amin tatlım cümlemizin
şimdi 2 hafta nasıl geçecek bakalım sabırsızım ama elimde değil o kalp atışlarını duymak istiyorum bebişimin
bir şey sorucam kızlar, bir çoğunuz kesenizi gördünüz bende gördüm. kesenin içinde embriyonun olduğuna dair bsy dedi mi size.
beni neden strese soktu kı bu kadar zaten kımse bu haftalarda gormus degıl. bekleyelım dıyecegıne yok bos mu bılmem ne
gözün aydın canım.. 34.7 mm yazıyor değilmi diğeride 58.5 mm.. Bende arada kitleniyorum zırt pırt birşey varmı yokmu diye çamarışımı inceliyorum.Elimde olsa mikroskopla bakacağım..Bugünde ogünlerde biri..
bir şey sorucam kızlar, bir çoğunuz kesenizi gördünüz bende gördüm. kesenin içinde embriyonun olduğuna dair bsy dedi mi size.
beni neden strese soktu kı bu kadar zaten kımse bu haftalarda gormus degıl. bekleyelım dıyecegıne yok bos mu bılmem ne
Banada 22sine gün verdi kalp atışları için sabredemiyorum 3gün geçti ama nasıl geçti 14gün nasıl geçicek hiç bilemiyorum.
canım o ölçüler kesenin mi değil mi bilmiyorum hiçbirşey demedi
bir de kese ultrasonda işaretli görünmüyor normalde işaretlenir ya ölçü alınırken
sadece dediğim gibi güzel dedi 2 hafta sopnra gel kalp atışı dinleyelim dedi
bence daha çok üstüne düşmen lazım cnm git öle böle gidecen sonuç olarak erken gitevet canım idrarda öğrendim ne bileyim gitmedim fazla panik yapmıyorum 2. Hamileliğim benim ilki ağustos da karnımda öldü 8+4 de o yüzden sanırım pek üstüne düşmüyorum :)
HAklısın canım ben de de öyle olmuştu ilki düşük 2. oğlum, 3. düşük bakalım bu 4. hamileliğim inşallah sağlıkla kavuşurum ben de ve herkes tabiki... Hala tuvalete gitmeye korkuyorum kanama var mı acaba diye ama atlatıcaz inşallah rahat olmak lazım kötü şeyleri çağırmayalım:)
2 hafta sonra benim de 22sine denk geliyo randevu ayarlayabilirsem o güne ikimiz de aynı gün gitcez canım
hava kötü diye gitmekten vazgeçmişti sanırım en son:26:
canım o ölçüler kesenin mi değil mi bilmiyorum hiçbirşey demedi
bir de kese ultrasonda işaretli görünmüyor normalde işaretlenir ya ölçü alınırken
sadece dediğim gibi güzel dedi 2 hafta sopnra gel kalp atışı dinleyelim dedi
valla canım kese ölçüleriyle ilgili hiç araştırma yapmadım bakmiiim bi de o kafama takılmasın ama bi sorun olsa doktorlar lap diye sölüyo zaten güzel dediyse güzeldir deşmeyelimBence öyle çünkü bana ultrasonda bakarken 44 falan birşeyler demişti.Hiçbirşey sormadım ama eve gelince eşimle inceledik görüntüyükenarda yazan rakamlar cm ile yazıyor onu mm ye çevirince doktorun söylediği gibi çıktı.Demekki orası kesenin ölçüleri..Bende 2 resim var 1inde nokta var miniciğim diğerindede artı eksi işaretlenmiş çevresi.Kagıtta + ve - olarakta rakamlar gösteryor. Banada olumsz birşey söylemedi çok şükür ama bugün panikledim nedense. aynı gunler gidicez hemen hemen kalp atışlarını duymak için hadi hayırlısı
dogum tarihi 5i olarak görünüyor sende bendede 7si.ama muhtemelen ogünler olmayacak dogumlarımız aramızda 2gün var ama haklısın aynı güne denk geliyor. Artık bunala bunala bir şekilde getiriceğiniz ayın 22sini.belki dogumlarda aynı güne gelir
Beklemek hiç bu kadar zor olmamışti.. Bende baktım ultrasonuma 5.8 mm yazıyor kese boyu 2 hafta oldu büyükmüştür dimi. Bende çok efkam yapiyorum yaw şu perşembeyi atlatsam :18:
maşallah canım ya ne güzel görmüşsün cuma bende gitcem inş bizde görebiliriz
kızlar günaydın herkese,
bulantıları başlayan varmı?Bende hala tık yoktaa maşallahhh
oleyyy bende içem bi türk kahvesi o zaman...ama annem gelecek evime temzilik yapçaklar kaynanamla birlikte heheh:)onlarada yaparım yorgunluk kahvesi içeriz birlikte
merhaba kızlar geçen günde yazmıştım ama onu bulamadım. İkinci bebeğime hamileyim 22 aylık kızım var. Kaza ile oldu. Çok ağldım çok üzüldüm. Şimdi daha iyiyim. Karnımdakine birşey olsun istemiyorum. Kızımda çok belirtim vardı kasıklarım çok ağrırdı. Yerleşme kanaması olmuştum. Gazım vardı. Şuna bunda birşey yok çok az göğsüm sızlıyor. İlk bebeğimde böyleydi boş gebelik oldu. Şimdi yine kurt düştü içime. Hayır doktora daha 19'unda gideceğim heyecansız davrandım biraz. Ters birşey varsa zehirlenirim diye korkuyorum. Cmts betahcg 1725'di. Gidip test yaptıramıyorum kızım var. Zor olur onunla çıkamam şuan. Benim gibi belirtisi ve yerleşme kanaması olmayan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?