2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bebekleri olan ve yetiştiren arkadaşlarımdan duyduğum ve araştırıp aldığım bir kitap var, bebeği dış dünyaya alıştırmak ve rahata erdirip rutine oturmasına yardımcı olacak bir kitap. çoğu kişi yanlış algılayıp yanlış yorumlamış şu an kitabı okuyorum ben ve hiçte askeri bir düzene sokmuyor çocuğu yaptığı ve dediği şey bebeğinizi gözlemleyin işaretleri kaçırmayın. bir arkadaşım ilk çocuğunda çok çekmiş uykularım haram olmuştu diyor ama şimdi 2. bebeğinde çok rahattı kendi kendine oynuyor duruyor ve uyuyor çocuk, tavsiye ederim kızlar

kitapyurdu: kitap - Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler - Tracy Hogg,Melinda Blau,Gürer Okyar, ,

sizde yorumlarla bir inceleyin isterseniz

Hamilelik kıyafeti mecbur kalmazsam eğer hiç almayı düşünmüyorum.Gecelik falan dışında..yatarken daha bir rahatına düşkün oluyor insan.. Normalde taytın üzerine herhangi birşeyler götürür 9ayı diye düşünüyorum.Hı yakınlarımdan düğün falan olur anca ozaman.Bence sizde hevesiniz yoksa hiç hamilelik kıyafeti için masraf yapmayın( benim hiç hevesim yok) onun yerine bebişlerinize alın boool boool

ay öyle şeyleri izleyince ağlamaktan ölüyorum ben
geçenlerde izlemiştim ağla ağla bi hal oldum

Cok hoşlaşsam alırdım niyetim vardı (çaktırma) oyüzden dedimya göremediğim öyle güzel birşey.Ben hepsi güzel olsun istiyorum.öylesine birşeylerde almak istemiyorum göz bebeğim nede olsa ilk göz ağrım olucak hayırlısıyla.Kenara para mantıklı.. beşikler min. 200-300 onlarda pek birşeye benzemiyor.özellikleri yok.bebek arabalarının fiyatlarına hi girmiyim bayılırsınız yeni dogan için olan beşikler var kendi kendine sallayan ninni söyleyen falan çoook hoşlar ama onlarda güzellerinin fiyatları 400den aşağı yok. Hemen diğer herşey hep bu fiyatlarda. ne yapalım yapabildiğimiz kadar alıp yapıcaz mercimeklerimize.. İnsan dandik dündükte istemiyor ucuz olsun istemiyor bebek sonucta korunsun etsin istiyorum saglıklı olsun istiyorum vs. zor işimiz kızlar zorr aklıma gelmişken 3 önlük fiyatı 30 lira.20 lirayada var.

Hemen hepimiz aynı fikirdeyiz.Birbirimize aldıklarımızı gösterir fikir veririz.fiyat vs konusunda kolaylık olur.

bende öyle düşünüyorum..ama yinede yinedee.. cinsiyetini öğrenelim bir.

Haa birde adı ne bilmiyorum battaniye gibi birşey vardı fermuarlı falan baş yeri vs var.değişik bir düzenek öyle yeni doganlar için.. bebegi içine koyup gezdirmek için herhalde.anlatamadım farkındayımm.. ama coş hoş birşeydi fiyatıda 100 falan deger alınmasına.. resmine rastlarsam koyarım.minnoş minnoş.

Son düzenleme:

ben o looding falan diyen esprili hamilelik tşörtlerinden alıcam çok istediğim bir zamanda hamile kaldım Allahım sürdürsün hepimizinkini amiiinnn
erik manyağıyım ben ohhh 4aylık olunca erik elimizde yaşasıınn

Bende bende istiyorum onlardan..Bebek var falan yazıyor bazılarında bazılarında.. çatlamış yumurta falan var onlardan istiyorum evetttt

ben anladım senin dediğini canım fermuarlı biliom

cok guzelller..

kizlar anne karninda yasam belgeselini izledinizmi? ayhh agla agla sistim ya ben

Varlıgından haberdar değildim..izlemedim kısa sürece izlerim ozaman.Ben cok merak ediyorum suanlarda ne işler peşinde diye kurban oldugum yavrusu canım ruhumm bitanecik güzelliğim..

Kızlarrrr hayırlı olsun bebişlerinizzzz :)))

teşekkürler.. darısı isteyen herkesin basına inşaallah. tüm gebelerede saglıklı bir hamilelik kolay dogumlar..

canım ne güldürdün beni allah da seni güldürsün inşallah :)

kizlar anne karninda yasam belgeselini izledinizmi? ayhh agla agla sistim ya ben

ilk hamileliğimde eşimle beraber sadece başını izlemiştik
ikinci hamileliğimde de başına baktım biraz
üçüncü kez hamileyim daha niyetlenmedim bile bakmaya
sonuna kadar izlemek nasip olmadı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…