*
kalp için ne zaman çağırdı peki?
kese yi karından mı vajinal mı gördü? keseyi görünce yorum yapıyor mu ne bilim işte iyi kötü bişeyler
bende kilo almadım ama kotlarımın düğmesi açık geziyorum
üzerinede kapatacak uzun birşey giyiyorum
hamile pantalonları düşer bu haftalarda olmaz zaten
başka çözümüm yok şuan için :)
izniniz olursa bende aranıza katılmak istiyorum. bilgilerimi diğer başlığa yazmıştım. ama buraya da yazılması gerektiği söylenirse yazabilirim. herkese sağlıklık hamilelik dönemi ve sonrası dilerim.
izniniz olursa bende aranıza katılmak istiyorum. bilgilerimi diğer başlığa yazmıştım. ama buraya da yazılması gerektiği söylenirse yazabilirim. herkese sağlıklık hamilelik dönemi ve sonrası dilerim.
merhabaaaaa.çok çok mutluyum.test sonucu pozitif. 0,8 ile :) daha adet günüme 2 gün var.darısı tüm bekleyenlerin başına :))
AFEDERSİNİZ 8,8 İLE POZİTİF :))
hg arkadasim
sanada merhaba bende yeniyim canım burda hoşgeldin, bende 2 gündür bu senin yazdığını yazıyorum sitedegaliba seninde ikinci gebeliğin senindemi bir oğlun var?
Kızlar hoşgeldiniz; benim de 2. gebeliğim 6 yaşında bir oğlum var, sizinkiler kaç yaşında ?
hoşbulduk arkadaşım. iyisindir inşallah.hg arkadasim
sanada merhaba bende yeniyim canım burda hoşgeldin, bende 2 gündür bu senin yazdığını yazıyorum sitedegaliba seninde ikinci gebeliğin senindemi bir oğlun var?
Kızlar hoşgeldiniz; benim de 2. gebeliğim 6 yaşında bir oğlum var, sizinkiler kaç yaşında ?
jose doğumumuz aynı günü gösteriyorben 22 aralıkta kontrol için doktora gitmiştim bana yumurtlamışsın bi kaç gün içinde korunmasız ilişkin olduysa gebe olman yüksek ihtimal demişti, 21 aralıkta eşimle ilişkim olmuştu evet sanırım benim bebişim 21 aralık çocuğu dün arkadşıma anlattım millet 21 aralıkda ölecez diye korkuyor sizde şeymi yaptınız diye güldü bana hatta doğunca adını kıyamet koyun dedi
hoşbulduk arkadaşım. iyisindir inşallah.
hoşbulduk. :) sende hoşgeldin. evet benimde 2. gebeliğim 4,5 yaşında bir oğlum var. aslında 28 şubatta 5 yaşı bitiyor.
hoşgeldiniizzzmerhaba herkese iki gündür sitede geziniyorum hatta kadın doğum kısmına 2013 eylül anneleri buraya diye konu açtım bende nedne kimse gelmiyor diyorum meğer burda zaten konusu varmışacemilik işte.
açılın bende 13 eylülde doğum yapacak olarak sıkışayım aranıza tabi kabul ederseniz?
hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebelerinizi
hayırlısı olsun, sağlıkla sonuna erdirsin Allahİlk ultrasonumuzu yaptırdık ve geldik keselerimizi gördük ikiz bebek bekliyorum bende ama inşallah sorunsuz geçirebilirim gebeliği sonuna kadar. usg de 4+6 günlük çıktı bebişler. Yanlız usg üzerindeki kağıtta bebeklerin ölçüleri var biri 10mm diğeri 8mm bana biraz büyük gibi geldi ama standardı nedir onuda bilmiyorum aslında
merhabaaaaa.çok çok mutluyum.test sonucu pozitif. 0,8 ile :) daha adet günüme 2 gün var.darısı tüm bekleyenlerin başına :))
AFEDERSİNİZ 8,8 İLE POZİTİF :))
hadi yaa21 aralik bebisi demekki
benimde 11-12 aralik gibiydi yumurtlama gunlerim o sirada tuttu buyuk ihtimal
demek ayni zamanda dogum yapicaz allah kismet ederse ay ne guzell
benimki 2008 ekim doğumlu arakdaşım, allah senin ve cümlemizin evlatlarınıda sağlık ve mutluluk versin acılarını göstermesin inşallah.
biz eşimle 2.ciyi artık yapalım diye karar verdik ve oldu çok şükür sizinki nasıl oldu? kaza kurbanımısınız? çalışıyormusunuz ben çalışıyorum annem bakıyo oğluma. bu yıl oğlum ana okuluna gidiyo seneyede gidecek anaokuluna tamda doğum zamanına denk gelecek. uzmanlar okulla ikinci bebek doğumunu aynı zamana getirmeyin diyolar ama geldi işte napalım bu konuda endişeliyim ben, sizce nasıl olur?
benimki 2008 ekim doğumlu arakdaşım, allah senin ve cümlemizin evlatlarınıda sağlık ve mutluluk versin acılarını göstermesin inşallah.
biz eşimle 2.ciyi artık yapalım diye karar verdik ve oldu çok şükür sizinki nasıl oldu? kaza kurbanımısınız? çalışıyormusunuz ben çalışıyorum annem bakıyo oğluma. bu yıl oğlum ana okuluna gidiyo seneyede gidecek anaokuluna tamda doğum zamanına denk gelecek. uzmanlar okulla ikinci bebek doğumunu aynı zamana getirmeyin diyolar ama geldi işte napalım bu konuda endişeliyim ben, sizce nasıl olur?
amiin arkadaşım. Cümlemizin inşallah. benim de oğlum şubat 2008 doğumlu. çalışıyorum malesef. bu sene ana sınıfına gidiyor sabah 9 dan akşam 16 ya kadar o saatten sonra da babannesi alıyor onu. bende seneye anaokuluna vermeyi düşünüyorum tekrar ama bu sefer evde olacağım için yarım gün vermek istiyorum. nasipse 6 buçuk yaşında gitsin istiyorum çünkü 5 buçuk yaş çok erken. uzmanlar haklı. :) hem bir sonra ki sene artık kardeşinin varlığına alışmış olacaktır. anneye çok büyük görev düşüyor. o yüzden bende 2013 döneminde yarım gün anaokuluna gitsin istiyorum. yani onu dışladığımı düşünmesin okuldan hemen sonra eve gelip benimle ve kardeşiyle zaman geçirsin istiyorum nasipse.
sen benden erken yaparsın diye düşünüyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?