2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben cok konuskan cocuklari cok severimm...kime cekmiss bu seker kizz...allahim esirgesinnn canimmm benimm..vallahi dayanmama isiririm

sende cok yasa canim benimmmm...

Dogru soyluyosun bi tanidigim daha 1.5aylikti ben 4aylik sanmistim inanirim ben obur arkadaslari bilmem

ekleriyim hiç.. sen olmasın o olmaz bu olmaz biri olur gelir fesat gözleriyle bakar ben nazara kötü göze çok inanırım.Herkesin rahatlıkla görebileceği biryer olduğundan eklemem bir süre sonra hepberaber ekleriz seve seve ( Özellikleri birini kastetmiyorum kimse üzerine alınmasın) Benim gibi düşünenler anlar beni :) Sağol kendimi biranda kötü hissetmiştim. Nasıl yani yalanmı söylüyorum ben falan diye Ciddi ciddi kimsede yokmu bahsettiğim şişlik? Birdaha bakın yav gidipte banyoya falan.. yokmu

Son düzenleme:

Ayyy o yorgunluktan hic sozetme adeta gun icinde tom ve jerry deki tom uyumamak ocon mandalliyordu gozunu bende oyle yapicam sonunda aklima gelmedi degil yani off ilk hamileligimde uyur gezer deildim o mm beni altust etti birakti oraya

kese kaç mm olmuş canım merak ettim.
benimde vajinal ultrasondan bakmıştı 5+3 te herşey normal görünüyo dedi ama boş gebelik değil diyemeyiz dedi
cuma günü kalp atışı için gidicem.benim ilk gebeliğim boş tu o yuzden tedirgin olmaya başladım gene

neden bukadar sert cıktın bilmiyorum
altıüstü bi soru sordum
hepimiz hassasız
bi çoğumuz ilk defa anne oluyoruz
okuduklarımızı sorgulamamız normal değilmi?
öğrenmeye cabalıyoruz
bu şekilde tersleyip insanları incitmenin bi gereği varmıydı
bence yoktu

ben cok konuskan cocuklari cok severimm...kime cekmiss bu seker kizz...allahim esirgesinnn canimmm benimm..vallahi dayanmama isiririm

sende cok yasa canim benimmmm...
Aslinda aile konusmayi seviyo konuskan olmamasi imkansiz baba anne babanne hala amcalar konusmayi seviyor ee genetik yani bazen okadar konusuyoki cvp vermeyince huuu anne duymuyirmusun beni diyor bilmis birgun okadat soru sorduki ustuste en sonunda benim ayakkabimi gosterdi anne bu kimin bende nenemin deyince hayiiir senin ekizim biliyosun nesoruyosun dedim guldu cadin

Sen soyleyince baktimda yokkiz nebilwyim kasiktaysa sislik yok ama gobekteyse zaten gobehim oldugundan anlamadim

Ayyy o yorgunluktan hic sozetme adeta gun icinde tom ve jerry deki tom uyumamak ocon mandalliyordu gozunu bende oyle yapicam sonunda aklima gelmedi degil yani off ilk hamileligimde uyur gezer deildim o mm beni altust etti birakti oraya

bende uyur gezerim. daha öncede yazmıştım.Uyumuyorsam yatıyorumdur yatmıyorsam uzanıyorumdur.uzanmıyorsam bile ki bu cok az ihtimal bacaklarım falan uzanıktır. bir gözüm açık diğeri kapalı hallerdeyim.bazen ikiside açık ama ben bakıyor görmüyor duymuyorum Benim gece uykum hiç yktur.aralıgın sonundan beri (yeniyıl gecesi dahil) erkenden yatar oldum.Bir dün gece 2 ye kadar yatamadım oda evde tek oldugumdan uyuyamadım. hepberaber uyuşur durururz uyurgezer hamileler olarak.

sert çıkmak?

sert çıkmak?

yok yere birbirimizi germeyelim.

Son düzenleme:

neyse ne göbekmiş söylemez olaydım.başıma ne işler açtı hayırlısı hayırlısı. =)

Son düzenleme:

ayyyy yerimmmm bennnn kizini adi neee...bu arada cok guldummmmm...kasiklarim agirdiii...zeki masallah allahim sizlere bagislasinnnnnnn kardesi olacakkk herseyi o ogrtecekkk masallahh...istee istedigim gibi bir kiz...bizim ailede masllah cok gevezee ins oyle bir kizim olurr

Tuana ravza canim insallah istedigin gibi kizin olur

tsk ederim kizlar allhim saglikla kucaklariniza almayi nasip etsin...heyecandan agladim resmen..doktorum bana guluyorr

Canım hayırlı olsun allah hep mutluluktan aglatsin inşallah hepimizi

kızlar ben geceleri uyuyamıyorum en az üc ya da dört kere uyanıyorum.tekrar uyumamda zaman alıyor neden olduğunu anlayamadım hamileliğin etkisi olabilir mi

Haklisin cnm bu konuda sana katiliorm bnde korkarm nazardan allah korusun

kızlar ben geceleri uyuyamıyorum en az üc ya da dört kere uyanıyorum.tekrar uyumamda zaman alıyor neden olduğunu anlayamadım hamileliğin etkisi olabilir mi

al bende de okadar cnm malesef bende ayni seyleri yasiyorum daha once olmazdi bence hamileligin etkisi var.. birde ben inanilmaz terliyorum iki gecedir
esim sirtima havlu koyuyor ayrica ates basiyor:26:

al bende de okadar cnm malesef bende ayni seyleri yasiyorum daha once olmazdi bence hamileligin etkisi var.. birde ben inanilmaz terliyorum iki gecedir
esim sirtima havlu koyuyor ayrica ates basiyor:26:

Bu gece bend uyyamadim yaw midem eskidi durdu :18: şimdi de ise gitcem zar zor kahvaltı yapıyorum

günaydın kızlar........ben hala listede yokum amaa???

aynı dert bende de var hemde gebeliği öğrenmeden bir hafta öncesinde başladı durup dururken uyanıyorum wc su geri yatıyorum 1 ya da 2 saat sonra tekrar uyanıyorum daha önce deliksiz uyuyan ben bu duruma nasıl alışıcam bilemiyorum evde kalsam neysede sabahın erken saatinde okula gidip uykulu uykulu ders hiç anlatılmıyo:26:

ateş basması gece uyurken ara sıra terleme bende de mevcut
ateş basmasından dolayı da gece üstümü açıom sonuç şu an hafif seyirde grip tarzı bişiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…