Beğen yazan yerin altında alıntı ile cevapla yazar
onun yanında + ile başlayan simgeye tıklayınca
oluyor
yardımcı olabilirim inşallah. yazılan yazıların sağ alt köşesinde + işaretleri var cevap yazmak istediklerini onlardan seçip en sonuncusuna alıntı ile cevapla diyorsun. Quitle aralarına cevaplarını yazıyorsun.
okul konusunda belki haklı olabilirsin ama insan çocuğunu az çok tanıyor yani nerde ne yapacağını kestirebiliyor. ayını doldurmuş olsa da rapor olayını da yapabiliyorsun ama şöyle ki okul yönetiminin buna onay vermesi gerekiyormuş yani çocuğun yapamayacağına inandığınız zaman bildiride bulunabiliyorsunuz böylece inceleme yapılıyor. çoğu ilk okul çocuğu başaramadı diye anaokullarına yönlendirildi. ayrıca okul anılarını dinlemeni isterim. epey bir sıkıntı oluyor. oğlum için bir ihtimal inşallah olur diyorum olması içinde elimden geleni yapacağım. inşallah yavrum hakkında hayırlısı olur diyorum.
canım 16 aralıkta 5.gün transferi yapıldı 2tane
25 aralık akşam 45
28 aralık sabah 128
2 ocak akşamı 2239 çıktı ve 3 ocakte tek kese gördük vajinal ultrasonla.bugün de sürpriz miniğimizi gördük.bugün beta hcg bakmadı doktor.açıkçası benim pek umudum yoktu ikiz konusunda çünkü ilk başta yavaş katladı.ama ordaymış miniğim.inşallah senin de ikizdir canım.güzel dileklerin için teşekkür ederim:)
canım desteğin için sağol.aklımdan geçenleri yazmışsın.ne yalan söyliyim arkadaşın mesajını okuyunca üzüldüm biraz ama kendisi de belirtmiş zaten art niyetli olduğunu düşünmüyorum.zorluklarından bahsetmiş.o an benim bunları okuyup moral bozacağımı düşünememiş belli ki zarar yok.zaten anlık bişeydi geldi geçti.zorluklarının farkındayım.ama madalyonun öbür tarafını düşünüyorum.çok özel çok güzel bişey olmalı.inşallah Allah'ım devamını getirsin.isteyen herkese de çifter çifter versin inşallah:))
bu arada yaşlarınız ve kilolarınız kaç kızlar; ben 32 yaşındayım kilom 63 şuan
ben 23 yaşına girdim eylülde tam istediğim gibi oldu bebeğimde eylülde doğacak Allahın izniylekilom da 63
kızlar ben ilk doktora(nöbetçi doktordu) gittiğimde bhcg 258,4 çıkmıştı dün 2.kez gittim doktora (kendi doktorum) bebeğimin kesesini gördük ve bana kanaman falan yok sağlıklı her şey yolunda görünüyor dedi ama tekrar bhcg testi yapmadı normal mi sizce bakmalı mıydı?
Efeim,
ben de benim değerleri birşey sanmışım, HCG değerin çok yüksek :) Bence de bir sürpriz bekle.
Arkadaşlar, hastane konusunda da size danışmak istiyorum İstanbul'da oturanlar varsa aranızda. Kontrollerim için Şişli memorial'a gidiyorum ve memnunum, fakat hem iş yerime hem evime uzak olduğu için ara kontrollere Bağcılar Medipol'e gitmeyi düşündüm. Ancak şikayetvar'da ve burada bazı olumsuz yazılar okudum. Gebeliğim konusunda zaten yeterince endişeliyim, bana yanlış bilgi verilmesinden ve moralimin bozulmasından korkuyorum. Bu hastane kadın doğum doktorları konusunda fikri olan var mı?
canım senin değerini yeni gördüm gayetgüzel inşallah istediğin gibi ikiz olur:)4+6 da 2890 çıktı benim
sağol canım.amin inşallah...sayfamız da ikizlerimiz mi var. tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin inşallah. :)
kızlar ben ilk doktora(nöbetçi doktordu) gittiğimde bhcg 258,4 çıkmıştı dün 2.kez gittim doktora (kendi doktorum) bebeğimin kesesini gördük ve bana kanaman falan yok sağlıklı her şey yolunda görünüyor dedi ama tekrar bhcg testi yapmadı normal mi sizce bakmalı mıydı?
yaş 32 kilo 56 ama boy 1.55 yani boyuma göre kilolu hamile kaldım. oğlumda da 54 kilo ile hamile kalmıştım. 53 kg kadar düştüm ama oburluğum yüzünden geçen ay 56 yı gördüm malesef. :)
bence normal. keseyi gördükten sonra tekrar yapmasına gerek yok diye düşünüyorum. keseyi görmemiş olsaydı yapması gerekirdi. ben ayın 2 sinde gittim kese yoktu o yüzden kan testi yaptırdık. önümüzdeki hafta tekrar gidince yaptırmıcak.
26 yaşındayım 48 kg
valla sizin kilolar çok güzelmiş keşke bende 60ın altında gebe kalabilseydim oğlumdada 61 le gebe kalmıştım doğuma 75 le girmiştim sonra hiçte kilo veremedim daha geçen ocakta sıkı bir diyetle haziranda 62 ye kadar düştüm şimdi 63 deyim işte hedefim 73-75 arası bişiler daha fazlasın olmasın aman aman
valla sizin kilolar çok güzelmiş keşke bende 60ın altında gebe kalabilseydim oğlumdada 61 le gebe kalmıştım doğuma 75 le girmiştim sonra hiçte kilo veremedim daha geçen ocakta sıkı bir diyetle haziranda 62 ye kadar düştüm şimdi 63 deyim işte hedefim 73-75 arası bişiler daha fazlasın olmasın aman aman
ya gebelik iştahı bambaşka birşey
tutmak çok kolay olmuyor.
duyduğunu gördüğünü normalde hiç sevmesende canın istiyor
ee kiloda kaçınılmaz oluyor tabi
ben ilk gebeliğimede 48 kg ile hamile kalmıştım
eylül ayındaki kürtajım olmasa 46 kg civarıydım ama ora 2 kg almışım bile
2 çocuk peşinde koşarken verirsin sende :)
yazmayı unutmuşum ilk hamileliğimde 17 kg almıştım
senin boyunda benim gibi azmı yoksa tam tersimi. boyun fazlaysa sıkıntı etme derim. ama az ise tabiki sıkıntı oluyor malesef. benim ilk gebeliğimde diyabetim vardı. sanırım bunda da olacak çünkü arada çarpıntım falan oluyor. ilaç kullandığım için 54 ile hamile kaldım 65 ile doğuma gittim. doğum sonrası psikolojisi ile 56 ya düştüm ama psikoloji düzelince 62 ye çıktım. sonrada uzuuuun uğraşlar sonucu 53 ü gördüm ama tekrar 56 yım malesef.
ben ilk gebelikte çok iştahsızdım aksine 3 ay sürekli kustum bişi yiyemedim zaten son 3 aydada az yiyordum bebek mideme baskı yapıyodu biraz fazla yesem midem ağrıyordu. ama zaten az yesemde kilo alıyorum ben hemen öyle az yiyerek 14 kilo aldım işte :)
yaşında çok güzel arasını uzun zaman açabilip ikinci bebeği hatta belki 3.yü rahat rahat düşünürsün
hadi bakalım 63 müşsün kim daha az kilo alacak
her doktor istemeyebiliyor
keseyi gördüğü için istememiştir
bir dahaki gelişindede inşallah kalp atışını duyacaksın diye gerek duymamış olabilir
evet nasipse 2den fazla istiyorum ben 15 yaşından beri 58-60 kilo arasındaydım bu sene yani evlenince 63,5 oldum işte artık kilo almıyorum inşallah gebeliğimde de aşırı kilo almam
inşallah da duyarım,ayyy bulantım var şu an çok kötü yaaa ilk defa bu kadar çok hissettim bulantıyı:2:
benim boy 1,61 uzun sayılmam yani şuan 40 beden giyiyorum ama bazı markalarda 38 de oluyo
GEÇMİŞ olsun bu arada onu yazmayı unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?