yani 35 günde gördün çift çizgiyi demi canım.ben bugün test yaptım ama maalesef dediğin gibi hayal kırıklığı. halbuki ateşim çok iyi gidiyordu hala da yüksek. hiç umudum yok ama hala acaba mı diyorumeğer olsaydı bende eylül annesi olacaktım o yüzden size yazdım neyse hayırlısı rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıcakla kavuşun inşallah..
Ad
Valla zor olcak ama su icmek zorundasin. Bol icmeli gebeler. Ben fazla icenlerdenim htta dr. Asiri icen birisin ictikce icesin gelio azalt demisti:)) nasil likir likir. Agiz kurulugu fazla icende de olurms ondn azalt diodu.
Giyim konusu, ev derecesi tam olack bebege gre bu yuzden siz nslsaniz bebek de ayni olsun kat kat fazla sick da iyi dgl ztn. Ada kis dogmasina rgmen kisa kllu ustune citcitli bady giydi eylulde habaya gore da bakarkz. Arkadaslar cok zor bir ayda dogum yapacagiz. Allah yardimciiiz olsun. Sicaklarda son ay ins. Kolay gecer
amiiin. inan çok fena, midem sürekli bulantı halinde pilav bile çok kötü geliyor. yemek söyledim mecburen yiyecem. Allah tan kusma olayım yok inşallah da olmaz. kokulara aşırı bir tepkim yok, hafif den duruma göre olabiliyor. mesela sabah ıhlamur söyledim gelince kokusu kötü geldi içemedim. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. senin de meşakkatli günlerin başlıcak,dilerim kolay atlatırsın. :)allah kolaylık versin canım
benimde başlar o günlerim haftaya bekliyorum bunları ilk gebeliğimde yaşamıştım bunları, elimi sabunlamayadım ben ya o bile iğrenç geliyodu sende nasıl durumlar kokularla aran nasıl?
evet canım suyu mecbur içiyorum çünkü ağzım çok kuruyor. benim ilk gebeliğimde diyabetim vardı aslında yine ondan şüpheleniyorum çünkü 1 bilemedin su anca içiyorumdur. valla hayatım bir konuyu paylaşmak isterim sadece bilgi amaçlı.Ad
Valla zor olcak ama su icmek zorundasin. Bol icmeli gebeler. Ben fazla icenlerdenim htta dr. Asiri icen birisin ictikce icesin gelio azalt demisti:)) nasil likir likir. Agiz kurulugu fazla icende de olurms ondn azalt diodu.
Giyim konusu, ev derecesi tam olack bebege gre bu yuzden siz nslsaniz bebek de ayni olsun kat kat fazla sick da iyi dgl ztn. Ada kis dogmasina rgmen kisa kllu ustune citcitli bady giydi eylulde habaya gore da bakarkz. Arkadaslar cok zor bir ayda dogum yapacagiz. Allah yardimciiiz olsun. Sicaklarda son ay ins. Kolay gecer
Allah gönlüne göre versin canım herşeyin hayırlısı. belki de sen ekim 2013 annesi olacaksın hayırlısı ile. ama şu da varki herkesin yapısı farklı bende normalde 2 gün geçince öğrendim. benim sikluslar değişkendir. bazen 28 günde, bazen 31 günde oluyorum. 28 günde bir dersem 5 gün geçe, 31 günde bir dersem 2 gün geçe test yaptım diyebilirim. ama çizgi çok koyu çıktığı için 28 gündü herhalde son siklusum.yani 35 günde gördün çift çizgiyi demi canım.ben bugün test yaptım ama maalesef dediğin gibi hayal kırıklığı. halbuki ateşim çok iyi gidiyordu hala da yüksek. hiç umudum yok ama hala acaba mı diyorumeğer olsaydı bende eylül annesi olacaktım o yüzden size yazdım neyse hayırlısı rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıcakla kavuşun inşallah..
ad 1 burdamısın
oğlunu soracaktım ben haberi varmı onun yeni bebişten? neler düşünüyor kardeşle ilgili aşırı kıskançmıdır mesela ?
ilk kızımda hiç baş dönmesi yaşamadım bu hamileliğimde üşüme, feci göğüs ağrısı ve baş dönmesi var. Bulantı birgün var birgün yok ama bulantılar bazen 6. haftada bazende 8'de başlıyor. Kızımda 8. haftada başladı 13 haftaya kadar sürdü. 2 kilo vermiştim. Ne kadar güzel hepiniz ne kadar mutlu ve heyecanlısınız. Kızımda bende böyleydim. Dünya'da yaşamıyordum sanki herşey toz pembeydi:) Bu plansız bir gebelik olunca aynı heyecanı yaşayamıyorum malesef. Ama tabiki birşey olsun da istemem. Allah isteyen herkese nasip etsin dünyanın en güzel ve en zor şeyi annelik. Benim gibi küçük bebeği olup ikinciye hamile olan varmı? Kızım beni çok yoruyor. Çok tahamülsüzüm şu sıralar ona karşı sanırım hormonlardan çok üzülüyorum. Uyumuyor yemiyor devamlı ilgi istiyor oynamak istiyor. Yetemiyor sanki şu sıralar ona
valla hayatım oğlum çok değişik bir çocuktur aslında. duygularını çok belli etmeyen bir tip. aynı babası :)) bebeği söyledik. babası söyledi. annenin karnında kardeş var diye. sonra geldi bana sordu anne karnında bebekmi var diye. evet oğlum kardeşin var dedim. peki nasıl geldi o oraya diye sordu :))) sen okuldayken, ben dua ettim. '' Allah ım oğlumun bir tane kardeşi olsun'' diye oda karnıma bebek koydu dedim. ilk başta ''yaaaa falan deyip biraz gülücük attı'' şimdi ben demesem hatırlamıyor bile bebek olduğunu. karnım biraz daha büyüyünce belki idrak eder. normalde kuzenlerinden alışkın. onlarla güzel oynuyor ama onlarla annesini paylaşmak zorunda olmadığı için uyum sağlıyordur diye düşünüyorum. gerçi hiçbir ortamda taşkınlık yapan bir çocuk değil ama kardeş meselesinde nasıl davranacağı konusunda hala kusşkularım var açıkçası. :)))
ilk kızımda hiç baş dönmesi yaşamadım bu hamileliğimde üşüme, feci göğüs ağrısı ve baş dönmesi var. Bulantı birgün var birgün yok ama bulantılar bazen 6. haftada bazende 8'de başlıyor. Kızımda 8. haftada başladı 13 haftaya kadar sürdü. 2 kilo vermiştim. Ne kadar güzel hepiniz ne kadar mutlu ve heyecanlısınız. Kızımda bende böyleydim. Dünya'da yaşamıyordum sanki herşey toz pembeydi:) Bu plansız bir gebelik olunca aynı heyecanı yaşayamıyorum malesef. Ama tabiki birşey olsun da istemem. Allah isteyen herkese nasip etsin dünyanın en güzel ve en zor şeyi annelik. Benim gibi küçük bebeği olup ikinciye hamile olan varmı? Kızım beni çok yoruyor. Çok tahamülsüzüm şu sıralar ona karşı sanırım hormonlardan çok üzülüyorum. Uyumuyor yemiyor devamlı ilgi istiyor oynamak istiyor. Yetemiyor sanki şu sıralar ona
benim oğlum kardeşi çok istiyor son 7-8 aydır yaklaşık 1 yıldırda bebek nasıl oluyor diye sorular sorup duruyor, bazen duymamazlığa geliyordum ama eni sonu 6 ay önce falan ısrarla sorunca bak oğlum dedim biz istediğimizde doktora gideceğiz ve doktor karnıma bebek koyacak dedim, bu defa nerden koyacak bebeği diye sormuştu bende duraklayınca ha anladım göbekten diye gösterdi o gün bugündür göbek deliğinin adı bebek koyma deliğişimdi yarın doktora gidicez yarında söylemeyi düşünüyorum ona, benim korkum oğlumdan çok işgüzar akrabalar hani olurya duyunca başlarlar diğer çocuğa senin pabucun dama atılacak annen baban artık onu sevecek demeye onlara tahammülüm yok benim henüz kimsenin haberi olmadığı için kimse demedi daha ama haftaya başlar herkes nasıl tıkıcam herkesin azını yaa:18::18:
Benim ilk gebeligimde kiz diyordu bi kizim oldu bundada erkek diyor nakalim ilerleyen zamanlarda ogrwnices hayirlisi olsun
Bennnnnn varimbnmki 1 yasinda seninki cnm?
oy oy oy kıyamam ben sana yaa. canııım kendini suçlama ne olur. aynı durum bende de var çok tahammül gösteremiyorum oğluma, şükürler olsun ki babası ilgili bir insan ona devrediyorum ben sadece seviyorum oğlumu,yorucu işlerinde devreye babası giriyor. yardımcı kimse yokmu hayatım yanında, kızın kaç yaşında bu arada(merak kurduyum ben).
canım benim Allah ın izniyle bu günlerde geçecek bitecek ve sen yani bizler sadece pişmanlıklarla anacağız bu günleri. gözünden sakındığın ilk yavrun daha önemli şu anda. Rabbim karnında ki yavrunuda hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin dilerim ama sabır bizim için en güzel ilaç. Rabbim sana sabırların en büyüğünü versin dilerim. kendini de yavrunu da üzme hayatım. Rabbim büyük, o verecektir sabrını hayırlısı ile.
allah kolaylık versin canım böyle duygular yaşaman çok normal inan benim oğlum 5 yaşında nerdeyse ben bile böyle duygulara kapılıyorum bazen oğluma üzülüyorum filan, hormonların seni alt etmesine izin verme sürekli ya sabır çek canım benim biliyorum kolay değil ama sabır etmek bu durumda yinede dene bence sürekli allaha sığın işe yaradını göreceksin
bak sen paşaya. kıyamam ben ona yaa. :)) akıllı bıdık. senin ki daha bilimsel bir açıklama olmuş. akıllıca. :))
kaldımı öyle insanlar bilmiyorum ama benim tavrım net olurdu açıkçası. yani daha onlar söylemeye başlamamışken gözümü çıkarak doğru olmadığını söylerdim. belki tırsarlar. :))) sonuçta çocuğumun psikolojisi önemli. ama pek diyeceklerini zannetmiyorum ki inşallah da demezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?