2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar herkese ben geldiiimm :))) Dünden beri baya muhabbet etmişsiniz oku oku şaşı oldum yau eheh :))
Bugün okullar tatildi evimdeydim ohhh güzel güzel dinlendim ev de olmak ne güzelmiş :))
Ben de İst'dayım depremi hiç hissetmedim...Geçmiş olsun hepimize..

bende araştırma yapmadım canım kesenin ölçüleriyle ilgili.sadece kendi kesemizi hesapladık işte Birde bu topikte bir arkadaş (kimdi hatırlayamıyorum şuan) oda kesesini görmüştü sormuştum bizim ölçüler aynıydı.Benimde doktor 4 haftalık dedi..aminnnnnnnn

Kızlarrr burada (Kütahya)fena deprem oldu İstanbul ve Bursa' da da olmuş herkes iyi mi?

ist hissedildi hemen herkes hissetmiş bizde hissettik şiddeti 6.2 imiş. tekırdag,canakkale,izmir ,ist vs hissedilmiş ege denizinde olmuş deprem (bilmeyen varsa diye yazıyorum)

mrb arkadaşlar bu siteden hamile kalmadan önce bende çok faydalandım :) sonunda bende hamileler kervanındayım 4 eylül tahmini doğum zamanımız

kizlarrrr kesemizi gordukkk cok sukurrrrr..//ben bu ay catlatma ignesi vuruldummm daha 3+3 gunluguzzz..haftaya bebisimizi gorecezz allah kismet edersee...allahim hayirlisini versinnn.

kizlarrrr kesemizi gordukkk cok sukurrrrr..//ben bu ay catlatma ignesi vuruldummm daha 3+3 gunluguzzz..haftaya bebisimizi gorecezz allah kismet edersee...allahim hayirlisini versinnn.

Gozunaydin canin gecni dollenme olmus sende 3hafta dedinyabondan so rdum

Gözün aydın canım inş bebişini de görürsün hayırlısıyla rabbim bebişlerimizi korusun...

tsk ederim kizlar allhim saglikla kucaklariniza almayi nasip etsin...heyecandan agladim resmen..doktorum bana guluyorr

Canim bende ne yerlesme kanamasi oldu ne de belirti var.insallah bi sorun yoktur...

ne güzel ya çoğunuz keseyi görmüşsünüz. inşallah bana da görmek nasip olur. okullar yarın da tatil bursada bol bol dinlenme fırsatı çıktı bana da. gerçi evdeyken zaman geçmiyor. değerim yükselecek mi acaba diye düşünmekten çıldıracağım

Allah izin verirse ben de Eylül annesi olacağımı öğrendim bugün...Tazecik bi anne adayıyım yani:26: Daha şaşkınlığını bile üstümden atamadım.Daha eşime bile söylemedim..Tipik bir başağım ben..Hemen hemen bütün özellikleriyle has başağım.Detaycılıkta tavan yaptığım için bazen sinir oluyorum kendime.Çocuğumun başak özelliklerinden detaycılığı taşımamasını diliyorum.Eylül annesi bizde padişahlık gibi oldu.Annem gibi,annannem gibi eylül annesi olacağım bende Allah izin verirse.Tabi bi de dualarım kabul olur da ikiz olursa bebeklerim erken doğum riski var Hayırlısını diledim hep Rabbimden.Hayırlısını verecektir eminim....

Merhabalar bugün Dr gittik bebeğin hem yolk kesesini hem de kalp atışını gördük inşallah Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip eder arkadaşlar

ayyy ne guzelll insallah bizde kalp atisini duyarizz...keseyi gordum sira kalp atisi sonra cinsiyetiii beklemek ne zormus

Merhabalar bugün Dr gittik bebeğin hem yolk kesesini hem de kalp atışını gördük inşallah Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip eder arkadaşlar

ne güzel darısı bizim başımıza inşallah.
kalp atışını gördük demişsin vajinal ultrasondan mı baktı ?

Kiiiizzzzzzllllllaaaaarrrrrr ben geldiiiiim bgn sabahki randevuma gitmemistim kardan dolayi burayada yazmstm dayanamadm esim isten gelince evime yakin bi tip merkezine gittik beraber bekleyemedim zaman gecmedi gittim bende okadar heyecan yaptimki hastanede tansiyonum dustu korkudan amaaaaa allahima sukurler olsun hersey yolundaymis kesecigimizi gorduk hemde direk karindan bakti vajinallede kesemizin mol olup olmadigini kontrol etti hic bi sorun yok dedi kesemiz normal gozuktu rabbime sukurler olsun okadar agladm okadar agladimki hala gozlerim yaniyo cok cok coooooook mutluyummmm

inan tüğlerim tiken tiken olduuu :))) çok sewindim cnm inan benimde gözlerim doldu rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşş .ayy çok güzelll cnm yaa darısı başımızaa inş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…