Dha çok kücük mercimeklerimiz ve büyük çoğunluğumuzun 1. hamileliği ne zararlı ne yapmalı ne yapmamalı bilmiyoruz.Birde şu ilk 3ay düşük muhabbeti var tabi.Rabbim esirgesin.. Telaşlarımız bundan. İlk öğrendiğim 1-2gün yerimden kalkmaya korkuyordum.mecbur kalmadıkca ayaga bile kalkmıyordum evde.Normalde çok hareketliyimdir ciddi derecede hakaretlerim kısıtlandı psikolojik olarak.Birde plates yapıyordum 1 yıldan fazla süredir.Artık onu yapmıyorum ona üzülüyorum..
slm bizde geldık:) biz kendimizi agustosta dünyaya gelcez diye biliyorduk ama dün doktor amcamız bize daha kücük oldugumuzu söyledi bizde sizin yanınıza geldık:)
hoşgeldinizzzzz
hoşgeldin canımmmmslm bizde geldık:) biz kendimizi agustosta dünyaya gelcez diye biliyorduk ama dün doktor amcamız bize daha kücük oldugumuzu söyledi bizde sizin yanınıza geldık:)
şekerim hamile pilatesi yaparsın biraz daha geçsin spor yapmana engel değil hamilelikDha çok kücük mercimeklerimiz ve büyük çoğunluğumuzun 1. hamileliği ne zararlı ne yapmalı ne yapmamalı bilmiyoruz.Birde şu ilk 3ay düşük muhabbeti var tabi.Rabbim esirgesin.. Telaşlarımız bundan. İlk öğrendiğim 1-2gün yerimden kalkmaya korkuyordum.mecbur kalmadıkca ayaga bile kalkmıyordum evde.Normalde çok hareketliyimdir ciddi derecede hakaretlerim kısıtlandı psikolojik olarak.Birde plates yapıyordum 1 yıldan fazla süredir.Artık onu yapmıyorum ona üzülüyorum..
Hoş geldiniz topiğimize
hos buldukkk....:)
merhaba anne adayları nasılsınız
ilk hamileliğimi unutmuşum bu kadar az mı belirtim vardı o zamanda
arada bi kürtajım oldu (sağlıklı gelişim olmadığından) onda kasık ağrısından yürüyemiyordum
şimdi çok rahatım buda garip geliyor
slm bizde geldık:) biz kendimizi agustosta dünyaya gelcez diye biliyorduk ama dün doktor amcamız bize daha kücük oldugumuzu söyledi bizde sizin yanınıza geldık:)
benimki tüp bebek ve transfer yapılıdığından beri hareketlerim kısıtlandı.ilk öğrendiğimde bende senin gibi yürümekten korkuyordum.kalmıyordum yerimden.bide ilk günler adet sancısı gibi sancı girerdi.oda korkuturdu beni.şimdi çok şükür bıçak gibi kesildi sancım olmuyor artık.daha rahat hareket edıorum.
şekerim hamile pilatesi yaparsın biraz daha geçsin spor yapmana engel değil hamilelik
hatta spor yapanların doğumu daha kolay oluyor:114::114:
merhaba kızlar geçen günde yazmıştım ama onu bulamadım. İkinci bebeğime hamileyim 22 aylık kızım var. Kaza ile oldu. Çok ağldım çok üzüldüm. Şimdi daha iyiyim. Karnımdakine birşey olsun istemiyorum. Kızımda çok belirtim vardı kasıklarım çok ağrırdı. Yerleşme kanaması olmuştum. Gazım vardı. Şuna bunda birşey yok çok az göğsüm sızlıyor. İlk bebeğimde böyleydi boş gebelik oldu. Şimdi yine kurt düştü içime. Hayır doktora daha 19'unda gideceğim heyecansız davrandım biraz. Ters birşey varsa zehirlenirim diye korkuyorum. Cmts betahcg 1725'di. Gidip test yaptıramıyorum kızım var. Zor olur onunla çıkamam şuan. Benim gibi belirtisi ve yerleşme kanaması olmayan varmı?
daha iyi gibiyim kasık ağrılarım benimde azaldı
sen nasılsın canım sen tecrübelisin ikinci kes tadıyosun bu güsel duyguyu ben her bulduğumu okuyorum
öğrenebilmek adına
merhaba kızlar geçen günde yazmıştım ama onu bulamadım. İkinci bebeğime hamileyim 22 aylık kızım var. Kaza ile oldu. Çok ağldım çok üzüldüm. Şimdi daha iyiyim. Karnımdakine birşey olsun istemiyorum. Kızımda çok belirtim vardı kasıklarım çok ağrırdı. Yerleşme kanaması olmuştum. Gazım vardı. Şuna bunda birşey yok çok az göğsüm sızlıyor. İlk bebeğimde böyleydi boş gebelik oldu. Şimdi yine kurt düştü içime. Hayır doktora daha 19'unda gideceğim heyecansız davrandım biraz. Ters birşey varsa zehirlenirim diye korkuyorum. Cmts betahcg 1725'di. Gidip test yaptıramıyorum kızım var. Zor olur onunla çıkamam şuan. Benim gibi belirtisi ve yerleşme kanaması olmayan varmı?
merhabalar kızlar bende sizinleyim inş eylülde yarvrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız benimde ilki düşükle sonuçlandı cuma günü kısmetse keseyi görmeye gitcez ama daha göremeyebiliriz herhalde cumaya 5+5 olcak erken değil mi birde hamilelik takvimini nerden yapıyorsunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?