2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm nettwn hesaplayinca 5+ 6 cikio ama dr 6+0 dedi

Daktır ne diyorsa odur canım. boşver sen artıyı martıyı 6 haftalık dediyse öyledir Bana doktor gecen c.tesi 4 haftalık dedi ama gününü falan sormadım.Sat 5+3 diyor bugün için.Buradaki takvimse 6.haftası içindeyim diyor karışık mesele sanırım. Bu arada sen bizden baya büyüksün bu durumda kalp atışları için nezamana randevu verdi doktor? Birde sen anlıyorsun sanırım benim ultrason görüntüsünde nokta var kese nerde bebek nerde görebiliyormuyuz. +-ile işaretlediği şeymi bebişim.. o kesemi karam karıştı aydınlatıver kuzum..

Netten videolara bakıyorum 4 haftalıgı bulamadım ama 11.hafta bebegin ultrason görüntüsünü buldum (video) kıpırdıyor bu resmen hiç düşünmezdim bukadar kısa sürede hareket edebiliceğini şaşknım

1-9 haftalık animasyon var birde elleri falan var kulakları burnu bile var oyy kıyamammm heycan yaptım izleyince.nasıl birşeydir o ya kıyamam kurban olduğum yavrumm

Evet cnm bnmde hafta isinde kafam karisik ben onumuzdeki hafta ici gidicem kalp atisi icin suan gozukmuo dedi dr ins onda gorurum cnm o resimde gordugn nokta gibi kara sey kesecigin iste icindeki bebisi gormek icin erkn 4 hafta o arti eksilerlerde kesenn ne kdr oldugunu olcuo boyunu yani dusn daha mm ile olculuo keseler okdr kck onun icn bebsleri goremioz henuz

1-9 haftalık animasyon var birde elleri falan var kulakları burnu bile var oyy kıyamammm heycan yaptım izleyince.nasıl birşeydir o ya kıyamam kurban olduğum yavrumm

Hersyleri minyatur birer taslak gibi elleri organlari falan gercektnn mucize dedikleri bu iste harika bisey insan izledikce okudukca daha cok heyeecanlanio bn gecengun takvimden esime okuuodum orda bebegnz kursun kaleminn arkasindaki silginin icine raahatca sigabilr yaziodu esimle dakikalarca gulduk esin cekirdegim dio bebisine

kıyamamm... baktıkca ağlayasım cıkıyor.haber/dizi ne izliyorsam milletingüldüğü şeylere bile duygulanmayı becerebiliyorum.Normalde böyle değildim tabi..umarım bebeğime geçmez bukadar hassas duygusallık şişkinlik varmı ask ask sende. göbeğin altında hemenn rahmin ten kısmında dış tarafında.Bebekmi şişiriyor erkenmi şişiyorum yoksa öyle bir şişkinlikmi bu fikrin varmı.

Cnm bu siskinlik hemen hemen bi cok kisidevar bir belirti bendede var ama gazdan deil buna eminim ama neden sistigini inan bende anlamiyorum duygusalligi hic karistirma salya sumuk aglamaya hazie geziorum her an

Cnm bu siskinlik hemen hemen bi cok kisidevar bir belirti bendede var ama gazdan deil buna eminim ama neden sistigini inan bende anlamiyorum duygusalligi hic karistirma salya sumuk aglamaya hazie geziorum her an

:))) 4 aylıktan önce belli olmaz falan diyor nette ama hiç sanmıyorum türümün tek örnegimi olacagım.. öyle görünüyor. http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ubat-anneleri-gobekleri-icinde-melekleri.html bu topiğe girermisin.Tanımıyorum ama 5+5 günlük bir hamilenin göbeği var. benim cinsimde ondan herhalde hemen aynısı

Cnm bnm bu kdr deil ama yakin diyebiliriz bu gobek cikma olayi icin erkn diolar ama bileemiorumki acaba cok zayifiz diemi cikio ole

56 kiloydum şimdi 59um 58 yada üzerimde kıyafet vardı 62 cıktım.eşim kilosunu bildiğinden 2 kilo üzerinde koyduk vs.Kilolu değilim yani ve göbişim hep vardı ac kalsamda gitmeyen spor yapıyorum yine gitmiyor.O benimleherdaim ama bu daha değişik alttan şişiyor ne biliyim. 9 haftalık belli olanda cok var o topikte yaşayıp görelim bakalm :)) herşey ayrı bir heyecan..

Son düzenleme:
Kizlar ben hast. Dogum anina kdr topigimizde arkadaslarimla yazimistim...hatta dogumdan snra duygulari i yazdigim bir yazimi buldum veeeeee sizle paylasmak istedim....
Hepinizin simdiden cok heyecanlanacaginiza eminimm Hepinize boyle son ana kdr yazismak kismet olsun:) vakit iyi gecmisti sayelerinde sanci cogalinca tabi birakmistim

Ama ben duymustm erkenbgobegi cikan yada gebeliginin sonunda bolebkarni anlasolamayacak kadar kucuk olan demekkiolabiliyomus

Vücut yapısıyla alakalı sanırım hatta belki göbek belki rahim yapısıyla ilgili bilmiyorum ama ben bakınca gayet net belli oluyor belkide bildiğimdendir. Annesini güzelleştiriyorsa erkek çirkinleştiriyorsa kız diyorlar urafemi gerçekmi bunuda hepberaber burada ölçeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…