2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet kızlar sonunda bugün dr gidip minik susam tanemi gördüm ekrana şaşkın şaşkın bakıp gülümserken dr beni dinliyo musunuz diye sordu artık ne dedi ve ben duymadıysam o şaşkınlıkla hesabıma göre 5+1 dr bişe demedi bende sormayı unuttum tek seferde hiç zorlanmadan normal ultrasonla gördü 10 gün sonra tekrar gidicem pıtpıt duymaya

kızlar dün bende dok gittim ultrasyonda kese görünmedi alttanda baktı yine görünmedi kanda 13,27 çıktı dok ne gebelik var nede yok diyebilirim yarın tekrardan bakalım dedi eğer değer katlanmışsa sonuç olumlu olacak inşalah değeri benimki gibi çıkan var mı içim bir tuaf rabbim inşalah nasip ederde ikinci bebeişimi görürüm

yok anam babam önce keseyi göreyim acelem yok siz önden heycanı yaşayın ben arkanızdan yavaş yavaş geliyorum

tatlımm senin sat ın 12 aralık galiba
benim sat ım 5 aralık önümüzdeki pazartesi cağırdı doktorum
meraklanma daha miniktir annesi bebeğin
oyuzden görünmemiştir
içini ferah tut sen daha zamanın var canım

Merhaba kızlar,
Kalp atışı için dayanamıyorum demiştim pazartesiydi randevum meraklandım bugün gittim aslında bugünde gözükmesi gerekirdi dedi. Bebek görnüyor yolksac görünüyor herşey yolunda gibi ama kalp atımı yok (( çok şaşırdım ilk çocuğumda bu günlerde kalp atımı vardı şuan çok umutsuzlaştım bir hafta sonra çağırdı ama ben kendimi en kötüye hazırladım bile ( Alttanda baktı yok yok yok...

endişelenme hemen cnm her bebekte aynı olamaybilir belki geç döllenme oldu nerden biliosun, sakın kötü düşünme ve imkanın varsa p.tesi bi daha git derim için rahat olsun
ayrıca doktor olumsuz bi durum olsaydı daha erkenden çağırırdı bence seni, baksana bi hafta gün vermiş

merhabalar bende 2012 ekım annesı olucaktım ama kızım erken geldı ve eylul annesı oldum kızım suanda 4 ay 2 gunluk....o zaman gecmez bu gunler bıtmez dıyordum sımdı ıse ooo keske daha uzun olsaymıs hamılelık dıyorum.sımdıden ol bol uyuyun sonra hasret kalıcaksınız...

gecen sene bende yasaım aynısını ustelık tup bebektı kızım 2 un sonra gıttım 2 ye katlamıstı allaha sukur senınde oyle olucak merak etmee

Kızlar merhaba. Ben de pazartesi kan testi ile öğrendim hamile olduğumu. Sat 3 aralıktı. Pazartesi adet olmam gereken gündü hcg 300 çıktı. Doktor hiçbirşey demedi. Zaten bitlisteyim. Kadın doğum hastanesinde 2 doktor var sadece. Benle hiç ilgilenmedi. Gebesin ama kese şimdi görülmez haftaya gel dedi. Ben de haftaya çarşambaya randevu aldım diğer doktordan. Bir folik asit yazıp gönderdi beni onu da zaten 2 aydır içiyordum. Sizin keseler gözükmüş bile. Sizce değerim nasıl benimki de haftaya gözükür mü. Mide bulantım falan hiç yok. Sadece göğüslerim çok hassas ve uykuluyum. İnşallah bir terslik yoktur.

Ya yok sanırım olmayacak çünkü 2 gündür sanki kendimi hamile değilmişim gibi hissediyorum uykum gelmio, midem bulanmıo sanırım beni terketti minnoşum... Daha önce midem bulanıodu şimdi hiçbieşy kalmadı... mucize bekliyorum.

allah korusun cnm belki psikolojik olarak öyle hissediosundur, inş. kötü bişi olmıcak

merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım. idrarımda pozitif çıktı. kan testimde beta hcg sonucu 10008.43 aralığı 0.0-5.0 doktor gebesin dedi. ama kadın doğuma gidip ultrasonda baktır dedi. yarın Allahın izniyle gidicem. inşaallah hayırlı haberle dönerim dua edin...

Hoşgeldin aramıza canım benim gözün aydın inş hayırlı haberler alırsın yarın...

lütfeeeen kötü bişey olmasıııın (( İlk çocuğum 3.tüp bebekle oldu bu bir mucizeydi.
Moralini bozma canım benim dua et allaha bol bol inş bebişine birşey olmaz biliyorsun onlar daha çok minik ve bizim duygularımızdan çok etkileniyorlar herşeyi alaha havale et bak kalbin ferahlayacaktır...

Son düzenleme:

canım inşallah 1 hafta sonra gittiğinde çok çok güzel haberlerle gelirsin.seninle aramızda 1 gün var bende yarın gidecektim kalp atışı için ama randevumu pazartesiye aldım , bu günler çok stresli geçiyor off

inşallah öylesindir ve hayırlı haberlerini paylaşırsın bizimle.

lütfeeeen kötü bişey olmasıııın (( İlk çocuğum 3.tüp bebekle oldu bu bir mucizeydi.

Sakın kötü düşünme unutmakı olan ve olmayan herşey en yüksek hayrımızadır. rabbine güven tam bir teslimiyet içinde ol göreceksin birşeycik olmayacak haftaya gittiğinde meleğinin kalp atışlarını dinleyebileceksin.Dualarım seninle...Allah güç kuvvet versin sana....♥♥♥

Tebrikler..

Canim daha cok dusuk deger tabiki cikmaz gorunmez kese hele bir ikiye katlasin 1.500leri gor hayirlisiyla sonra gorunucek..

Belki gec dollenme oldugundandr canim bak yolk sac vs gormus pazartesiye bidaha git boyle moralini bozacagina daha net ogrenirsin ama uzme canini ins. Bisey yoktur..her hamilelik bir olmazki tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…