cok erken degilmi boyle bir gobegin sismesi...hayret edici
56 kiloydum şimdi 59um 58 yada üzerimde kıyafet vardı 62 cıktım.eşim kilosunu bildiğinden 2 kilo üzerinde koyduk vs.Kilolu değilim yani ve göbişim hep vardı ac kalsamda gitmeyen spor yapıyorum yine gitmiyor.O benimleherdaimama bu daha değişik alttan şişiyor ne biliyim. 9 haftalık belli olanda cok var o topikte yaşayıp görelim bakalm :)) herşey ayrı bir heyecan..
Batım cumartesi günüydü ve ilk defa gittiğim bir hastanede kan tahlili yaptırmıştım. 3566 çıkmıştı.. Hatta ikiz bile olabilir diye düşünmüştük. Değer o kadar iyiydi. Dün kendi doktoruma gittim. Önce kan tahlili verdim ve muayene için beklemeye başladım. O sırada çok şiddetli sancım olmaya başladı ve ardından kanamam. Hemen muayeneye aldılar beni ve düşük yapıyorum diye düşündüm. Ama meğersem ilk yaptırdığım kan tahlili bana ait değilmişAynı isimde başka bir kişiye aitmiş. Hatta tahlili 2011 tarihinde yapılmış. Başka birinin sonucunu vermişler bize. Yani hamile değilmişim ve adet başlangıcı yaşıyormuşum... Neye uğradığımı şaşırdım. Allak bullak oldum... Çok üzgünüm...
kızlar benide ekleyin
ilk tüp bebek denemem pozitif sonucu aldım Allah tamamına erdirir inşallah
sizlerinde bebekleriniz hayırlı olsun
merhabaa kızlarr bendee 10 eylülde doğum yapıcam allahın izniylee
size bişi sorucamm acayip derecedee belim ağrıyoo kasık ağrım vardı o yavaş yavaş geçtii ama belimin ağrısı geçmioo aranızda böle olan varmı acabaa ??
bidebende ne bulantı ne baş dönmesii daha erkenmi acabaa bunların olması için :s
yerleşme kanaması benimde olmadı.cuma günü sabah 9 da kalp atışı için gidicem inşallah bi terslik çıkmaz
kizlarrrr kesemizi gordukkk cok sukurrrrr..//ben bu ay catlatma ignesi vuruldummm daha 3+3 gunluguzzz..haftaya bebisimizi gorecezz allah kismet edersee...allahim hayirlisini versinnn.
süperrr ohhh bu haberlere halay çekilirMerhabalar bugün Dr gittik bebeğin hem yolk kesesini hem de kalp atışını gördük inşallah Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip eder arkadaşlar
çookk sevindim bak dedim ben sana bu kadar çabuk vazgeçme bebeğinden diye annesi baaak seninleeKiiiizzzzzzllllllaaaaarrrrrr ben geldiiiiim bgn sabahki randevuma gitmemistim kardan dolayi burayada yazmstm dayanamadm esim isten gelince evime yakin bi tip merkezine gittik beraber bekleyemedim zaman gecmedi gittim bende okadar heyecan yaptimki hastanede tansiyonum dustu korkudan amaaaaa allahima sukurler olsun hersey yolundaymis kesecigimizi gorduk hemde direk karindan bakti vajinallede kesemizin mol olup olmadigini kontrol etti hic bi sorun yok dedi kesemiz normal gozuktu rabbime sukurler olsun okadar agladm okadar agladimki hala gozlerim yaniyo cok cok coooooook mutluyummmm
ayyy cnm ne güzel haberler bunlar ya maşallah maşallah çok sevindimkızlarr dünkü hayal kırıklıgı ve panikten sonra bugn baküye geldik eşimle. güzel bir hastaneye gittik. Allaha binlerce şükür bebegimi gördüm. kalbinin atışlarını gördüm. 6+1 haftalıkmışım. yeri, boyu herşeyi tam tamına güzelmiş. öyle mutlu oldumki öyle rahatladımki... mevlam kimseyi minnacıkta olsa bebeginden ayırmasın. minicikte olsalar onlar bizim umudumuz canımız. eşimde bu mutluluk üzerine jest yaptı bir gece güzel bir otelde konaklayacagiz, gezecegiz. çok sükür herşey yolunda =)
hoşgeldiinnnnn:13:bende aranıza yeni katıldım arkadaslar..
hepinizin bebekleri hayırlı olsun...
sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah..
Kizlar netten hesaplamama gore 5+6 haftalikti dr 6+0 dedi nasil oluo yaa
Kizlar 6+0 alti haftalikmi oluo 7 haftami bilenn varmi:)
Eveet bide oyle bisey vardi dimi yaaa hehe:))Vücut yapısıyla alakalı sanırım hatta belki göbek belki rahim yapısıyla ilgili bilmiyorum ama ben bakınca gayet net belli oluyorbelkide bildiğimdendir. Annesini güzelleştiriyorsa erkek çirkinleştiriyorsa kız diyorlar urafemi gerçekmi bunuda hepberaber burada ölçeriz
boy 1.67 kilo 48 olduğu halde göbek avcumu dolduyor tedavi iğnelerinden hatıra kaldı bana, olsun hamileliğin en güzel yanı bu.bide göbeği dışarı doğru olanlar varmış panik yok yani
boy 1.67 kilo 48 olduğu halde göbek avcumu dolduyor tedavi iğnelerinden hatıra kaldı bana, olsun hamileliğin en güzel yanı bu.bide göbeği dışarı doğru olanlar varmış panik yok yani
ben zaten balık etli olduğumdan göbeğin alası vardı
yazılanları okudum birazcık göbek şişmesinden bahsetmişiniz kızlar da mm lerle ölçülen bi dönemdeyiz nasıl göbek cıkabilirki
Öyle böyle zayıf değilsin ozaman arkadaşım sen kilo almaya bakk.. 47 kilo oldugum günleri hatırlıyorum (düğünümde) yalnış anlama ama vebalı gibiydim.samimi söylüyorum acilen kilo al :)
Kizlar durun ya dakka bir gol iki sizler gobislere takmis durumdasiniz
Bekarken kilom olmasina ragmen gobegim yoktu taki 2yil gecti evliligimin ve gobislendim ustune bide bebislendim kiloyu gobeegi hiiiic takmadim yidimde yidim ve 14kilo aldim hoc dikkat etmedigim halde 7aya kadar hic catlagim olmadi 2tane catirdama hafif olmustu taaaaki son aya girdimkine iki haftada catirdadim gittiolsun bebisler sagolsun ..
Simdi ikinciyi bekliyorum hayirlisiyla ama simdiden gobis varbide kilo vermeden aksine kilo alarak hamile kaldim dusunun artikin amaaan saglikli olsunlarda dunyaya geldiklerinde kosusturces verces bakalim benim iki dene olunca ne yapcem ben simdidennkizim oturtmuyor beni bide ikinci olunca hazir olda dururum artikin
Dusunun bugunnkizimi dr goturdum dr ne desin seneye hu ufakligi krese verseniz rahatlarsinizdr bile cenesine dayanamadi 15dkkada
Kizlar durun ya dakka bir gol iki sizler gobislere takmis durumdasiniz
Bekarken kilom olmasina ragmen gobegim yoktu taki 2yil gecti evliligimin ve gobislendim ustune bide bebislendim kiloyu gobeegi hiiiic takmadim yidimde yidim ve 14kilo aldim hoc dikkat etmedigim halde 7aya kadar hic catlagim olmadi 2tane catirdama hafif olmustu taaaaki son aya girdimkine iki haftada catirdadim gittiolsun bebisler sagolsun ..
Simdi ikinciyi bekliyorum hayirlisiyla ama simdiden gobis varbide kilo vermeden aksine kilo alarak hamile kaldim dusunun artikin amaaan saglikli olsunlarda dunyaya geldiklerinde kosusturces verces bakalim benim iki dene olunca ne yapcem ben simdidennkizim oturtmuyor beni bide ikinci olunca hazir olda dururum artikin
Dusunun bugunnkizimi dr goturdum dr ne desin seneye hu ufakligi krese verseniz rahatlarsinizdr bile cenesine dayanamadi 15dkkada
hedef 20 kilo hamilelikte
10u gider diğeri bana kalırr
ÇIKMAZ ÇIKAMAZ diyenler bakın bu arkadaşımızında var.Göbek çıkması çıkmaması bebeğin büyüklüğü veya sağlığıyla alakalı değil alınmayın yapmayın etmeyin.yalan söylemek gibi bir durumumuz neden olsun? abartı gibi huylarımda hiç yoktur. Çek resmini koy diyor şeytan ama yapmayacağım Bünyeden bünyeye farkediyormuş demekki.
bendeeeenoldum olasi balik etliyimmm ama hangi balik oldugunu bende bilmiyorummm
vallahiii isisiriim senin kiziniii...saglikli olsunlardaa kilo onemli degilll 1 yildir bugunu bekliyorummm daha kilomu takacammm
Hadi gaza gel ekle gobisiniÇIKMAZ ÇIKAMAZ diyenler bakın bu arkadaşımızında var.Göbek çıkması çıkmaması bebeğin büyüklüğü veya sağlığıyla alakalı değil alınmayın yapmayın etmeyin.yalan söylemek gibi bir durumumuz neden olsun? abartı gibi huylarımda hiç yoktur. Çek resmini koy diyor şeytan ama yapmayacağım Bünyeden bünyeye farkediyormuş demekki.
bendeeeenoldum olasi balik etliyimmm ama hangi balik oldugunu bende bilmiyorummm
tatlım sen yanlış anladın galiba hani ben kendi acımdan acıklama yapım
ben cıkamaz demedim olabilirmi die yazdım sadece bu konuda bi bilgim olmadığından
olabiliyosa olur tabiki neden olmasın
maşallah senin göbişine tabikide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?