Kızlarr ben 2 yıldır çalışıyordum 1 hafta önce işi bıraktım ve evde çok sıkılıyorummmmm :) bu arada benimle bbeği aynı günlerde olup doktora giden var mı ben henüz gitmedim de erken diye :)
Kızlarr ben 2 yıldır çalışıyordum 1 hafta önce işi bıraktım ve evde çok sıkılıyorummmmm :) bu arada benimle bbeği aynı günlerde olup doktora giden var mı ben henüz gitmedim de erken diye :)
ew gibisimi war :)) bende arada sıkılıyorum tabi ama yeterki bebişim iyi olsun sonradanda gezerim gezdiklerime sayıyorum :) sende alışırsın cnm daha çok yeni 1 haftadır çalışmıyomuşsun :)) adetin kaç gün geçti cnm
evet henüz alışamadım çalışırken keşke evde olsam dye söylenirdim hep şimdi de sıkılyıroum :) sat ım 6 aralıktı 28 günü şaşmaz benmki sğolsun :) 2sinde olmam gerekiyordu işte olmadım :) 6 gün geçti yani :)
hamilelikte kasık ağrısı, akıntı, göğüs ağrısı, bulantı, gaz hepsi normal şeyler. Benim doktorum tek bel ağrısını önemserdi. Bel ağrısı iyi değil derdi özellikle ilk 3 ayda. Beliniz ağrıdığı zaman mutlaka yatıp dinlenin. Birde umarım isteyen herkes sağsalim kucağına alır ama illaki kayıplar olacaktır. İlk 3 ayda olan düşüklere de üzülmeyin. Bu dönemde sağlıksız bebekleri vücud atıyor. Düşükte mutlaka anomali oluyor. O yüzden hayırlısını dileyin. İlk gebeliğimde düşük oldu sonra dünya güzeli bir kızım oldu. Zamanı vakti gelince oluyor inanın. Kanamadan da korkmayın sağlıklı bebekse bir kova kanda boşalsa sizden düşmüyor. Diğerinde bir parça kanla gidiyor.
kizlarr birazdan doktoraa gidecemmm ins kesemizi goruruzzzzz ccokkk korkuyorummm:18::18::18::18::18::18::18:
muhtemelen gitsen kese gözükmez ama belki alttan gözükür idrarda mı öğrendin cnm .. Git sonra yine gidersin ne olacak ki :)
Çok iyi dedin canım bende dün fark ettimakıntı azaldı belimde de bi ağrı var ama çok rahatsız etmiyor artık
Benim de uzun süre ayakta durunca agriozaten ağrıdan şikayet etmem sanırım yeterki evlatladimdan olsun tek isteğim sağ salim kucağıma almak
kizlarr birazdan doktoraa gidecemmm ins kesemizi goruruzzzzz ccokkk korkuyorummm:18::18::18::18::18::18::18:
inş cnm inş öledirr. :)) ilk bebek düşük olunca herbşeyi inceler oldum ne yazıkki
muhtemelen gitsen kese gözükmez ama belki alttan gözükür idrarda mı öğrendin cnm .. git sonra yine gidersin ne olacak ki :)
Maşallah maşallah rabbim korusun miniklerimizi
amin tatlım cümlemizin
şimdi 2 hafta nasıl geçecek bakalım sabırsızım ama elimde değil o kalp atışlarını duymak istiyorum bebişimin
benim de 5 haftalık. geçen cuma gördüm ben kesemi, bence sen de bu hafta bi gün git ya da dayanırım diosan bi hafta daha bekle haftaya kalp atışlarını da duyarsın belkiKızlarr ben 2 yıldır çalışıyordum 1 hafta önce işi bıraktım ve evde çok sıkılıyorummmmm :) bu arada benimle bbeği aynı günlerde olup doktora giden var mı ben henüz gitmedim de erken diye :)
ASK-ASK-ASK sende doktora gidicektin bugün yalnış hatırlamıyorsam gittinmi döndünmü ne oldu merak ettim..
bir şey sorucam kızlar, bir çoğunuz kesenizi gördünüz bende gördüm. kesenin içinde embriyonun olduğuna dair bsy dedi mi size.
beni neden strese soktu kı bu kadar zaten kımse bu haftalarda gormus degıl. bekleyelım dıyecegıne yok bos mu bılmem ne
herkesin tutunma yeri de farklı olabiliyor canım ondandır belki :26:Bende çok heyecanliyim yaw perşembe hem kontrol hemde kalp atışlarıni dinlemek için gitcem inşallah yaw bu arada benim keseceğim daha yukarıda âmâ 1 hafta oldu cektierli acaba zamanlarda asaymı iniyor??
valla bana sadece güzel dedi 2hafta sonra da gel kalp atışlarını dinleyelimbir şey sorucam kızlar, bir çoğunuz kesenizi gördünüz bende gördüm. kesenin içinde embriyonun olduğuna dair bsy dedi mi size.
beni neden strese soktu kı bu kadar zaten kımse bu haftalarda gormus degıl. bekleyelım dıyecegıne yok bos mu bılmem ne
teşekkür ederiz teyzesiOhh maşallah ne şirin şeysin sen kesecik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?