Kizlar 6+0 alti haftalikmi oluo 7 haftami bilenn varmi:)
5+0ı görmüştüm yalnış hatırlamıyorsam hamilelik takviminde.. doktor sana ne söyledi? kaç haftalık dedi?
Cnm nettwn hesaplayinca 5+ 6 cikio ama dr 6+0 dedi
Evet cnm cok erken harekt etmeye basliolarNetten videolara bakıyorum 4 haftalıgı bulamadım ama 11.hafta bebegin ultrason görüntüsünü buldum (video) kıpırdıyor bu resmen hiç düşünmezdim bukadar kısa sürede hareket edebiliceğini şaşknım
Daktır ne diyorsa odur canım. boşver sen artıyı martıyı 6 haftalık dediyse öyledirBana doktor gecen c.tesi 4 haftalık dedi ama gününü falan sormadım.Sat 5+3 diyor bugün için.Buradaki takvimse 6.haftası içindeyim diyor karışık mesele sanırım. Bu arada sen bizden baya büyüksün bu durumda kalp atışları için nezamana randevu verdi doktor? Birde sen anlıyorsun sanırım benim ultrason görüntüsünde nokta var kese nerde bebek nerde görebiliyormuyuz. +-ile işaretlediği şeymi bebişim.. o kesemi karam karıştı aydınlatıver kuzum..
1-9 haftalık animasyon var birde elleri falan var kulakları burnu bile var oyy kıyamammm heycan yaptım izleyince.nasıl birşeydir o ya kıyamam kurban olduğum yavrumm
Cnm nettwn hesaplayinca 5+ 6 cikio ama dr 6+0 dedi
Evet cnm bnmde hafta isinde kafam karisik ben onumuzdeki hafta ici gidicem kalp atisi icin suan gozukmuo dedi dr ins onda gorurum cnm o resimde gordugn nokta gibi kara sey kesecigin iste icindeki bebisi gormek icin erkn 4 hafta o arti eksilerlerde kesenn ne kdr oldugunu olcuo boyunu yani dusn daha mm ile olculuo keseler okdr kck onun icn bebsleri goremioz henuz
kıyamamm... baktıkca ağlayasım cıkıyor.haber/dizi ne izliyorsam milletingüldüğü şeylere bile duygulanmayı becerebiliyorum.Normalde böyle değildim tabi..umarım bebeğime geçmez bukadar hassas duygusallıkşişkinlik varmı ask ask sende. göbeğin altında hemenn rahmin ten kısmında dış tarafında.Bebekmi şişiriyor erkenmi şişiyorum yoksa öyle bir şişkinlikmi bu fikrin varmı.
bende bi turu alışamadım su hafta artı bilmem kaçlara kafam karışıyoo
çömezlik işte naparsın bacımmm
Cnm bu siskinlik hemen hemen bi cok kisidevar bir belirti bendede var ama gazdan deil buna eminim ama neden sistigini inan bende anlamiyorum duygusalligi hic karistirma salya sumuk aglamaya hazie geziorum her an
Canim benim bildigim 6+1den itibaren 7.haftaya girmis oluyorsun yani 7haftalik olmus oluyorsun...Kizlar 6+0 alti haftalikmi oluo 7 haftami bilenn varmi:)
Cnm bnm bu kdr deil ama yakin diyebiliriz bu gobek cikma olayi icin erkn diolar ama bileemiorumki acaba cok zayifiz diemi cikio ole
kizlarrrrr,beni bekliyordunuz vee hbrlerlee sizleyim biliyorsunuz gece 4:00 gibi suyum geldi oglennn 16:30 a kdr acilmami bekledik hem de sanci ceke ceke 5cm oldum.Dr. epidural gerekmez guclusun sen yaparsin dedi ama artik 5 cm. de hiiic de guc bulamadim kendimde aslinda siddetli regl agrisi gibi gelince inletiyor 30 sn,gidince agri kus gibisin uyucak gibi oluyorsunnnn...neyse saadete geleyim biraz yorgunum malum :) dun 16:45 itibariyle acil sezeryana girdim hemen beklemek faydasinin olamadigini ve acilamadigimi sancim oldugu halde basi da inmemisti kanala...szeryani duyunca elim ayagim titredi cunku planlarimda sezeryan yoktuuu ...beni aldilarrrrr iceri vee benim el ayak titrer durumda.Dr.sakin ol hersey bebgin icin beklersem enfeksiyon riski olur riske atmayalim bak kac saat bekledik dedi.hii dogru die dinler gibi oldummm ama ben bir aglamaya basladim kii titredim resmen Dr.sakinlestirin beni dedim ilac verdiler.son 15 dk uyumusum .uzaklardan bir bebek sesi geliyor kulagima kafam yerinde degil acaba bnm bebegim mi diyorum sanki ameliyathane degilde toplu kesim yeri gibi mi dusundum ne benden bask kim varsa:)))) bakk bebegin dedilerr kafami cevirdim ama aglayamadim o anda tam goremedim biraz daha bakayim dedim .hair yukarida gor artik cunku usur dediler cok soguktu icerisi....bebisimi yukarda babasi bekliyor heyecanla ilk bulusmalari gerceklestikten yrm saat sonra beni yukari cikardilar...gorur gormez agladim ne enteresan bir duyguydu bu hiiic yasamadigim.ayy bu bebek bnm mi diyor insan:))) tum stressim gitmisti o an,hemen emzirmek icin can atiyordum kizim da araniyordu ztn:)hemencik kapiverdi ama simdi bgn biraz yordu beni arada memisi kaparken,alamiyor arada zmnla artik ogrencek iyice kuzumm bnmm:)
Allah size de bgnu gostersin insallah gebeliginiz bnmki gibi gecsin ama dogumunuz dgl:)) bilseydim tum gun sanci cekmeden hemen kirt kirt kesilirdim:)))
bebisimi gormeyin saclari siyah teni pembe.saclarina coook guldum kizz bu ne sacccc diyorum3.340 dogdu sabah siglik vs daha indi 3.260 kilosu 52 cm kizim...Sizlere tummm dtayi verdimm:) simdi humana iciyorum iyice cogalsin sut diye.bu bitsin bebeisim de uyurken azcik kestircem cunku dun heyecandan ona bakmaktn gece uyuyamadim sersem gibiyim hasatim cikmadan kendime gelsem iyi olur.umari uyurum bgn...hepinizi coooook opuyoruzzzzzzz ablalariiiii
Ama ben duymustm erkenbgobegi cikan yada gebeliginin sonunda bolebkarni anlasolamayacak kadar kucuk olan demekkiolabiliyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?