2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Beğen yazan yerin altında alıntı ile cevapla yazar
onun yanında + ile başlayan simgeye tıklayınca
oluyor

teşekkürler

evet bakalım olmuşmu oldu galiba :) evet herşeyin hayırlısı

kızlar ben ilk doktora(nöbetçi doktordu) gittiğimde bhcg 258,4 çıkmıştı dün 2.kez gittim doktora (kendi doktorum) bebeğimin kesesini gördük ve bana kanaman falan yok sağlıklı her şey yolunda görünüyor dedi ama tekrar bhcg testi yapmadı normal mi sizce bakmalı mıydı?

Son düzenleme:

sayfamız da ikizlerimiz mi var. tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin inşallah. :)

ben 23 yaşına girdim eylülde tam istediğim gibi oldu bebeğimde eylülde doğacak Allahın izniyle kilom da 63

yaşında çok güzel arasını uzun zaman açabilip ikinci bebeği hatta belki 3.yü rahat rahat düşünürsün
hadi bakalım 63 müşsün kim daha az kilo alacak

bu arada yaşlarınız ve kilolarınız kaç kızlar; ben 32 yaşındayım kilom 63 şuan

yaş 32 kilo 56 ama boy 1.55 yani boyuma göre kilolu hamile kaldım. oğlumda da 54 kilo ile hamile kalmıştım. 53 kg kadar düştüm ama oburluğum yüzünden geçen ay 56 yı gördüm malesef. :)

bence normal. keseyi gördükten sonra tekrar yapmasına gerek yok diye düşünüyorum. keseyi görmemiş olsaydı yapması gerekirdi. ben ayın 2 sinde gittim kese yoktu o yüzden kan testi yaptırdık. önümüzdeki hafta tekrar gidince yaptırmıcak.

canım bahçelievler e-5 yolu üstünde hizmet hastahanesi dr hakan peker müthiş doktor internetten araştıradabilirsin tek geçerim onu çok ilgili sıcak kanlı güvenilir yarım saat konuşuyor anlatıyor bebeğine yarayan şeyleri yaramayan şeyleri anlatıyor uzun uzun seni dinliyor hiç sıkılmadan uzun uzun anlatıyor güler yüzlü gidince çok memnun kalırsın cnm benim kesinlikle tavsiyem hakan bey

4+6 da 2890 çıktı benim
canım senin değerini yeni gördüm gayetgüzel inşallah istediğin gibi ikiz olur:)

sayfamız da ikizlerimiz mi var. tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin inşallah. :)
sağol canım.amin inşallah...

bu arada yaşlarınız ve kilolarınız kaç kızlar; ben 32 yaşındayım kilom 63 şuan

canım bu bilgiler ilk sayfada var sen de bilgilerini yazdır.bunun için bi konu açıldı eylül annelerinde oraya bilgilerini yaz eklerler.

her doktor istemeyebiliyor
keseyi gördüğü için istememiştir
bir dahaki gelişindede inşallah kalp atışını duyacaksın diye gerek duymamış olabilir

26 yaşındayım 48 kg

valla sizin kilolar çok güzelmiş keşke bende 60ın altında gebe kalabilseydim oğlumdada 61 le gebe kalmıştım doğuma 75 le girmiştim sonra hiçte kilo veremedim daha geçen ocakta sıkı bir diyetle haziranda 62 ye kadar düştüm şimdi 63 deyim işte hedefim 73-75 arası bişiler daha fazlasın olmasın aman aman

ya gebelik iştahı bambaşka birşey
tutmak çok kolay olmuyor.
duyduğunu gördüğünü normalde hiç sevmesende canın istiyor
ee kiloda kaçınılmaz oluyor tabi
ben ilk gebeliğimede 48 kg ile hamile kalmıştım
eylül ayındaki kürtajım olmasa 46 kg civarıydım ama ora 2 kg almışım bile
2 çocuk peşinde koşarken verirsin sende :)

yazmayı unutmuşum ilk hamileliğimde 17 kg almıştım

Son düzenleme:

senin boyunda benim gibi azmı yoksa tam tersimi. boyun fazlaysa sıkıntı etme derim. ama az ise tabiki sıkıntı oluyor malesef. benim ilk gebeliğimde diyabetim vardı. sanırım bunda da olacak çünkü arada çarpıntım falan oluyor. ilaç kullandığım için 54 ile hamile kaldım 65 ile doğuma gittim. doğum sonrası psikolojisi ile 56 ya düştüm ama psikoloji düzelince 62 ye çıktım. sonrada uzuuuun uğraşlar sonucu 53 ü gördüm ama tekrar 56 yım malesef.

ben ilk gebelikte çok iştahsızdım aksine 3 ay sürekli kustum bişi yiyemedim zaten son 3 aydada az yiyordum bebek mideme baskı yapıyodu biraz fazla yesem midem ağrıyordu. ama zaten az yesemde kilo alıyorum ben hemen öyle az yiyerek 14 kilo aldım işte :)

benim boy 1,61 uzun sayılmam yani şuan 40 beden giyiyorum ama bazı markalarda 38 de oluyo

GEÇMİŞ olsun bu arada onu yazmayı unutmuşum

Son düzenleme:

:))) bende oburluk varmış o zaman
benim 1-2 hafta bulantım olmuştu sadece
1 kerede aç karnına ilaç almıştım sabah
onu kusmuştum, onun dışında çok rahat geçmişti
14 kg iyi yinede

yaşında çok güzel arasını uzun zaman açabilip ikinci bebeği hatta belki 3.yü rahat rahat düşünürsün
hadi bakalım 63 müşsün kim daha az kilo alacak

evet nasipse 2den fazla istiyorum ben 15 yaşından beri 58-60 kilo arasındaydım bu sene yani evlenince 63,5 oldum işte artık kilo almıyorum inşallah gebeliğimde de aşırı kilo almam

her doktor istemeyebiliyor
keseyi gördüğü için istememiştir
bir dahaki gelişindede inşallah kalp atışını duyacaksın diye gerek duymamış olabilir

inşallah da duyarım,ayyy bulantım var şu an çok kötü yaaa ilk defa bu kadar çok hissettim bulantıyı:2:

beta hcg testine gelince doktorunun istememedi çok normal bazı doktorlar hiç istemez mesela ben yaptırmayı düşünmiyorum kanda b-hcg tesini boşu boşuna kese göründümü zaten gebesin, ben bide sağlık sektöründeyim bi çok test boşu boşuna yapılıyo bilesiniz, doktora ne için gitsen zaten hemogram (tam kan) testi ister bi kere ne yapacaksa hoş dönerden fazla para almak için yapıyolar ama

benim boy 1,61 uzun sayılmam yani şuan 40 beden giyiyorum ama bazı markalarda 38 de oluyo

GEÇMİŞ olsun bu arada onu yazmayı unutmuşum

tşkedrm. ideal kilona baktım 58 gösteriyor seni. çok da fazla değilsin aslında. benimde 52.5 gösterir hep. :)) ne yapalım artık, bizde doğumdan sonra buradan diyet gruplarına geçiş yaparız. beden konusunda aynıyız bu arada. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…