kizlar anne karninda yasam belgeselini izledinizmi? ayhh agla agla sistim ya ben
Kızlarrrr hayırlı olsun bebişlerinizzzz :)))
kızlar bulantı durumunuz ne?
Biz de eşimle çok heyecan yaptık hamile ve bebiş kıyafetleri bakalım dedi ama ben de cinsiyeti belli olmadan alışveriş yapmak istemiyorum hamilelik kıyafeti de zamanı gelince alırız diye düşünüyorum)
Yarin 2de gdyrm randevum var dua edin bana kizlar mol gebelik olmasin cok korkuyorum( yaaa bu mide yanmasi nasil gecer allah rizasi icn bi akil verin dayanamiyiruuuuuuuum
valla öyle derler de ben de dayanamıyorum yaaa hoşuma gidince alıyorum
anneciğim de beyaz minnak çoraplardan almış
ama kıyafet konusunda ben de cinsiyet öğrendiğimde ağırlık vericem alışverişe kenara para koyuyoruz biz şimdilik toplu büyük bir alışveriş yaparız sonlara doğru rabbim nasip etsin inş
Evet aslında son ana bırakıp bır anda alışveriş yapmak zorlayabılır zaman ?çine dağıtmak daha mantıklı bende bebek arabasından tutun pusete hatta bezlere biberona emzıge kadar hersey hazır kullanmak nasip olursa eğer
öyle derler ama bence allah korusun bi aksilik olursa o kıyafetlete bakar daha da üzülürüz die öyle söylenmiş heralde, yoksa öylesine bi hurafe olduğunu düşünmüyorum.
ben de allah izin verirse 3.ayımı bi atlatayım ondan sonra başlıcam
kızlar size ne dicem milupa prima huggies molfix hipp vb. bu tarz sitelere üye olun bazıları numune gönderio, mesela milupa belli aralıklarla paket yolluo falan...
ayy evet
yalnız bu akşam da çenemiz baya bi düştü haaaa
Hamilelik kıyafeti mecbur kalmazsam eğer hiç almayı düşünmüyorum.Gecelik falan dışında..yatarken daha bir rahatına düşkün oluyor insan.. Normalde taytın üzerine herhangi birşeyler götürür 9ayı diye düşünüyorum.Hı yakınlarımdan düğün falan olur anca ozaman.Bence sizde hevesiniz yoksa hiç hamilelik kıyafeti için masraf yapmayın( benim hiç hevesim yok) onun yerine bebişlerinize alın boool boool
ben o looding falan diyen esprili hamilelik tşörtlerinden alıcamçok istediğim bir zamanda hamile kaldım Allahım sürdürsün hepimizinkini amiiinnn
erik manyağıyım ben ohhh 4aylık olunca erik elimizde yaşasıınn
ben anladım senin dediğini canım fermuarlı biliom
kizlar anne karninda yasam belgeselini izledinizmi? ayhh agla agla sistim ya ben
Toprak yeme olayini bnm babanem yasamis avuc avuc dedemden gizli toprak yemisbcebine doldurup geziomus hatta bikeresinde dedeme yakalanmis dedem az kalsin dovecekmis ama hamile die dokunmamis yasaklamis ama babanem gizli gizli yemis sonrada kurt olusmus zor kurtarmslar kadini bizde manyaklik irsi sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?