2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tebrikler rahatlamışsındır artık hayırlısıyla gördün minik meleğini
ayyyy ne güzelll darısı başımıza canım yaaaa

inan tüğlerim tiken tiken olduuu :))) çok sewindim cnm inan benimde gözlerim doldu rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşş .ayy çok güzelll cnm yaa darısı başımızaa inş :))

Ayyy cnm nasil nuthis bi duygu anlatamam okadar korka korka gittimki ama rabbim yuzume guldu sevincten deli oldum allah tamaminada erdirir insallah burdaki tummmm arkadaslarimin darisi basina hrkesss bu mutluligu yasasin inssss

ne guzel bir haber...bende kesemi gordummm ama alttan bakmadi sadece gobektenn...rahme tutnmus dedi...asagidan bakmadi diye simdi suphelendim..hersey iyi dedi bizede aklima takildi simdi haftaya tekrar gidecemmm

Canım cook sevindim gözün aydın rabbim saglıkla kucagına almayıda nasip etsin.Sen değer 10000falan diyince bende korktum umudu kestim ama sana belli etmemeye çalıştım bende rahatladım sen böyle diyince.Üzülüyordum böyle böyle olmuş forumdan bir arkadaşın 1 gebelıgınde şimdide degerlerı cok yuksekmiş falan diye eşime bile anlattım seni.

merhaba kızlar gruba katılmadan sayfaları en baştan okuyayım dedim 2 günde bitirdim okumayı Sat:5aralıktı Bat:4ocaktı 6ocakta evde test yaptım kıpkırmızı çizgimi gördüm dün kan testi yaptım değerim >1000 çıktı laborant pozitif dedi bugün 4+6 çıkıyo kk hesaplarına göre perşembe dr gidicem. bu arada kızlar bu değer 3. güniçin nasıl ilk bebek olunca acemilik oluyo

kızlarr dünkü hayal kırıklıgı ve panikten sonra bugn baküye geldik eşimle. güzel bir hastaneye gittik. Allaha binlerce şükür bebegimi gördüm. kalbinin atışlarını gördüm. 6+1 haftalıkmışım. yeri, boyu herşeyi tam tamına güzelmiş. öyle mutlu oldumki öyle rahatladımki... mevlam kimseyi minnacıkta olsa bebeginden ayırmasın. minicikte olsalar onlar bizim umudumuz canımız. eşimde bu mutluluk üzerine jest yaptı bir gece güzel bir otelde konaklayacagiz, gezecegiz. çok sükür herşey yolunda =)

Canim degerin gayet guzel.insallah en kisa zamanda keseyi de gorursun.
Canim seni cok merak ediyordum.insallah ayni heyecan ve mutlulukla kalp atislarini da duyarsin...
canım bendede olmadı hiçbiri bi soun olduğunu düşünmüyorum doktorumda hiçbisorun olmadığını söyledi
Sagol canim ne yalan soyliyim acaba bi terslik mi var herkeste belirti var bende yok diye takiyordum kafama ama yalniz degilmisim.doktor oyle dediyse cok iyi.tesekkur ederim

yazılanları okurken bi arkadaş yeşil çay içiyorum demişti aman dikkat edelim yeşilçayın fazlası hatta az az hergün içileni bile bebeğe zararlı bebeklerin kalpleri normalde anne karnında delik olmalı yeşil çaydaki bir madde bu deliğin kapanmasına sebep oluyor araştırın derim

Merhaba arkadaslar sanirim ben de eylul annesiyi. Dr.a gore agustos sonu gerci:) 24 eylul son regl tarihimn gelis gunu...
Allah hepinize saglikla kucagina almayi nasip etsin,annelik gercekten cook guzel.. Fakat ben gebe oldugumu ogrendigimde sizin kdr sevindim mi bilmiyorum cunku kizim daha 1 yasina yeni girdi hatta dogum gununde surpriz oldu:) simdi sut birakma cabalarimiz var cok streesli gunlerdeyiz. Heyecan bu hfta basladi Allah acilarini gostermesin bebislerimizn.hepinize iyi bir gebelik diliyorum

bende aranıza yeni katıldım arkadaslar..
hepinizin bebekleri hayırlı olsun...
sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah..

kıııızzzzlaaaaar bugün bebeğimizi gördük çok küçük henüz 5 bucuk haftalık nasıl mutlu oldum anlatamam.henüz kalp atışı yok haftaya perşembe görücez rabbimin izniyle.Dogum tarihim 8 eylül gibi görünüyor 1 hafta attı

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bende bebişimi görmek için sabırsızlıkla bekliyor

Gebeliğini yeni öğrenenler bebişlerinin keselerni görenler var yeni yen gelenler Hepinz hoşgeldiniz arkadaşlar saglıklı gebelik kolay dogum dilerim. ayın 8olması ramen sayımız yüksek maşaallah umarım dahada yükselir. Dogum tarihlerimiz birbirine cok yakın oldugundan gebeliğimizle ilgili birçok konuda yardımlaşabiliriz bu sebeple umarım eylül anneleri olarak aynı topikte kalmayı dagılmamayı başarırız. (topik benim veya bir tanıdıgımın değil tarafsız toplanma istiyorum) selametle.

ne guzel bir haber...bende kesemi gordummm ama alttan bakmadi sadece gobektenn...rahme tutnmus dedi...asagidan bakmadi diye simdi suphelendim..hersey iyi dedi bizede aklima takildi simdi haftaya tekrar gidecemmm

Cnm bnm degerlerm coook yuksekti molbgebelikten suphelendigi icin alttan bakti kese bozukmu diye icin rht olsun:))

ayyy herkesten ne guzel haberler geliyorrr...allahimmm bebislerimizin kap atsini da gormeyi nasip etsinnn

Cnm bnmm cok saol lac gundur kendimi yedm bitirdim dra grmk bile istemiodum korkudan bgn en sn nenolacaksa olsun dedim beklemek daha kotu :)) dr tkrr kan testi istemedi kalp atisina gittigimde bakacak degerler neden yuksek bisey demedi ama korkkma hersey normal dedi buda bana yetti cok saol cnm destegin icin iiki varsn:))

arkadaşlar son adet tarihim 28 kasım bebegimizim ilk kontrolü 14 ünde o zamn kalp atışı duyulur dedi doktor ama şuanda bende mide bulantısı falan yok sadece uyku hali var:) sizde varmı benim gibi olan folik asit yanlız kullanıyorum şimdi (folbiol)

ben burdayimmm kafanizi siserene kadar...allahim kismet edersee tum yasadiklarimizi burada birbirmize destek olarak anlatacaz allahim saglilikli bebisler versinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…