2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyi gecelerrrrr ben de eylül annesi olma yolundayım ama sizlere bi sorun olacak. benim adetim düzensiz o yüzden kaç gün gecikmem var bilmiorum.
cum beta hcg 23
pazartesi beta hcg 62,30 çıktı sizce normal mi
valla canım katlaması önemli diye biliyorum bende
bi doktorla görüştün mü?:26:

Kızlar acil yardım iç çamaşırımda lekelenme vardı bu normalmı???
sevo valla bu lekelenmeler yerleşme kanaması olabildiği gibi bazen ciddi birşey de olabiliyor
benden sana tavsiye bi hastaneye gitmen canım

günaydın canım; haklısın sancılar gelip gidiyor özellikle dinlenince geçiyor:)

ben de bugün 9 daki randevuma gidemiyorum ankaraya kar yağdı çok fena.. bir yandan da bebişi merak ediyorum ama dolmuşla da gitmek istemiyorum uzak biraz hastane.. arayıp randevumu başka güne alıcam sanırım sen dün yazdığına göre bugün gidiyorsun miniği görmeye:)

Kızlar acil yardım iç çamaşırımda lekelenme vardı bu normalmı???

canım bendede olmuştu aşılamamın 14. günü oldu..kahverengiy di rengi...çok telaşlanma ama yinede hemen dr una git,yerleşme kanamasıdır muhtemelen,ama yinede düşük riskinide göz önüne almak gerekir hemen dr git ihmal etme...

canım bende ankaradayım,hangi hstnye gidiysn

Merhaba hanımlar keyifler nasıl inşallah sizde ve bebislerinizde iyidir buarada bulunduğunuz şehirde hava nasıl burada çok kar var ıstanbul yani isede gitmedim miskinlik yapcam bugün oh

Kizlar bitlisi dusunun ne kadar kar var yollar berbat hatta dustum bile ama geldik esimle doktoru bekliyoz kardan gec gelicek dediler
Insallah gorurum keseyi

Kizlar bitlisi dusunun ne kadar kar var yollar berbat hatta dustum bile ama geldik esimle doktoru bekliyoz kardan gec gelicek dediler
Insallah gorurum keseyi
hadi bakalım hayırlısı canım güzel haberleri bekliyorum evde rabbim herkese kolay gebelik nasip etsin yaw inşallah
sağ salim kavuşcas bebişlerimize

Kızlar benden size tavsiye ağda yapınca banyo yapmayın temiz çamaşır giyin bir gün sonra cilt kendini toparlıyor

Günaydın kızlar...
Dün çok kötü şeyler yaşadım..Sadece filmlerde olur sanırdım böyle şeylerin..
Artık bebişim yok(((

Günaydın kızlar...
Artık bebişim yok(((

( Canım benim çok üzüldüm ne desek boş senin için ama güçlü olmaya çalış kendini yıpratma sakın çok şükür hamile kalabiliyorsun tekrar olur inşallah benim de başımdan geçti ama bak şimdi şükür 6 yaşında bir oğlum var, ümidini kaybetme tamam mı , vücudun kendini toparlasın tekrar olur Allah'ın izniyle sağlıkla kal..

Günaydın kızlar...
Artık bebişim yok(((

Ne oldu canım yaw sen iyimisin üzülme diycem ama teselli olcak sadece içini ferah tut vardı bi hayır (

Batım cumartesi günüydü ve ilk defa gittiğim bir hastanede kan tahlili yaptırmıştım. 3566 çıkmıştı.. Hatta ikiz bile olabilir diye düşünmüştük. Değer o kadar iyiydi. Dün kendi doktoruma gittim. Önce kan tahlili verdim ve muayene için beklemeye başladım. O sırada çok şiddetli sancım olmaya başladı ve ardından kanamam. Hemen muayeneye aldılar beni ve düşük yapıyorum diye düşündüm. Ama meğersem ilk yaptırdığım kan tahlili bana ait değilmiş Aynı isimde başka bir kişiye aitmiş. Hatta tahlili 2011 tarihinde yapılmış. Başka birinin sonucunu vermişler bize. Yani hamile değilmişim ve adet başlangıcı yaşıyormuşum... Neye uğradığımı şaşırdım. Allak bullak oldum... Çok üzgünüm...

ilk tahlilini yapan hastahane nasıl bir hastahaneymiş öyle yaaa...

böyle yanlışlık mı olur,

sen kendini hamileliğe hazırlamışken kanaman gelince korkmuşssundur pek tabii,

ama ortada kaybedilen bir bebek ya da sona erdirilen bi hamilelik yok,

olayın iyi tarafından bakmaya çalış,

Allah sana sağlıklı güzel bebişler nasip etsin

Kiyamam ya üzülme sen ışte işini baştan savma yapanlar yüzünden senin gibi kimbilir kaç kişinin umutlarinı yarıd. Kalmıştır.inşallah bu senin için bir başlangıç olur da şubatta müjdeyle gelirsin

Cok gecmis olsun canim... cok buyukbir ihmalkarlik bence ohastahaneye dilwwkce yazmaniz gerek bu baska bir hastalik icin yanlis bir raporda olabilirdi ihmalliklerini yuzune vurmalisiniz canim..

Hasta haklarina hemen sikayetini yap canim bu ne ciddiyetsizlik yaaa inanmiyorum boyle seyler olduguna
Bu arada kizlar kesemiz gorundu vajinal bakti doktor benim sanirim gec dollenme karnimdan gorujnmedi doktor cok guzel dedi bakarken 2 hafta sonra da kalp atisi icin gel dedi sukurler olsun kese gorundu sira kalp atisinda onu da hayirlisiyla atlatiriz ins cok mutluyum

hastahaneye verilen dilekçenin pek bir yaptırımı ya da etkisi olacağını düşünmüyorum,

bence en etkili yol ilinizin il sağlık müdürlüğüne dilekçe vermeniz elinizdeki tahlil sonucunu da eke iliştirin ve şikayetçi olun derim ben

kolay mı öyle baştan savma iş yapalım paramızı alalım ooh ne güzel memleket

zümremm tebrik ederim darısı kalp atışlarını duymaya olsun,

ben daha hiç doktora gitmedim haftaya salıya kadar da gidemicem şehir dışındayım ,

hatta dağ başındayım desem yeridir,

ılgaz dayız eşim kayıyo ben mazlum mazlum kah odada kah cafe de oturuyorum :85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…