Kizlaaar gecen persembe tek kese vardi bugun iki.ikizmiz ya benim miniklerim.cook sevindim ama bi taraftan da tirsihorumm hem de cook.
kolonya çok iyi geliyordu bana, limon kolonyası sürekli yanımda taşıyordum zaten başkada bir kokuya tahammülüm yoktu sabuna bile düşünün, birde sen nerdesinki sürekli koyun eti pişiyo merak ettim?
Tek yumurta ikizi ise tek kese olur, çift yumurta ise çift kese olur canım. İçinde bebek görünmüyordu dimi? Bence doğum tarihindir o.
kolonya da iyi fikirmişben azerbaycandayım buranın ana yemegi et. kimse sebzze yemiyor. hep et. sabah akşam et + pilav oyyyy mideemm
ya ben adetimi 2 gün gece yaptırdım kan testi 633 cıktı. bana fazla gibi gelmişti o zaman, tarih 29 aralıktı. 2 gün önce dra gittigimde kesen büyük duruyor ailede ikiz varmı diye sordu bize. acaba ikiz olur mu? oyyy nenem olmaz dimi kızlar korkarım ben :18: :18:
bulantım yeni basladı 4-5 gündür var. az oluyodu ama sanırım artıyor. acaba psikolojik olarak mı bulanıyor anlayamadım. bizim apartmanda sürekli koyun kesip pişiriyolar. midem almıyor kokuları inan ki. 2 gündür eşimle otelde kalıyoruz güya bana jest yaptı garibim ne uykumu bildim ne yedigimi bildimkapıya koyacak beni en sonunda
peynir zeytin çorba birde limon yiyorum. sürekli tuzlu krakerler yanımda. aslında hiç sevmem kraker ama hamilelikte benim hayatımı kurtarıyor. ıhlamur içiyorum. eşime üzülüyorum. içimden ne temizlik ne yemek yapmak geliyor. sürekli uyuklayan biri oldum. inşallah adaptasyondur bu yaşadıklarım. alışında eskiye dönerim inşallah. :44:
folik asit olarak folibol alıyorum. o mu yapıyodur diyosun? hmm :26:
çok özel bi şey ikiz annesi olmak öyle diyor hep anneler allah sonuna kadar sağlıkla götürsüncanım 16 aralıkta 5.gün transferi yapıldı 2tane
25 aralık akşam 45
28 aralık sabah 128
2 ocak akşamı 2239 çıktı ve 3 ocakte tek kese gördük vajinal ultrasonla.bugün de sürpriz miniğimizi gördük.bugün beta hcg bakmadı doktor.açıkçası benim pek umudum yoktu ikiz konusunda çünkü ilk başta yavaş katladı.ama ordaymış miniğim.inşallah senin de ikizdir canım.güzel dileklerin için teşekkür ederim:)
canım desteğin için sağol.aklımdan geçenleri yazmışsın.ne yalan söyliyim arkadaşın mesajını okuyunca üzüldüm biraz ama kendisi de belirtmiş zaten art niyetli olduğunu düşünmüyorum.zorluklarından bahsetmiş.o an benim bunları okuyup moral bozacağımı düşünememiş belli ki zarar yok.zaten anlık bişeydi geldi geçti.zorluklarının farkındayım.ama madalyonun öbür tarafını düşünüyorum.çok özel çok güzel bişey olmalı.inşallah Allah'ım devamını getirsin.isteyen herkese de çifter çifter versin inşallah:))
kızlar ben ilk doktora(nöbetçi doktordu) gittiğimde bhcg 258,4 çıkmıştı dün 2.kez gittim doktora (kendi doktorum) bebeğimin kesesini gördük ve bana kanaman falan yok sağlıklı her şey yolunda görünüyor dedi ama tekrar bhcg testi yapmadı normal mi sizce bakmalı mıydı?
kızlar bugün ilk kez muayeneye gittim dr alttan muayene etmedi ultrasonla baktı ama hiç bişi görünmüyo dedi şok oldum sonra kan testi yaptı hcg 868 çıktı ama başka hiç birşey demeden 1 hafta 10 gün sonra yine gel bakalım dedi kese neden görünmüyoki normalmi bu sizce kese ne kadar sürede görünür of ya kafamı allak bullak etti hamilesin dedi ama kese yok ne bu şimdi ya nolur bilgisi olan yada kendinden tecrübeli olanlar söylesin bana
alttan baksaydı görürdü muhtemelen canını sıkma bebeğin daha çok küçük olduğu için görünmemiştir sabret gittiğinde görürsün keseyi Allahın izniyle
canimmmm belki kucukturr...ya da ultrasyonda gorunmemistir...vajinal muayene yapsaydi...asagidan gorunurdu...benim karnimdan bakti gorundu..hakkinda hayirlisi olsun iyi seyler dusun canimm..//
canım bahçelievler e-5 yolu üstünde hizmet hastahanesi dr hakan peker müthiş doktor internetten araştıradabilirsin tek geçerim onu çok ilgili sıcak kanlı güvenilir yarım saat konuşuyor anlatıyor bebeğine yarayan şeyleri yaramayan şeyleri anlatıyor uzun uzun seni dinliyor hiç sıkılmadan uzun uzun anlatıyor güler yüzlü gidince çok memnun kalırsın cnm benim kesinlikle tavsiyem hakan bey
ben 3+3 dedi ama yanlisi var sanirim cunku o zamana gorunmezz...ama keseyi gordum ultrasyonda...alttan bakmadi..sali gunu tekrar gidecem...bizimki catlatma ignemin oldugu gune gore hesapladi son adet tarihine gore degil...benimde aklim karisti...
çatlatma iğnesi vuranlarda hesap farklı oluyomuş öyle duymuştum kese o kadarken görünmemiştir ya yoksa benim bebek noktadandamı minik
bende 5+4 te görünmüştü.hcg değerin bence güzel.1 hafta beklersen inşallah görünür...ve şu da var canım senin belki döllenmen geç olmuştur...kimileri adete yakın yumurtluyor ve bebek 5 haftalık hesaplasanda daha küçük çıkabiliyor..kızlar bugün ilk kez muayeneye gittim dr alttan muayene etmedi ultrasonla baktı ama hiç bişi görünmüyo dedi şok oldum sonra kan testi yaptı hcg 868 çıktı ama başka hiç birşey demeden 1 hafta 10 gün sonra yine gel bakalım dedi kese neden görünmüyoki normalmi bu sizce kese ne kadar sürede görünür of ya kafamı allak bullak etti hamilesin dedi ama kese yok ne bu şimdi ya nolur bilgisi olan yada kendinden tecrübeli olanlar söylesin bana
evet hesaplari farkli ama o kadar kucukte gorunmezzz...sali gunu bakalim ne diyecek hayirlisi olsun senin icinde...10n gun sonra gorunur insallahh...
pamuk34seker ben kan testi yaptırdım 600 küsür çıkmıştı , 2 gün sonra doktora gittim hcg 1200 olmuştur dedi alttan baktı 2 mm kese gördü , senin değerine göre bence 2 gün sonra görünmesi lazım
arkadaslar merhaba bende yarin ilk dok kontr gidecegim umarim gorunur bir sorun cikmaz son sat tarihim 5 aralik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?