musmus selam canım senin oğlun ne düşünüyor kardeşi hakkında bilgisi varmı?
kış kış kırmızı kış kış yallah kırmızı yallah
Selam canım benim tatlı oğlum 2 yıldır kardeş sayıklıyor:) Daha haberi yok çünkü benim bu 4. hamileliğim yine sorun olursa anlatamam ona var dı ama artık yok diyemem yani 4 ay kadar söylemeyi düşünmüyorum. Bir de benim ki aşırı sabırsız ve mereklıBeni delirtir hadi anne ne zaman olacak kardeşim diye ne kadar geç o kadar iyi bence:)
selam
size bişey sorabilir miyim ? çogunuz sanırım gebeliğinizi yeni öğrendiniz. bata kaç gün kala ya da kaç gün geçince idrarda çift çizgiyi gördünüz acaba :26:
hayırlı olsun tatlım
aynıyız senle benim da sat 5 aralık
sağlıklı bi hamilelik gecirmen dileğiyle
bende soru sorucaktım hang doktora gidiyosunuz bayanlar diye birbirimize fikir verebilir?
eylül anaları canlar gelin bana dua edin değerim 6 çıktı çok yeni olabilir dedi test yaptırdığım yer katlayarak yükselirse var demek oluyormuş
eğer tutunursa yavrum sizden olucam ne olur dua edin bana
2 gün geçti reglim sizce bu değer çok mu düşük geç döllenme olabilir mi
yok istanbuldayım canımCnm Izmirde dr.um. Burdaysaniz soylerim tbibir ark sormustu Anadolu Yakasindn ona cvp vereym dedim
annem vardı o da ameliyat oldu artık ağır kaldırması filan yasak. Birde çok tepki gösterdiler. Kızdılar. Şimdi asla yardımcı olmam diyor. Ben bankacıyım kızımdan sonra ara verdim tekrar işe başlayacaktim. Kariyer hayatım bitti diye kızıyorlar. Sonuçta kazayla oldu ama oldu bir kere. Demek benim için hayırlısı buymuş deyip teselli etsemde kendimi gelgitlerime hakim olamıyorum. Biranda hayatım farklı bir yöne gitti. İnşallah pıtpıtları duyunca daha çok idrak ederim.
kesinlikle canım şükürler olsun. hepsi çok zekiler.Sağol teyzesi seninkide akıllıdır her çocuk akıllıdır
sen ne güzel gözlerini ayırabiliyomuşsun ben öyle yapamıyorum ya gülüm, yani özellikle eşimin akrabalarına, hele bi kaç tanesi varki çocuğu ağlatmak sanki hobileri çok tuhaf insanlar benim bu durumla çok karşılaşacağım kesin birde bi kez bile deseler oğlumun aklına yer eder o biliyorum, elimde pankartla gezmeyi düşünüyorum aslında o tarafa gittiğim zamanyeni doğum yaptığım sıralar hele ciddi ciddi şunu düşünüyorum evin her odasına bir yazı asacağım üzerinde lütfen oğluma yeni bebekle ilgili seni sevmeyecekler pabucun dama atıldı gibi cümleler kurmayınız diye :44:
bu yastığın ay şeklinde olanları daha kullanışlı geldi bana, bebeği o yastığı kullanraka yüz üstü falan koyuyorsun,istersen bi onlarada bak arkadaşım.
ilk 3 ay olabiliyor. valla işimiz zor katlanıcaz mecburen. benim 1 buçuk ayım kaldı. :))benim de bulantılarım başladı dün ilk defa çıkardım berbattııııcanım çok yandı yaa hiç bu kadar şiddetli kusmamıştım nefes alamadım neredeyse inşallah devam etmez
hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah.kızlar yrn keseciği görmeye gitcem çokk heycanlıyım...
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah.eylül anaları canlar gelin bana dua edin değerim 6 çıktı çok yeni olabilir dedi test yaptırdığım yer katlayarak yükselirse var demek oluyormuş
:))) güldürdün beni. çok komik.kış kış kırmızı kış kış yallah kırmızı yallah
eylül anaları canlar gelin bana dua edin değerim 6 çıktı çok yeni olabilir dedi test yaptırdığım yer katlayarak yükselirse var demek oluyormuş
hayırlısı olsun geç döllenme de olabilir
inşallah katlar değerin yaz bize de :)
Ay canım benim ya.
benimkide aynen öyle diyecek ama biliyorum :) her sabah kalktığında hani ama niye doğurmuyosun dicektir eminimfakat ben o kadar saklayamam birileriyle konuşurken falan duyar en azından, birde kendini sakınması lazım bana karşı kuduruyoruz biz mesela ben eşşek oluyorum sırtıma biniyor e bunları yapamıcaz haliyle ve bi açıklama isticek
diğer gebeliklerine noldu musmus? sakıncası yoksa tabi
Kesin der seninki de :)) Aynen biz de çok kuduruyoruz babamız devreye giriyor belim ağrıyor diyorum ben :)
Canım ilk hamileleiğimde 10. haftada bebeğimin kalbi durmuştu, kürtaj oldum
2. de oğluşuma kavuştum:) HAziran 2007' de :)
3. de 4 haftalıkken kanamam oldu ve kendi düştü bebekTemmuz 2012 de.
Bu 4. inşallah hayırlısıyla Eylül 2013' de:)
diğer bebeklerine üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş demekki allah hayatta olanalara uzun sağlıklı ömür versin.
ama benim oğlum malesef babasıyla pek oynamak istemez, zaten oynasada vurdulu kırdılı oynuyolar babasına yumruk atıyo sonra o hızla gelip banada yumruk atıyo bazen karnıma geliyo o daha tehlikeli yani
Sağol canım benim amin inşallah.
Oooo sen dikkat et o zaman mutlaka canım, oğlunu, seni ve içindeki miniğini öpüyorum:)
kızlar öldüm yaaaa.... eşimin dogum günü bugün ona söz vermiştim su böregi yapıcam diye. sözümden dönmedim yaptım ama öldüm yaa cok yoruldummmmm offama eşimde boş durmadı Allah için o da yerleri sildi süpürdü
sizler ne yaptınız :)birsürü konuşma olmuş hepsini okuyacagım şimdi. umarım herkes iyidir bebişleriyle dinleniyodur.
son adet tarihim 17 kasım. 7 haftalık hamileyim.. bebeğimi ve kalp atışını bugün duydumbebeğimin muhtemelen doğum tarihi 1 eylül 2013 topiğe eklerseniz sevinirm.
kızlar öldüm yaaaa.... eşimin dogum günü bugün ona söz vermiştim su böregi yapıcam diye. sözümden dönmedim yaptım ama öldüm yaa cok yoruldummmmm offama eşimde boş durmadı Allah için o da yerleri sildi süpürdü
sizler ne yaptınız :)birsürü konuşma olmuş hepsini okuyacagım şimdi. umarım herkes iyidir bebişleriyle dinleniyodur.
ne tesadüf canım benimde eşimin doğum günü bugün ancak ben bugün birşey yapamadım ona bu sene hediye olarak en değerlimi verdim bizde bugün keseyi gördük sağlıkla şimdide dinleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?