2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim annem turşu çok yediğini söylemişti
benim de dediğim gibi sürekli canım tatlı istio
sabah kahvaltısındsan sonra resmen tatlı için çıldırıyorum

Diorum yaa manyaklik bizim ailede irsiii bz sizin gibi normal seylere asermiyoruz bmm annemde kahve yiyomus toz halinde kasik kasik goturuyomis

Ev de olsam hiç problem değil kullanır yatar uyurum ama çalışınca biraz zor oluyor işte malesef bakalım bir daha tekrarlarsa-ki inş tekrarlamaz-iğne vurduracağım..
Ben de bulantı yok ama o daha sonraları başlamıyor mu yau?! :)
Toprağa aş ereni ben de ilk defa duyuyorum hele sabun olayı çok güldüm :)) öhöm neyse fazla gülmeyeyim başıma gelmesin :))

bende bugün gittim baglı oldugum aile hekimliğine kan tahlili istedi doktorumun yarın sabah sonuç alıp öğlende jinekologa gidicez.kaydımı da yarın yaptırıcam zaten sürekli arayıp soruyolardı gebelik var mı diye.
Güzel bir uygulama bence.

Valla bn toprak olaynda babanemden tecrubeliym ama sabunu bnde duymamistkm ilk kendimde gordum

canını sıkma,herşeyin en hayırlısı olur inşallah

Lütfen pozitif bak sen olumlu düşün ki bebegin seninle olsun bu çok önemli.Dualarımız seninle.Eger herhangi birşey olursa da umudunu yitirme herşeyde bir hayır vardır.herşey bir sınav allah sabır ve güç versin size canım benim.

ayva yiyince güzel yüzlü gamze yanaklı olduğunu duymuştum da patlamış mısırı duymamıştım bak
kirpikleri güzel yapıo demek
eşim de 2 gecedir patlamış mısır istiodu ben de uyuklamaktan yapamamıştım neyse bu gece nöbetçi yarın akşam mısır patlatayım bari

vaaaayyyy vaaaaay epey birşeyler ögrenecez burdan demek ki

Çook şirin güzel günlerde giyer inşaallah bebişin..Bende 1. düşüğümde sonucları almadan önce öyle..annemle çorap almıştım mavi saklıyorum ama hayırlısıyla bebeğim doğduğunda giydirirmiyim bilmiyorum.Erken dönemde alınmaz eşya derler büyükler ben inanmyorum.Benim arkadaşm ögrenir ögrenmez almaya başladı.Kaldıki kıyafet dışında coook ihtiyac var ciddi fiyatları var. erken dönemde başlamak en güzeli aslında.ama yinede ben cinsiyetini ögrenince almak istiyorum.

Biz de eşimle çok heyecan yaptık hamile ve bebiş kıyafetleri bakalım dedi ama ben de cinsiyeti belli olmadan alışveriş yapmak istemiyorum hamilelik kıyafeti de zamanı gelince alırız diye düşünüyorum )

valla öyle derler de ben de dayanamıyorum yaaa hoşuma gidince alıyorum
anneciğim de beyaz minnak çoraplardan almış
ama kıyafet konusunda ben de cinsiyet öğrendiğimde ağırlık vericem alışverişe kenara para koyuyoruz biz şimdilik toplu büyük bir alışveriş yaparız sonlara doğru rabbim nasip etsin inş

Evet aslında son ana bırakıp bır anda alışveriş yapmak zorlayabılır zaman ?çine dağıtmak daha mantıklı bende bebek arabasından tutun pusete hatta bezlere biberona emzıge kadar hersey hazır kullanmak nasip olursa eğer

öyle derler ama bence allah korusun bi aksilik olursa o kıyafetlete bakar daha da üzülürüz die öyle söylenmiş heralde, yoksa öylesine bi hurafe olduğunu düşünmüyorum.
ben de allah izin verirse 3.ayımı bi atlatayım ondan sonra başlıcam

kızlar size ne dicem milupa prima huggies molfix hipp vb. bu tarz sitelere üye olun bazıları numune gönderio, mesela milupa belli aralıklarla paket yolluo falan...
ohooo tabi canım bak gör konuştukça daha neler yumurtlucaz

ayy evet
yalnız bu akşam da çenemiz baya bi düştü haaaa

ben puseti abimlerden alcam pegperego almışlardı ve yepyeni yazık kenarda duruyo biz de kullanırız
zaten pusetlerde çok pahalı alsam pegperego alırdım bende baya para bayılıdık bazen insanın abisinin ablasının olması bu işlerde de iyi oluyo

kızlar bende 2012 eylül annesiyim allahım sizede saglıkla kucagınıza allamayı nasip etsin o güzel duyguyu yaşatsın

benim ikinci bebeğim olduğundan ve üstelik ilkini daha yeni doğurmuşken hiç bişey almama gerek yok ... İlki erkek ikincisi kız olursa o zaman bişeyler alırım tabi minik kızıma da... Bu arada İstanbul ataşehir civarında oturan var mı? Ben ataşehir deyim

kızlar bende 2012 eylül annesiyim allahım sizede saglıkla kucagınıza allamayı nasip etsin o güzel duyguyu yaşatsın

ne güzel 2012 anneleri ara ara bize uğruyor selam veriyorlar inş. allah bize de 2014 annelerine uğrıcağımız günleri görmeyi nazip eder

teşekürler iyi dilekleriniz için, siz de sağlıkla büyütün minişlerinizi

Cnm bende ıstanbuldaym ama zannedersem atasehır anadolubyakasında eğer oyşeyse bayaa uzağız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…