2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Banada sadece yeni daha. Falan dedi hatta alttan baktı çok korkmuştum:) şimdi farklı bir doktora gitcem

canım o ölçüler kesenin mi değil mi bilmiyorum hiçbirşey demedi
bir de kese ultrasonda işaretli görünmüyor normalde işaretlenir ya ölçü alınırken
sadece dediğim gibi güzel dedi 2 hafta sopnra gel kalp atışı dinleyelim dedi

İlk test yaptıgım gün beta hcg 700küsürken aynı gün doktora gitmiştim keseyi görememiş bu çarşambaya randevu vermişti.Tabi ben dayanamadım cumaartesi test yptırdım 2200ü görünce direk doktora gittim Gözün aydın dedi zaten şüphem yoktu ama dedi.İçinde embriyoyu gördünmü görmedi bilmiyorum ama sorun olsa söylerdi sanırım.

Bence öyle çünkü bana ultrasonda bakarken 44 falan birşeyler demişti.Hiçbirşey sormadım ama eve gelince eşimle inceledik görüntüyü kenarda yazan rakamlar cm ile yazıyor onu mm ye çevirince doktorun söylediği gibi çıktı.Demekki orası kesenin ölçüleri..Bende 2 resim var 1inde nokta var miniciğim diğerindede artı eksi işaretlenmiş çevresi.Kagıtta + ve - olarakta rakamlar gösteryor. Banada olumsz birşey söylemedi çok şükür ama bugün panikledim nedense. aynı gunler gidicez hemen hemen kalp atışlarını duymak için hadi hayırlısı

evet canım idrarda öğrendim ne bileyim gitmedim fazla panik yapmıyorum 2. Hamileliğim benim ilki ağustos da karnımda öldü 8+4 de o yüzden sanırım pek üstüne düşmüyorum :)
bence daha çok üstüne düşmen lazım cnm git öle böle gidecen sonuç olarak erken git

aynen öle cnm allah büyüktür hakkımızda hayırlısını wersin inş..

2 hafta sonra benim de 22sine denk geliyo randevu ayarlayabilirsem o güne ikimiz de aynı gün gitcez canım

dogum tarihi 5i olarak görünüyor sende bendede 7si.ama muhtemelen ogünler olmayacak dogumlarımız aramızda 2gün var ama haklısın aynı güne denk geliyor. Artık bunala bunala bir şekilde getiriceğiniz ayın 22sini. belki dogumlarda aynı güne gelir

Beklemek hiç bu kadar zor olmamışti.. Bende baktım ultrasonuma 5.8 mm yazıyor kese boyu 2 hafta oldu büyükmüştür dimi. Bende çok efkam yapiyorum yaw şu perşembeyi atlatsam :18:

maşallah canım ya ne güzel görmüşsün cuma bende gitcem inş bizde görebiliriz

valla canım kese ölçüleriyle ilgili hiç araştırma yapmadım bakmiiim bi de o kafama takılmasın ama bi sorun olsa doktorlar lap diye sölüyo zaten güzel dediyse güzeldir deşmeyelim

benim adet döngüm 33 günde bir olduğu için bu tarihe göre bence zaten 3-4 gün daha ileri olur bu hesaplama 28 günde 1 olan adete göre hesaplanıyo ya canım o nedenle zaten ben bu tarihten sonra doğum olacağını düşünüyorum
belki de aynı gün doğum yaparız belli mi olur aman o günler gelsin de herşey güzel gitsin

Beklemek hiç bu kadar zor olmamışti.. Bende baktım ultrasonuma 5.8 mm yazıyor kese boyu 2 hafta oldu büyükmüştür dimi. Bende çok efkam yapiyorum yaw şu perşembeyi atlatsam :18:

canım bu kadar sıkıntı yapma yavv
mümkün mertebe rahat olmaya çalış inş bi sorun olmucak

Son düzenleme:
oleyyy bende içem bi türk kahvesi o zaman...ama annem gelecek evime temzilik yapçaklar kaynanamla birlikte heheh:)onlarada yaparım yorgunluk kahvesi içeriz birlikte

ben dışarı çıktığımızda sütlü kahve içiyorum o kadarından bişey olmaz sanırım. temizlik konusunda çok şanslısın benim eşim yardımcı oluyo sağ olsun

Kızlarrr burada (Kütahya)fena deprem oldu İstanbul ve Bursa' da da olmuş herkes iyi mi?

yerleşme kanaması benimde olmadı.cuma günü sabah 9 da kalp atışı için gidicem inşallah bi terslik çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…