2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Neden erken olsunki..bulantı bendede var.baş dönmesi yok.bel agrısıda normal. kasık agrısının geçmeside.neredeyse hepimiz böyleyiz. Sanırım regl olması gereken günleri geçirenlerde kasık agrıları ve akıntılar sonlanıyor.

bu arada ilk hamileliğimde, hamileyken ayva yersen çocuğunun gamzesi olur demişlerdi
yemiştim. tek yanağında gamzesi var
ne kadar doğru bilemiyeceğim ama, hazır kış ayındayken

Aaa bende yedim ama bilmiyordum :26:süper inşallah olur

+ Beliniz agrıyorsa bana göre yoruluyorsunuz.Mesela normalde agırmıyorda battanıye falan kaldırınca agrıyor benim belim..Ki bendeki bel agrısı gebelikle başlamadı.zaman zaman hep olan birşeydi.Bu tamamen kendi fikrim..

inanmıyorum ya bu kadar mı olur ta yıllar öncesinden kalma bi tahlil sonucunu sana nasıl verirler kesinlikle şikayet et cnm o hastaneyi

eminim şok olmuşsundur çok zor bi durum gerçekten,allah sabır versin inş. en kısa zamanda hamile kalırsın
yihhuuuuuçok sevindim cnminş. kalp atışlarımızı da duyucaz, en çok bunu bekliyorum ben, geçen sefer duyamamıştım
kızlar günaydın herkese,
bulantıları başlayan varmı?Bende hala tık yoktaa maşallahhh
nazar değdireceksin kendine

benim kv diyor ki hemen öğrendiğin zamanlarda başlardı bulantıların şimdiye kadar olmadıysa daha da olmaz.ne kadar doğru blmiyorum paylaşayım dedim

hiç bi şey olmaz vücudun günlük bi miktar kafein ihtiyacı varmış zaten
bak doktorumun verdiği kitapçıktan sana yazayım
"hamilelik sırasında günde 300-400mg'dan daha z alınan kafeinin anne adayı ve bebek üzerinde herhangi bi olumsuz etkisi bulunmamaktadır. Türk kahvesinin bir fincanında 60mg kafein bulunur..."

Çok iyi dedin canım bende dün fark ettimakıntı azaldı belimde de bi ağrı var ama çok rahatsız etmiyor artık

allah onlari bildigi gibi yapsin..oyle sacmalikmi olur yaa..insanlarla dalga gecmek gibi birsey...bence bir dilekce yazip sikayet etmen bunlarin hakkindan gelmen lazim..ne umutlarlaa gitttin mjutlu haberi aldin insanlarla oynamak bu kadar kolay degil herkes isini adam gibi yapsin...belkide isteyerek degil ama insani uzecek bir davrnais sorumluyu bulup bunun arkasinda dur arkadsim..allahim en kisa zamanda bebeisini verir ins,...

hamilelikte kasık ağrısı, akıntı, göğüs ağrısı, bulantı, gaz hepsi normal şeyler. Benim doktorum tek bel ağrısını önemserdi. Bel ağrısı iyi değil derdi özellikle ilk 3 ayda. Beliniz ağrıdığı zaman mutlaka yatıp dinlenin. Birde umarım isteyen herkes sağsalim kucağına alır ama illaki kayıplar olacaktır. İlk 3 ayda olan düşüklere de üzülmeyin. Bu dönemde sağlıksız bebekleri vücud atıyor. Düşükte mutlaka anomali oluyor. O yüzden hayırlısını dileyin. İlk gebeliğimde düşük oldu sonra dünya güzeli bir kızım oldu. Zamanı vakti gelince oluyor inanın. Kanamadan da korkmayın sağlıklı bebekse bir kova kanda boşalsa sizden düşmüyor. Diğerinde bir parça kanla gidiyor.

Nasıl üzüldüm anlatamam size... Eve gelinceye kadar sokak ortasında,dolmuşta ağlaya ağlaya geldim. Ama şükür ki harika bir eşim var. Onun ne kadar üzüldüğünü bilsem de bütün gece beni keyiflendirmek için elinden gelen herşeyi yaptı.. Şükürler olsun ki var olan gitmedi.. Hamd-ü senalar olsun Rabbime.

Eşim hemen hastane müdürüyle görüştü zaten dava edicem sizi dedi. Eşim ilgileniyor o konuyla bakalım ne olacak...

Benim de uzun süre ayakta durunca agrio zaten ağrıdan şikayet etmem sanırım yeterki evlatladimdan olsun tek isteğim sağ salim kucağıma almak

kizlarr birazdan doktoraa gidecemmm ins kesemizi goruruzzzzz ccokkk korkuyorummm:18::18::18::18::18::18::18:

iyi gecelerrrrr ben de eylül annesi olma yolundayım ama sizlere bi sorun olacak. benim adetim düzensiz o yüzden kaç gün gecikmem var bilmiorum.
cum beta hcg 23
pazartesi beta hcg 62,30 çıktı sizce normal mi
cnm 2 günde bir değerin çift katı olması gerekiyo bana göre değerin çok normal.. hayırlısı inş
Kızlar acil yardım iç çamaşırımda lekelenme vardı bu normalmı???
cnm bazılarına göre normal ama doktora git tabiiki belki yerleşme kanamasıdır :)
kizlarr birazdan doktoraa gidecemmm ins kesemizi goruruzzzzz ccokkk korkuyorummm:18::18::18::18::18::18::18:

korkma cnm allah büyüktür allah yardımcın olsun :))

Son düzenleme:
bu arada ilk hamileliğimde, hamileyken ayva yersen çocuğunun gamzesi olur demişlerdi
yemiştim. tek yanağında gamzesi var
ne kadar doğru bilemiyeceğim ama, hazır kış ayındayken

Ben de yemiştim oğlum da bir de ayvanın çukur yerine parmağımla bastırıp yanaklarıma bastırmıştım biz de de oldu gamze ki ne ben de ne de eşimde gamze var:)

Canım benim doktoruna danışman iyi olur hap verebilir sana.

kullanıyorum zaten cnm ben yerleşme kanaması yaşadım doktorum uzun sürebilir korkma ondan dedi. zaten günde 1 kere falan geliyo akıntımla açıkkahwe ben merak ediyorum başka yaşayan warmı diye .bu arada da normalde adet günüm yrn benim çok erken öğrendim ben

slm bizde geldık:) biz kendimizi agustosta dünyaya gelcez diye biliyorduk ama dün doktor amcamız bize daha kücük oldugumuzu söyledi bizde sizin yanınıza geldık:)

hoşgeldinizz umarım hep berabr sonuna kadar burda oluruzz :9

kızlar merhaba herkese ben istanbuldayımm işyerimde masam e5 te camın kenarında acayip kar yağıyor . endişelenmeye başladım akşam eve dönüş biraz zor olcak gibi.

Anladım canım içini karartma o zaman hiç sen merak etme canım bak adet günün de yarınmış normal o zaman böyle bi akıntı bence hayırlısıyla atlatırsın inşallah.

Kızlarr ben 2 yıldır çalışıyordum 1 hafta önce işi bıraktım ve evde çok sıkılıyorummmmm :) bu arada benimle bbeği aynı günlerde olup doktora giden var mı ben henüz gitmedim de erken diye :)

Anladım canım içini karartma o zaman hiç sen merak etme canım bak adet günün de yarınmış normal o zaman böyle bi akıntı bence hayırlısıyla atlatırsın inşallah.

inş cnm inş öledirr. :)) ilk bebek düşük olunca herbşeyi inceler oldum ne yazıkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…