yok anam babam önce keseyi göreyim acelem yok siz önden heycanı yaşayın ben arkanızdan yavaş yavaş geliyorum
Merhaba kızlar,
Kalp atışı için dayanamıyorum demiştim pazartesiydi randevum meraklandım bugün gittim aslında bugünde gözükmesi gerekirdi dedi. Bebek görnüyor yolksac görünüyor herşey yolunda gibi ama kalp atımı yok(( çok şaşırdım ilk çocuğumda bu günlerde kalp atımı vardı şuan çok umutsuzlaştım bir hafta sonra çağırdı ama ben kendimi en kötüye hazırladım bile ( Alttanda baktı yok yok yok...
kızlar dün bende dok gittim ultrasyonda kese görünmedi alttanda baktı yine görünmedi kanda 13,27 çıktı dok ne gebelik var nede yok diyebilirim yarın tekrardan bakalım dedi eğer değer katlanmışsa sonuç olumlu olacak inşalah değeri benimki gibi çıkan var mı içim bir tuaf rabbim inşalah nasip ederde ikinci bebeişimi görürüm
endişelenme hemen cnm her bebekte aynı olamaybilir belki geç döllenme oldu nerden biliosun, sakın kötü düşünme ve imkanın varsa p.tesi bi daha git derim için rahat olsun
ayrıca doktor olumsuz bi durum olsaydı daha erkenden çağırırdı bence seni, baksana bi hafta gün vermiş
Ya yok sanırım olmayacak çünkü 2 gündür sanki kendimi hamile değilmişim gibi hissediyorum uykum gelmio, midem bulanmıo sanırım beni terketti minnoşum... Daha önce midem bulanıodu şimdi hiçbieşy kalmadı... mucize bekliyorum.
Hoşgeldin aramıza canım benim gözün aydın inş hayırlı haberler alırsın yarın...merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım. idrarımda pozitif çıktı. kan testimde beta hcg sonucu 10008.43 aralığı 0.0-5.0 doktor gebesin dedi. ama kadın doğuma gidip ultrasonda baktır dedi. yarın Allahın izniyle gidicem. inşaallah hayırlı haberle dönerim dua edin...
Hoşgeldin aramıza canım benim gözün aydın inş hayırlı haberler alırsın yarın...
lütfeeeen kötü bişey olmasıııın(( İlk çocuğum 3.tüp bebekle oldu bu bir mucizeydi.
Moralini bozma canım benim dua et allaha bol bol inş bebişine birşey olmaz biliyorsun onlar daha çok minik ve bizim duygularımızdan çok etkileniyorlar herşeyi alaha havale et bak kalbin ferahlayacaktır...lütfeeeen kötü bişey olmasıııın(( İlk çocuğum 3.tüp bebekle oldu bu bir mucizeydi.
Merhaba kızlar,
Kalp atışı için dayanamıyorum demiştim pazartesiydi randevum meraklandım bugün gittim aslında bugünde gözükmesi gerekirdi dedi. Bebek görnüyor yolksac görünüyor herşey yolunda gibi ama kalp atımı yok(( çok şaşırdım ilk çocuğumda bu günlerde kalp atımı vardı şuan çok umutsuzlaştım bir hafta sonra çağırdı ama ben kendimi en kötüye hazırladım bile ( Alttanda baktı yok yok yok...
merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım. idrarımda pozitif çıktı. kan testimde beta hcg sonucu 10008.43 aralığı 0.0-5.0 doktor gebesin dedi. ama kadın doğuma gidip ultrasonda baktır dedi. yarın Allahın izniyle gidicem. inşaallah hayırlı haberle dönerim dua edin...
lütfeeeen kötü bişey olmasıııın(( İlk çocuğum 3.tüp bebekle oldu bu bir mucizeydi.
Tebrikler..evet kızlar sonunda bugün dr gidip minik susam tanemi gördümekrana şaşkın şaşkın bakıp gülümserken dr beni dinliyo musunuz diye sordu artık ne dedi ve ben duymadıysam o şaşkınlıkla hesabıma göre 5+1 dr bişe demedi bende sormayı unuttum tek seferde hiç zorlanmadan normal ultrasonla gördü 10 gün sonra tekrar gidicem pıtpıt duymaya
Canim daha cok dusuk deger tabiki cikmaz gorunmez kese hele bir ikiye katlasin 1.500leri gor hayirlisiyla sonra gorunucek..kızlar dün bende dok gittim ultrasyonda kese görünmedi alttanda baktı yine görünmedi kanda 13,27 çıktı dok ne gebelik var nede yok diyebilirim yarın tekrardan bakalım dedi eğer değer katlanmışsa sonuç olumlu olacak inşalah değeri benimki gibi çıkan var mı içim bir tuaf rabbim inşalah nasip ederde ikinci bebeişimi görürüm
Merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?