Ben hala doktora gitmedim kızlar sadece evde test yaptım kan da da baktırmadım henüz 6 haftadan önce de gitmeyi düşünmüyorum, sabredebilirsem tabii:) Aslında çok heyecanlıyım ama içimden bir ses hemen gitme diyor.
arkadaşlarr LÜTFENNNN YARDIMMMMMMMM.LÜTFENNNN. SAT 13 ARALIK. BAT 11 OCK.BUGÜN İDRAR TESTİNDE ÇOK SİLİK ÇIKTI.NEDİR İHTİMAL. KAN TESTİ 12 DE GİDİP YAPACAM.ELLERİM TİTRİYOR.GÖGÜSTE DOLGUNLUK,ADET OLACAK GİBİ HAFİF KASIK AĞRILARI BATMALAR OLUYOR.NEDİR DURUMUM.LÜTFEN BANA CEVAP VERİN.
Acaba niye yasakladi dr lar sormadinizmibkizlar bana sık olnasin diyince sorma gereksimi duymadim
çok teşekkürler.ya çok panik yapıyorum ama en az 40 tane negatif idrar testinden sonra çok silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm.tarif edilmez duygu.yanlış olma ihitmali var mıdır? Testin markası freely.
İlk bir kaç hafta sıkıntı olabiliyor ya düşük vs. gibi doktorlar risk almak istemiyorlar bence her ihtimale karşı uyarıyorlar gibime geliyor. Yani herkes illişkiyi farklı yaşar doktorlar bilemez ki ilişki esnasında şöyle yapın böyle yapın diyeceklerine kısa çözüm yapmayın diyorlar. Mesela benim bi arkadaşıma doktoru fazla abartmadan yanyana olabilir demiş:) Ama yine de bana ilk 3 ay olmasa daha iyi olur gibi geliyor. Benim ilk düşükten sonra 2. hamileliğimde korkuma 9 ay hiç olmamıştı mesela:)
testte silik çktıysa büyük ihtimal hamilesin
Kizlaaar gecen persembe tek kese vardi bugun iki.ikizmiz ya benim miniklerim.cook sevindim ama bi taraftan da tirsihorumm hem de cook.
çok teşekkürler.ya çok panik yapıyorum ama en az 40 tane negatif idrar testinden sonra çok silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm.tarif edilmez duygu.yanlış olma ihitmali var mıdır? Testin markası freely.
bende freely kullanmıştım canım. çizgiyi silikte olsa gördüysen yanılma ihtimali yok. Ben ilk yaptığımda çizgiyi görecem diye şaşı olmuştum ama sonra günden güne belirginleştiii. Hadi gözün aydın olsun inşallah bi kan verrr
ya şaşıdan beter haldeyim şu anda.müşteriler önümde ama ben kendimde değilim :) iş yapamıyorum,sevinç mi şaşkınlık mı,belki de inanamıyorum.inşallah hata payı yoktur.içimi çok ferahlattın.sen yaptığında silik mi çıkmıştı[/QUOT
Ben oğluma hamile kaldığımda lambanın altında bakmıştık o derece silikti canım insanın inanası gelmiyor di mi hayırlısıyla kanda da görünce daha da çok sevinip şaşıracaksın inşallah aramıza hoşgeldin:)
ya şaşıdan beter haldeyim şu anda.müşteriler önümde ama ben kendimde değilim :) iş yapamıyorum,sevinç mi şaşkınlık mı,belki de inanamıyorum.inşallah hata payı yoktur.içimi çok ferahlattın.sen yaptığında silik mi çıkmıştı[/QUOT
Ben oğluma hamile kaldığımda lambanın altında bakmıştık o derece silikti canım insanın inanası gelmiyor di mi hayırlısıyla kanda da görünce daha da çok sevinip şaşıracaksın inşallah aramıza hoşgeldin:)
YA TELEFONUN IŞIĞINI BİLE YAKIP BAKTIM,LAMBA ALTINDA BAKTIM.EVET GÖRÜNÜYOR.HER İDRAR TESTİ YAPTIĞIMDA BU KADAR MI NET NEGATİF TEK ÇİZGİ OLUR,AYIPTIR DERDİM KENDİ KENDİME :) TAM YİNE SÖYLENMEYE BAŞLADIM Kİ BAKTIM DİĞER ÇİZGİ :) ŞİMDİ İZİN ALIP ÇIKACAM KAN TESTİ İÇİN.İNANAMIYORUM.AMA BENDE YERLEŞME KANAMASI OLMADI.DIŞ GEBELİK FALAN OLMAZ DEĞİL Mİ? İNŞALLLAH ARANIZA BEN DE KATILIRIM :))
YA TELEFONUN IŞIĞINI BİLE YAKIP BAKTIM,LAMBA ALTINDA BAKTIM.EVET GÖRÜNÜYOR.HER İDRAR TESTİ YAPTIĞIMDA BU KADAR MI NET NEGATİF TEK ÇİZGİ OLUR,AYIPTIR DERDİM KENDİ KENDİME :) TAM YİNE SÖYLENMEYE BAŞLADIM Kİ BAKTIM DİĞER ÇİZGİ :) ŞİMDİ İZİN ALIP ÇIKACAM KAN TESTİ İÇİN.İNANAMIYORUM.AMA BENDE YERLEŞME KANAMASI OLMADI.DIŞ GEBELİK FALAN OLMAZ DEĞİL Mİ? İNŞALLLAH ARANIZA BEN DE KATILIRIM :))
Yerleşme kanaması her gebelikte olması gereken bişey değildir canım merak etme dış gebeliği falan da aklına niye getiriyorsun ki sen içinde filizlenen minnağınla hamileleğinin tadını çıkar bence kan testini de yaptır haberlerini bekliyoruz:)
ya şaşıdan beter haldeyim şu anda.müşteriler önümde ama ben kendimde değilim :) iş yapamıyorum,sevinç mi şaşkınlık mı,belki de inanamıyorum.inşallah hata payı yoktur.içimi çok ferahlattın.sen yaptığında silik mi çıkmıştı
Yerleşme kanaması her gebelikte olması gereken bişey değildir canım merak etme dış gebeliği falan da aklına niye getiriyorsun ki sen içinde filizlenen minnağınla hamileleğinin tadını çıkar bence kan testini de yaptır haberlerini bekliyoruz:)
Çok çok teşekkürler inşallah dediğin gibidir.ağzından bal dmalıyor resmen.eşimi çocuk için 7 aydır ikna ediyorum.bu ay ilk denememizdi.zor ikna ettim. inşallah pozitiftir.şimdi çıkıyorum işte.gidip yapıcam. 1 saat sonra da çıkyıor sonucu.mutlaka haber verecem.çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?