mojeli canım sen de mi pıhtılısın??pamuk34seker ben kan testi yaptırdım 600 küsür çıkmıştı , 2 gün sonra doktora gittim hcg 1200 olmuştur dedi alttan baktı 2 mm kese gördü , senin değerine göre bence 2 gün sonra görünmesi lazım
inşallah canım istediğin gibi ikinci görünür...ooo süper bi habermiş ne kadar şanslısın.pazartesi bende kontrole gidicem ikinci kese gözüküverse ya :)
canım hayırlısı sağlıklı olsun da nasıl olursa kaç tane olursa olsun.biz tüpçüler herşeye razıyız biliyorsun.o kadar bekledik emek verdik acı çektik üzüldük ağladık ama güzel haberlerimizi aldık inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız...çok özel bi şey ikiz annesi olmak öyle diyor hep anneler allah sonuna kadar sağlıkla götürsün
senin 3. değer çok katlamış neredeyse 18 kat
benim ki 6 kat falan oldu
sanırım tek benimki
bende 5+4 te görünmüştü.hcg değerin bence güzel.1 hafta beklersen inşallah görünür...ve şu da var canım senin belki döllenmen geç olmuştur...kimileri adete yakın yumurtluyor ve bebek 5 haftalık hesaplasanda daha küçük çıkabiliyor..
bende 5+4 te görünmüştü.hcg değerin bence güzel.1 hafta beklersen inşallah görünür...ve şu da var canım senin belki döllenmen geç olmuştur...kimileri adete yakın yumurtluyor ve bebek 5 haftalık hesaplasanda daha küçük çıkabiliyor..
4 haftalıkmı?? o zaman neden kafana takıyosun,ben 5 lerde görmüştüm...canım hcg değerim iyiymiş bi ark öyle dedi hatta yüksek dedi ikizmi acaba diyede beni heycanlandırdı benim 4+2 daha demekki daha var kesenin grünmesine içim rahatladı azda olsa çok takmıştım bugün kafayı neden kesem görünmüyo diye inş bi sorun çıkmaz
pamukcum teleslanma cnm senin kucuk oldugundan gorunmemis inan bende gorunmezdiye kac gundur bekliyorum yarin ins goruruz :)
insallaahhhh sizde keseleri gorursunuzz...hayirli haberlerle gelirsiniz hatunlar...heyecandan uyumamistim ben...simdide kalpa tisini duyacakmiyim onun heyecani varr..sonra cinisyti anlayacaginiz bize uyku yokk
ecem5885 senin hcg degerin kaçtı 5. haftanda benim 4186 idi bana baya yüksek geldi son sat tarihim 24 kasım ona göre 7. haftamdayım ama ultrasonda 2 gün önce 5+5 çıktım kafam karıştı.:26::26::26::26::26:
canım benim doktorum söylememişti..bende sormamıştım..ama alta bir siteden aldığım hafta hafta hcg sonuçlarını yazdım..senin ki v5 ve 6.haftayla uyumlu görünüyor...ecem5885 senin hcg degerin kaçtı 5. haftanda benim 4186 idi bana baya yüksek geldi son sat tarihim 24 kasım ona göre 7. haftamdayım ama ultrasonda 2 gün önce 5+5 çıktım kafam karıştı.:26::26::26::26::26:
al benden de o kadar Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
canım geç yumurtlamışsındır büyük ihtimal benim de batıma göre 5gün geride ama doktor sorun yok yumurtlamadan kaynaklanıyor dedi
insallaahhhh sizde keseleri gorursunuzz...hayirli haberlerle gelirsiniz hatunlar...heyecandan uyumamistim ben...simdide kalpa tisini duyacakmiyim onun heyecani varr..sonra cinisyti anlayacaginiz bize uyku yokk
Evet arkadaşım muhtemelen geç döllenme oldu.Sabırsızlanıyorum da bir an önce buyumesini ve onu hissedebilmeyi istiyorum
bulantım yeni basladı 4-5 gündür var. az oluyodu ama sanırım artıyor. acaba psikolojik olarak mı bulanıyor anlayamadım. bizim apartmanda sürekli koyun kesip pişiriyolar. midem almıyor kokuları inan ki. 2 gündür eşimle otelde kalıyoruz güya bana jest yaptı garibim ne uykumu bildim ne yedigimi bildimkapıya koyacak beni en sonunda
peynir zeytin çorba birde limon yiyorum. sürekli tuzlu krakerler yanımda. aslında hiç sevmem kraker ama hamilelikte benim hayatımı kurtarıyor. ıhlamur içiyorum. eşime üzülüyorum. içimden ne temizlik ne yemek yapmak geliyor. sürekli uyuklayan biri oldum. inşallah adaptasyondur bu yaşadıklarım. alışında eskiye dönerim inşallah. :44:
folik asit olarak folibol alıyorum. o mu yapıyodur diyosun? hmm :26:
Folbiol yapmaz genelde bulantı Folik Plus diye bi ialça var o çok yapmıştı bende ama kişiden kişiye değişiyor böyle şeyler canım bulantı hapı iste doktorundan bence. Seni çok iyi anlıyorum ben de evime giremez olmuştum ilk hamileliğimde üst komşumun eşi gececi çalışırdı işe gitmeden önce sucuklu yumurtadan tut da neler neler hepsinin kokusunu alırdım evdenApar topar annemlere giderdik kalmaya o derece yani. Psikolojik olarak kendini rahatlatman şart kısa sürmesi için . Ben elimde lavanta keseleriyle dolaşırdım hep:) Allah kolaylık versin canım.
bu arada yaşlarınız ve kilolarınız kaç kızlar; ben 32 yaşındayım kilom 63 şuan
kızlar ben ilk doktora(nöbetçi doktordu) gittiğimde bhcg 258,4 çıkmıştı dün 2.kez gittim doktora (kendi doktorum) bebeğimin kesesini gördük ve bana kanaman falan yok sağlıklı her şey yolunda görünüyor dedi ama tekrar bhcg testi yapmadı normal mi sizce bakmalı mıydı?
Kızlar bu arada yarı kontrole gideceğim sabah dua edin iş bi sorun olmaz ayrıca ben artık kalp atışını da duymak isstiiyorummmm
Canım izine gideceğin yer de hastahane yok mu orada gidersin,eğer önceden dinleyemezsen insan bir an önce dinlemek istiyor çok merak ediyorum nasıl bir duygu acabainşallah canım bende 24 ocakta gidecektim kalp atışını dinlemek için ama izne çıkacağız 4 gün önce gitsem yine duyabilir miyim acaba
Canım izine gideceğin yer de hastahane yok mu orada gidersin,eğer önceden dinleyemezsen insan bir an önce dinlemek istiyor çok merak ediyorum nasıl bir duygu acaba
mojeli canım sen de mi pıhtılısın??
sanki öyle okudum ben...
eğer öyleyse iğneye günün geçincemi başladın..
geçmiş olsun inş. çabuk geçer bulantın, ben de folbiol kullanıyorum daha önceden de aylarca kullanmıştım beni rahatsız etmedi hiçBenim de dün başladı bulatım çok kötü yau bulaşık kaldıramıyorum çok kötü oluyorumeşim suda geçiriyor be bakmada makineye yerleştiriyorum.Annem kime çektin sen diyor biz de hiç bulantı yoktu diyor eşim de sinirleniyor arada dinlencem diye ama tek başıma yapmadım ya bu çocuğu canım dimi ama?!
Ben de Folbiol kullanıyorum ilaçdan mı oluyordur bulantım acaba1 haftadır kullanıyorum ama daha yeni başladı ben de bulantı
Benim yaşım 25,kilom da 54,5-55,5 arası bazen 56'yı buluyor gün içinde değişiyor sürekli yani ortalama 55,5
Bana da hiç bhcg değerine bakmadılar herkes değeri yazınca işkilleniyorum aslında niye bakmadılar diye ama ultrasonla baktılar nasılsa bir sorun yok dedi sonuçta...
Kızlar bu arada yarı kontrole gideceğim sabah dua edin iş bi sorun olmaz ayrıca ben artık kalp atışını da duymak isstiiyorummmm
inşallah canım bende 24 ocakta gidecektim kalp atışını dinlemek için ama izne çıkacağız 4 gün önce gitsem yine duyabilir miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?