2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

musmus selam canım senin oğlun ne düşünüyor kardeşi hakkında bilgisi varmı?

Selam canım benim tatlı oğlum 2 yıldır kardeş sayıklıyor:) Daha haberi yok çünkü benim bu 4. hamileliğim yine sorun olursa anlatamam ona var dı ama artık yok diyemem yani 4 ay kadar söylemeyi düşünmüyorum. Bir de benim ki aşırı sabırsız ve mereklı Beni delirtir hadi anne ne zaman olacak kardeşim diye ne kadar geç o kadar iyi bence:)

Ay canım benim ya.
benimkide aynen öyle diyecek ama biliyorum :) her sabah kalktığında hani ama niye doğurmuyosun dicektir eminim fakat ben o kadar saklayamam birileriyle konuşurken falan duyar en azından, birde kendini sakınması lazım bana karşı kuduruyoruz biz mesela ben eşşek oluyorum sırtıma biniyor e bunları yapamıcaz haliyle ve bi açıklama isticek
diğer gebeliklerine noldu musmus? sakıncası yoksa tabi

selam

size bişey sorabilir miyim ? çogunuz sanırım gebeliğinizi yeni öğrendiniz. bata kaç gün kala ya da kaç gün geçince idrarda çift çizgiyi gördünüz acaba :26:

benim bat 25 aralıktı 19 aralıkta çift çizgi gördüm
aynı gün kan testi de yaptırdım 12 çıktı :)

hayırlı olsun tatlım
aynıyız senle benim da sat 5 aralık
sağlıklı bi hamilelik gecirmen dileğiyle

bende soru sorucaktım hang doktora gidiyosunuz bayanlar diye birbirimize fikir verebilir?

Cnm Izmirde dr.um. Burdaysaniz soylerim tbi bir ark sormustu Anadolu Yakasindn ona cvp vereym dedim[/QUOTE]
yok istanbuldayım canım
yazını görünce belki buralardasındır diye sorıyım dedim

İçini ferah tut tatlım inşallah değerin yükselecektir

Cnm Izmirde dr.um. Burdaysaniz soylerim tbi bir ark sormustu Anadolu Yakasindn ona cvp vereym dedim
yok istanbuldayım canım
yazını görünce belki buralardasındır diye sorıyım dedim

İçini ferah tut tatlım inşallah değerin yükselecektir[/QUOTE]

inş kuzum sizede sağlıklı hamilelikler versin

kızlar hastaneden geldik şükürler olsun kesemizi karından gördük geç döllenme olmuş 4+4 günlük dedi ben takvimi nasıl değiştirebilirm orda büyük gözüküyor 2 hafta sonra bebeği görmeye çağırdı inş sağlıkla bebeğimizide görebiliriz kalp atışları en son mu oluyor

kendilerine göre haklı olabilirler belki ama sen bakma öyle demelerine, el mahkum. kız anası olmak kolaymı. :)) ayrıca kariyer için hiçbirzaman bitti diye birşey olmaz. ne güzel 2 evladın büyür beraber, sonra ya bir bakıcı tutarsın yada kreşe verirsin istersen tekrar çalışırsın ama çalışmasanda inan okuduğun okulun bilgi birikimlerinin faydasını evlatların okula başladığında göreceksin zaten. o yüzden her bakımdan şanslısın bence. bende özel sektörde çalışıyorum 2. doğunca işi bırakacağım. evde olmak yavrularımla vakit geçirmek hele yaz günlerinde onlarla sahillerde coşmak istiyorum. onlarla geçirdiğim hiçbir vakit çalışmamdan önemli değil. sen kimseye kulak asma arkadaşım. hayırlısı böyleymiş,böyle olmuş.

kesinlikle canım şükürler olsun. hepsi çok zekiler.
sen kesinlikle eve pankart as gittiğin yerdede yanında getir,başka çaresi yok. yavrun üzüleceğine onlar bozulsun daha iyi. :)))

bu yastığın ay şeklinde olanları daha kullanışlı geldi bana, bebeği o yastığı kullanraka yüz üstü falan koyuyorsun,istersen bi onlarada bak arkadaşım.
benim de bulantılarım başladı dün ilk defa çıkardım berbattıııı canım çok yandı yaa hiç bu kadar şiddetli kusmamıştım nefes alamadım neredeyse inşallah devam etmez
ilk 3 ay olabiliyor. valla işimiz zor katlanıcaz mecburen. benim 1 buçuk ayım kaldı. :))
kızlar yrn keseciği görmeye gitcem çokk heycanlıyım...
hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah.

canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah.
kış kış kırmızı kış kış yallah kırmızı yallah
:))) güldürdün beni. çok komik.

hayırlısı olsun geç döllenme de olabilir
inşallah katlar değerin yaz bize de :)

Kesin der seninki de :)) Aynen biz de çok kuduruyoruz babamız devreye giriyor belim ağrıyor diyorum ben :)

Canım ilk hamileleiğimde 10. haftada bebeğimin kalbi durmuştu, kürtaj oldum

2. de oğluşuma kavuştum:) HAziran 2007' de :)

3. de 4 haftalıkken kanamam oldu ve kendi düştü bebek Temmuz 2012 de.

Bu 4. inşallah hayırlısıyla Eylül 2013' de:)

diğer bebeklerine üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş demekki allah hayatta olanalara uzun sağlıklı ömür versin.
ama benim oğlum malesef babasıyla pek oynamak istemez, zaten oynasada vurdulu kırdılı oynuyolar babasına yumruk atıyo sonra o hızla gelip banada yumruk atıyo bazen karnıma geliyo o daha tehlikeli yani

Sağol canım benim amin inşallah.

Oooo sen dikkat et o zaman mutlaka canım, oğlunu, seni ve içindeki miniğini öpüyorum:)

gecmistennn ancak gelebildimmm cok sukur okudum yeni hamislerimiz varr ne kadaqr buyudukk biz yaa..allahim hayirliisyla hepimiz burada dogumlarimizi yazarizz

kızlar öldüm yaaaa.... eşimin dogum günü bugün ona söz vermiştim su böregi yapıcam diye. sözümden dönmedim yaptım ama öldüm yaa cok yoruldummmmm off ama eşimde boş durmadı Allah için o da yerleri sildi süpürdü
sizler ne yaptınız :) birsürü konuşma olmuş hepsini okuyacagım şimdi. umarım herkes iyidir bebişleriyle dinleniyodur.

son adet tarihim 17 kasım. 7 haftalık hamileyim.. bebeğimi ve kalp atışını bugün duydum bebeğimin muhtemelen doğum tarihi 1 eylül 2013 topiğe eklerseniz sevinirm.

ne tesadüf canım benimde eşimin doğum günü bugün ancak ben bugün birşey yapamadım ona bu sene hediye olarak en değerlimi verdim bizde bugün keseyi gördük sağlıkla şimdide dinleniyorum

son adet tarihim 17 kasım. 7 haftalık hamileyim.. bebeğimi ve kalp atışını bugün duydum bebeğimin muhtemelen doğum tarihi 1 eylül 2013 topiğe eklerseniz sevinirm.

hayırlı olsun canım

bence kendini fazla yorma helede eşin :) zira onun sana doğumdan sonra yardım edeceği meçhul ama yinede doğum gününüz kutlu olsun

ne tesadüf canım benimde eşimin doğum günü bugün ancak ben bugün birşey yapamadım ona bu sene hediye olarak en değerlimi verdim bizde bugün keseyi gördük sağlıkla şimdide dinleniyorum

doğum gününüz kutlu olsun en iyisini yapmışsın bence

bende komşudaydım azcık lafladık
o da 3 ay önce doğum yaptı azcık doğum macerasından konuştuk
izmirde kent hastanesi demiş bir kişicik yazmış ama teşekkür ederim
ancak kent hastanesinde doğumun 8bin tl civarı olduğunu duydum ben o kadar da vermek istemem abooovvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…