2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya çok alakasız olacak ama ben ağda yaptırmalıyım ve bişey olursa diye korkuyorum, rahim kasılırsa etkilenirse diye

yavas yavas yap canimmm ben yaptimm bitirdim cok sukur...yarin doktor kontrolum var..temiz gitmem adetimdendir..kendini kasma korkmadan yap yada brine yaptir egilme diye..

kızlar ya çok alakasız olacak ama ben ağda yaptırmalıyım ve bişey olursa diye korkuyorum, rahim kasılırsa etkilenirse diye

canım jinekologlar ağdayı hiç önermiyorlar
ya makasla kısaltın ya da jiletle temizleyin diyorlar
tüy dökücü krem vs de asla önerilmiyor
ağda da oradan enfeksiyon kapma riskini arttırdığı için yapmayın diyorlar:26:

sanırım sende demir eksikliği var canım genelde demir eksikliği olanlar türk kahvesi toprak sabun gibi şeyler yemek istermiş.ben de arada bir çay kaşığı kahve yerim:)))

bu seçeneklerden en uygunu bana makasla kısaltmak jilet olmaz bu kadar uğraştım döönemem tekrar, cumayı bi atlatayım bakalım

Son düzenleme:
bende ameliyat eldiveni ile temizliyordum ama şimdi jilete döndüm
sonra yine öyle devam ederim ağdayı uzun zamandır kullanmıyorum onu yaptırırsan güzel oluyor da daha önce küçük yerde çalıştım şimdi bitliste de böle ağda yapan bi yer var mı bilmiyorum onun için kendi başımın çaresine bakıyorum
jilete dönemem dionuz ya bende pek bi farklılık olmuyo tekrar kökten almaya başlayınca veya jilete geçince

ben epilady ile aldimmm..yavas yavas..jilet cok kotu yaaa..

ben epilady ile aldimmm..yavas yavas..jilet cok kotu yaaa..

ayyyy onu 1 kere yaptım daha ağda nedir bilmeden amaaaaan o ne biçim bi acıydııııı yok yok hiç aklıma bile getirmiyeyim, alan kızın dediğine göre yumuşakmış tüyler demekki faydası var 3,5 senedir yaptırıyorum ben

suan arabistandayim o yuzden buradakilere gitmem..tanimiyorum trde tanidigm kadina surekli gidiyorum kanka oldukk kendisylee

hadi yaa benimde yapmam lazimdi iyiki yapmamisim ozaman... peki bunu hamileligin ilk aylari icinmi soyluyorlar?
benim arkdasim 6-7 aylikken yaptiriyordu ....

tabi eldivenle alınca ya da ağda yaptırdığım zamanlarda ilk 1 hafta yumuşaklık süper oluyo pürüzsüz
alınca hiççıkmasa şu kıllar
şu şark görevi bitsin ben lazer yaptırcam batıya tayin olduğumuzda önceden üşenmezdim ama artık kılla tüyle uğraşmaya üşeniom

kızlar ben bir kase yoğurdu yer ve yataaar, yrn yoğun bir gün yani benim için sağlık ocağına gidicem kaşlarımı aldırıcam saçıma fön çektiricem veee gezmeye gidicem, akşama görüşürüüüüzzz iyi geceler yavrularınızla sizeee:81:

Ben kendimi bildim bileli agda yaparim.bugunde agdami yaptim.cok sukur bir sorun yasamadim.ama ben hep kendim yaparim agdami.kasilir falan diye korktum ama alismisim artik.

Ben kendimi bildim bileli agda yaparim.bugunde agdami yaptim.cok sukur bir sorun yasamadim.ama ben hep kendim yaparim agdami.kasilir falan diye korktum ama alismisim artik.

ya bende agdaya aliskinim yilllardir hic jilet filan bilmem,,, yapim ozaman bende yapmam gerek artikkk

iyi gecelerrrrr ben de eylül annesi olma yolundayım ama sizlere bi sorun olacak. benim adetim düzensiz o yüzden kaç gün gecikmem var bilmiorum.
cum beta hcg 23
pazartesi beta hcg 62,30 çıktı sizce normal mi

iyi gecelerrrrr ben de eylül annesi olma yolundayım ama sizlere bi sorun olacak. benim adetim düzensiz o yüzden kaç gün gecikmem var bilmiorum.
cum beta hcg 23
pazartesi beta hcg 62,30 çıktı sizce normal mi

Merhaba internette araştırın biraz isterseniz.Beta hcg normal değerler vs diye.Zaten test sonucundada yazıyordur.Hafta hafta gebelikte olması gereken aralıkta beta hcg değerleri.. Değerin değişken olabildiğini düzenli olarak artıyor olmasının yeterli olduğunu okumuştum.Ama pekbir fikrimdeyok açıkcası bu konuda.Bu sayfada hep 4-5 haftalık gebeler var ben beta hcg ilk ölçümde 23 veya 62 yazan görmedim kendi adıma/veya hatırlamıyorum. yazıldımı/varmı bilmiyorum bu topikte. forumda yeni gebelerin yazdığı sayfaları okuyun isterseniz.(ilk ölçümlerdeki değerler ve günleri yazıyorlar)Sizde adet gecikmesi olduğuna göre min. 4-5 haftalık bu durumda bence değer düşük.Ama geç döllenme falan olabilir veya başka birşey.. dediğim gibi pek bir bilgim yok bu konuda, gecenin bu saatinde yazınızı görünce cevapsız geçmek istemedim.. iyi geceler..

Son düzenleme:
hadi yaa benimde yapmam lazimdi iyiki yapmamisim ozaman... peki bunu hamileligin ilk aylari icinmi soyluyorlar?
benim arkdasim 6-7 aylikken yaptiriyordu ....

canım bu sadece hamilelik için değil her zaman geçerli
ağda yapıldıktan sonra kıl kökleri açık kaldığı için tüm bakteri ve enfeksiyonlara açık vaziyette oluyormuş. o nedenle de kısaltmayı öneriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…