama bence allah korusun bi aksilik olursa o kıyafetlete bakar daha da üzülürüz die öyle söylenmiş heralde, yoksa öylesine bi hurafe olduğunu düşünmüyorum.Çook şirin güzel günlerde giyer inşaallah bebişin..Bende 1. düşüğümde sonucları almadan önce öyle..annemle çorap almıştım mavi saklıyorumama hayırlısıyla bebeğim doğduğunda giydirirmiyim bilmiyorum.Erken dönemde alınmaz eşya derler büyükler ben inanmyorum.Benim arkadaşm ögrenir ögrenmez almaya başladı.Kaldıki kıyafet dışında coook ihtiyac var ciddi fiyatları var. erken dönemde başlamak en güzeli aslında.ama yinede ben cinsiyetini ögrenince almak istiyorum.
ohooo tabi canım bak gör konuştukça daha neler yumurtlucaz
kızlar bende 2012 eylül annesiyim allahım sizede saglıkla kucagınıza allamayı nasip etsin o güzel duyguyu yaşatsın
kızlar bende 2012 eylül annesiyim allahım sizede saglıkla kucagınıza allamayı nasip etsin o güzel duyguyu yaşatsın
benim ikinci bebeğim olduğundan ve üstelik ilkini daha yeni doğurmuşken hiç bişey almama gerek yok ... İlki erkek ikincisi kız olursa o zaman bişeyler alırım tabi minik kızıma da... Bu arada İstanbul ataşehir civarında oturan var mı? Ben ataşehir deyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?