2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kan testi yaptırdım ama bende doktora gitmedim henüz
haftaya cumartesi gideceğim.
o zaman çıkar herşey ortaya

çok teşekkürler.ya çok panik yapıyorum ama en az 40 tane negatif idrar testinden sonra çok silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm.tarif edilmez duygu.yanlış olma ihitmali var mıdır? Testin markası freely.

testte silik çktıysa büyük ihtimal hamilesin

Acaba niye yasakladi dr lar sormadinizmibkizlar bana sık olnasin diyince sorma gereksimi duymadim

İlk bir kaç hafta sıkıntı olabiliyor ya düşük vs. gibi doktorlar risk almak istemiyorlar bence her ihtimale karşı uyarıyorlar gibime geliyor. Yani herkes illişkiyi farklı yaşar doktorlar bilemez ki ilişki esnasında şöyle yapın böyle yapın diyeceklerine kısa çözüm yapmayın diyorlar. Mesela benim bi arkadaşıma doktoru fazla abartmadan yanyana olabilir demiş:) Ama yine de bana ilk 3 ay olmasa daha iyi olur gibi geliyor. Benim ilk düşükten sonra 2. hamileliğimde korkuma 9 ay hiç olmamıştı mesela:)

çok teşekkürler.ya çok panik yapıyorum ama en az 40 tane negatif idrar testinden sonra çok silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm.tarif edilmez duygu.yanlış olma ihitmali var mıdır? Testin markası freely.

idrar teslerinde hata payı var
ama kanda olmadığından
öğleden sonra kesinleştirmiş olursun

gerçekten miiiii

Bende freely kullanmıştım canım. Çizgiyi silikte olsa gördüysen yanılma ihtimali yok. Ben ilk yaptığımda çizgiyi görecem diye şaşı olmuştum ama sonra günden güne belirginleştiii. Hadi gözün aydın olsun inşallah bi kan verrr

kızlar ben aranıza yeni katıldım.. bende hamişim.. çok mutluyumm yere göğe sığamıyorum :)) Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş.. amiiin :))

amannnn ikizlerimiz mi var sayfada maşallah bende isterdim ikiz olsun acaba sonra bende de bi kesecik daha çıkar mı
ilişki 9 ay yaşamadım yazmışın da ben kendim 9 ay dayanamam yavvv
zor olmadı mı
bu arada tatlıyı kendim için diil kocama yapıom geçenlerde görmüş gül şeklinde tatlı vardı diyo öğlen yemeğine yetişsin diye yaptım işte fırında pişiyo ama şekilleri azcuk dandik olabilüüü

Son düzenleme:
doktor banada ilk 3 ay ilişki yasak dedi.. eşime söyleyince 9 ay yanına sokulmam korkarım kusurabakma dedi vallahi

ya şaşıdan beter haldeyim şu anda.müşteriler önümde ama ben kendimde değilim :) iş yapamıyorum,sevinç mi şaşkınlık mı,belki de inanamıyorum.inşallah hata payı yoktur.içimi çok ferahlattın.sen yaptığında silik mi çıkmıştı

Canım benimki çok siliktiiii uzun süre odaklanıp bakmadıkça göremiyordum öyle söyliyimm. Sonra netleşmeye başladı ama gene siliktiii en net hali adetin 16. günüydüüü. Hadi kan ver mutlaka benim en silik helinde kan değerim 25 çıkmıştı

Kendi yaptığımız idrar teslerinde tabiki hata payı var.
olumlu düşünmek en güzeli ama
çok sevinip sonradan üzülmemek için o ihtimalde düşünülmeli
geçen ay yaptığım idrar testinde silik çizgim çıkmıştı
ama çok dikkatli bakınca belli oluyordu. Sonra testin hatalı olduğu ortaya çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…