Kiiiizzzzzzllllllaaaaarrrrrr ben geldiiiiim bgn sabahki randevuma gitmemistim kardan dolayi burayada yazmstm dayanamadm esim isten gelince evime yakin bi tip merkezine gittik beraber bekleyemedim zaman gecmedi gittim bende okadar heyecan yaptimki hastanede tansiyonum dustu korkudan amaaaaa allahima sukurler olsun hersey yolundaymis kesecigimizi gorduk hemde direk karindan bakti vajinallede kesemizin mol olup olmadigini kontrol etti hic bi sorun yok dedi kesemiz normal gozuktu rabbime sukurler olsun okadar agladm okadar agladimki hala gozlerim yaniyo cok cok coooooook mutluyummmm
inan tüğlerim tiken tiken olduuu :))) çok sewindim cnm inan benimde gözlerim doldu rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşş .ayy çok güzelll cnm yaa darısı başımızaa inş :))
tebrikler rahatlamışsındır artık hayırlısıyla gördün minik meleğini
ayyyy ne güzelll darısı başımıza canım yaaaa
Kiiiizzzzzzllllllaaaaarrrrrr ben geldiiiiim bgn sabahki randevuma gitmemistim kardan dolayi burayada yazmstm dayanamadm esim isten gelince evime yakin bi tip merkezine gittik beraber bekleyemedim zaman gecmedi gittim bende okadar heyecan yaptimki hastanede tansiyonum dustu korkudan amaaaaa allahima sukurler olsun hersey yolundaymis kesecigimizi gorduk hemde direk karindan bakti vajinallede kesemizin mol olup olmadigini kontrol etti hic bi sorun yok dedi kesemiz normal gozuktu rabbime sukurler olsun okadar agladm okadar agladimki hala gozlerim yaniyo cok cok coooooook mutluyummmm
Canim degerin gayet guzel.insallah en kisa zamanda keseyi de gorursun.merhaba kızlar gruba katılmadan sayfaları en baştan okuyayım dedim 2 günde bitirdim okumayıSat:5aralıktı Bat:4ocaktı 6ocakta evde test yaptım kıpkırmızı çizgimi gördüm dün kan testi yaptım değerim >1000 çıktı laborant pozitif dedi bugün 4+6 çıkıyo kk hesaplarına göre perşembe dr gidicem. bu arada kızlar bu değer 3. güniçin nasıl ilk bebek olunca acemilik oluyo
Canim seni cok merak ediyordum.insallah ayni heyecan ve mutlulukla kalp atislarini da duyarsin...Kiiiizzzzzzllllllaaaaarrrrrr ben geldiiiiim bgn sabahki randevuma gitmemistim kardan dolayi burayada yazmstm dayanamadm esim isten gelince evime yakin bi tip merkezine gittik beraber bekleyemedim zaman gecmedi gittim bende okadar heyecan yaptimki hastanede tansiyonum dustu korkudan amaaaaa allahima sukurler olsun hersey yolundaymis kesecigimizi gorduk hemde direk karindan bakti vajinallede kesemizin mol olup olmadigini kontrol etti hic bi sorun yok dedi kesemiz normal gozuktu rabbime sukurler olsun okadar agladm okadar agladimki hala gozlerim yaniyo cok cok coooooook mutluyummmm
Sagol canim ne yalan soyliyim acaba bi terslik mi var herkeste belirti var bende yok diye takiyordum kafama ama yalniz degilmisim.doktor oyle dediyse cok iyi.tesekkur ederimcanım bendede olmadı hiçbiri bi soun olduğunu düşünmüyorum doktorumda hiçbisorun olmadığını söyledi
kıııızzzzlaaaaar bugün bebeğimizi gördük çok küçük henüz 5 bucuk haftalık nasıl mutlu oldum anlatamam.henüz kalp atışı yok haftaya perşembe görücez rabbimin izniyle.Dogum tarihim 8 eylül gibi görünüyor 1 hafta attı
ne guzel bir haber...bende kesemi gordummm ama alttan bakmadi sadece gobektenn...rahme tutnmus dedi...asagidan bakmadi diye simdi suphelendim..hersey iyi dedi bizede aklima takildi simdi haftaya tekrar gidecemmm
Canım cook sevindim gözün aydın rabbim saglıkla kucagına almayıda nasip etsin.Sen değer 10000falan diyince bende korktum umudu kestim ama sana belli etmemeye çalıştım bende rahatladım sen böyle diyince.Üzülüyordum böyle böyle olmuş forumdan bir arkadaşın 1 gebelıgınde şimdide degerlerı cok yuksekmiş falan diye eşime bile anlattım seni.
Gebeliğini yeni öğrenenler bebişlerinin keselerni görenler var yeni yen gelenlerHepinz hoşgeldiniz arkadaşlar saglıklı gebelik kolay dogum dilerim. ayın 8olması ramen sayımız yüksek maşaallah umarım dahada yükselir. Dogum tarihlerimiz birbirine cok yakın oldugundan gebeliğimizle ilgili birçok konuda yardımlaşabiliriz bu sebeple umarım eylül anneleri olarak aynı topikte kalmayı dagılmamayı başarırız. (topik benim veya bir tanıdıgımın değil tarafsız toplanma istiyorum) selametle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?