Cnm bnm degerlerm coook yuksekti molbgebelikten suphelendigi icin alttan bakti kese bozukmu diye icin rht olsun:))
ayyy herkesten ne guzel haberler geliyorrr...allahimmm bebislerimizin kap atsini da gormeyi nasip etsinnn
Cnm bnmm cok saol lac gundur kendimi yedm bitirdim dra grmk bile istemiodum korkudan bgn en sn nenolacaksa olsun dedim beklemek daha kotu :)) dr tkrr kan testi istemedi kalp atisina gittigimde bakacak degerler neden yuksek bisey demedi ama korkkma hersey normal dedi buda bana yetti cok saol cnm destegin icin iiki varsn:))
Kizlar netten hesaplamama gore 5+6 haftalikti dr 6+0 dedi nasil oluo yaa
arkadaşlar son adet tarihim 28 kasım bebegimizim ilk kontrolü 14 ünde o zamn kalp atışı duyulur dedi doktor ama şuanda bende mide bulantısı falan yok sadece uyku hali var:) sizde varmı benim gibi olan folik asit yanlız kullanıyorum şimdi (folbiol)
Gebeliğini yeni öğrenenler bebişlerinin keselerni görenler var yeni yen gelenlerHepinz hoşgeldiniz arkadaşlar saglıklı gebelik kolay dogum dilerim. ayın 8olması ramen sayımız yüksek maşaallah umarım dahada yükselir. Dogum tarihlerimiz birbirine cok yakın oldugundan gebeliğimizle ilgili birçok konuda yardımlaşabiliriz bu sebeple umarım eylül anneleri olarak aynı topikte kalmayı dagılmamayı başarırız. (topik benim veya bir tanıdıgımın değil tarafsız toplanma istiyorum) selametle.
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bende bebişimi görmek için sabırsızlıkla bekliyor
ayyy herkesten ne guzel haberler geliyorrr...allahimmm bebislerimizin kap atsini da gormeyi nasip etsinnn
arkadaşlar son adet tarihim 28 kasım bebegimizim ilk kontrolü 14 ünde o zamn kalp atışı duyulur dedi doktor ama şuanda bende mide bulantısı falan yok sadece uyku hali var:) sizde varmı benim gibi olan folik asit yanlız kullanıyorum şimdi (folbiol)
ben burdayimmm kafanizi siserene kadar...allahim kismet edersee tum yasadiklarimizi burada birbirmize destek olarak anlatacaz allahim saglilikli bebisler versinnn
fimolate ve ask_ask_ask çoooook sevindim güzel haberlerinizeeeee
iyi düşünün iyi olsun dedik dimi
üzüldüğünüzle kaldınız bak
allah tamamına erdirmeyi nasip etsin hepimizeeee
Sorunuz olursa paylasabilirsiniz benimle seve seve yardimci olurum.ne de olsa coookmtaze bilgilerim:) gecen ocak da dogurup bu eylulu bekleyen bir anneyim:)))
Herkes farkli evet ben dha oncede tum gebeligimde kusmadan mide bulantisi yasayan veee hep uyuyan bir sakin gebeligim gecti sukur bebegimde sakin.tavsiyem evdekilere dinlensin klasik muzikle hep uyudum rahatladim.kuzenim calisiyordu ve cok hareketli zmnlar gecirdi hic uyumayan cok aglayan bir bebegi oldu.sakinlik gercekten gebeligi nasil gecirdiginle alakali buna inaniyorum
ayyy isisirim senin bebisini...cok guzel bir duygu..allahim kimsenin kucagini bos birakmasinnn...
Canım benimde alttan baktı kese bozuk olsa söylerdi ozaman değilmi.Gerçi benim keseyi görmek için baktı ama yinede yinede bu kapıya çıkıyor değilmi? kesemiz sağlamm
aminnnnnnnnnnnnnn
sende iyiki varsın..
Benimde sata göre 5+3bugün ama c.tesi doktor 4 haftalık dedi.Nete takılma canım doktor ne ultrasondan sonra ne dediyse odur.Tedaylı birşey sormayı akıl edemediğimden oan. ben burada dogum tarihinide değiştirmedin. öğrenince forumda ilk işin olucak.
Cnm allttan baktiysa icin rahat olsn bozuk olaa solerdi mol gebeligi zatn alttan tespit ediolar kesecigin sapa saglam mrk etme icin rht olsn :))
fimolate ve ask_ask_ask çoooook sevindim güzel haberlerinizeeeee
iyi düşünün iyi olsun dedik dimi
üzüldüğünüzle kaldınız bak
allah tamamına erdirmeyi nasip etsin hepimizeeee
Canımmm kuzumm o benim minicik kuzumm.. Birde kalp atışlarını duysak yolu yarılayamasakta baya ilerlemiş oluyoruz sanırım.Da felaket sabırsızım kendimi sakinleştirmem birşeylerle oyalanmam gerek.Oyalanasım yok.elimde olsa sürekli bebeğimi izlerdim..
heyecandan doktora soramadimmm...benim gobekten bqkti asagidan bakmadi bir sorun olmaz dimi..kese iyi dedi herkes cok guzelll dedi..ama alttan bakmadi
Cnm bnm ins hep beraber yolun sonuna kdr ilerleyecegiz btn heyecanlarimizi sevinclerimizi paylasacagiz allah hepimizin bebeklerini bize bagislasin topik kardesi okucak onlar insallah
heyecandan doktora soramadimmm...benim gobekten bqkti asagidan bakmadi bir sorun olmaz dimi..kese iyi dedi herkes cok guzelll dedi..ama alttan bakmadi
Kizlar 6+0 alti haftalikmi oluo 7 haftami bilenn varmi:)
aminnn cnmmm..öyle olucaklar tabi.. :))
Baştan benimde göbişten baktı ama göremedi..Allah vergisi güzel bir göbişim var ondan sanırım sormadımama asagıdan bakınca ask-askın söylediğine göre mol gebelik muayneside asagıdan bakılıyormuş ekstradan onada yanıt bulmuş oldum sadece. Bazı doktorlar rahatsız etmemek için sadece göbekten bakıyormuş bazıları ise prof olanlar 12.haftaya kadar alttan bakıyormuş kesenin durumu alttan bakınca daha net görülüyormuş vs. burada okumuştum sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?