2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun. aynı kaderi paylaşıyoruz bu benim 5. gebeliğim. ilk 3 tane düşükten sonra oğlum oldu(şükürler olsun) şimdide bu miniğim gelecek hayırlısı ile inşallah.
pek hamaratız yani. maşallah :))
bu arada dinlenme yok malesef, işyerimdeyim çıkış saatimi dört gözle bekliyorum. ev hanımı olmak çok güzel gibi geliyor bu zamanlarda.

son adet tarihim 17 kasım. 7 haftalık hamileyim.. bebeğimi ve kalp atışını bugün duydum bebeğimin muhtemelen doğum tarihi 1 eylül 2013 topiğe eklerseniz sevinirm.

hoşgeldin canım. ne güzel 7 haftan bitmek üzere. güzel bir hamilelik dilerim sanada. :)

herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzere inşallah, ben sabah doktora gideceğim 10 gibi gelirim büyük ihtimal, keseyi yani bebişimi görmüş olurum umarım.

kızlar müsadenizle artık kaçıyorum. bu arada benim mide aldı başını gitti. sudan tiksiniyorum, ağzım çok kuruyor ve bunun üstüne birde ağız kuruluğumdan tiksiniyorum.

akşama yine yemek yapamam sanırım. eşim sağolsun çok yardımcı ama yarına kendimi toparlayıp yaparım yemeklerimi nasipse. mecbur yapıcam yada ben ocağa koyar eşime devrederim sonrasını artıkın ne yapalım. tek terdim oğlum başka birşey düşünmüyorum açıkçası.

neyse hepinize hayırlı akşamlar dilerim. :))

son adet tarihim 17 kasım. 7 haftalık hamileyim.. bebeğimi ve kalp atışını bugün duydum bebeğimin muhtemelen doğum tarihi 1 eylül 2013 topiğe eklerseniz sevinirm.

cnm afedersn bsı sorucam bn son adet tarıhım 19 kasım bnm dogum tarıhım 26 agustos gorunuo sen 2 gun oncesn benden eylul oluo ..ben agustos annelerındeyımm :)

kızlar merhabaaa,
acele etmiş pazartesi olan randevuma dün gitmiştim hatırlarsanız ve kalp atışının olmadığını mutlaka olması gerekirdi dedi ümidi kesme ama hazırla kendini demişti. yine dayanamadım bugün yine gittim. Akşam gece çok dua ettim Allahım nolur bebeğime can ver dedim hayırlısıyla kalbi atsın dedim ve bugün bi gittim kalbi atıyor. Çok mutlu oldum ohh be. o yüzden randevularınıza erken gitmeyin rahat olun olucak olan olucak ben erken gittim kalbi çalışmıyor durmuş olabilir dedi doktor çok kötü bir gece geçirdim.

efesude hoşgeldin,
keseni yerim senin
burayı takip edebileceğimi pek sanmıyorum ama yinede arada bakıyorum
çok kişi var ve sayfalar çok hızlı ilerliyor
bilgisayar başında çok uzun hareketsiz oturmak gerekiyor ve bu kan dolaşımı için pek iyi değil
bizim topikte konuşuruz yine
ikiz şüphesi var gibi ama sanki tek gibi geliyor bazen de yok ikiz diyorum
haftaya dananın kuyrugu kopar

çok güzel bir uyarı yapmışsın tebrik ederim
kendi adıma ders çıkardım teşekkürler

evet çok sabırsız davranıyoruz ve bu bizi daha çok üzüyor
beni doktor ne zaman çağırdıysa ben o zaman gitcem kalp atışı için
allahım kötü şeyler yaşatmasın hiçbirimize inş

merhaba kızlar eylül annesi olmak düşüncesi bile çok güzeldi, Allah tamamına erdirmeyi de nasip eder birgün inşallah.bugün hastaneye gittim ve kanda değerim düşmüş 34.4 iken 23.24 olmuş demekki nasip değilmiş hayırlısı diyorum Allahtan, sizlerede Allah tamamına erdirsin diyorum. benim için de durmak yok yola devam, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum yolunuz hep aydınlık olsun sevgiyle ve bebişlerinizle kalın

Son düzenleme:
günaydınlarrrrr
valla bnm de burnum tıkalı napcam ben yaa
bi de o kadar dikkat ediyorum offff

geçmiş olsun canım dinlenmeye bak. bana eczacı arkadaşım grip olursan suda eriyen c vitamini ve minosetle atlatırsn demişti. ben ilaç alma taraftarı değilim ama sana bir formül vermek isterim. bana eşim ögretti hasta olunca yapıyor çok iyi geliyor.

2-3 limonun suyunu bir fincana sık
içine 1 yemek kaşıgı dolusu bal koy
çay kaşıgının ucuyla zencefil (eger taze zencefil varsa cok ince bir dilim)
sonrada kaynamış suyu ekle. sıcak sıcak iç. hemen ayaga dikilirsin. burnun açılır. zencefil sayesinde bogazın düzelir.
denemesi bedava

Galiba bende Rabbim nasip ederse Eylül 2013'te bebeğimi kucağıma alacağım. Şu anda 6 + 4 günlük hamileyim ama hala bebeğimin kalp atışlarını duyamadık

bende 6+4üm sanırım. ilk kontrolde 5+3 demişlerdi ama ertesi gün baska hastaneye gittim 6+1 çıkmıştı. o günden bugüne 6+4 oldum. hayırlısı

ne tesadüf canım benimde eşimin doğum günü bugün ancak ben bugün birşey yapamadım ona bu sene hediye olarak en değerlimi verdim bizde bugün keseyi gördük sağlıkla şimdide dinleniyorum

sabah bende karnıma kurdele bagladım öyle kutladım dogum gününü sonucta bebeğimiz en güzel hediye ama biz yeni evliyiz aslında. henüz 6 aylık evliyiz söz vermiştim börek yapıcam diye. burada satılıyor olsa yapmama musade etmezdi zaten gider alırdı. cok seviyor su böregini kıyamadım.
bebişiniz hayırlı olsun canım

arkadaşlar mrb ya benim saçlarım çok fena dökülüyor 16 da dr gidicem vitamin falan verir inş. varmı benimle aynı durumda olan

canım üzüldüm valla
Allah tez zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inş

zencefili eşime yapıcam o çok öksürüyo teşekkürler tatlım

merhaba kızlar
değerim 68 den 161 e çıkmış...çok şükür rabbime..2 düşükten sonra bunda güldürsün inşallah yüzümü...
ve kimseyi evlatla sınamasın,bana kötülük yapanları bile..

2 günde iyi dimi?

üzüldüm canım..
zamanını bekliyordur meleğin..ve inşallah yakındır zamanı..
rabbimden umudunu kesme..
herşey onun "ol" demesine bakar..

merhaba....arkadaşlar değerim 10 binlerde demiştim ya bugün eşim doktora sormuş kendiside zaten sağlık sektöründe sürekli içiçeler ikiz ihtimalini olabilir çok yüksek demiş :)

Huh huuuuuuuu Kızlar bugün kontrole gittim doktor herşey normal dedi 5,5 haftalık dedi yani buradaki takvimle aynı gidiyor.Keseyi gördük yine sadece ama çıplak gözle bile fark ettim boyutu artmış geçen hafta 4,5 mm iken 12,5 mm olmuş ama bebiş yok henüz göstermedi kendini Benim gibi olup(aynı hafta) bebişini görebilen oldu mu? 15 gün sonra gel bebeği görelim hem de kalp atışını duyalım dedi ...Ama ben o kadar gün nasıl bekleyeceğim bilmiyorum

canım üzülme bundan önce bende haziranda aynı şeyleri yaşadım ümidini kaybetme sende meleğine kavuşrsun birgün inşallah...

Kızlar bende hamile olduğumu dün öğrendim. hafta içi kan testi, ultrason hastaneye gidicem. Ben 7 ay bekledim bebişimi çok şükür geldi 2013 güzel başladı güzel devam etsin inşallah

canım değerini kaç günlük deger oldugunu söylememişsin ama benim adetime 10 gün kala 6.6 çıkmıştı banada bişi diyemem demişti 2 gün sonra yine test yapalım demişti ama ben gitmemiştim sonrada adetime 2 gün kala idrar testinde pozitifi görmüştüm ve kendimi hamile ilan etmiştim adet olmadım adet tarihimden 2 gün sonra gittim kese falan görmedi tekrar kan testi yaptı o 868 çıktı içini ferah tut 13.27 iyi bi değer gibi ama ne zaman yapıldı o önemli hayırlısı olsun hakkında inşallah

canım iki günde iki katına çıkması çok iyi gebelik diyolar öyle duydum kötü olmadıgınıda biliyoruz rabbim kucagına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…