2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mojeli canım sen de mi pıhtılısın??
sanki öyle okudum ben...
eğer öyleyse iğneye günün geçincemi başladın..

ooo süper bi habermiş ne kadar şanslısın.pazartesi bende kontrole gidicem ikinci kese gözüküverse ya :)
inşallah canım istediğin gibi ikinci görünür...

çok özel bi şey ikiz annesi olmak öyle diyor hep anneler allah sonuna kadar sağlıkla götürsün
senin 3. değer çok katlamış neredeyse 18 kat
benim ki 6 kat falan oldu
sanırım tek benimki
canım hayırlısı sağlıklı olsun da nasıl olursa kaç tane olursa olsun.biz tüpçüler herşeye razıyız biliyorsun.o kadar bekledik emek verdik acı çektik üzüldük ağladık ama güzel haberlerimizi aldık inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız...

evet mesela ben 5+5te gitmiştim doktor bana yumurtlaman geç olmuş bebeğin 5gün geriden geliyor yani 5 haftalık demişti

canım hcg değerim iyiymiş bi ark öyle dedi hatta yüksek dedi ikizmi acaba diyede beni heycanlandırdı benim 4+2 daha demekki daha var kesenin grünmesine içim rahatladı azda olsa çok takmıştım bugün kafayı neden kesem görünmüyo diye inş bi sorun çıkmaz

4 haftalıkmı?? o zaman neden kafana takıyosun,ben 5 lerde görmüştüm...
şimdi o ne keseler örüyodur oradaaaaaaa daha pıt pıt larınıda duyarsın,tekmelerinide yersinn merak etme sen...

insallaahhhh sizde keseleri gorursunuzz...hayirli haberlerle gelirsiniz hatunlar...heyecandan uyumamistim ben...simdide kalpa tisini duyacakmiyim onun heyecani varr..sonra cinisyti anlayacaginiz bize uyku yokk

ecem5885 senin hcg degerin kaçtı 5. haftanda benim 4186 idi bana baya yüksek geldi son sat tarihim 24 kasım ona göre 7. haftamdayım ama ultrasonda 2 gün önce 5+5 çıktım kafam karıştı.:26::26::26::26::26:

insallaahhhh sizde keseleri gorursunuzz...hayirli haberlerle gelirsiniz hatunlar...heyecandan uyumamistim ben...simdide kalpa tisini duyacakmiyim onun heyecani varr..sonra cinisyti anlayacaginiz bize uyku yokk

al benden de o kadar Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın

ecem5885 senin hcg degerin kaçtı 5. haftanda benim 4186 idi bana baya yüksek geldi son sat tarihim 24 kasım ona göre 7. haftamdayım ama ultrasonda 2 gün önce 5+5 çıktım kafam karıştı.:26::26::26::26::26:

canım geç yumurtlamışsındır büyük ihtimal benim de batıma göre 5gün geride ama doktor sorun yok yumurtlamadan kaynaklanıyor dedi

canım benim doktorum söylememişti..bende sormamıştım..ama alta bir siteden aldığım hafta hafta hcg sonuçlarını yazdım..senin ki v5 ve 6.haftayla uyumlu görünüyor...
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000

al benden de o kadar Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın

canım geç yumurtlamışsındır büyük ihtimal benim de batıma göre 5gün geride ama doktor sorun yok yumurtlamadan kaynaklanıyor dedi

Evet arkadaşım muhtemelen geç döllenme oldu.Sabırsızlanıyorum da bir an önce buyumesini ve onu hissedebilmeyi istiyorum

yok anam babam önce keseyi göreyim acelem yok siz önden heycanı yaşayın ben arkanızdan yavaş yavaş geliyorum

Benim de dün başladı bulatım çok kötü yau bulaşık kaldıramıyorum çok kötü oluyorum eşim suda geçiriyor be bakmada makineye yerleştiriyorum.Annem kime çektin sen diyor biz de hiç bulantı yoktu diyor eşim de sinirleniyor arada dinlencem diye ama tek başıma yapmadım ya bu çocuğu canım dimi ama?!

Ben de Folbiol kullanıyorum ilaçdan mı oluyordur bulantım acaba 1 haftadır kullanıyorum ama daha yeni başladı ben de bulantı

bu arada yaşlarınız ve kilolarınız kaç kızlar; ben 32 yaşındayım kilom 63 şuan

Benim yaşım 25,kilom da 54,5-55,5 arası bazen 56'yı buluyor gün içinde değişiyor sürekli yani ortalama 55,5

Bana da hiç bhcg değerine bakmadılar herkes değeri yazınca işkilleniyorum aslında niye bakmadılar diye ama ultrasonla baktılar nasılsa bir sorun yok dedi sonuçta...

Kızlar bu arada yarı kontrole gideceğim sabah dua edin iş bi sorun olmaz ayrıca ben artık kalp atışını da duymak isstiiyorummmm

Kızlar bu arada yarı kontrole gideceğim sabah dua edin iş bi sorun olmaz ayrıca ben artık kalp atışını da duymak isstiiyorummmm

inşallah canım bende 24 ocakta gidecektim kalp atışını dinlemek için ama izne çıkacağız 4 gün önce gitsem yine duyabilir miyim acaba

inşallah canım bende 24 ocakta gidecektim kalp atışını dinlemek için ama izne çıkacağız 4 gün önce gitsem yine duyabilir miyim acaba
Canım izine gideceğin yer de hastahane yok mu orada gidersin,eğer önceden dinleyemezsen insan bir an önce dinlemek istiyor çok merak ediyorum nasıl bir duygu acaba

mojeli canım sen de mi pıhtılısın??
sanki öyle okudum ben...
eğer öyleyse iğneye günün geçincemi başladın..

evet canım adetim 3 gün geçmişti başladım hergün iğne yapıyoruz.
ama doktorum inşallah geç kalmamışızdır dedi titiz biraz o tarafını seviyorum.
kalp atışını pazartesi duyucaz inşallah bi problem çıkmaz

merhabalarrr

geçmiş olsun inş. çabuk geçer bulantın, ben de folbiol kullanıyorum daha önceden de aylarca kullanmıştım beni rahatsız etmedi hiç

inş. yarın kalp atışlarını duyarsın cnmmm

ohoo 10 gün sonra duyarsın bence cnm, git bi şansını dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…