2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun canım gözün aydın 2 hafta sonra da güzel haberler alıcaz inşallah:)

Kizlar bende gidemiycem hava berbat istda randevumu persembe yada cumaya alicam beklemek cok zor ama bu havada metrobuslerde surunmekten iyidir(

ne denebilirmi buna.. milletin saglam kollarını bacaklarını kesiyorlar duyuyoruz.Bir başkasının gebelik testini bir başkasına verdiklerini duymamuştım oda oldu. Psikolojik olarak sizi nasıl etkilediği umurlarındamı acaba? sordunuzmu bilmiyorum bir özür diledilermi hiç değilse. Oturdugum yerden sinirlendim.Böyle dikkatsizlik olurmu yav. Çok geçmiş olsun yaşamak zorunda kaldığınız bu şey için.

Hayırlı olsun canım bbebde keseceğimi vajinal ultrasonla görmüştüm perşembe inşallah kalp atışlarıni duymaya gitcem inşallah iyi haberler alırız hepimiz

günaydın hanımlar...

kızlar bugün bi türk kahveciği içsem olur mu
özledim içmeyi ama bi taraftan korkuyorum zarar verirse diye.dün doktorum ara sıra kaçamaklar olur abartmadığın sürece bişey olmaz dedi amasiz ne yapıyorsunuz?

doktorun da söylemiş abartmadığın sürece bişey olmaz sanmam,

doğmadan bu kadar üstlerine düşüyoruz böcüklerin doğunca da uyutmucaklar bunlar bizi

kızlar günaydın herkese,
bulantıları başlayan varmı?Bende hala tık yoktaa maşallahhh

Aynen bende de yok arada içime bi baygınlık geliyor ama bulantı yok :13: benim bacaklarım çok agrio yaw sizde nasıl ağrı varmı??

bende de bulantı yok benim memişler uyutmuyo acıdan.benim arkadaşımda hamile 1 gün var aramızda o kusmaya başlamış.bende yok.hamiş olduğumu anlamıcam yani memişlerde acımasa

Ben içiyorum:) Günde 1 tanenin zararı olmaz canım bence. Sigara değil ya kahve

Ben arada içiyorun valla 3 günde bir napim canım istiyor

genelde sabah kalkınca bulantısı olanları duydum bendede akşam yemeği vakti oluyo ,

hatta dün yemek yiyemedim çorba içtim sadace...

Herkes farklı demekki benimde sol bacağım agrio belim memişlerde akşam üzerine yatırmıyor okadar

oleyyy bende içem bi türk kahvesi o zaman...ama annem gelecek evime temzilik yapçaklar kaynanamla birlikte heheh:)onlarada yaparım yorgunluk kahvesi içeriz birlikte

bende günde 1 tane ya nescafe yada türk kahvesi içiorum cay içersemde acık içmeye calısıyorum.
Doktorum sturbuckstan kovayla içmezsen bişeycik olmaz dedi:)
yani durumu abartmamak önemli olan çokta pimpirikli olmamak lazım bence

bu arada benimde memişler cok acıyo.
birde dün aksam ilk defa sırtım cok agrıdı ama dayandım ilaç almadım.

Benim bulantım başından beri vardı.Burayada yazmıştım hala devam ediyor.Bazı günler daha sık bazı günler seyrek oluyor.Ama öyle kusturucak derecede değil alttan alttan tatlı tatlı

sağolun kızlarrr
öyle arada sırada türk kahvesi içmenin tabi zararı olmaz o kadar da kasmayın ayol
annelerimizi anlıyor muyuz kızlar
benimki hep derdi bi ana ol anlıcan beni diye daha ne kadarlık şeyleri nasıl da düşünüyoız dimi

slm bizde geldık:) biz kendimizi agustosta dünyaya gelcez diye biliyorduk ama dün doktor amcamız bize daha kücük oldugumuzu söyledi bizde sizin yanınıza geldık:)

doktorun da söylemiş abartmadığın sürece bişey olmaz sanmam,

doğmadan bu kadar üstlerine düşüyoruz böcüklerin doğunca da uyutmucaklar bunlar bizi

Dha çok kücük mercimeklerimiz ve büyük çoğunluğumuzun 1. hamileliği ne zararlı ne yapmalı ne yapmamalı bilmiyoruz. Birde şu ilk 3ay düşük muhabbeti var tabi.Rabbim esirgesin.. Telaşlarımız bundan. İlk öğrendiğim 1-2gün yerimden kalkmaya korkuyordum.mecbur kalmadıkca ayaga bile kalkmıyordum evde.Normalde çok hareketliyimdir ciddi derecede hakaretlerim kısıtlandı psikolojik olarak.Birde plates yapıyordum 1 yıldan fazla süredir.Artık onu yapmıyorum ona üzülüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…