2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kolonya çok iyi geliyordu bana, limon kolonyası sürekli yanımda taşıyordum zaten başkada bir kokuya tahammülüm yoktu sabuna bile düşünün, birde sen nerdesinki sürekli koyun eti pişiyo merak ettim?

kolonya da iyi fikirmiş ben azerbaycandayım buranın ana yemegi et. kimse sebzze yemiyor. hep et. sabah akşam et + pilav oyyyy mideemm

Tek yumurta ikizi ise tek kese olur, çift yumurta ise çift kese olur canım. İçinde bebek görünmüyordu dimi? Bence doğum tarihindir o.

ya ben adetimi 2 gün gece yaptırdım kan testi 633 cıktı. bana fazla gibi gelmişti o zaman, tarih 29 aralıktı. 2 gün önce dra gittigimde kesen büyük duruyor ailede ikiz varmı diye sordu bize. acaba ikiz olur mu? oyyy nenem olmaz dimi kızlar korkarım ben :18: :18:

kızlaaar ben 2 gündür pek bakamadım sayfa almış başını gitmiş yetişemedim hızınıza ama çok mutlu oldum iyi ki varsınız yazılarınız okumak çok güzel....

oyy maşallah neden olmasın güzelim

ıhlamur önermiyorlar gebelikte diye biliyorum istersen dr una bi sor

çok özel bi şey ikiz annesi olmak öyle diyor hep anneler allah sonuna kadar sağlıkla götürsün
senin 3. değer çok katlamış neredeyse 18 kat
benim ki 6 kat falan oldu
sanırım tek benimki

kese gördüyse hcg ye gerek yok canım hiç takılma

kızlar bugün ilk kez muayeneye gittim dr alttan muayene etmedi ultrasonla baktı ama hiç bişi görünmüyo dedi şok oldum sonra kan testi yaptı hcg 868 çıktı ama başka hiç birşey demeden 1 hafta 10 gün sonra yine gel bakalım dedi kese neden görünmüyoki normalmi bu sizce kese ne kadar sürede görünür of ya kafamı allak bullak etti hamilesin dedi ama kese yok ne bu şimdi ya nolur bilgisi olan yada kendinden tecrübeli olanlar söylesin bana

alttan baksaydı görürdü muhtemelen canını sıkma bebeğin daha çok küçük olduğu için görünmemiştir sabret gittiğinde görürsün keseyi Allahın izniyle

canimmmm belki kucukturr...ya da ultrasyonda gorunmemistir...vajinal muayene yapsaydi...asagidan gorunurdu...benim karnimdan bakti gorundu..hakkinda hayirlisi olsun iyi seyler dusun canimm..//

alttan baksaydı görürdü muhtemelen canını sıkma bebeğin daha çok küçük olduğu için görünmemiştir sabret gittiğinde görürsün keseyi Allahın izniyle

amin inşallah yani bi sorun yoktur dimi of ya

canimmmm belki kucukturr...ya da ultrasyonda gorunmemistir...vajinal muayene yapsaydi...asagidan gorunurdu...benim karnimdan bakti gorundu..hakkinda hayirlisi olsun iyi seyler dusun canimm..//

senin kaç haftalıktı ultrasonda çıktığında benim 4+2 bugün nasip artık rabbim ne derse o

bende avcılarda oturuyorum bi kaç arkadaşım özel ataköy hastanesi var bahçelievlerde orda dalga dalğıçoğlu diye bi uzman dr önerdiler ama o dr o hastaneden ayrılmış şimdi nerde bilgi vermiyolar sanırım erkek drlardan kadınlar daha memnun bahsettiğin hakan bey uzmanmı alanında canım bide fiyatları nasıl biliomusun

ben 3+3 dedi ama yanlisi var sanirim cunku o zamana gorunmezz...ama keseyi gordum ultrasyonda...alttan bakmadi..sali gunu tekrar gidecem...bizimki catlatma ignemin oldugu gune gore hesapladi son adet tarihine gore degil...benimde aklim karisti...

ben 3+3 dedi ama yanlisi var sanirim cunku o zamana gorunmezz...ama keseyi gordum ultrasyonda...alttan bakmadi..sali gunu tekrar gidecem...bizimki catlatma ignemin oldugu gune gore hesapladi son adet tarihine gore degil...benimde aklim karisti...

çatlatma iğnesi vuranlarda hesap farklı oluyomuş öyle duymuştum kese o kadarken görünmemiştir ya yoksa benim bebek noktadandamı minik

çatlatma iğnesi vuranlarda hesap farklı oluyomuş öyle duymuştum kese o kadarken görünmemiştir ya yoksa benim bebek noktadandamı minik

evet hesaplari farkli ama o kadar kucukte gorunmezzz...sali gunu bakalim ne diyecek hayirlisi olsun senin icinde...10n gun sonra gorunur insallahh...

pamuk34seker ben kan testi yaptırdım 600 küsür çıkmıştı , 2 gün sonra doktora gittim hcg 1200 olmuştur dedi alttan baktı 2 mm kese gördü , senin değerine göre bence 2 gün sonra görünmesi lazım

Son düzenleme:
bende 5+4 te görünmüştü.hcg değerin bence güzel.1 hafta beklersen inşallah görünür...ve şu da var canım senin belki döllenmen geç olmuştur...kimileri adete yakın yumurtluyor ve bebek 5 haftalık hesaplasanda daha küçük çıkabiliyor..

evet hesaplari farkli ama o kadar kucukte gorunmezzz...sali gunu bakalim ne diyecek hayirlisi olsun senin icinde...10n gun sonra gorunur insallahh...

inşallah görünür ama ben 10 gün beklersem yarılırım ortadan ikiye 1 hafta yeterde artar beklememe valla 1 hafta geçsin dr kapısında alıcam soluğu

demekki canım belli bi seviyeden sonra keseciğimiz görünüyo hayırlısı olsunda 1 hafta sonra hayırlı haber alıyım sorunsuz olur inşallah

arkadaslar merhaba bende yarin ilk dok kontr gidecegim umarim gorunur bir sorun cikmaz son sat tarihim 5 aralik

benim sat da 12 aralıktı benden 1 hafta öndesin dr bana 1 hafta sonra gel dediğine göre senin kese inş yarın görünür haber ver baride benimde içim rahatlasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…