Dogru soyluyosun bi tanidigim daha 1.5aylikti ben 4aylik sanmistiminanirim ben obur arkadaslari bilmem
Göbişim çıktı diyen ben olduğumdan üzerime alındım tabiki.Herneyse belki fazla alındım bilmiyorum.sorunun cevabını veriiym ozaman.Olabiliyor
Başka bir yöndende cevaplıyım mm ile ölçülen birşey evet.. ama midemizi bulandırabiliyor ilkgünlerden dünyanın yükünü taşımış kadar yorgun olmamızı sağlayabiliyor.aşırı hassas yapabiliyor ve daha neler neler yapıyor.. mm evet ama etkileri büyük oluyor kuzularımızın.. Küçükler ama çok büyükler herbirimiz için.
Evet cnm bnmde hafta isinde kafam karisik ben onumuzdeki hafta ici gidicem kalp atisi icin suan gozukmuo dedi dr ins onda gorurum cnm o resimde gordugn nokta gibi kara sey kesecigin iste icindeki bebisi gormek icin erkn 4 hafta o arti eksilerlerde kesenn ne kdr oldugunu olcuo boyunu yani dusn daha mm ile olculuo keseler okdr kck onun icn bebsleri goremioz henuz
Göbişim çıktı diyen ben olduğumdan üzerime alındım tabiki.Herneyse belki fazla alındım bilmiyorum.sorunun cevabını veriiym ozaman.Olabiliyor
Başka bir yöndende cevaplıyım mm ile ölçülen birşey evet.. ama midemizi bulandırabiliyor ilkgünlerden dünyanın yükünü taşımış kadar yorgun olmamızı sağlayabiliyor.aşırı hassas yapabiliyor ve daha neler neler yapıyor.. mm evet ama etkileri büyük oluyor kuzularımızın.. Küçükler ama çok büyükler herbirimiz için.
Aslinda aile konusmayi seviyo konuskan olmamasi imkansizben cok konuskan cocuklari cok severimm...kime cekmiss bu seker kizz...allahim esirgesinnn canimmm benimm..vallahi dayanmama isiririm
sende cok yasa canim benimmmm...
ekleriyim hiç.. sen olmasın o olmaz bu olmaz biri olur gelir fesat gözleriyle bakar ben nazara kötü göze çok inanırım.Herkesin rahatlıkla görebileceği biryer olduğundan eklemem bir süre sonra hepberaber ekleriz seve seve ( Özellikleri birini kastetmiyorum kimse üzerine alınmasın) Benim gibi düşünenler anlar beni :) Sağol kendimi biranda kötü hissetmiştim. Nasıl yani yalanmı söylüyorum ben falan diye Ciddi ciddi kimsede yokmu bahsettiğim şişlik? Birdaha bakın yav gidipte banyoya falan.. yokmu
Ayyy o yorgunluktan hic sozetme adeta gun icinde tom ve jerry deki tom uyumamak ocon mandalliyordu gozunu bende oyle yapicam sonundaaklima gelmedi degil yani off ilk hamileligimde uyur gezer deildim o mm beni altust etti birakti oraya
neden bukadar sert cıktın bilmiyorum
altıüstü bi soru sordum
hepimiz hassasız
bi çoğumuz ilk defa anne oluyoruz
okuduklarımızı sorgulamamız normal değilmi?
öğrenmeye cabalıyoruz
bu şekilde tersleyip insanları incitmenin bi gereği varmıydı
bence yoktu
Aslinda aile konusmayi seviyo konuskan olmamasi imkansizbaba anne babanne hala amcalar konusmayi seviyor ee genetik yani bazen okadar konusuyoki cvp vermeyince huuu anne duymuyirmusun beni diyor bilmis birgun okadat soru sorduki ustuste en sonunda benim ayakkabimi gosterdi anne bu kimin bende nenemin deyince hayiiir senin ekizim biliyosun nesoruyosun dedim guldu cadin
Sen soyleyince baktimda yokkiz nebilwyim kasiktaysa sislik yok ama gobekteyse zaten gobehim oldugundan anlamadim
Aslinda aile konusmayi seviyo konuskan olmamasi imkansizbaba anne babanne hala amcalar konusmayi seviyor ee genetik yani bazen okadar konusuyoki cvp vermeyince huuu anne duymuyirmusun beni diyor bilmis birgun okadat soru sorduki ustuste en sonunda benim ayakkabimi gosterdi anne bu kimin bende nenemin deyince hayiiir senin ekizim biliyosun nesoruyosun dedim guldu cadin
Sen soyleyince baktimda yokkiz nebilwyim kasiktaysa sislik yok ama gobekteyse zaten gobehim oldugundan anlamadim
ayyyy yerimmmm bennnn kizini adi neee...bu arada cok guldummmmm...kasiklarim agirdiii...zeki masallah allahim sizlere bagislasinnnnnnn kardesi olacakkk herseyi o ogrtecekkk masallahh...istee istedigim gibi bir kiz...bizim ailede masllah cok gevezee ins oyle bir kizim olurr
tsk ederim kizlar allhim saglikla kucaklariniza almayi nasip etsin...heyecandan agladim resmen..doktorum bana guluyorr
ekleriyim hiç.. sen olmasın o olmaz bu olmaz biri olur gelir fesat gözleriyle bakar ben nazara kötü göze çok inanırım.Herkesin rahatlıkla görebileceği biryer olduğundan eklemem bir süre sonra hepberaber ekleriz seve seve ( Özellikleri birini kastetmiyorum kimse üzerine alınmasın) Benim gibi düşünenler anlar beni :) Sağol kendimi biranda kötü hissetmiştim. Nasıl yani yalanmı söylüyorum ben falan diye Ciddi ciddi kimsede yokmu bahsettiğim şişlik? Birdaha bakın yav gidipte banyoya falan.. yokmu
kızlar ben geceleri uyuyamıyorum en az üc ya da dört kere uyanıyorum.tekrar uyumamda zaman alıyor neden olduğunu anlayamadım hamileliğin etkisi olabilir mi
al bende de okadar cnm malesef bende ayni seyleri yasiyorum daha once olmazdi bence hamileligin etkisi var.. birde ben inanilmaz terliyorum iki gecedir
esim sirtima havlu koyuyor ayrica ates basiyor:26:
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 22-09-2013
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
GÜZEL EYLÜL ANNELERİ,
bilgilerinizi girmem için lütfen şu sayfaya http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/585562-2013-eylul-anneleri-bilgileri.html yazın ...
Saygılarımla...
[TABLE="class: grid, width: 350, align: left"]
[TR]
[TD]ANNE
[/TD]
[TD]YAŞI
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]HAMİLE KALDIĞI KİLOSU:125:
[/TD]
[TD]TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
[/TD]
[TD]KAÇINCI DOĞUM
[/TD]
[TD]CİNSİYETİ
[/TD]
[TD]DÜŞÜNÜLEN İSİM
[/TD]
[TD]ŞEHİR
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chenn
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]24.09.2012
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[TD]01.09.2013
[/TD]
[TD]ilk bebek
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]Aksaray
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aynur3116
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]24.11.2012
[/TD]
[TD]69
[/TD]
[TD]01.09.2013[/TD]
[TD]ilk bebek
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]Bursa
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deryalcin
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]29.11.2012
[/TD]
[TD]47
[/TD]
[TD]03.09.2013
[/TD]
[TD]ilk bebek
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]Konya
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fendemende
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]28.11.2012
[/TD]
[TD]89
[/TD]
[TD]05.09.2013
[/TD]
[TD]ilk bebek
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]Bitlis
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]FimolaTe
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]29.11.2012
[/TD]
[TD]66
[/TD]
[TD]05.09.2013
[/TD]
[TD]ilk bebek
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]Azerbaycan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akasyaak
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]29.11.2012
[/TD]
[TD]57
[/TD]
[TD]06.09.2013[/TD]
[TD]ilk bebek[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]Kütahya
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]30.11.2012
[/TD]
[TD]82
[/TD]
[TD]07.09.2013
[/TD]
[TD]2. bebek
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]Antalya
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seyllaa
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]01.12.2012
[/TD]
[TD]56
[/TD]
[TD]07.09.2013
[/TD]
[TD]ilk bebek
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]İstanbul
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birguler
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]01.12.2012
[/TD]
[TD]54
[/TD]
[TD]08.09.2013
[/TD]
[TD]ilk bebek
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]Ankara
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zoeyay
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]01.12.2012
[/TD]
[TD]54
[/TD]
[TD]08.09.2013[/TD]
[TD]ilk bebek
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]İstanbul
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22merve22
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]02.12.2012
[/TD]
[TD]47
[/TD]
[TD]08.09.2013
[/TD]
[TD]ilk bebek[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]balıkesir
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]felicityy
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]01.12.2012
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[TD]09.09.2013
[/TD]
[TD]ilk bebek
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]Samsun
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayaiolp
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]02.12.2012
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]09.09.2013
[/TD]
[TD]ilk bebek
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]Bursa
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alishia
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]03.12.2012
[/TD]
[TD]57
[/TD]
[TD]09.09.2013
[/TD]
[TD]ilk bebek
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]Antalya
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ilhanazz
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]03.12.2012
[/TD]
[TD]55
[/TD]
[TD]10.09.2013
[/TD]
[TD]ilk bebek
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]İstanbul
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]03.12.2012[/TD]
[TD]57
[/TD]
[TD]10.09.2013
[/TD]
[TD]ilk bebek
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Perisoko
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]04.12.2012
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]10.09.2013
[/TD]
[TD]ilk bebek
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemen1232
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]04.12.2012
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]11.09.2013
[/TD]
[TD]ilk bebek
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]Kastamonu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]risin
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]05.12.2012
[/TD]
[TD]73
[/TD]
[TD]11.09.2013
[/TD]
[TD]ilk bebek
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]Iğdır
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarinlarimin_umudu
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]09.12.2012
[/TD]
[TD]49
[/TD]
[TD]11.09.2013
[/TD]
[TD]ilk bebek
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]İzmir
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayatumuttur
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]11.12.2012
[/TD]
[TD]79
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]ilk bebek
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]Trabzon
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tugra034
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]05.12.2012
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]12.09.2013[/TD]
[TD]ilk bebek
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asis
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]06.12.2012
[/TD]
[TD]53
[/TD]
[TD]13.09.2013
[/TD]
[TD]ilk bebek
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]İstanbul
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]musmus
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]08.12.2012
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[TD]14.09.2013
[/TD]
[TD]2. bebek
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]Kütahya
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]renkber[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD]09.12.2012[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD]16.09.2013[/TD]
[TD]ilk bebek[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Adana[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizz
[/TD]
[TD]20
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD]16.09.2013
[/TD]
[TD]ilk bebek
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]İstanbul
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pamuk34seker[/TD]
[TD] 26[/TD]
[TD]12.12.2012[/TD]
[TD]81.5[/TD]
[TD]17.09.2013[/TD]
[TD]ilk bebek[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]yusuf baran----asya dila[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vectra[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]11.12.2012[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD]18.09.2013[/TD]
[TD]ilk bebek[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Tokat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar ben geceleri uyuyamıyorum en az üc ya da dört kere uyanıyorum.tekrar uyumamda zaman alıyor neden olduğunu anlayamadım hamileliğin etkisi olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?