2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben en az 40 tane idrar testi denedim hiçbirinde silik çıkmadığı için sanırım sevindim.ne bileyim insan kendini tutamıyo işte.en olumlusunu düşünmek istiyor.inşallah hepimiz hakkında en hayırlısı olur.çok teşekkürler

sevin tabi canım en doğal hakkın
ben kendi tecrübemi yazdım sadece
inşallah hayırlı haberlerle geleceksin

ben salı günü doktordan çıkarken benden sonra gelen hastayı almıştı ben çizmelerimi giyiyordum
kadın idrar testi yaptığını negatif çıktığını söyledi
adeti gecikmiş
doktor da şu idrar testlerini boşuna yapmayın hata payları çok fazla kanda baktırın dedi kan testi yazdı hemen ona
idrarda benim de baştan negatif çıktı
bi kere 2. çizgi çıktı hamile değildim
bu sefer de silik çizgi çıktı garanti olsun diye kan testi yaptırdık öyle öğrendik en garantisi şüphe olduğunda gidin kandan baktırın hayal kırıklığı zordur

heaa bu arada moral bozmya çalışmıyorum
hamilesindir inş canım allah iğsteyen herkese tez zamanda versin
kandan baktır garanti olsun kutlama yapalım party verelim

heaa bu arada moral bozmya çalışmıyorum
hamilesindir inş canım allah iğsteyen herkese tez zamanda versin
kandan baktır garanti olsun kutlama yapalım party verelim

kesinlikle haklısınız.her ihtimali düşünmek gerekir.dilerim ki olumludur. 12 de gidip verecem kan tahlilini.herşeyin hayırlısı inş.

evet canım ilk defa gıda boyası koydum pek kullanma taraftarı değilim ama gül şeklinde olunca tatlı güzel olur diye 1 çay kaşığı ekledim ne çok renk veriyor
gel misafirim ol sana da ikram edeyim bitlis uzak ama olsun

gelecekn seneye yakınlarında olabilirim o zamana sakla davetini

kızlar bugün göğüslerim aşırı şekilde ağrımaya başladı. uçları değil ama yanları ve en içi sizdede varmı böyle şeyler

aha da kızlar tatlılar hazır bir süre sonra sıkılıp bir kısmını da yuvarlak yaptım sıkıntılı insanım vesselam

ama demiosun ki burası hamile topiki bunlar aç her gördüklerini canları istio oldu mu şimdi

şaka şaka valla hiç cnm istemeditatlıyl aram yok bu aralar ellerine sağık nası da güzel görünüolar

bakın ben de size ne eklicem
daha önce de söylemiştim bebek sitelerine üye olun güzel şeyler yolluolr bazen die. bunlar benim 2 sene içinde aldığım ürünler pişik kreminden göğüs pedine süt torbasına kadar her türlü numune var.daha da çoktu ama bebeği olanlara verdim bazılarını tarihleri geçiodu çünkü
milupa özellikle mutlaka yolluo ona üye olun kesinlikle

kızlar bugün göğüslerim aşırı şekilde ağrımaya başladı. uçları değil ama yanları ve en içi sizdede varmı böyle şeyler

offffffff hemde nasıl yan tarafları çok fena acoyor.korkuyorum birisi elini çarpçak falan diye o derece.hergün biraz daha da acısı artıyor benim.ama olsun bebişim iyi olsun da

evde sıkmasın diye sütyenimi çıkarıyorum
uçlarının atletime değmesi bile canımı yakıyor
benim sorun uçlarda
genelde ağrı var ama uçları hadar hassas değil

offffffff hemde nasıl yan tarafları çok fena acoyor.korkuyorum birisi elini çarpçak falan diye o derece.hergün biraz daha da acısı artıyor benim.ama olsun bebişim iyi olsun da

benimde yeni yeni yanlardan sızlamaya başladı bikaç gundur..

benimde tatlıyla aram yok ama canı isteyen arkadaşlar olabilir.

aa süpermiş en azından deneme şansımız olur ürünleri almadan önce.bende üye olayım bari

Aaaaa ne güzelmiş bizde üye olalım
tesekkurler bilgilendirdiğin için alishia cım

ben sütyeni çıkarınca dahada acıyor.özgürce hareket etmeleri canımı fazlasıyla yakıyor
sütyenlerim şimdiden küçük gelmeye başladı benim.nasıl sütyen tercih etmeli bilemiyorum.yanlardan ve alttan memişlerim pörtlemiş.

Asisiimmmmmmmmmm gözün aydın canımmmm!! Çok sevindim hamile olmanaaa......... Benimde göğüsler çok fena süt bezleri oluşuyormuş şimdiden balenli sütyen takma

dolgusuz sütyen kullanman gerek sanırım. önceden nası kullanıodun bilmiorum ama:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…