2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Evet cnm yasaya yasaya gorucez artik

bitii sonundaaaa şimdi cevaplama zamanııı

yuhh diyorum başka bişey demiyorum, hadi bunu geçtim önemli bir hastalık olsa direkt boğazlarlar adamı yaa yuhh. büyük geçmiş olsun cnm belki diğer ay için kendini hazırlamadır bu hayırlısı olsun

kızlar benide ekleyin

ilk tüp bebek denemem pozitif sonucu aldım Allah tamamına erdirir inşallah

sizlerinde bebekleriniz hayırlı olsun

yaşasınn bir tüp bebek daha geldi bende öyleyim, transfer tarihi nedir benim 21 aralık 2.gün emriyosun, geçen 3yazmışım yanlışlıkla

belin ağrıyınca dinlencen vücudun sana sinyali o

amadaaa ilk artistimiz gelmiiişşş. çok şükür darısı başımıza ve kalp atışlarınaaa

yerleşme kanaması benimde olmadı.cuma günü sabah 9 da kalp atışı için gidicem inşallah bi terslik çıkmaz

inşallah çıkmaz. bende kese görmeye gidicem

kizlarrrr kesemizi gordukkk cok sukurrrrr..//ben bu ay catlatma ignesi vuruldummm daha 3+3 gunluguzzz..haftaya bebisimizi gorecezz allah kismet edersee...allahim hayirlisini versinnn.

maşallah maşallah çok erkende olsa görmüşün süper süper

Merhabalar bugün Dr gittik bebeğin hem yolk kesesini hem de kalp atışını gördük inşallah Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip eder arkadaşlar
süperrr ohhh bu haberlere halay çekilirtey tey teeeyy

çookk sevindim bak dedim ben sana bu kadar çabuk vazgeçme bebeğinden diye annesi baaak seninlee

ayyy cnm ne güzel haberler bunlar ya maşallah maşallah çok sevindim

bende aranıza yeni katıldım arkadaslar..
hepinizin bebekleri hayırlı olsun...
sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah..
hoşgeldiinnnnn:13:

Kizlar netten hesaplamama gore 5+6 haftalikti dr 6+0 dedi nasil oluo yaa

Kizlar 6+0 alti haftalikmi oluo 7 haftami bilenn varmi:)

döngüler 6 ya kadar gelir sonra 0 dan başlar yani sen şimdi 6 haftalıksın tam, 6+1 olduğunda 7den gün almış oluyorsun cnm endişelenecek bişey yok dengeli gidiyor

ohhhh sonunda bitti ne çok yazmışım yaa ama günün özetii çok güzel haberler aldııık, darısı diğerlerinin ve benim başımaaaa hep böyle gitsin inşallaahhh

Eveet bide oyle bisey vardi dimi yaaa hehe:))

boy 1.67 kilo 48 olduğu halde göbek avcumu dolduyor tedavi iğnelerinden hatıra kaldı bana, olsun hamileliğin en güzel yanı bu. bide göbeği dışarı doğru olanlar varmış panik yok yani

Kizlar durun ya dakka bir gol iki sizler gobislere takmis durumdasiniz
Bekarken kilom olmasina ragmen gobegim yoktu taki 2yil gecti evliligimin ve gobislendim ustune bide bebislendim kiloyu gobeegi hiiiic takmadim yidimde yidim ve 14kilo aldim hoc dikkat etmedigim halde 7aya kadar hic catlagim olmadi 2tane catirdama hafif olmustu taaaaki son aya girdimkine iki haftada catirdadim gitti olsun bebisler sagolsun ..

Simdi ikinciyi bekliyorum hayirlisiyla ama simdiden gobis var bide kilo vermeden aksine kilo alarak hamile kaldim dusunun artikin amaaan saglikli olsunlarda dunyaya geldiklerinde kosusturces verces bakalim benim iki dene olunca ne yapcem ben simdidennkizim oturtmuyor beni bide ikinci olunca hazir olda dururum artikin
Dusunun bugunnkizimi dr goturdum dr ne desin seneye hu ufakligi krese verseniz rahatlarsiniz dr bile cenesine dayanamadi 15dkkada

boy 1.67 kilo 48 olduğu halde göbek avcumu dolduyor tedavi iğnelerinden hatıra kaldı bana, olsun hamileliğin en güzel yanı bu. bide göbeği dışarı doğru olanlar varmış panik yok yani

ben zaten balık etli olduğumdan göbeğin alası vardı

yazılanları okudum birazcık göbek şişmesinden bahsetmişiniz kızlar da mm lerle ölçülen bi dönemdeyiz nasıl göbek cıkabilirki

Öyle böyle zayıf değilsin ozaman arkadaşım sen kilo almaya bakk.. 47 kilo oldugum günleri hatırlıyorum (düğünümde) yalnış anlama ama vebalı gibiydim.samimi söylüyorum acilen kilo al :)

ben zaten balık etli olduğumdan göbeğin alası vardı

yazılanları okudum birazcık göbek şişmesinden bahsetmişiniz kızlar da mm lerle ölçülen bi dönemdeyiz nasıl göbek cıkabilirki

nasıl çıkar bilemem ama çıkıyormuş görüyorum darısı herkesin başına

vallahiii isisiriim senin kiziniii...saglikli olsunlardaa kilo onemli degilll 1 yildir bugunu bekliyorummm daha kilomu takacammm

ÇIKMAZ ÇIKAMAZ diyenler bakın bu arkadaşımızında var.Göbek çıkması çıkmaması bebeğin büyüklüğü veya sağlığıyla alakalı değil alınmayın yapmayın etmeyin. yalan söylemek gibi bir durumumuz neden olsun? abartı gibi huylarımda hiç yoktur. Çek resmini koy diyor şeytan ama yapmayacağım Bünyeden bünyeye farkediyormuş demekki.

bendeeeenoldum olasi balik etliyimmm ama hangi balik oldugunu bende bilmiyorummm

tatlım sen yanlış anladın galiba hani ben kendi acımdan acıklama yapım
ben cıkamaz demedim olabilirmi die yazdım sadece bu konuda bi bilgim olmadığından
olabiliyosa olur tabiki neden olmasın
maşallah senin göbişine tabikide

vallahiii isisiriim senin kiziniii...saglikli olsunlardaa kilo onemli degilll 1 yildir bugunu bekliyorummm daha kilomu takacammm

Isir canim isir
Hadi gaza gel ekle gobisini
Dogru soyluyosun bi tanidigim daha 1.5aylikti ben 4aylik sanmistim inanirim ben obur arkadaslari bilmem
bendeeeenoldum olasi balik etliyimmm ama hangi balik oldugunu bende bilmiyorummm

Hahaa balik ailesiyik bzde kizim haric o ciroz biraz bizehic cekmemis

Göbişim çıktı diyen ben olduğumdan üzerime alındım tabiki.Herneyse belki fazla alındım bilmiyorum.sorunun cevabını veriiym ozaman.Olabiliyor

Başka bir yöndende cevaplıyım mm ile ölçülen birşey evet.. ama midemizi bulandırabiliyor ilkgünlerden dünyanın yükünü taşımış kadar yorgun olmamızı sağlayabiliyor.aşırı hassas yapabiliyor ve daha neler neler yapıyor.. mm evet ama etkileri büyük oluyor kuzularımızın.. Küçükler ama çok büyükler herbirimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…