Hasta haklarina hemen sikayetini yap canim bu ne ciddiyetsizlik yaaa inanmiyorum boyle seyler olduguna
Bu arada kizlar kesemiz gorundu vajinal bakti doktor benim sanirim gec dollenme karnimdan gorujnmedi doktor cok guzel dedi bakarken 2 hafta sonra da kalp atisi icin gel dedi sukurler olsun kese gorundu sira kalp atisinda onu da hayirlisiyla atlatiriz ins cok mutluyum
Batım cumartesi günüydü ve ilk defa gittiğim bir hastanede kan tahlili yaptırmıştım. 3566 çıkmıştı.. Hatta ikiz bile olabilir diye düşünmüştük. Değer o kadar iyiydi. Dün kendi doktoruma gittim. Önce kan tahlili verdim ve muayene için beklemeye başladım. O sırada çok şiddetli sancım olmaya başladı ve ardından kanamam. Hemen muayeneye aldılar beni ve düşük yapıyorum diye düşündüm. Ama meğersem ilk yaptırdığım kan tahlili bana ait değilmişAynı isimde başka bir kişiye aitmiş. Hatta tahlili 2011 tarihinde yapılmış. Başka birinin sonucunu vermişler bize. Yani hamile değilmişim ve adet başlangıcı yaşıyormuşum... Neye uğradığımı şaşırdım. Allak bullak oldum... Çok üzgünüm...
Hasta haklarina hemen sikayetini yap canim bu ne ciddiyetsizlik yaaa inanmiyorum boyle seyler olduguna
Bu arada kizlar kesemiz gorundu vajinal bakti doktor benim sanirim gec dollenme karnimdan gorujnmedi doktor cok guzel dedi bakarken 2 hafta sonra da kalp atisi icin gel dedi sukurler olsun kese gorundu sira kalp atisinda onu da hayirlisiyla atlatiriz ins cok mutluyum
günaydın hanımlar...
kızlar bugün bi türk kahveciği içsem olur mu
özledim içmeyi ama bi taraftan korkuyorum zarar verirse diye.dün doktorum ara sıra kaçamaklar olur abartmadığın sürece bişey olmaz dedi amasiz ne yapıyorsunuz?
kızlar günaydın herkese,
bulantıları başlayan varmı?Bende hala tık yoktaa maşallahhh
kızlar günaydın herkese,
bulantıları başlayan varmı?Bende hala tık yoktaa maşallahhh
günaydın hanımlar...
özledim içmeyi ama bi taraftan korkuyorum zarar verirse diye.dün doktorum ara sıra kaçamaklar olur abartmadığın sürece bişey olmaz dedi amasiz ne yapıyorsunuz?
günaydın hanımlar...
genelde sabah kalkınca bulantısı olanları duydum bendede akşam yemeği vakti oluyo ,
hatta dün yemek yiyemedim çorba içtim sadace...
doktorun da söylemiş abartmadığın sürece bişey olmaz sanmam,
doğmadan bu kadar üstlerine düşüyoruz böcüklerin doğunca da uyutmucaklar bunlar bizi
slm bizde geldık:) biz kendimizi agustosta dünyaya gelcez diye biliyorduk ama dün doktor amcamız bize daha kücük oldugumuzu söyledi bizde sizin yanınıza geldık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?