2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ecem yaptım, hissettin mi :)
ayy evet sırtımda bir anne eli var :)) hadi inşallah darısı hepimizeee
benim de burnumda kanlı ama öyle kanama şeklinde değil
mukusun kuruyup kanlı olmuş hali
gerçi hamilelikte bu tarz kanamalar normalmiş
ayyyy kızlar ben bi gül tatlısı yapiiim gelir okurum yazan olursa

bende de oluyor...adet olamayınca ilk ay böyle zorlama olabilir..

kızlar bugün göğüslerim aşırı şekilde ağrımaya başladı. uçları değil ama yanları ve en içi sizdede varmı böyle şeyler
benim ilk gebeliğimde ucu o kadar acıyoduki kazağı çekip üflüyordum uçlarına hatta bu şekilde hamilemiyim diye soru belirmişti kafamda...

Asisiimmmmmmmmmm gözün aydın canımmmm!! Çok sevindim hamile olmanaaa......... Benimde göğüsler çok fena süt bezleri oluşuyormuş şimdiden balenli sütyen takma

beni hatırlamana çok sevindim Perisoko bende senin hamile olmana çok sevindim. geçen sene yola birlikte çıkmıştık hatırlarsan :)))
Allah inşallah tamamına erdirir canım benim.

herkesin göğüs uçları acıyorya benim yandan yandan ağrımaya başlayınca korkmaya başladım normal mi diye buraki arkadaşlara sorayım dedim :)

bende dün başladım üye olmaya önce miniğim adına mail açtım, sonrada prima ve milupaya üye oldum daha nereleri var

İlk ultrasonumuzu yaptırdık ve geldik keselerimizi gördük ikiz bebek bekliyorum bende ama inşallah sorunsuz geçirebilirim gebeliği sonuna kadar. usg de 4+6 günlük çıktı bebişler. Yanlız usg üzerindeki kağıtta bebeklerin ölçüleri var biri 10mm diğeri 8mm bana biraz büyük gibi geldi ama standardı nedir onuda bilmiyorum aslında

merhaba herkese iki gündür sitede geziniyorum hatta kadın doğum kısmına 2013 eylül anneleri buraya diye konu açtım bende nedne kimse gelmiyor diyorum meğer burda zaten konusu varmış acemilik işte.

açılın bende 13 eylülde doğum yapacak olarak sıkışayım aranıza tabi kabul ederseniz?

hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebelerinizi

Asis göğüslerinin yanlarınında ağrıması çok normal arkadaşım benim bu ikinci gebeliğim ilkindede böyle olmuştu bundada yandan ağrıyo hatta her biyeri ağrıyo komple :)

Kizlaaar gecen persembe tek kese vardi bugun iki.ikizmiz ya benim miniklerim.cook sevindim ama bi taraftan da tirsihorumm hem de cook.

deryaaaaaaaaaaaaaaaa

çok güzel bi haber bu bende çok meraktayım ama hala göremedim keseyi

sen kaçıncı gündesin keseyi ne zaman gördün?

b hcg değerlerin nasıldı benimde çok katladı ikiz olabilir diyorlar

arkadaş ikiz haberini vermiş arkasından bu mesaj pek moral bozucu olmamış mı??????

zaten herkes biliyor ne kadar zor olduğunu...

sağlıkla doğur deryacım inşallah bi kız bi erkek minnoşun olsun bakarsın herkes nasıl bakıyor

seninle satımız aynı
hangi haftadada bthcg kaç çıktı
4+3 de 268,9 çıktı(çok düşük gibi gelince tekrarladım)
4+5 de 1.314 çıktı

arkasından bu mesaj derken
arkasından yazdığıma eminmisin
yoksa saatler öncemi yazmışım
ben bu msj keşke ikiz gebeliğim olsa yazıldığı için yazmıştım

merhabaaaaa.çok çok mutluyum.test sonucu pozitif. 0,8 ile :) daha adet günüme 2 gün var.darısı tüm bekleyenlerin başına :))
AFEDERSİNİZ 8,8 İLE POZİTİF :))

Son düzenleme:
arkasından bu mesaj derken
arkasından yazdığıma eminmisin
yoksa saatler öncemi yazmışım
ben bu msj keşke ikiz gebeliğim olsa yazıldığı için yazmıştım

145 de deryalcın gebeliğim ikiz demiş
146 da siz ikiz gebelik çok zor mesajı yazmışsınız
deryalcın için moral bozucu olmuş bence

aslında yazımda bahsettiğim zorluk benim kendi çocuğumda yaşadığım zorluk
vede keşke ikiz olsaydı diyen birine yazılmış.
yazımın genelinden çıkan anlam ise; tek bebek bile çok zor demek istemişim
niyetimin moral bozmak olmadığı açıkça ortada
böyle birşey yapmak istemedim

söyledikleriniz de haklısınız zaten
katılmamak elde değil
ikiz haberinin arkasına gelince öyle gibi olmuş

yoksa ikiz isteyenlere ben şaşıyorum nasıl bi cesaret diye
şimdi bende korkuyorum ikiz olursa diye
ama yaşımdan dolayı da 2. yi yapmam zor.o yüzden işime de gelir aslında bi kere de 2 çocuk

tabi gebeliği de çok zor erken doğum riski var...herşeyi zor

yani davulun sesi uzaktan hoş geliyo insanlara
ben fazla farkındayım malesef zorluğunun
ama allahın dediği olur napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…