2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim 60ın altına düşmem bir hayal adeta kendimi bildim bileli 60 lı kiolardayım çünkü bi evlenirken koşturmadanmıdır nedir 57 ye düşmüştüm o kadar. zaten sırf ikinciye gebe kalcam diye diyet yaptım ben 73 düm diyete başladığımda 73 ün üstüne bi gebelik daha olsa yuvarlanırdım resmen ondan korktum

kızlar ben artık çıkmak zorumdayım. mesai saati bitiyor ortalığı toparlayayım. iyi akşamlar diliyorum.

merhaba kızlar koca haftadır dedğim gibi bugün doktora gittim.. geçen hafta gittiğim yer hiç içeme sinmediğinden başka bi yere gittim geçen haftaki doktor ( yani ilk teşhisi koyan) 5 haftalıksınız dedi ... bu haftaki daha yeni 5 hafta +3 görünüyor dedi tamam onada...
diğer doktor karnımdan göremediğimden vajinal ultrasonla bakmıştı(ilk doktor yani) ve öle görmüştü bu günkü karından baktı ve keseciği gördü yani diğer ki gibi sadece geçen hafta 5,8mm bu haftaki 13 mm ama içinde bebek henüz küçük görünmez dediii doğrumu ki yaa üzüldüm soramadım 10 gün sonra gene gitcem ama içim bi garip oldu geçen ghaftaki alltan baktığı için mi? gördü hemen bu seferki karından gördü ?? iyimi yoksa kötümü karıştım kaldım yaa :2:

Son düzenleme:
kızlar ben artık çıkmak zorumdayım. mesai saati bitiyor ortalığı toparlayayım. iyi akşamlar diliyorum.

iyi akşamlar tanıştıma çok memnun oldum, artık burda bol bol görüşürüz umarım, benimde mesaim 17,30 da biticek bugün pek iş yapmadım zaten hiç yapasım yoktu kaçamak yaptım

siz ne deert edionuz asıl kilo bizde 89 kiloyum ama önceden 129dum vermiş halim
bende 42-44 beden giyiyorum
minimum düzeyde kilo alımıyla kapatmaya çalışcam ama iştah kontrolü bende de zorlaşmaya başladı
aşırı tatlı isteğim var çikolata yani
sonuçta 100 kg üzeri hamile kalıp sağlıklı doğum yapanlar da var dert etmeyin allahtan sağlık dileyin hem kendiniz hem bebişiniz için

HANIMLAR,

LİSTEMİZ ŞİMDİDEN 36 KİŞİ OLMUŞ,

MEVCUDUMUZ GÜN GEÇTİKÇE ARTIYOR,

MAŞALLAH,

DARISI GÜZEL DOĞUMLARLA BEBEKLERİMİZİ

KUCAĞIMIZA ALAMAYA OLUR İNŞŞ

SAYFADA OLUPTA BİLGİLERİ YAZILMAYAN VARSA ÜSTTEKİ LİNKTE BULUNAN SAYFAMIZA YAZSINLAR BENDE TABLOYA AKTARAYIMM

Son düzenleme:

neden üzüldün anlayamadım, bebek yani şuanki adıyla fetus 6.haftadan itibaren rahme yerleşir ve karından bakılan usg ile görünebilir hale gelir bu gayet normal, ayrıca ilk gebeliğin olduğu içinmi bu kadar endişelisin? ve birde şunu diyeceğim kızlar lütfen yanlış anlamayın ama biz ülkemizde şuan çok iyi imkanlara sahibiz istediğimiz zaman gidip usgye girebiliyorz belkide hafta aşırı gidiyoruz doktora oysa bazı ülkelerde usg bile yok hala ve onlarda gayet normal doğumlarını yapıyolar hiç kaygı etmeyin lütfen, bundan bi 15 yıl öncesini düşünün en basitinden benim ablam ozamanlarda doğum yapmıştı, ilk usgye taaa 3.ayında girmişti oda eski karartılı usgler boyutu bile yok cinsiyeti öğrenmek için 6.ayı beklemek gerekirdi. şimdi elimizde imkanlar ama en çok kaygıyı biz ediyoruz yine, içinizi ferah tutun lütfen

bunlara takılma
5 + 0. haftadaki bebeğin karnındaki gelişimi 5+4 le uyumlu olabileceği gibi
4+4 lede uyumlu gelişmiş olabilir

ilerki aylarımızdada bu böyle olacak senin satına göre hesapladığınla karnındaki gelişimin uyumlu olduğu hafta bir olmayacak çoğunlukla
günler şaşabilir
sıkıntı yapma

tabiki sevin canım yaaa
çünkü okuduğum herşey normal
5.hafta da olması gereken şeyler..kesen büyümüş ki bu çok iyi bir haber..ve bebek vajinal ultrasona girmezsen,normal ultrason da 7 8 haftada ancak görüp,kalp atımını alırsın...
hadi maşallah sana

kızlar yaa ben daha şimdiden bebeğime bir sürü şey almak istiyorum ama çok erken olduğu için alamıyoruuummm:97:

selam kizlar nasilsinizzz...ooo bayagi buyumuss herkes eylulde doguracak ddesenizee..allahim hayirlisini versin...bende kiloluyumm hamile kaldimmm kac kilo alirim diye dusunuyorum yediklerime dikkat ediyorumm...canim cok tatli istiyor...ama sinirli yiyorumm...saglikli olsunlarda kiloyu hemen veririmm spor ve diyetle

kızlar yaa ben daha şimdiden bebeğime bir sürü şey almak istiyorum ama çok erken olduğu için alamıyoruuummm:97:

şimdi çok erken petek, hayır al derim ama kızınki ayrı erkeğinki ayrı oluyo nerdeyse unisex bişi yok denecek kadar az. bende evdeki oğlumun cicilerine bakmalıyım bakalım neyimiz eksik yeni ne almalıyım

yeyin tatlıyı çıkarın hakkıyı
neyse kızlar size iyi akşamlar benim mesaide bitmek üzere yarına görüşürüz inşallah bebişlerinize ve kendinize iyi bakın

kizlarrr simdiden birsey almayi dusunmuyorummm cinsiyetini ogrenene kadar...3 ay riski goz onunde bulundurmak lazim...a3.aydan sonraa alacamm hayirlisiylaa cinsiyeti de ogrenmis oluruzz sanirim...ama icim kipir kipirr

burada da baya pıhtılı anne varmış..
bende pıhtılıyım..malesef..
yarın sonucum yükselmişse iğnemi alıp gidicem doktora..
tukino sen ilk bebeğinide de iğneyle mi geçirdin hamilelğini??
mojeli de pıhtılıymış...başka varmı?

felicityy mesaj yazmisim ama gelmemis..baglanti sorunlu oldugu icin gitmemiss..benim bat 29 kasim...heyecandan yanlis yazmisim 29 aralikta bebegimizin oldugunu ogrendik aklimda o kalmisssheyecanima ver arabistandayim suann istersen bilgilerime ekle istersen canim kusura bkma hemen cevap veremedim

tamam canım ekliyorum

Çok teşekür ederim kızlar yaa elimde değil böle garip oldum birden sanırım çok efkam yapıoyorum :2: inşallah 10 gün sonra kalbini duyarım bebeğimin :97: allah hepimize yardım etsin yaa böle çok garip bişeymiş anne olmak insan herşeyden nem kapıyor

aaa benim de batım 29 kasım ve ben de 29 aralıkta öğrendiiiimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…