2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayhh icim fena oldu tatlim valla aslinda cok tirsiyorum aklima gelince
ben sezeryan diye kendimi parcalasamda yapmiyorlar burada(yurtdisi) hersey normalse bebek icin normal yapilacak kesin

hiç korkma canım ben hiç korkmadım herkes doğurmuyomu bende doğururum dedim ve doğurdum allahın izniyle sen kalbini ferah tut hiç kasma kendini şimdiden zamanı gelince herşey allahın izniyle olur tabi kimse doğum kolay demiyo ayrıca, o kadar tatlı bir şeye ulaşmak kolay olurmu hiç ? ve inan hepsine değer çocuk çıktığı an ne sancın kalıyor nede o çektiğin acıları hatırlıyorsun

merhaba ikinci bebeğime hamileyim 4+2 az öce doktordan geldim beta hcg 10.279 kese göründü bebiş için erken haftaya gel dedi...doktora giden var mı kalp atışı duyan çok mu erken ne zaman duyuluyordu kalp atışı?

Gözünaydın canım :)
Benim bildiğim 5 haftanın içindeyken kese görünüyor, 6. haftada bebek keseye düşüyor, 7 ve 8. haftada da kalp atışlarını duyabiliyorsun:)

ah canım keşke sucuklu yumurta yapsalar. burda kazan gibi büyük tencerelerde koyun etini bütün btün pişiriyorlar. kokuyu tahmin edemezsin. off yazarken bile kendimden geçiyorum

aaa güzel fikirmiş lavanta kesesi taşımak. su an lavanta kokusu da midemi bulandırıyor ama mutlaka bir koku vardır hoşuma giden. onu bulmam lazım. sağol canım bu işe yarar gibi geliyor

bende geldim kızlar benim doktor bugün gelememiş başka erkek bi doktor vardı ona gittim sonuçları gösterdim bi tek hepatit tahlillerim haftaya çıkçak onun dışındaki tüm tetkikler temiz
yalnız ben tubitak'ın bi kursuna kabul edilmiştim nükleer enerji ile ilgili radyasyon etkisinden dolayı uygun değil dedi doktor
kadere bak yaaa çok heveslenmiştim oysaki ama olsun minişim daha önemli
onun dışında yolculuk vs herşey serbest
bu adam da 2 hafta sonra ultrason için gel dedi kalp atışına 2 doktor da bana 2 hafta sonrasını söylemiş oldu yani
bu arada canım değerlerin 10bin küsür ikiz olabilir senin

kolonya çok iyi geliyordu bana, limon kolonyası sürekli yanımda taşıyordum zaten başkada bir kokuya tahammülüm yoktu sabuna bile düşünün, birde sen nerdesinki sürekli koyun eti pişiyo merak ettim?

arkadaşlar kalbime inicek gerçekten olabilir mi ikiz!...ikizlerde kese tek mi oluyor yoksa çift mi?şuan elimde ultrason kağıdı var tek kese işaretlenmiş bir de birşey sorucam en altta EDD 30.08.2013 yazıyor bu muhtemel doğumm tarihi mi eğer öyleyse internette hesapladığım da 17 eylül görülüyordu!.....

canım Allah kolaylık versin. bu mide bulantıları bende de bu hafta sıklaştı. yemek yiyorum ama canım almıyor açıkçası herşeyi yiyemiyorum. tuzlular bana da iyi geliyor. oğlumda da aynı durumu yaşamıştım. 1 ay sonra geçecek inşallah. evde olsam belki yatarım sürekli ama işyerimde hiç çekilmiyor açıkçası. :)
amin canım. cümlemize inşallah. annem 1 saat uzaklıkta benden. kayınvalidemle aynı binada oturuyoruz. eksi tarafları çok olmasına rağmen artı tarafları da oluyor arada böyle. sağolsun ilgileniyor ne diyelim. :) oğlum evet tam 5 buçuk yaşında oluyor ama ben rapor alabilirsem ötelemek istiyorum. çünkü ne öğretmen arkadaşlarım ne de çocuğunu okula erken gönderenler (yani benim etrafımda olan insanlar) tavsiye etmiyorlar. birde benim oğlum biraz zayıf bir çocuk. okuma yazmayı öğrenir ama kendini gözetemez daha o yüzden gitmesini istemiyorum açıkçası.

benimki 7 aralık ama 12 si ise yumurtlaman benden 9 gün önce yumurtlamışsın ama nasıl 12 si oluyorki kafam karıştı şimdi 6 aralıkta adet gördün 12 sinde yumurtladınmı hemen?
benim de yumurtlamam erken olur. adetim bittikten 4 gün sonra benim yumurllamam başlar. :)
patronun 2. bebeği oldu daha yeni. oğlunu da bu dönem ana sınıfına verdiler. çocuk kıyametleri koparıyormuş gitmemek için. annesine'' beni bırakıp evde kardeşimle oynayacaksın değilmi beni atıyorsun başından diyormuş'' çok üzücü. kardeşinin olması onu zaten üzüyor birde başka bir ortama sokulması çocuğu zorluyor. okul döneminde çocuk riskli bir durum aslında.
sağolsun benim eşimde çok yardımcı oluyor. Allah yanımızdan eksik etmesin eşlerimizi dilerim.
şanslıymışsın. malesef ben, onca saatten sonra açılma olmayınca sezeryan oldum, bu doğumda büyük ihtimal ile sezeryan olacak. :)

Gözünaydın canım :)
Benim bildiğim 5 haftanın içindeyken kese görünüyor, 6. haftada bebek keseye düşüyor, 7 ve 8. haftada da kalp atışlarını duyabiliyorsun:)

saol canım o zaman haftaya görmek için çabalıcak :)

Son düzenleme:

yaw böyle hepsinden nasıl alıntı yapılıyor ki bir mesajta bi dolu mesaja cevap vermişsin ben bilmiyorum henüz bunu yapmayı ama öğrenirim.
sezeryanda olsa önemli olan sağlıklı bebeğinizi kucağına almandır zaten. ayrıca şunuda söyleyelimki oğlun zayıfta olsa şişmanda olsa gözümüzde bir türlü büyütemiyoruz biz anneler okul için hep erken diyoruz. bende 68-69 aylık tam yaşı ben gönder derim zaten büyük ihtimal rapor alamassın bunun için çünkü zaten yaşı oluyor zaten almakta istemiceksin sonra neyse şimdi bunları konuşmak için çok erken biz karnımızdaki bebelere bakalım

Evet ben de haftaya gitmeyi düşünüyorum daha gitmedim hiç:)

ben c.tesine randevu aldım iki gün sonra yani gidip keseyi göreyim bi, bende birde rahimde yara vardı zaten geçen ayda onun için gitmiştim gelcek adette eğer gebe olmassan yani gel yakalım dediydi doktor ama şimdi gebeyim, yara bebeğe zarar verirmiki acaba?

Tek yumurta ikizi ise tek kese olur, çift yumurta ise çift kese olur canım. İçinde bebek görünmüyordu dimi? Bence doğum tarihindir o.

canım 16 aralıkta 5.gün transferi yapıldı 2tane
25 aralık akşam 45
28 aralık sabah 128
2 ocak akşamı 2239 çıktı ve 3 ocakte tek kese gördük vajinal ultrasonla.bugün de sürpriz miniğimizi gördük.bugün beta hcg bakmadı doktor.açıkçası benim pek umudum yoktu ikiz konusunda çünkü ilk başta yavaş katladı.ama ordaymış miniğim.inşallah senin de ikizdir canım.güzel dileklerin için teşekkür ederim:)

canım desteğin için sağol.aklımdan geçenleri yazmışsın.ne yalan söyliyim arkadaşın mesajını okuyunca üzüldüm biraz ama kendisi de belirtmiş zaten art niyetli olduğunu düşünmüyorum.zorluklarından bahsetmiş.o an benim bunları okuyup moral bozacağımı düşünememiş belli ki zarar yok.zaten anlık bişeydi geldi geçti.zorluklarının farkındayım.ama madalyonun öbür tarafını düşünüyorum.çok özel çok güzel bişey olmalı.inşallah Allah'ım devamını getirsin.isteyen herkese de çifter çifter versin inşallah:))

Tek yumurta ikizi ise tek kese olur, çift yumurta ise çift kese olur canım. İçinde bebek görünmüyordu dimi? Bence doğum tarihindir o.

internetten terimlere baktım EDD muhtemel doğum tarihiymiş ikiz mi konusuna ailemizde yok iki tarafta da ama Allah ın işi hayırlısı olsun artık

Beğen yazan yerin altında alıntı ile cevapla yazar
onun yanında + ile başlayan simgeye tıklayınca
oluyor

yardımcı olabilirim inşallah. yazılan yazıların sağ alt köşesinde + işaretleri var cevap yazmak istediklerini onlardan seçip en sonuncusuna alıntı ile cevapla diyorsun. Quitle aralarına cevaplarını yazıyorsun.

okul konusunda belki haklı olabilirsin ama insan çocuğunu az çok tanıyor yani nerde ne yapacağını kestirebiliyor. ayını doldurmuş olsa da rapor olayını da yapabiliyorsun ama şöyle ki okul yönetiminin buna onay vermesi gerekiyormuş yani çocuğun yapamayacağına inandığınız zaman bildiride bulunabiliyorsunuz böylece inceleme yapılıyor. çoğu ilk okul çocuğu başaramadı diye anaokullarına yönlendirildi. ayrıca okul anılarını dinlemeni isterim. epey bir sıkıntı oluyor. oğlum için bir ihtimal inşallah olur diyorum olması içinde elimden geleni yapacağım. inşallah yavrum hakkında hayırlısı olur diyorum.

canım birden fazla kişyi aynı anda cevap yazmak istiyorsan,cevap vermek istediğin kişilerinin mesajlarının sağ alt köşesinde beğen butonunun altında alıntıyla cevap ver kısmının sağında üzerinde +olan küçük bir kutu var.ona tıkla o zaten yeşil tike dönüşüyor.her cevap vermek istediğin kişinin mesajını bu şekilde işaretle en son konuya cevap ver kısmını işaretle.mesaj yazacın yerde bütün işaretledğin mesajları göreceksin.artık altlarına cevaplarını yazarsın.

Efeim,

ben de benim değerleri birşey sanmışım, HCG değerin çok yüksek :) Bence de bir sürpriz bekle.

Arkadaşlar, hastane konusunda da size danışmak istiyorum İstanbul'da oturanlar varsa aranızda. Kontrollerim için Şişli memorial'a gidiyorum ve memnunum, fakat hem iş yerime hem evime uzak olduğu için ara kontrollere Bağcılar Medipol'e gitmeyi düşündüm. Ancak şikayetvar'da ve burada bazı olumsuz yazılar okudum. Gebeliğim konusunda zaten yeterince endişeliyim, bana yanlış bilgi verilmesinden ve moralimin bozulmasından korkuyorum. Bu hastane kadın doğum doktorları konusunda fikri olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…