canım çok geçmiş olsun. aynı kaderi paylaşıyoruz bu benim 5. gebeliğim. ilk 3 tane düşükten sonra oğlum oldu(şükürler olsun) şimdide bu miniğim gelecek hayırlısı ile inşallah.Kesin der seninki de :)) Aynen biz de çok kuduruyoruz babamız devreye giriyor belim ağrıyor diyorum ben :)
Canım ilk hamileleiğimde 10. haftada bebeğimin kalbi durmuştu, kürtaj oldum
2. de oğluşuma kavuştum:) HAziran 2007' de :)
3. de 4 haftalıkken kanamam oldu ve kendi düştü bebekTemmuz 2012 de.
Bu 4. inşallah hayırlısıyla Eylül 2013' de:)
pek hamaratız yani. maşallah :))kızlar öldüm yaaaa.... eşimin dogum günü bugün ona söz vermiştim su böregi yapıcam diye. sözümden dönmedim yaptım ama öldüm yaa cok yoruldummmmm offama eşimde boş durmadı Allah için o da yerleri sildi süpürdü
sizler ne yaptınız :)birsürü konuşma olmuş hepsini okuyacagım şimdi. umarım herkes iyidir bebişleriyle dinleniyodur.
son adet tarihim 17 kasım. 7 haftalık hamileyim.. bebeğimi ve kalp atışını bugün duydumbebeğimin muhtemelen doğum tarihi 1 eylül 2013 topiğe eklerseniz sevinirm.
son adet tarihim 17 kasım. 7 haftalık hamileyim.. bebeğimi ve kalp atışını bugün duydumbebeğimin muhtemelen doğum tarihi 1 eylül 2013 topiğe eklerseniz sevinirm.
inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
benin ilk tüp bebek denememdi ve ilk bebeğim inşallah sağlıklada gelir
canımm maşallahsize dünde benm kese görme günümdü ve 1 kese gördük sağlıkla gelirler kucağımıza inşallah ,,
senin bebeğin çok güzel bir sürpriz yapmış sana ,canım sen neden üstüste girdin ultrasona 1 hafta arayla dr mu önerdi ?
2.keseyi transferden kaç gün sonra gördün canım ?
bana yine 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için ,
bu arada ikizler de sanırım ikizden şüphelenmiş maşAllah ,Rabbim sağlıkla göndersin yawrularımızı
kızlar merhabaaa,
acele etmiş pazartesi olan randevuma dün gitmiştim hatırlarsanız ve kalp atışının olmadığını mutlaka olması gerekirdi dedi ümidi kesme ama hazırla kendini demişti. yine dayanamadım bugün yine gittim. Akşam gece çok dua ettim Allahım nolur bebeğime can ver dedim hayırlısıyla kalbi atsın dedim ve bugün bi gittim kalbi atıyor. Çok mutlu oldum ohh be. o yüzden randevularınıza erken gitmeyin rahat olun olucak olan olucak ben erken gittim kalbi çalışmıyor durmuş olabilir dedi doktor çok kötü bir gece geçirdim.
günaydınlarrrrr
valla bnm de burnum tıkalı napcam ben yaa
bi de o kadar dikkat ediyorum offff
Galiba bende Rabbim nasip ederse Eylül 2013'te bebeğimi kucağıma alacağım. Şu anda 6 + 4 günlük hamileyim ama hala bebeğimin kalp atışlarını duyamadık
ne tesadüf canım benimde eşimin doğum günü bugün ancak ben bugün birşey yapamadım ona bu sene hediye olarak en değerlimi verdim bizde bugün keseyi gördük sağlıkla şimdide dinleniyorum
merhaba kızlar eylül annesi olmak düşüncesi bile çok güzeldi, Allah tamamına erdirmeyi de nasip eder birgün inşallah.bugün hastaneye gittim ve kanda değerim düşmüş 34.4 iken 23.24 olmuş demekki nasip değilmiş hayırlısı diyorum Allahtan, sizlerede Allah tamamına erdirsin diyorum. benim için de durmak yok yola devam, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum yolunuz hep aydınlık olsun sevgiyle ve bebişlerinizle kalın
geçmiş olsun canım dinlenmeye bak. bana eczacı arkadaşım grip olursan suda eriyen c vitamini ve minosetle atlatırsn demişti. ben ilaç alma taraftarı değilim ama sana bir formül vermek isterim. bana eşim ögretti hasta olunca yapıyor çok iyi geliyor.
2-3 limonun suyunu bir fincana sık
içine 1 yemek kaşıgı dolusu bal koy
çay kaşıgının ucuyla zencefil (eger taze zencefil varsa cok ince bir dilim)
sonrada kaynamış suyu ekle. sıcak sıcak iç. hemen ayaga dikilirsin. burnun açılır. zencefil sayesinde bogazın düzelir.
denemesi bedava
üzüldüm canım..merhaba kızlar eylül annesi olmak düşüncesi bile çok güzeldi, Allah tamamına erdirmeyi de nasip eder birgün inşallah.bugün hastaneye gittim ve kanda değerim düşmüş 34.4 iken 23.24 olmuş demekki nasip değilmiş hayırlısı diyorum Allahtan, sizlerede Allah tamamına erdirsin diyorum. benim için de durmak yok yola devam, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum yolunuz hep aydınlık olsun sevgiyle ve bebişlerinizle kalın
merhaba kızlar eylül annesi olmak düşüncesi bile çok güzeldi, Allah tamamına erdirmeyi de nasip eder birgün inşallah.bugün hastaneye gittim ve kanda değerim düşmüş 34.4 iken 23.24 olmuş demekki nasip değilmiş hayırlısı diyorum Allahtan, sizlerede Allah tamamına erdirsin diyorum. benim için de durmak yok yola devam, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum yolunuz hep aydınlık olsun sevgiyle ve bebişlerinizle kalın
kızlar dün bende dok gittim ultrasyonda kese görünmedi alttanda baktı yine görünmedi kanda 13,27 çıktı dok ne gebelik var nede yok diyebilirim yarın tekrardan bakalım dedi eğer değer katlanmışsa sonuç olumlu olacak inşalah değeri benimki gibi çıkan var mı içim bir tuaf rabbim inşalah nasip ederde ikinci bebeişimi görürüm
merhaba kızlar
değerim 68 den 161 e çıkmış...çok şükür rabbime..2 düşükten sonra bunda güldürsün inşallah yüzümü...
ve kimseyi evlatla sınamasın,bana kötülük yapanları bile..
2 günde iyi dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?