valla canım katlaması önemli diye biliyorum bendeiyi gecelerrrrr ben de eylül annesi olma yolundayım ama sizlere bi sorun olacak. benim adetim düzensiz o yüzden kaç gün gecikmem var bilmiorum.
cum beta hcg 23
pazartesi beta hcg 62,30 çıktı sizce normal mi
sevo valla bu lekelenmeler yerleşme kanaması olabildiği gibi bazen ciddi birşey de olabiliyorKızlar acil yardım iç çamaşırımda lekelenme vardı bu normalmı???
bazen şiddetli olabiliyor tatlım korkma
haklısın insan cevap istiyor ama sitem etmeyin oke
canım inş içine doğduğu gibi sorunsuzdur
tez zamanda da doktordan cevap gelirr
hadi gözün aydın
bende yarın gidicem inş benimki de görünr
Kızlar acil yardım iç çamaşırımda lekelenme vardı bu normalmı???
günaydın canım; haklısın sancılar gelip gidiyor özellikle dinlenince geçiyor:)
ben de bugün 9 daki randevuma gidemiyorumankaraya kar yağdı çok fena.. bir yandan da bebişi merak ediyorum ama dolmuşla da gitmek istemiyorum uzak biraz hastane.. arayıp randevumu başka güne alıcam sanırım sen dün yazdığına göre bugün gidiyorsun miniği görmeye:)
hadi bakalım hayırlısı canım güzel haberleri bekliyorum evdeKizlar bitlisi dusunun ne kadar kar var yollar berbat hatta dustum bile ama geldik esimle doktoru bekliyoz kardan gec gelicek dediler
Insallah gorurum keseyi
Kizlar bitlisi dusunun ne kadar kar var yollar berbat hatta dustum bile ama geldik esimle doktoru bekliyoz kardan gec gelicek dediler
Insallah gorurum keseyi
Günaydın kızlar...
Dün çok kötü şeyler yaşadım..Sadece filmlerde olur sanırdım böyle şeylerin..
Artık bebişim yok(((
Günaydın kızlar...
Artık bebişim yok(((
Günaydın kızlar...
Artık bebişim yok(((
Batım cumartesi günüydü ve ilk defa gittiğim bir hastanede kan tahlili yaptırmıştım. 3566 çıkmıştı.. Hatta ikiz bile olabilir diye düşünmüştük. Değer o kadar iyiydi. Dün kendi doktoruma gittim. Önce kan tahlili verdim ve muayene için beklemeye başladım. O sırada çok şiddetli sancım olmaya başladı ve ardından kanamam. Hemen muayeneye aldılar beni ve düşük yapıyorum diye düşündüm. Ama meğersem ilk yaptırdığım kan tahlili bana ait değilmişAynı isimde başka bir kişiye aitmiş. Hatta tahlili 2011 tarihinde yapılmış. Başka birinin sonucunu vermişler bize. Yani hamile değilmişim ve adet başlangıcı yaşıyormuşum... Neye uğradığımı şaşırdım. Allak bullak oldum... Çok üzgünüm...
Batım cumartesi günüydü ve ilk defa gittiğim bir hastanede kan tahlili yaptırmıştım. 3566 çıkmıştı.. Hatta ikiz bile olabilir diye düşünmüştük. Değer o kadar iyiydi. Dün kendi doktoruma gittim. Önce kan tahlili verdim ve muayene için beklemeye başladım. O sırada çok şiddetli sancım olmaya başladı ve ardından kanamam. Hemen muayeneye aldılar beni ve düşük yapıyorum diye düşündüm. Ama meğersem ilk yaptırdığım kan tahlili bana ait değilmişAynı isimde başka bir kişiye aitmiş. Hatta tahlili 2011 tarihinde yapılmış. Başka birinin sonucunu vermişler bize. Yani hamile değilmişim ve adet başlangıcı yaşıyormuşum... Neye uğradığımı şaşırdım. Allak bullak oldum... Çok üzgünüm...
Hasta haklarina hemen sikayetini yap canim bu ne ciddiyetsizlik yaaa inanmiyorum boyle seyler olduguna
Bu arada kizlar kesemiz gorundu vajinal bakti doktor benim sanirim gec dollenme karnimdan gorujnmedi doktor cok guzel dedi bakarken 2 hafta sonra da kalp atisi icin gel dedi sukurler olsun kese gorundu sira kalp atisinda onu da hayirlisiyla atlatiriz ins cok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?