2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarr ben 2 yıldır çalışıyordum 1 hafta önce işi bıraktım ve evde çok sıkılıyorummmmm :) bu arada benimle bbeği aynı günlerde olup doktora giden var mı ben henüz gitmedim de erken diye :)

ama ne güzel hamilelğini rahat geçiriceksinn bizim gibi stresli sıkıntılı değil. bende daha gitmedim doktora yarın gidicem ama hava düzelirse

Kızlarr ben 2 yıldır çalışıyordum 1 hafta önce işi bıraktım ve evde çok sıkılıyorummmmm :) bu arada benimle bbeği aynı günlerde olup doktora giden var mı ben henüz gitmedim de erken diye :)

ew gibisimi war :)) bende arada sıkılıyorum tabi ama yeterki bebişim iyi olsun sonradanda gezerim gezdiklerime sayıyorum :) sende alışırsın cnm daha çok yeni 1 haftadır çalışmıyomuşsun :)) adetin kaç gün geçti cnm

evet henüz alışamadım çalışırken keşke evde olsam dye söylenirdim hep şimdi de sıkılyıroum :) sat ım 6 aralıktı 28 günü şaşmaz benmki sğolsun :) 2sinde olmam gerekiyordu işte olmadım :) 6 gün geçti yani :)

muhtemelen gitsen kese gözükmez ama belki alttan gözükür idrarda mı öğrendin cnm .. git sonra yine gidersin ne olacak ki :)

kizlarr birazdan doktoraa gidecemmm ins kesemizi goruruzzzzz ccokkk korkuyorummm:18::18::18::18::18::18::18:

Pozitif ol canım inşallah mutlu haberlerle gelcen allah' ın izniyle

muhtemelen gitsen kese gözükmez ama belki alttan gözükür idrarda mı öğrendin cnm .. Git sonra yine gidersin ne olacak ki :)

evet canım idrarda öğrendim ne bileyim gitmedim fazla panik yapmıyorum 2. Hamileliğim benim ilki ağustos da karnımda öldü 8+4 de o yüzden sanırım pek üstüne düşmüyorum :)

Bende bu ay sonu çıkmayı düşünüyorum inşallah bir pürüz çıkmassa:13:

Çok iyi dedin canım bende dün fark ettimakıntı azaldı belimde de bi ağrı var ama çok rahatsız etmiyor artık

Benim de uzun süre ayakta durunca agrio zaten ağrıdan şikayet etmem sanırım yeterki evlatladimdan olsun tek isteğim sağ salim kucağıma almak

Tahminim doğruymuş.yorgunluktan kaynaklanıyor.Bu sayfada nickini hatırlamıyorum bir arkadaş yazmış.2.gebeliğiymiş doktoru bel agrısını önemsiyormuş beliniz agrıyorsa dinlenin diyor.Benimde agrı sancı umrumda değil bebegım saglık oldugu sürece.
kizlarr birazdan doktoraa gidecemmm ins kesemizi goruruzzzzz ccokkk korkuyorummm:18::18::18::18::18::18::18:

Güzel haberlerle gelirsin umarım..

ASK-ASK-ASK sende doktora gidicektin bugün yalnış hatırlamıyorsam gittinmi döndünmü ne oldu merak ettim..

inş cnm inş öledirr. :)) ilk bebek düşük olunca herbşeyi inceler oldum ne yazıkki

HAklısın canım ben de de öyle olmuştu ilki düşük 2. oğlum, 3. düşük bakalım bu 4. hamileliğim inşallah sağlıkla kavuşurum ben de ve herkes tabiki... Hala tuvalete gitmeye korkuyorum kanama var mı acaba diye ama atlatıcaz inşallah rahat olmak lazım kötü şeyleri çağırmayalım:)

muhtemelen gitsen kese gözükmez ama belki alttan gözükür idrarda mı öğrendin cnm .. git sonra yine gidersin ne olacak ki :)

kese görünür bence bix sat 1iydi. ayın 4ünde görük keseyi

daha önce düşük yaşamış olmak daha hassas yapıyo haklısın bende öyleyim
vajinal ultrasonla bakıldı ya tuvalete gidip gidip bişi var mı yok mu kontrol ediyorum çünkü kanama yaşayanlar olabiliyormuş ya zararlı olmadığını biliyorum bu şekilde bakılmasının ama elimde değil
bu da keseciğimiz

Maşallah maşallah rabbim korusun miniklerimizi

Ohh maşallah ne şirin şeysin sen kesecik:)

bir şey sorucam kızlar, bir çoğunuz kesenizi gördünüz bende gördüm. kesenin içinde embriyonun olduğuna dair bsy dedi mi size.
beni neden strese soktu kı bu kadar zaten kımse bu haftalarda gormus degıl. bekleyelım dıyecegıne yok bos mu bılmem ne

amin tatlım cümlemizin
şimdi 2 hafta nasıl geçecek bakalım sabırsızım ama elimde değil o kalp atışlarını duymak istiyorum bebişimin

Bende çok heyecanliyim yaw perşembe hem kontrol hemde kalp atışlarıni dinlemek için gitcem inşallah yaw bu arada benim keseceğim daha yukarıda âmâ 1 hafta oldu cektierli acaba zamanlarda asaymı iniyor??

benim de 5 haftalık. geçen cuma gördüm ben kesemi, bence sen de bu hafta bi gün git ya da dayanırım diosan bi hafta daha bekle haftaya kalp atışlarını da duyarsın belki
ASK-ASK-ASK sende doktora gidicektin bugün yalnış hatırlamıyorsam gittinmi döndünmü ne oldu merak ettim..

hava kötü diye gitmekten vazgeçmişti sanırım en son:26:

bana sadece dış gebelik değil için rahat olsun dedi

gözün aydın canım.. 34.7 mm yazıyor değilmi diğeride 58.5 mm.. Bende arada kitleniyorum zırt pırt birşey varmı yokmu diye çamarışımı inceliyorum.Elimde olsa mikroskopla bakacağım..Bugünde ogünlerde biri..

Bende çok heyecanliyim yaw perşembe hem kontrol hemde kalp atışlarıni dinlemek için gitcem inşallah yaw bu arada benim keseceğim daha yukarıda âmâ 1 hafta oldu cektierli acaba zamanlarda asaymı iniyor??
herkesin tutunma yeri de farklı olabiliyor canım ondandır belki :26:
valla bana sadece güzel dedi 2hafta sonra da gel kalp atışlarını dinleyelim
ama bu 2 hafta içinde bi rahatsızlığın olursa hemen gel dedi
bir de vitamini kesti sadece folik asit iç dedi onu niye öyle dedi bilmiyorum
Ohh maşallah ne şirin şeysin sen kesecik:)
teşekkür ederiz teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…