kızlar ya çok alakasız olacak ama ben ağda yaptırmalıyım ve bişey olursa diye korkuyorum, rahim kasılırsa etkilenirse diye
yavas yavas yap canimmm ben yaptimm bitirdim cok sukur...yarin doktor kontrolum var..temiz gitmem adetimdendir..kendini kasma korkmadan yap yada brine yaptir egilme diye..
kızlar ya çok alakasız olacak ama ben ağda yaptırmalıyım ve bişey olursa diye korkuyorum, rahim kasılırsa etkilenirse diye
sanırım sende demir eksikliği var canım genelde demir eksikliği olanlar türk kahvesi toprak sabun gibi şeyler yemek istermiş.ben de arada bir çay kaşığı kahve yerim:)))Toprak yeme olayini bnm babanem yasamis avuc avuc dedemden gizli toprak yemisbcebine doldurup geziomus hatta bikeresinde dedeme yakalanmis dedem az kalsin dovecekmis ama hamile die dokunmamis yasaklamis ama babanem gizli gizli yemis sonrada kurt olusmus zor kurtarmslar kadini bizde manyaklik irsi sanirim
canım jinekologlar ağdayı hiç önermiyorlar
ya makasla kısaltın ya da jiletle temizleyin diyorlar
tüy dökücü krem vs de asla önerilmiyor
ağda da oradan enfeksiyon kapma riskini arttırdığı için yapmayın diyorlar:26:
ben epilady ile aldimmm..yavas yavas..jilet cok kotu yaaa..
suan arabistandayim o yuzden buradakilere gitmem..tanimiyorum trde tanidigm kadina surekli gidiyorum kanka oldukk kendisyleeayyyy onu 1 kere yaptım daha ağda nedir bilmeden amaaaaan o ne biçim bi acıydııııı yok yok hiç aklıma bile getirmiyeyim, alan kızın dediğine göre yumuşakmış tüyler demekki faydası var 3,5 senedir yaptırıyorum ben
canım jinekologlar ağdayı hiç önermiyorlar
ya makasla kısaltın ya da jiletle temizleyin diyorlar
tüy dökücü krem vs de asla önerilmiyor
ağda da oradan enfeksiyon kapma riskini arttırdığı için yapmayın diyorlar:26:
Ben kendimi bildim bileli agda yaparim.bugunde agdami yaptim.cok sukur bir sorun yasamadim.ama ben hep kendim yaparim agdami.kasilir falan diye korktum ama alismisim artik.
iyi gecelerrrrr ben de eylül annesi olma yolundayım ama sizlere bi sorun olacak. benim adetim düzensiz o yüzden kaç gün gecikmem var bilmiorum.
cum beta hcg 23
pazartesi beta hcg 62,30 çıktı sizce normal mi
Suan oyle bir aciktimkiiiiiiii offff ama yemicem.doktor bugun uyardi.;((((
hadi yaa benimde yapmam lazimdi iyiki yapmamisim ozaman...peki bunu hamileligin ilk aylari icinmi soyluyorlar?
benim arkdasim 6-7 aylikken yaptiriyordu ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?