ayhh icim fena oldu tatlimvalla aslinda cok tirsiyorum aklima gelince
ben sezeryan diye kendimi parcalasamda yapmiyorlar burada(yurtdisi) hersey normalse bebek icin normal yapilacak kesin
merhaba ikinci bebeğime hamileyim 4+2 az öce doktordan geldim beta hcg 10.279 kese göründü bebiş için erken haftaya gel dedi...doktora giden var mı kalp atışı duyan çok mu erken ne zaman duyuluyordu kalp atışı?
benimde transfer günüm 21 aralık, ya batıcaz ya çıkıcaz demiştim eşime çok şükür çıktık
Folbiol yapmaz genelde bulantı Folik Plus diye bi ialça var o çok yapmıştı bende ama kişiden kişiye değişiyor böyle şeyler canım bulantı hapı iste doktorundan bence. Seni çok iyi anlıyorum ben de evime giremez olmuştum ilk hamileliğimde üst komşumun eşi gececi çalışırdı işe gitmeden önce sucuklu yumurtadan tut da neler neler hepsinin kokusunu alırdım evdenApar topar annemlere giderdik kalmaya o derece yani. Psikolojik olarak kendini rahatlatman şart kısa sürmesi için . Ben elimde lavanta keseleriyle dolaşırdım hep:) Allah kolaylık versin canım.
ah canım keşke sucuklu yumurta yapsalar. burda kazan gibi büyük tencerelerde koyun etini bütün btün pişiriyorlar. kokuyu tahmin edemezsin. off yazarken bile kendimden geçiyorum
aaa güzel fikirmiş lavanta kesesi taşımak. su an lavanta kokusu da midemi bulandırıyor ama mutlaka bir koku vardır hoşuma giden. onu bulmam lazım. sağol canım bu işe yarar gibi geliyor
canım Allah kolaylık versin. bu mide bulantıları bende de bu hafta sıklaştı. yemek yiyorum ama canım almıyor açıkçası herşeyi yiyemiyorum. tuzlular bana da iyi geliyor. oğlumda da aynı durumu yaşamıştım. 1 ay sonra geçecek inşallah. evde olsam belki yatarım sürekli ama işyerimde hiç çekilmiyor açıkçası. :)kızlar ya, çorba ve tuzlu kraker haric hiçbirşeyi midem almıyor. 3 gündür corba içip duruyorum. midem bulanıyor. halsizim. uykusuzum. bu sabah inanın kalkamadım yataktan. sanki daha yeni yatmış gibi uykusuzdum uyandıgımda. ne olacak bu hallerim
amin canım. cümlemize inşallah. annem 1 saat uzaklıkta benden. kayınvalidemle aynı binada oturuyoruz. eksi tarafları çok olmasına rağmen artı tarafları da oluyor arada böyle. sağolsun ilgileniyor ne diyelim. :) oğlum evet tam 5 buçuk yaşında oluyor ama ben rapor alabilirsem ötelemek istiyorum. çünkü ne öğretmen arkadaşlarım ne de çocuğunu okula erken gönderenler (yani benim etrafımda olan insanlar) tavsiye etmiyorlar. birde benim oğlum biraz zayıf bir çocuk. okuma yazmayı öğrenir ama kendini gözetemez daha o yüzden gitmesini istemiyorum açıkçası.Canım allah kolaylık versin sana işimiz zor özlelikle çalışan anneler olarak. iyiki büyüklerimiz var (anne kayanadan daha iyi olsada:) ama seneye oğlunu direk ilk okula alırlar bence çünkü 68 aylık olur oğlun yanlış hesaplamadıysam, benim görümcemin oğluda 2008 ocaklı onuda direk alcaklar yani sana bırakmıyolar zaten yaşıda oluyo aslında küçük olmaz yani endişe etme bence
benim de yumurtlamam erken olur. adetim bittikten 4 gün sonra benim yumurllamam başlar. :)benimki 7 aralık ama 12 si ise yumurtlaman benden 9 gün önce yumurtlamışsın ama nasıl 12 si oluyorki kafam karıştı şimdi 6 aralıkta adet gördün 12 sinde yumurtladınmı hemen?
patronun 2. bebeği oldu daha yeni. oğlunu da bu dönem ana sınıfına verdiler. çocuk kıyametleri koparıyormuş gitmemek için. annesine'' beni bırakıp evde kardeşimle oynayacaksın değilmi beni atıyorsun başından diyormuş'' çok üzücü. kardeşinin olması onu zaten üzüyor birde başka bir ortama sokulması çocuğu zorluyor. okul döneminde çocuk riskli bir durum aslında.kreşe gidecekse eylülde değilde ta ağustosta gitmeye başlasın bence, çünkü çocuklarda o geldi beni yolluyorlar imajı oluyormuş tam bebek geldiğinden okula başlayınca biz nasıl yapacağız bilmiyorum yaz okulu gibi bişiye göndermeyi planllıyorum bende maddi imkanlar el verirse
sağolsun benim eşimde çok yardımcı oluyor. Allah yanımızdan eksik etmesin eşlerimizi dilerim.Hehe hajklısın canım :) Çok şükür eşimin yardımı çok oluyor bana aslında daha da olabilir de esnaf olduğu için çok geç geliyor eveben 5 te çıkıyorum işten o kışın 8, yazın 9:30 da geliyor ancak İnşallah üstesinden gelirim hiç kolay bişey değil ama hayırlısı böyleymiş.
şanslıymışsın. malesef ben, onca saatten sonra açılma olmayınca sezeryan oldum, bu doğumda büyük ihtimal ile sezeryan olacak. :)hayırlısı ile kucağımıza alalımda bir gün önce bir gün sonra çokta fark etmez, sen normal doğummu düşünüyorsun sezeryanmı ben normal yap derim ben ilkini tamamen doğal yollardan bağra çağra suni sancı bile almadan belden iğne bile olmadan 7 saatte doğurdum çok şükür
Gözünaydın canım :)
Benim bildiğim 5 haftanın içindeyken kese görünüyor, 6. haftada bebek keseye düşüyor, 7 ve 8. haftada da kalp atışlarını duyabiliyorsun:)
canım Allah kolaylık versin. bu mide bulantıları bende de bu hafta sıklaştı. yemek yiyorum ama canım almıyor açıkçası herşeyi yiyemiyorum. tuzlular bana da iyi geliyor. oğlumda da aynı durumu yaşamıştım. 1 ay sonra geçecek inşallah. evde olsam belki yatarım sürekli ama işyerimde hiç çekilmiyor açıkçası. :)
amin canım. cümlemize inşallah. annem 1 saat uzaklıkta benden. kayınvalidemle aynı binada oturuyoruz. eksi tarafları çok olmasına rağmen artı tarafları da oluyor arada böyle. sağolsun ilgileniyor ne diyelim. :) oğlum evet tam 5 buçuk yaşında oluyor ama ben rapor alabilirsem ötelemek istiyorum. çünkü ne öğretmen arkadaşlarım ne de çocuğunu okula erken gönderenler (yani benim etrafımda olan insanlar) tavsiye etmiyorlar. birde benim oğlum biraz zayıf bir çocuk. okuma yazmayı öğrenir ama kendini gözetemez daha o yüzden gitmesini istemiyorum açıkçası.
benim de yumurtlamam erken olur. adetim bittikten 4 gün sonra benim yumurllamam başlar. :)
patronun 2. bebeği oldu daha yeni. oğlunu da bu dönem ana sınıfına verdiler. çocuk kıyametleri koparıyormuş gitmemek için. annesine'' beni bırakıp evde kardeşimle oynayacaksın değilmi beni atıyorsun başından diyormuş'' çok üzücü. kardeşinin olması onu zaten üzüyor birde başka bir ortama sokulması çocuğu zorluyor. okul döneminde çocuk riskli bir durum aslında.
sağolsun benim eşimde çok yardımcı oluyor. Allah yanımızdan eksik etmesin eşlerimizi dilerim.
şanslıymışsın. malesef ben, onca saatten sonra açılma olmayınca sezeryan oldum, bu doğumda büyük ihtimal ile sezeryan olacak. :)
saol canım o zaman haftaya görmek için çabalıcak :)
Evet ben de haftaya gitmeyi düşünüyorum daha gitmedim hiç:)
arkadaşlar kalbime inicek gerçekten olabilir mi ikiz!...ikizlerde kese tek mi oluyor yoksa çift mi?şuan elimde ultrason kağıdı var tek kese işaretlenmiş bir de birşey sorucam en altta EDD 30.08.2013 yazıyor bu muhtemel doğumm tarihi mi eğer öyleyse internette hesapladığım da 17 eylül görülüyordu!.....
canım 16 aralıkta 5.gün transferi yapıldı 2tanederyaaaaaaaaaaaaaaaa
çok güzel bi haber bu bende çok meraktayım ama hala göremedim keseyi
sen kaçıncı gündesin keseyi ne zaman gördün?
b hcg değerlerin nasıldı benimde çok katladı ikiz olabilir diyorlar
canım desteğin için sağol.aklımdan geçenleri yazmışsın.ne yalan söyliyim arkadaşın mesajını okuyunca üzüldüm biraz ama kendisi de belirtmiş zaten art niyetli olduğunu düşünmüyorum.zorluklarından bahsetmiş.o an benim bunları okuyup moral bozacağımı düşünememiş belli ki zarar yok.zaten anlık bişeydi geldi geçti.zorluklarının farkındayım.ama madalyonun öbür tarafını düşünüyorum.çok özel çok güzel bişey olmalı.inşallah Allah'ım devamını getirsin.isteyen herkese de çifter çifter versin inşallah:))arkadaş ikiz haberini vermiş arkasından bu mesaj pek moral bozucu olmamış mı??????
zaten herkes biliyor ne kadar zor olduğunu...
sağlıkla doğur deryacım inşallah bi kız bi erkek minnoşun olsun bakarsın herkes nasıl bakıyor
Tek yumurta ikizi ise tek kese olur, çift yumurta ise çift kese olur canım. İçinde bebek görünmüyordu dimi? Bence doğum tarihindir o.
yaw böyle hepsinden nasıl alıntı yapılıyor kibir mesajta bi dolu mesaja cevap vermişsin ben bilmiyorum henüz bunu yapmayı ama öğrenirim.
sezeryanda olsa önemli olan sağlıklı bebeğinizi kucağına almandır zaten. ayrıca şunuda söyleyelimki oğlun zayıfta olsa şişmanda olsa gözümüzde bir türlü büyütemiyoruz biz anneler okul için hep erken diyoruz. bende 68-69 aylık tam yaşı ben gönder derim zaten büyük ihtimal rapor alamassın bunun için çünkü zaten yaşı oluyor zaten almakta istemiceksin sonra neyse şimdi bunları konuşmak için çok erken biz karnımızdaki bebelere bakalım
yaw böyle hepsinden nasıl alıntı yapılıyor kibir mesajta bi dolu mesaja cevap vermişsin ben bilmiyorum henüz bunu yapmayı ama öğrenirim.
sezeryanda olsa önemli olan sağlıklı bebeğinizi kucağına almandır zaten. ayrıca şunuda söyleyelimki oğlun zayıfta olsa şişmanda olsa gözümüzde bir türlü büyütemiyoruz biz anneler okul için hep erken diyoruz. bende 68-69 aylık tam yaşı ben gönder derim zaten büyük ihtimal rapor alamassın bunun için çünkü zaten yaşı oluyor zaten almakta istemiceksin sonra neyse şimdi bunları konuşmak için çok erken biz karnımızdaki bebelere bakalım
canım birden fazla kişyi aynı anda cevap yazmak istiyorsan,cevap vermek istediğin kişilerinin mesajlarının sağ alt köşesinde beğen butonunun altında alıntıyla cevap ver kısmının sağında üzerinde +olan küçük bir kutu var.ona tıkla o zaten yeşil tike dönüşüyor.her cevap vermek istediğin kişinin mesajını bu şekilde işaretle en son konuya cevap ver kısmını işaretle.mesaj yazacın yerde bütün işaretledğin mesajları göreceksin.artık altlarına cevaplarını yazarsın.yaw böyle hepsinden nasıl alıntı yapılıyor kibir mesajta bi dolu mesaja cevap vermişsin ben bilmiyorum henüz bunu yapmayı ama öğrenirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?